There and back again {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 There and back again {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
There and back again {OPEN} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: There and back again {OPEN}   There and back again {OPEN} Icon_minitimedo 17 nov 2016 - 8:37

Er was teveel gebeurd. Brindleleaf was vertrokken, Mousewish had zelfmoord gepleegd en Cheekykit was haar na gegaan. Rosekit was overleden door de kou en Amberpaw was hartgebroken. Bronzemask moest het even kwijt. Bij iemand waarvan ze hield. Iemand die dit allemaal had veroorzaakt. Behalve dat van Rosekit dan. Door het grote rogue territory liep een kleine gestippelde kattin. Ze probeerde te ruiken of haar zus hier was. Steeds sneller ging ze rennen, haar naam roepend. ''Brindleleaf!'' Ze moest het weten. Ze moest weten dat haar dochter dood was. En kleinzoon. ''Brindleleaf!!'' Tranen begonnen over haar wangen te lopen. Ze wist niet meer wat ze deed. Waar was haar zus? De enigste die er in haar jeugd voor haar was.

Open


There and back again {OPEN} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
There and back again {OPEN} B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: There and back again {OPEN}   There and back again {OPEN} Icon_minitimedo 17 nov 2016 - 11:48Oh nothing stays the same from yesteryears
See I recall being afraid of the dark
And holding on to teddy bears
I'd wrap myself in blankets just to cover me from fears
S H A L L O W
Ze had verwacht dat het een rustige dag zal worden. Dat de grijze kattin voor het eerst wat kon jagen voor de Elite. Niet dat ze al een mentor had, en dat ze eigenlijk gevraagd had voor toestemming. Ze wist dat ze hier spijt van zal krijgen. En dat Claw er niet blij zou zijn. Maar wat als ze iets ving? Dan had hij geen echte reden om haar te straffen, toch? Bovendien kende ze de regels nog niet. Het kon toch voor meer één keertje een uitzondering zijn? ''Brindleleaf!'' De onbekende stem trok haar aandacht. Langzaam en voorzichtig trippelde ze richting de bron van het geluid. Waar ze een gevlekte kattin in haar zichtveld opnam. ''Brindleleaf!!'' Shallow versmalde haar ogen tot spleetjes om haar zicht te verscherpen. Het leek wel of... Was de onbekende kat aan het huilen? En waarom riep ze iemands naam? Een Clannaam? Nogal ongemakkelijk schraapte ze haar keel voordat ze een stap vooruit deed. "Hey", begon ze maar terwijl ze van de grond in de ambere ogen keek van de huilende kattin. "Als je wilt kan ik helpen zoeken..." Ze glimlachte vriendelijk. Zolang ze haar voorstel maar vriendelijk opnam. Ze wou niet dat ze boos op haar werd. Want wie weet. Je moest nooit zomaar een gefrustreerde kat benaderen.


There and back again {OPEN} 2gxnp75There and back again {OPEN} Z0ZImY9There and back again {OPEN} 10pvxmw

There and back again {OPEN} VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
There and back again {OPEN} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: There and back again {OPEN}   There and back again {OPEN} Icon_minitimedo 17 nov 2016 - 15:37

Ineens stond daar een jonge grijze poes die haar keel schraapte. ''Hey.'' Miauwde de onbekende kat. Bronzemask stond stil en wiebelde met haar oortjes. Ze rook voornamelijk Rogue, maar ook Bloodclan. Ze zette twijfelend een stap achteruit. De grijze kattin was jong, bijna nog een kitten. Als dit geen valstrik was, kon ze zichzelf altijd redden. De vreemdeling zag er ook niet agressief uit. Of was dat maar schijn. ''Als je wilt kan ik helpen zoeken...'' Glimlachte de kattin vriendelijk. ''Heb jij misschien een poes gezien, die er ongeveer zo uit ziet als ik, alleen dan met meer wit in haar vacht?'' Vroeg ze terwijl ze probeerde te ruiken of er nergens enge Bloodclanners in de bosjes zaten te wachten tot ze het zwakste was. Ze probeerde om haar tranen weg te vegen met haar voorpoten. De zwakken worden altijd gepakt, zij zijn prooi. Bronzemask wilde geen prooi zijn.


There and back again {OPEN} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
There and back again {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: