Wanted: Victim 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wanted: Victim

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 21 nov 2016 - 14:33


Rascal verveelde zich. Hij ergerde zich ziekelijk dat hij werd opgesloten in het kamp. Hij was oud genoeg, hij was bijna een Young One. Alleen nog een mentor en boem, klaar om te gaan en staan waar hij wilde, tenminste dat dacht hij vroeger altijd. Maar nee, je moest nu toestemming krijgen, taakjes uitvoeren, gezeik aanhoren. Regeltjes die natuurlijk strikt werden nageleefd door zijn oh zo geliefde papa Shark. Rascal rolde zijn ogen bij de gedachte en gooide dramatisch zijn kop op zijn poten, zijn blik verlangend naar de uitgang van het kamp. Wie had die regels verzonnen? Hij kon zichzelf wel redden. Als het iets was wat hij goed kon, was problemen vermijden.  
Opeens viel hem een nieuw gezicht op. Hey, die kende hij nog niet. Een grijs poesje. Oh wat was hij weer onvriendelijk geweest, hij moest zichzelf meteen voorstellen! Rascal sprong overeind en schudde een keer zijn stoffige vacht, voordat hij met verende pas vooruit kwam. Maar in plaats van op de poes af te lopen en een gezellig gesprek te beginnen, zoals normale katten zouden doen, cirkelde hij om de Young Ones tower heen om hemzelf eerst even kort te verstoppen voor haar. Hij was niet van de doelloze gesprekjes van: "Hey meid! Ik ken jou nog niet, gezellig man, tof! Hoe gaat het? Ik ben Rascal, ja ja, de zoon van de commander Shark. Zoooo cool." Nee, hij zou zichzelf voorstellen op de Rascal manier. Rascal pas begon te verandering in een sluiphouding en hij wachtte geduldig totdat de onbekende jonge poes hem de rug had gekeerd. Voorzichtig begon hij dichterbij te sluipen, totdat hij op een goeie afstand was en plotseling een sprintje trok. Tijd voor afleidingsmanoeuvre één: ‘Help! Er zit een woeste hond op mijn hielen!’ schreeuwde hij geacteerd in paniek. Hij gaf de nieuwkomer weinig tijd op na te denken wat er gebeurde, want hij maakte een gracieuze sprong met al zijn poten gespreid en probeerde bovenop de grijze poes te landen en haar onderuit te halen met zijn gewicht.

- Eerste post Shallow c:


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 21 nov 2016 - 15:33

what a wicked thing to do
making me dream of you
Haar verschillende gekleurde ogen keken rond voordat ze zich weer op haar vacht focuste. Het was nogal rommelig van al dat rondgewoel in haar nest. Niet dat het slapen in de Young One Tower erg was. Nee, integendeel. Ze had nog nooit zo'n goede slaapplek voor zich genomen. Het was gewoon... Het heimwee. Ja, dat kon je zeggen. Ze had geen familie daarbuiten. Dat niet. Toch, ze miste een deel van haar oude leven. Waarschijnlijk het deel dat haar vrijheid niet afgenomen werd. Toen ze nog een kitten was had ze van zichzelf toestemming om rond te trekken. Te lopen totdat ze een goede plek gevonden had om te rusten. En ondertussen nog vrienden maken. Want die konden je altijd helpen in tijden van nood. Hoe kwam het anders dat ze al die manen het alleen overleefd had?
Plots hoorde ze een kat achter haar schreeuwen. ‘Help! Er zit een woeste hond op mijn hielen!’ Het had een paniekerige ondertoon. Shallow spitste haar oren en keek met een ruk achter zich. Maar voordat ze kon weten wat er aan de hand was voelde ze een zwaar gewicht op haar rug. Waardoor ze meteen door haar poten zakte. "Een hele zware hond in ieder geval." Ze grinnikte terwijl ze op probeerde te staan. Het was een schok, dat moest ze toegeven. Toch was de grijze poes niet zo dom. De geur van hond had ze allang in haar brein opgenomen. En voor zover ze wist droeg het dier boven haar geen andere geur dan kat. Net zoals zijzelf had. "Ik zou het fijn vinden als deze puppy van me af kon gaan." Grapte ze. Waarna een giechel volgde.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 21 nov 2016 - 16:17


Rascal zag de grijze poes kijken en meteen verscheen er een enorme grijns op zijn gezicht. Dit zou hem lukken. Een triomfantelijke kreet kwam uit de bek van de jonge kater toen de poes door haar poten zakte en hij haar volledig had geplet. Missie geslaagd en hij lachte toen de poes overeind probeerde te komen onder hem, wat mislukte. Wacht, noemde ze hem nou een zware hond? Hij lachte toen de poes vervolgens vroeg of hij van haar af wilde gaan. Braaf rolde hij van de grijze poes af en met pretlichtjes in zijn ogen keek hij haar aan, terwijl hij op zijn rug lag. ‘Noemde je me nou dik?’ vroeg hij quasi verontwaardigd. De bruin-witte kater wierp een verdrietige blik op zijn buik die hij opendelijk toonde naar de grijze poes. ‘Dat valt toch wel mee?’ vroeg hij met een pruillipje. Rascal grinnikte en keek haar vervolgens vragend aan. Genoeg grappen. ‘Ik ken jou niet,’ constateerde de jonge kater vervolgens. ‘Wie ben jij?’


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 21 nov 2016 - 16:42

what a wicked thing to do
making me dream of you
De kat rolde van haar af. Waardoor hij vervolgens op zijn rug belandde. Ze keek in zijn ogen en nogmaals moest ze giechelen. Alsof ze plotseling wat melig geworden was. ‘Noemde je me nou dik?’ Vroeg hij verontwaardigd. Maar de kattin on makkelijk merken dat hij het niet zo bedoelt had. ‘Dat valt toch wel mee?’ Vroeg hij met een pruillipje. Waardoor ze weer een giechel liet ontsnappen. De kater grinnikte en keek haar vragend aan. "Nou", begon ze twijfelend. Toch, je kon makkelijk de speelse toon onder haar stem horen. "Je bent een prima hondje, hoor." Ze keek hem uitdagend aan. Voordat ze weer in een giechelbui stortte. ‘Ik ken jou niet. Wie ben jij?’ Shallow keek hem aan en zat vervolgens neer. Hij leek niet op een kat dat haar zomaar zou afbijten. Je kon wel zeggen dat ze beiden hetzelfde karakter deelden. Hij was meer gedurfd. Maar dat kon de grijze kattin ook, hoor. Ze kende gewoon geen genoeg katten om hun reacties te verwachten. Want voor je het wist werd je tegen de grond aangeduwd en misschien vielen ze je zelfs aan. Dat had ze met eigen ogen gezien. Dus ze kon ook niet veel verwachten dat iemand dan voor haar zou opkomen. "Shallow." Ze glimlachte vriendelijk naar hem. "Ik zit niet zo lang in de Elite. Naar nu ken je me." Haar glimlach werd breder. "Hoe heet jij?" Kaatste ze de vraag terug.

Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimedi 22 nov 2016 - 20:39


Waar zat deze poes nou om te lachen? Rascal kantelde zijn kopje een beetje, maar het duurde niet lang voordat haar gegiechel aanstekelijk werkte en er een brede grijns op zijn gezicht ontstond. Altijd leuk als er iemand om je grappen lachte. Rascal spitste zijn oren toen ze weer begon te spreken. Prima hondje? Pfft. Hij krulde zijn voorpoten voor zijn borst en stak zijn tong uit zijn bek, zoals een hijgende hond. Helaas kon hij het kwijl wat die beesten produceerden niet imiteren. ‘Woof?’ voegde hij eraan toe, waarna hij kort lachte en plagend een luie poot naar haar neus wierp, waarna hij weer op zijn buik rolde en voor haar ging zitten.
De grijze poes stelde zichzelf voor als Shallow. Rascal fronste. Waarom klonk dat vaag in zijn achterhoofd bekend. ‘Shallow...’ herhaalde hij haar naam dan ook zachtjes, de klanken op zijn lippen proevend. Hmm. Hij bewaarde dit gevoel in zijn achterhoofd toen de poes weer begon te spreken. Iets om misschien later uit te zoeken. Maar het kon niet, hij had deze poes nog nooit gezien. Ze vertelde dat ze nog niet lang in de elite zat. ‘Dat moet wel, ik ben hier al mijn hele leven,’ sprak Rascal. ‘Ik ken iedereen,’ voegde hij er stoer aan toe. De poes vroeg toen om zijn naam. Hij kantelde zijn kopje en glimlachte naar haar. ‘Rascal.’ Pretlichtjes stonden in zijn ogen. ‘Prettige kennismaking, Shallow,’ zei hij nog extra galant tegen de grijze poes.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimewo 23 nov 2016 - 19:18

what a wicked thing to do
making me dream of you
Ze keek hem voor eventjes met een vragend gezicht aan tegen de tijd dat de kater als reactie raar begon te hijgen, met zijn tong uit zijn bek. ‘Woof?’ Zei hij en tikte haar neus aan met zijn poot. Waardoor ze beiden begonnen te lachen. Na een paar tellen rolde hij op zijn buik en ging normaal voor haar zitten. "Nu kan je echt niet ontkennen dat je geen hond bent." Giechelde ze. Ze kantelde haar kop een beetje nadat ze zag hoe de kater iets mompelde. Wat klonk als haar naam .Waarschijnlijk was hij het gewoon aan het herhalen. Sommige katten konden vaak namen vergeten. Dus ze hield haar schouders mentaal op. ‘Dat moet wel, ik ben hier al mijn hele leven. Ik ken iedereen,’ sprak de kater. De grijze tabby knikte. "Daar ben ik van overtuigd." Ze grinnikte naar hem. ‘Rascal.’ Stelde hij zich voor. ‘Prettige kennismaking, Shallow,’ Shallow knikte enthousiast naar hem. "Hetzelfde." Glimlachte ze.
Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 17:11


Rascal lachte toen de poes sprak dat hij nu niet meer kon ontkennen dat hij geen hond was. Hij grijnsde breed. ‘Aan de andere kant, ik ben een gevaarlijk, kattenverscheurend, kwijlend monster die jou in één hap zou kunnen doden,’ sprak hij op een onheilspellende toon en opende zijn bek en klapte toen luid zijn bek dicht slecht enkele millimeters voor Shallows neus. Een scheve grijns ontstond op zijn bek en hij keek Shallow nieuwsgierig aan. Er was iets met deze poes, maar hij kon er zijn klauw niet op leggen. Ze sprak dat ze met hem instemde en hij snorde even tevreden.
Oké, en nu? Even wat spanning in de tent brengen. Rascal sprong weer op zijn poten en sloop een rondje om Shallow heen. ‘Laten we iets tofs gaan doen,’ sprak hij enthousiast, waarna hij het kamp door keek. ‘Mijn favoriete hobby is Shark pesten,’ sprak hij bloedserieus, maar helaas kon hij zijn vader nergens zien zo snel. Wat wel jammer was, hij had Shallow graag op een creatieve manier aan zijn oh zo geliefde papa voorgesteld. ‘Maar volgens mij is hij er niet. En omdat ik een galante kater ben, laat ik jóu kiezen wat we gaan doen,’ sprak hij op speelse toon. ‘Ladies first, am I right,’ sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht. Even kijken waar de grijze poes van gemaakt was.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 28 nov 2016 - 11:47

what a wicked thing to do
making me dream of you
Rascal greens breed nadat ze hem had verteld dat hij zijn 'geheim' echter niet meer kon ontkennen. ‘Aan de andere kant, ik ben een gevaarlijk, kattenverscheurend, kwijlend monster die jou in één hap zou kunnen doden,’ sprak hij met een onheilspellende toon in zijn stem. Waardoor Shallow voor eventjes moest grinniken nadat hij zijn bek dichtklapte recht voor haar neus. "Dat kan ik vooral ook zien, ja." Grapte ze. Plots stond de kater weer op en liep een rondje om haar heen. ‘Laten we iets tofs gaan doen. Mijn favoriete hobby is Shark pesten,’ mauwde hij nogal serieus. ‘Maar volgens mij is hij er niet. En omdat ik een galante kater ben, laat ik jóu kiezen wat we gaan doen,’ ging hij verder. De grijze poes kantelde nogal verward haar kop bij het horen van de nieuwe naam. Wat al snel weggaf dat ze niet wist wie die kat was. ‘Ladies first, am I right,’ Shallow knikte maar. Even nadenken, wat konden ze hier doen? "Wat als..." Begon ze. "We halen mos, vullen die met water en dan moet een van ons een kat onder een boom of barn lokken. Zodat de ander, boven hun, het water kan laten 'morsen' op de kat." Ze glimlachte ondeugend. Wie zei nou nee tegen zo'n spel?
Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 28 nov 2016 - 12:43


Rascal lachte toen de poes sprak dat ze het kon zien en een scheve grijns kwam op zijn gezicht. Misschien moest hij het maar eens overwegen een identiteitsverandering te maken. Rascal luisterde vervolgens met nieuwsgierig oor naar de grijze poes toen ze haar idee uitlegde en zijn mond zakte langzaam open. ‘Dat. Is. Een. Fantástisch. Idee!’ sprak hij enthousiast. Waarom was hij daar nog nooit op gekomen? Ergens in zijn achterhoofd begon een belletje te rinkelen met de droogte en dat ze voorzichtig moesten zijn met water blablabla. Maar dit idee was gewoon te goed om te laten gaan. ‘Oké, ik ken de katten hier wel, dus dan ben ik de lokker en dan kan jij het water op ze laten vallen,’ stelde hij voor. En bovendien wilde hij de katten recht in de ogen kunnen aankijken als ze water op hun kop kregen. Een brede grijns sierde zijn lippen en  hij keek Shallow weer aan. ‘Maar we moeten dan eerst mos en water gaan zoeken,’ sprak hij zakelijk en meteen ging zijn kop in het rond door het kamp. Zou er hier nog water zijn? Ze zouden buiten kamp kunnen gaan, maar hij wilde ook niet Shallow in de problemen krijgen. En een beetje mos van een nest jatten was zo gebeurd. Oh, misschien kon hij Barn twee in lopen en een beetje van Shark's nest stelen. Ghehehe. Maar dan moest de barn wel leeg zijn. Nou ja, dat zouden ze nog wel zien, misschien moest hij voor deze keer maar even in de toren kijken, dat was wat makkelijker. ‘Let's go!’  sprak hij enthousiast en hij keerde meteen zich om richting de barns. Mos en water jacht, het klonk zo veel saaier, maar wat ze ermee zouden gaan doen zou het allemaal waard zijn.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 28 nov 2016 - 13:19

what a wicked thing to do
making me dream of you
Even dacht de kattin dat de kater haar voorstel niet goed genoeg zou vinden. Totdat ze zijn reactie te horen kreeg. ‘Dat. Is. Een. Fantástisch. Idee!' Antwoordde hij enthousiast. Al snel glimlachte Shallow weer. "Alright, hoe gaan we het aanpakken?" Vroeg ze met een ondeugende grijns. ‘Oké, ik ken de katten hier wel, dus dan ben ik de lokker en dan kan jij het water op ze laten vallen,’ Shallow knikte. ‘Maar we moeten dan eerst mos en water gaan zoeken,’ ja, anders kon het niet. "Misschien, als we onopvallend en stil zijn, zal het ons lukken voor een paar minuutjes uit het kamp te glippen?" Ze keek hem vragend aan. Tenzij de kater niet zo handig was met sluipen. Dan konden ze wel iemand gaan vragen wat te 'jagen' als het lukte. Maar dat hing echter van Rascal af, de kater was immers zijn hele leven al in de Clan. Misschien konden ze al wel het plan voorbereiden, en dan zagen ze wel hoe het afliep. ‘Let's go!’ Hoorde ze hem enthousiast roepen waardoor Shallow zijn richting op sprong. "Mos vinden is makkelijk, gewoon stelen van iemands nest." Grinnikte ze. "Heb je een speciaal iemand of wie je het gemunt hebt?" Vroeg ze hem maar voor de zekerheid. Ze had hier geen echte vijanden, nog niet, dan. Ze hield het graag vredig. Maar ze kon wel zien dat de kater een lijstje had met slachtoffers, vrienden of niet. Hij leek wel zo'n typische grappenmaker. En voordat de grijze kattin het wist zou ze ook maar moeten oppassen voor hem. Tenminste, hij moest dan wel weten dat ze het terug zou doen.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimedi 29 nov 2016 - 13:14


Hun plannetje begon langzaam vorm te krijgen en ze waren het al snel de rolverdeling van hun plan duidelijk en Shallow stelde voor dat ze misschien het kamp uit konden sluipen. Rascal keek haar aan. Je, ze moesten ergens water gaan vinden... ‘Zou je dat willen? Ik wil je niet in de problemen brengen,’ sprak hij voorzichtig. Hemzelf maakte hem echt niet uit, ze waren het van hem gewend, maar dit poesje hoefde daar niet onder te lijden. ‘Ik bedoel, ik doe het vaak genoeg, maar... jeweetwel,’ voegde hij er nog even stoer aan toe. Hij wilde niet aan haar laten zien dat hij een watje was. Natuurlijk durfde hij buiten het kamp!
Maar zodra ze weer in beweging kwamen, sprak Shallow zijn gedachten al uit. Hij grijnsde en keek het grijze poesje weer aan. ‘Dat dacht ik ook al,’ grinnikte de jonge kater. Een beetje mos wegschrapen van een nest, easy. Toen ze vroeg of ze het op iemand gemumt had, krulden zijn mondhoeken vals omhoog. ‘Shark,’ gromde de jonge kater vals. Dat zou een aangename verassing zijn voor zijn vader als hij vannacht zou slapen dat zijn nest een beetje overhoop lag. ‘Maar hij slaapt in Barn Three, dus we moeten wel oppassen,’ sprak hij tegen de jonge poes. Snapte ze überhaupt het systeem van de schuren wel? Ze wist toch wel zeker wie Shark was? Ze had de naam van de commander vast wel gehoord. Maar wist ze ook al dat hij zijn zoon was? Hij wilde het zo lang mogelijk geheim houden voor haar. Dan kon ze hem ook niet veroordelen op zijn vader. ‘Dus durf je het aan?’ vroeg hij vervolgens aan het grijze poesje.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimewo 30 nov 2016 - 11:37

what a wicked thing to do
making me dream of you
Zo te zien twijfelde de kater eerder aan haar 'sluip' vaardigheden. ‘Zou je dat willen? Ik wil je niet in de problemen brengen,’ vroeg hij voorzichtig. ‘Ik bedoel, ik doe het vaak genoeg, maar... jeweetwel,’ Shallow knikte nogmaals. "Tuurlijk. Sluipen is mijn tweede naam. Shallow Sluipen tot uw orders." Lachte ze. Nogsteeds zelfverzekerd. Haar oren spitste nadat de kater de woorden 'Shark' weer uitsprak. Oi, hij had blijkbaar geen goede herinneringen met hem. "Wat heeft die arme Shark gedaan om dit te verdienen?" Grinnikte ze. Ze kende die Shark nog niet. Maar het klonk alsof hij geen goede reputatie hier had. Rascal mocht hem echter niet. Dus dan zou het ook zo zijn dat Shal hem als slecht moest zien. ‘Maar hij slaapt in Barn Three, dus we moeten wel oppassen,’ waarschuwde hij haar alvast. De kattin knikte. "Easy peasy." Giechelde ze terwijl ze hem aankeek. ‘Dus durf je het aan?’ Was dit een test? Tuurlijk durfde ze het aan. "Kom maar op." Zei ze uitdagend.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimewo 30 nov 2016 - 12:23


Toen Rascal zijn twijfels had uitgesproken, was de poes alleen maar heel erg enthousiast. Ze zei dat ze een fantastische sluiper was en hij grinnikte bij haar woorden. ‘Oké, dan zullen we dat nog zien,’ grapte hij. Rascal kon redelijk sluipen, hij wist dat hij het nodig had om zijn stiekeme plannetjes uit te voeren, maar hij was ook snel en kon zich goed verstoppen als het moest. Opeens vroeg Shallow wat die arme Shark had gedaan om dit allemaal te verdienen. De grijns op zijn gezicht verdween plotseling als sneeuw voor de zon en hij keek bitter voor zich uit. Ze zou eens moeten weten. ‘Weet je niet wie Shark is?’ vroeg hij uiteindelijk een beetje verbaasd. ‘Meneertje commander van de Elite, en een buitengewoon beroerde vader,’ mauwde hij vervolgens bitter. Oké, het was eruit, hij was het zoontje van Shark. Ze mocht zelf verder gaan oordelen mocht ze Shark leren kennen. Het was duidelijk dat Rascal hem niet mocht. Vervolgens sprak Shallow weer dan het makkelijk zou worden om barn three binnen te sluipen en dat ze op was voor de uitdaging. Rascal lippen rolden weer omhoog en hij knikte naar de poes. ‘Kom mee,’ sprak hij en hij trippelde vlug naar de schuur waar de katten sliepen met de meeste hondentanden en dus de "meest gerespecteerde katten van de Elite". Ja, blablabla. Je kon het ook vertalen naar de beste slaafjes van Claw. Rascal wierp voorzichtig een blik in de schuur en hallelujah hij was leeg. Hij keek nog snel eens achterom of niemand op hen lette en glipte toen de schuur in, nadat hij Shallow had gewenkt met zijn staart. Zonder ook nog maar een woord te zeggen, liep hij vlug maar stil naar de nesten en herkende meteen degene waar zijn vaders geur aan hing en knikte naar Shallow dat dit de goeie was. Oké, gewoon een beetje ervan weg halen, dat was genoeg. Meteen ging Rascal te werk en krabde er een goede hoeveelheid mos uit het nest, zoveel als hij ongeveer kon dragen en pakte het tussen zijn kaken. En nu snel weer wegwezen!


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 17:47

what a wicked thing to do
making me dream of you
Bij haar zelfverzekerde 'feit' begon Rascal te grinniken. ‘Oké, dan zullen we dat nog zien,’ grapte hij. Waardoor Shallow haar ogen weer uitdagend dichtkneep. "Was dat soms een uitdaging?" Ze greens speels. Haar verschillende gekleurde ogen strak op hem gericht. Als dat zo was zou ze natuurlijk zichzelf zo goed mogelijk proberen bewijzen. Bovendien was ze licht gebouwd. Hoe moeilijk kon sluipen zijn?
De grijze poes werd weer terug de realiteit in getrokken door de verbaasde toon in Rascal's stem. ‘Weet je niet wie Shark is?’ Oi, was dat iets ergs? ‘Meneertje commander van de Elite, en een buitengewoon beroerde vader,’ Shallow knikte maar. Oh, alright. Het was dus een soort 'tweede Claw', blijkbaar. En zo te horen ook de vader van Rascal. Tenzij hij gewoon van nature wist hoe Shark zich gedroeg tegenover zijn jongen. "Dus je hebt geen goede herinneringen met 'Meneertje commander'?" Vroeg ze met een plagerige uitdrukking op haar gelaat. Gewoon om alles nog luchtig en melig te houden. Ze wou immers niet dat de lol verpest werd omdat de jonge kater zijn frustratie moest uitten om die ene commander dat Shallow zelf nog niet tegen het lijf gelopen had. Al snel veranderde de stemming boven hun en begon de kater weer te glimlachen nadat ze zelf wel in was voor een uitdaging. ‘Kom mee,’ sprak hij waardoor ze dus geen andere keuze had, toch? Zo stil mogelijk liepen ze naar de derde Barn. Een echte rondleiding had de Young-One nog niet gehad. Maar ze had wel ergens gehoord dat deze Barn voor de beste katten waren in de Elite. En dat beviel haar wel. Hier waren katten die hun rang echt verdiend hadden en ergens maakte het haar ook wel nerveus. Deze katten zouden dus bekend zijn om hun kille karakter. Aangezien je tanden kreeg wanneer je iemand vermoordde en al die soort van 'BloodClan' dingen. Toch hoopte Shallow zelf dat ze hier ooit in kwam. In de Barn waar ze toch gerespecteerd werd. Maar tja, ze zou wel eerst haar halsband moeten verdienen, en ook haar tanden. Doden was het laatste wat ze eigenlijk wou doen. Ze wou niemand pijn doen. Naja, ze had manen om een besluit te nemen. Weglopen was geen keus. Dat had Claw haar wel wijsgemaakt. Misschien dat ze gewoon katten kon verzorgen? Zoals die medicijnkatten? Weer werd de jonge poes uit haar gedachtes gerukt doordat ze Rascal de Barn in liep. Meteen ging ze hem achteraan. Hij knikte vervolgens naar haar om haar wijs te maken dat dit het juiste nestje was en al gauw pakte hij er een stuk van weg. Waarna hij vervolgens uit de Barn rende. Met een enthousiaste glimlach rende ze hem achterna. Nu nog water. En een slachtoffer, of course.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 20:49


Rascal grijnsde breed toen Shallow vroeg of het een uitdaging was. Jazeker was dat een uitdaging. Wie weet was hij wel de betere sluiper, you never know. ‘Is het leven geen uitdaging?’ sprak hij grijzend, waarna hij zijn tong plagend naar haar uitstak. The game was one. Eerst maar zien hoe goed ze was, dan geloven.
Hun plan vervolgde, en het ging tot nu toe soepel en vlekkeloos. Niemand bemoeide zich met hun en ze konden gewoon hun gang gaan. Want zeg nou zelf, wie had nou ooit interesse in Rascal. Shark niet in elk geval. Waarschijnlijk had zijn vader hem al afgeschreven als een mislukkeling. Misschien was dat maar goed ook, misschien was hij dat ook wel. Hij wilde in elk geval niet zo worden als Shark en dan was hij maar in zijn ogen een mislukkeling. Maar Shark was degene die overal steekjes had laten vallen. In elk geval als het om zijn familie ging. Toen Shallow ook vroeg naar hem rolde hij zijn ogen. ‘Pfft, begin er maar niet over,’ mauwde de jonge kater overdreven dramatisch, om het gesprek een beetje humoristisch te houden, maar hij wilde er eigenlijk ook liever niet over praten. Hij zou niet iemand anders met zijn problemen opzadelen, hij kon alles zelf wel oplossen. En wat boeide het ook. Hij gaf niet om zijn vader. Hij zou net zo goed niet kunnen bestaan. Deed hij dat maar ook niet...
Het plan ging verder. Ze hadden geluk dat er niemand was en dat niemand hun kon vertrokken en voor hij het wist rende ze met zijn tweeën de schuur weer uit. Toen ze weer buiten veilige afstand stonden, keek hij Shallow met enorm veel plezier aan. Nu besefte hij pas hoeveel adrenaline door zijn aderen stroomde en hoe zenuwachtig hij eigenlijk was geweest. Er was altijd een zeker kik door iets te doen wat niet mocht. ‘Daw as akkelijwk,’ bromde de kater door het mos in zijn bek heen. Hij grijnsde en pleurde het mos vervolgens even op de grond, om hun volgende zet te bespreken. ‘Nu water,’ vervolgde hij zakelijk. ‘Dus je kan je sluipskills nu eens voordoen, sluipmeesteres,’ grinnikte hij plagend en hij pakte het mos weer op, om vervolgens met zijn staart een breed gebaar te maken dat zij voor mocht gaan.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 21:44

what a wicked thing to do
making me dream of you
Is het leven geen uitdaging?’ Zei hij vervolgens terug met een grijns. Waardoor Shallow eventjes moet grinniken. ‘Pfft, begin er maar niet over,’ was zijn al te dramatische antwoord op haar vraag over wat die Shark gedaan had om de dupe te zijn. Ze besloot maar om het te laten. Het waren familieproblemen tussen vader en zoon. Ze wou er niet zomaar in mengen. Gelukkige duurde het niet lang voordat ze beiden zo soepel door het plan gingen. Want anders zou ze toch zorgen maken. Toch was haar verstandige kant uitgeschakeld door haar speelse ondeugendheid. Met een rap tempo smeerden ze hun beiden weg van de Barn tot ze op een goede plek konden stoppen. ‘Daw as akkelijwk,’ mauwde Rascal. Zijn mond vol met het mos. Shallow giechelde zachtjes en keek toe hoe hij het op de grond spuugde. ‘Nu water. Dus je kan je sluipskills nu eens voordoen, sluipmeesteres,’ zei hij vervolgens. Waarna hij het mos weer oppikte en met zijn staart gebaarde dat zei als eerste mocht. Ha. Een makkie. Toch? Ze waren nog niet zo groot om opgemerkt te worden en bovendien kwam hun vacht goed van pas. Aangezien ze beiden een camouflerende kleur hadden. Toch nam ze geen tijd en zakte ze meteen in een soort mislukte jachthouding. Maar wie kon het haar kwalijk nemen? Ze was ook maar een paar daagjes in de Elite en een mentor had ze nog niet. Laat staan trainingen. Snel keek ze rond zich. Haar verschillende gekleurde ogen heen en weer flitsend om alles in te scannen. Dit was makkelijker dan ze zelf verwacht had. Haar achterpoten schoten haar naar voren en als snel was aan de overkant van de ingang. Rascal uitdagend aankijken. Zo, nu hij nog.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 20:18


Rascal grijnsde toen Shallow zijn aanbod inging en voor hem langs ging om eens te laten zien hoe ze het kamp uit zouden sluipen. De grijze poes zakte in een jachthouding en hij volgde haar voorbeeld. Hij probeerde laag bij de grond te blijven en zijn poten zo zacht mogelijk neer te zetten. Maar zijn staart ging alle kanten op en hij was niet bepaald meneer subtiel met zijn poten neer te zetten, maar het was goed genoeg. Hij was vlug, en dat maakte hem handig in dit soort dingen. Hij keek toe hoe ze het kamp eenvoudig uit glipte en hij ontmoette haar uitdagende blik met vastberadenheid om het net zo goed te doen. Alleen hij moest ook nog eens een bal mos meenemen. Hij keek nog snel eens in het rond om te dubben checken of echt niemand op hem lette, en met snelle passen gleed hij laag bij de grond het kamp uit. Hij grijnsde en gebaarde toen Shallow met zijn staart dat ze zo snel mogelijk even wat afstand tussen hen en het kamp te maken. Hij racede een paar hoeken om en draaide toen zijn kop om naar Shallow. Nu moesten ze op waterjacht. ‘'Eet ij 'aar 'ater isss?’ mompelde hij weer door de kluwen mos in zijn bek door. Ja, met de droogte had hij eigenlijk geen idee. Hij was immers nog een "kitten" officieel, het werd nog altijd voor hem gehaald. Shallow was hier nieuw. Misschien had ze eerst als rogue geleefd ofzo en wist ze beter de plekken waar ze water konden vinden. Afwachtend keek hij haar aan.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimedo 8 dec 2016 - 19:55

what a wicked thing to do
making me dream of you
Geduldig keek ze toe hoe de kater haar volgde totdat ze beiden ongezien uit het kamp geglipt waren. Haar verschillende gekleurde ogen keken hem vragend aan nadat hij haar iets leek te vragen. ‘'Eet ij 'aar 'ater isss?’ Was zijn vraag. Waardoor de kattin eventjes moest nadenken over wat hij daar precies mee bedoelde. Want tja, een mond vol mos leek niet bepaald makkelijk als je iets wou zeggen. Uiteindelijk lukte het haar om de puzzelstukjes bij elkaar te rapen en knikte ze. "Tuurlijk!" Zei ze met een glimlach. "Ik ben hier geboren. Volg me maar", miauwde ze terwijl ze met haar dunne staart een klein gebaar maakte om rechtdoor te gaan. Als ze langs dat Twolegnestrij liepen en bij de dikke boom naar links gingen zou je zo een klein beekje vinden. Met genoeg water om een kat de dupe van te maken, toch?Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Wanted: Victim DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimezo 11 dec 2016 - 19:17

Shallow wist snel antwoord te geven op zijn vraag en verrast keek hij op toen ze zei dat ze hier geboren was. ‘Wow, cool,’ murmelde hij door het mos heen. Zij mocht hier gewoon als kitten lopen terwijl hij opgesloten zat in het kamp? Moest ze haar vrijheid niet missen om vrij door de stad heen te lopen? Waarom had ze in hemelsnaam besloten om bij BloodClan te gaan als ze een gaaf leven had gehad hier? Dat was een vraag voor de volgende keer, want de poes was alweer in beweging gekomen en hij volgde haar op haar hielen. Lichtvoetig trippelde hij over het pad dat ze had aangewezen en keek vastbesloten voor zich uit. Dit zou de leukste grap worden van deze maan. Hij hoopte dat ze een goed iemand zouden kunnen raken. Hij liep kalm langs de tweebeen nesten en toen hij bij een dikke boom kwam, zag hij aan zijn linkerhand al een smal beekje lopen. Hij was bijna opgedroogd, maar er was nog wel een klein stroompje waarmee hij zijn mos goed nat zou kunnen maken. Simpel sprong hij de beek in en doopte het mos in het water. Zodra het volgezogen met water was, pakte hij het weer op en liep terug naar Shallow. En nu moesten ze weer onopgemerkt in het kamp komen, dat was de tweede uitdaging.


Wanted: Victim Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Wanted: Victim B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Wanted: Victim   Wanted: Victim Icon_minitimema 12 dec 2016 - 15:49

what a wicked thing to do
making me dream of you
Ze had hun veilig naar het beekje niet zo ver vandaan geleid en even keek ze toch om zich heen om zeker te zijn dat niemand hun gevolgd had. Ze keek toe hoe Rascal het mos in het water doopte tot het zoveel water gezogen had als het maar kon. "Dit gaat prima." Glimlachte ze. Ze hield zich in maar in haar ogen fonkelden duidelijk een enthousiaste uitstraling en haar snelle staartbewegingen verraadden al genoeg dat ze niet kon wachten om een kat haar eerste 'slachtoffer' te maken. "Misschien dat we een gat in het kamp vinden? Dan zijn we minder opgemerkt dan dat we de ingang weer gebruiken." Stelde ze voor. Dit hing nu van de kater af. Hij was immers in het kamp geboren.Wanted: Victim 2gxnp75Wanted: Victim Z0ZImY9Wanted: Victim 10pvxmw

Wanted: Victim VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wanted: Victim
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: