Know who you'r messing with ll Inval topic 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Know who you'r messing with ll Inval topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brat
Member
Know who you'r messing with ll Inval topic QIq5yq0
Sans
4442
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 80 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitimevr 25 nov 2016 - 19:21

Dit-dit moest een van haar favoriete dagen worden, ze had namelijk iets geweldig (gewelddadig) op de planning staan. En zij niet alleen, er gingen twee andere katten mee; Vitani en ugh... Jinx. De poes trok een afkeurend gezicht, vieze rat die hij was. En dan nog te denken dat hij de 'aanval' wilde gaan leiden. Tsk de poes hoopte dat de kater flink werd toegetakeld, oh wat hoopte ze dat. Hij verdiende het ergste, het aller ergste. De rode poes voelde de woede in haar opborrelen, ze nou nooit vergeten wat de kater haar aanhad gedaan. Hij moest en zal boeten. Brat boorde met haar nagels in de grond, maar herpakte haar zelf als weer snel. Ze haalde diep adem en probeerde weer rustig te worden. Ze sloot even haar ogen en toen ze die weer open deed waaide er een zacht windje door haar dikke vacht, ze stond nu nog op Bc gebied; het kamp op precies te zijn. Wachtend op de andere. Haar blauwe ogen keken rustig het kamp door, al zou dat misschien nog we even duren. Het was vroeg, zelfs de zon was nog maar net op. De meeste katten waren nog als luie kittypets aan het luieren, maar zij niet; nee ze was er al vroeg bij. De rode poes kon het niet beschrijven... het idee om onheil te verspreiden gaf haar een; goed gevoel. Ze werd er helemaal...excited van. Het was een vreemd gevoel voor de poes, meestal voelde ze vij uit; niks.

Toen ze eindelijk de twee katten in haar vizier kreeg begon ze te grijzen, haar nagels kraste over de harde ondergrond en haar ogen stonden hongerig, het zou niet lang meer duren; nee nee ze konden elk moment naar Riverclan vertrekken en dan- De poes schudde even met haar hoofd, ze moest haar hoofd koel houden. Ze knikte even naar de bruine kattin-haar nichtje waar ze eigenlijk nooit problemen mee had gehad, ze mocht de poes wel. Haar hoofd draaide even naar de zwarte kater, haar ogen versmalde zich en even keek ze de zwarte kater strak aan. Iets wat ze niet kon zeggen over... hem. 'Ik wil er geen gras over laten groeien dus laten we gaan' haar stem klonk koel en emotieloos. Ze keek af wachtend naar de zwarte kater, hij was de leider. Nou zo noemde hij het, voor Brat was hij niks meer dan een zielig hoopje vacht. Hij was niet veel meer zonder Zira, dat Claw zijn keel nog niet had door gesneden. mysterious ways.

Note; Ze zijn nu nog in het Bc kamp
Eerste Vitani&Jinx!THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Know who you'r messing with ll Inval topic Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitimevr 25 nov 2016 - 23:41

Ze gingen eens lekker wanorde schoppen en hij was zowaar aangewezen als leider. Yippee. De zwarte kater keek loom voor zich uit over het kamp, van zijn zojuist veroverde nest in Barn 4. De hondentanden zaten ongemakkelijk om zijn nek, maar hij wist dat hij er wel aan zou wennen. Zo moest het zijn, zo was het bij haar ook altijd geweest. Nu hij Zira's halsband droeg, had hij zich voorgenomen deze te vullen met evenveel honden tanden als dat zij oorspronkelijk had gehad. Hij vertelde zich dat het een soort laatste eerbetoon was, maar in werkelijkheid had hij zich enkel een doel gegeven zodat hij iets te doen had en niet alleen bleef met zijn moordende gedachtes.
Jinx draaide zich om en maakte het zich wat gemakkelijker, waarbij hij via een gluur beter naar buiten kon kijken. Deze hele barn beviel hem wel, een welverdiende plaats om eens beschuild te slapen. Vaak genoeg sliep hij buiten het kamp om zijn eigenaar geheime bezoekjes te brengen, waar niemand vanaf wist, maar het was fijn om een relatief goed plekje te hebben als hij dan nachten hier door bracht, zoals nu. Het enige jammere was dat hij nu zijn barn moest delen met een paar mormels die hij absoluut niet mocht. Zoals de rode poes met wie hij eens gezellig op rampen tocht ging; de enige echte Brat. Jinx ontmoette haar blik en hief zich overeind, om vervolgens zich in haar richting te bewegen.'Ik wil er geen gras over laten groeien dus laten we gaan' klonk haar stem koel en emotieloos. Even maakte hij oogcontact, zijn blik dodelijk koud. "Er heeft er eentje zin in vandaag," mompelde hij droogjes, waarna de kater naar Vitani keek, een poes die hij niet zo goede kende. "Laten we dan maar eens wat viskopjes gaan pesten." Hij spuugde op de grond, als om zijn woorden kracht bij te zetten. Zijn vader was daar vandaan gekomen, de vieze hufter die oh zoveel nesten had verwekt. Hurricane, zijn half broer, was daar een van geweest. De zwarte kater had nu even goed naast hem kunnen staan, toch jammer dat hij door een bepaald persoon zich genoodzaakt had gevoeld om zelfmoord te plegen.


Know who you'r messing with ll Inval topic Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Know who you'r messing with ll Inval topic 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 16:57

Haar rode ogen waren tot de helft geopend toen ze met een kille blik het kamp rondkeek. Haar vacht was opgezet tegen de koude wind die door de kieren van de barn heen woedde en haar tong was net schuurpapier in haar mond. Beter zou het binnenkort regenen want ze zo langer niet doorgaan, de afstanden naar nog -redelijke- drinkwater waren amper te doen. Een zucht rolde zachtjes van haar lippen terwijl de roodbruine poes haar rug rekte. Vandaag zou ze een soort patrouille lopen met Jinx en Brat ergens in de Riverclan terratoirum en eerlijk gezegd had ze er wel zin in. Eventjes haar gedachtes ergens anders. Vitani stapte haar nest uit en volgde al snel het lange zwarte vacht van Jinx die richting Brat liep. De twee katten waren niet bepaald de beste vriendjes van elkaar en toen ze zich aansloot hoorde ze hen al meteen kibbelen. De member rolde met haar ogen en zwiepte kort met haar staart toen Jinx de leiding nam. "Laten we dan maar eens wat viskopjes gaan pesten." Vitani knikt enkel kort en liep de twee oudere katten voorbij. "Sounds great" Mauwde ze ijzig, en begon richting de Riverclan border te lopen.


Know who you'r messing with ll Inval topic 23rs22uKnow who you'r messing with ll Inval topic 2ihw1ebKnow who you'r messing with ll Inval topic Nh02adKnow who you'r messing with ll Inval topic 2jd04lw Know who you'r messing with ll Inval topic S0zyg0Know who you'r messing with ll Inval topic 34t4yuoKnow who you'r messing with ll Inval topic 2a9nyp3Know who you'r messing with ll Inval topic 5cggsg
Know who you'r messing with ll Inval topic Vitani13

:::::

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Know who you'r messing with ll Inval topic QIq5yq0
Sans
4442
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 80 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 23:16

"Er heeft er eentje zin in vandaag," mompelde de zwarte kater terwijl hij met zijn blik naar de andere kattin gleed. Brat negeerde de opmerking van de kater voledig, ze had geen zin in een discussie. . "Laten we dan maar eens wat viskopjes gaan pesten." ging hij toen veder terwijl hij op de grond spuugde. Even trok Brat een afkeurend gezicht, gatver. Nu was zeker de hele grond besmet, geen planten of groen daar voorlopig. Dat de grond nog niet was weggebrand... "Sounds great" miauwde de bruine kattin toen terwijl zij haar en Jinx voorbij liep. Brat knikte en schudde even met haar dikke vacht en begon ook op een rap tempo te lopen.

kort&laat sorry <3THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Know who you'r messing with ll Inval topic Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 0:45

Niemand kon zijn opmerking echt waarderen maar hey, what's new? Er was maar één poes die dat kon en diens lichaam werd nu weggevroten door een stel parasieten diep onder de grond. Het deerde hem vrij weinig wat de twee poezen wel niet van hem dachten. Hij zette het op een lopen en al snel volgden zowel Brat als Vinati hem. "Sounds great" klonk de tweede ijzig en haalde hem in. Jinx keek even droog naar haar gestalte en liep verder in stilte door, blij dat Brat niet haar gore bek meer open trok. Na even goed door te hebben gelopen kwamen ze dan toch aan bij de Riverclan grens. "We zijn hier voor informatie, onthouden."sprak hij enkel toonloos, waarna hij zich het territorium in waagde. Ze konden wel in het wilde westen wat Riverclanners gaan meppen, maar dat zou weinig helpen. Ze wilden informatie, zodat ze de clan kapot konden krijgen. Terwijl hij zich dieper het territorium in bewoog merkte hij op hoe laag de rivier stond voor deze tijd van het jaar. De droogte nam ook hier zijn tol, veel meer dan in hun territorium. Jinx keek terug naar Brat, hopend dat zij zich ook besefte dat dit het water was waar Hurricane in was verdronken. Hij was verderop het water in gedonderd, maar was in ditzelfde water verdronken, door haar.


Know who you'r messing with ll Inval topic Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Know who you'r messing with ll Inval topic   Know who you'r messing with ll Inval topic Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Know who you'r messing with ll Inval topic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: