Fragile; handle with care 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fragile; handle with care

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lurkingshade
StarClan
Fragile; handle with care KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Fragile; handle with care   Fragile; handle with care Icon_minitimeza 26 nov 2016 - 21:41

Hij was twee dagen niet naar het kamp terug gekeerd. Prooien had hij voor de ingang gedoneerd en eten deed hij buiten het territorium van dingen die hij had gevangen op het rogue terrein. Zoals hij aan zichzelf had beloofd, was hij niet terug gekeerd. Het was jammer... En zeker zwaar voor zijn partner, maar zij had Wind aan haar zijde. De gevlekte kater moest het gewoon even op een rijtje zetten. Hij was immers niet zo sterk als dat hij zich soms voordeed. Hij had niet veel door zijn keelgat gekregen de laatste dagen, waardoor hij nogal was afgevallen. Twee dagen waren dan ook snel drie geworden en de kat die normaal niks van vet aan zijn lijf had hangen, was begonnen met zijn spieren af te breken als energie voor zijn lichaam. Hoe snel een fragiel lichaam als de zijne onder onbewuste stress hem kon laten afvallen. Het was grappig. Hij had het lichaam van een jonge, zieke kit als het erop kwam. Als emoties en dingen erop inspeelden. Hij was zwak. Zoveel vermagerd was hij nu ook niet, maar hij was... Emotioneel zwak.
Wankele passen zorgden ervoor dat de jonge kater het kamp binnen kwam. En het was stil, muisstil. Hij trilde even, liet een luide zucht langs zijn lippen gaan en wandelde stilletjes naar de nursery toe. Het was donker, maar het weinige licht dat de maan binnen liet vallen in de den liet zijn doffe ogen even glinsteren. Hij zag zijn vier kits liggen tegen het lichaam van zijn partner aan. Ze waren nog jong, heel erg jong... Maar het was goed. Hij haalde diep adem en nam een paar stappen terug, waarna hij in het midden van het kamp half omviel en even zijn oogleden wat over zijn ogen liet gaan. Zijn mond voelde droog aan, want drinken had hij niet veel gedaan de afgelopen dagen. HIj was stijfjes... Hij had pijn. Hij sloot zijn ogen wat en ging languit liggen op de koude grond, die alle restjes van warmte die hij nog had uit hem zoog. Hij draaide zich wat en staarde naar de hemel... Die wazig was voor zijn ogen... Oh Starclan... Waarom viel alles kapot...? Waarom...

-Alleen Acefray!
(Dit speelt zich af na de reis van Tall naar moonstone)


Rip Augurkielurkie
Fragile; handle with care 66u15yb9_o

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Fragile; handle with care 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Fragile; handle with care   Fragile; handle with care Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 19:30

Acefray was ergens wel bezorgd geweest om de gevlekte kat. De grijze kater had standaard enkele katten die altijd onder zijn hoede bleven, die hij altijd in de gaten bleef houden. Vanzelfsprekend waren dit Tallshadow, Sinclaw, Snowy, Bitterpaw. En zelfs nog het kind van Arcane, Volepaw en Canarypaw die zijn ex apprentice was. Dan had je natuurlijk ook zijn familie die hij in de gaten hielt, zijn ex en hun kits. Hij hielt van deze katten op de ene manier of de ander. En iets wat niet veel zouden verwachten, maar Lurkingshade hoorde daar ook bij. Vandaar dat hij nu bezorgd was om de kersverse vader die niet terug naar huis gekomen. Het was al laat en Ace sliep de laatste tijd ook al slecht. Dit voornamelijk door alles wat in zijn kop afspeelde. Zijn beste vriend waar hij mee opgroeide was nu leider, en hij voelde zich eenzamer dan ooit. Natuurlijk had hij Bitter om op te leiden en zijn clan in leven te houden. Maar ook nog met de prophecy die over hun nek hingen en het feit ze nauwelijks voorraad hadden om katten te kunnen helpen.. hij voelde zich zo hulpeloos hierin. Om alles. Soms wou hij terug gaan naar zijn onbezorgde apprentice tijd waar niks ertoe tot deerde. De grijze hoop vacht zuchtte even en keek vanuit de ingang van zijn den naar het kamp. En hier zag hij degene binnen komen waar hij op aan het wachten was. Meteen merkte hij hoe de kat was afgevallen en er netjes gezegd slecht uit zag. Even leek het erop dat hij naar zijn gezin zou gaan, maar toen viel hij op de grond in het kamp en bleef hier. Met een kleine zucht stond de grote kat op en werkte zich een weg naar de kleine kat die daar lusteloos lag. Zorgzaam plaatste hij zichzelf tegen de ander aan en sloeg zijn dikke staart om hem heen. Hij was warm en pluizig, iets wat iedereen wist. En bovenal hij was zorgzaam voor degene die er toe deden. Voor nu was hij ook stil en woordloos, bang dat zijn Princess hem weg zou duwen als hij iets zou zeggen. Dit was zijn beste poging voor nu.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan
Fragile; handle with care KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Fragile; handle with care   Fragile; handle with care Icon_minitimevr 2 dec 2016 - 18:23

Het duurde niet lang, of het was al gebeurd toen hij binnen kwam, maar iemand had hem opgemerkt... En het was uiteraard niemand minder dan zijn goede, oude... Mentor. Hij sloeg zijn ogen af en staarde naar de steen die boven hun uitstak, de steen waar de leider op hoorde te staan. DE gevlekte kat draaide zich wat weg ervan en besloot te staren in een willekeurige richting. Hij wist niet goed wat te doen, maar in deze tijden deed het pijn. Toen de ander naast hem ging zitten en zijn staart rond hem sloeg, keek hij fel op.... Of wat nog mogelijk was met het restje energie die in hem lag. "Laat me met rust," zei hij, minder agressief dan men zou verwachten van hem. Het was allemaal toch al kapot, wat zouden zoetsappige woorden eraan kunnen veranderen? Valse beloftes en verloren relaties, het was allemaal toch voor de haaien zodra de dood aan je deur stond.


Rip Augurkielurkie
Fragile; handle with care 66u15yb9_o

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fragile; handle with care
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: