What the hell (Brat) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What the hell (Brat)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abysskit~
Member
What the hell (Brat) DPKsfdL
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Abysskit~
BerichtOnderwerp: What the hell (Brat)   What the hell (Brat) Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 21:04

De jonge gestreepte kitten was het kamp uit getrippeld, hij had er maanden misschien wel dagen over gedaan om naar buiten te komen. Hij was een beetje sneaky geweest en vola, hij was buiten. Nu moest hij alleen nog maar genieten, al hield hij van die spanning. Hij waas buiten het kamp, een gezochte kitten. Hij wilde namelijk enorm graag een keertje naar buiten, een keer de wereld zien. Hij had namelijk gehoord dat de kitten tijd de beste tijd van je leven is, zo hier was hij dan. Buiten het kamp, na dit zal hij wachten tot dat hij apprentice zou worden. Hij zou eindelijk een keer kunnen genieten, want zijn zus wilde niet spelen en andere kittens vonden hem een beetje een creep maar dat krijg je ervan als je midden in de nacht ineens bij een ander nest gaat liggen. Alleen waarom is het altijd in die andere nesten warmer dan zijn eigen?! Kom op zeg, hij wilde gewoon een lekker warm nest met een mama please. Zijn moeder zag hij amper, dus hij wilde bewijzen dat hij nu oud genoeg was om apprentice te worden. Niet zo moeilijk toch? Of wel soms, dan had hij maar een ander leven moeten pikken. Stomme Starclan, al genoot hij van de buiten lucht. Van de prachtige wereld buiten en hij had het koud, tot er iets voor zijn ogen verscheen. Er waaide voor hem een blad, speels kreeg hij grotere oogjes en zwiepte hij met zin staart. Dat blad was van hem, net zoals hij op deze manier een muis zou gaan vangen. Hij sprintte zo hard een kitten van 3 moons kon maakte een grote sprong, hiermee greep hij het blaadje tussen zijn kaakjes. Al had de jonge kitten niet door dat hij tegen een groot ding ramde, met een plofje lande hij op de grond. Nog steeds met het blad tussen zin kaakjes geklemd, hij keek de wat grotere kat onschuldig aan en glimlachte vriendelijk..What the hell (Brat) N5q8wm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What the hell (Brat)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: