Ready to go 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ready to go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ready to go 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Ready to go   Ready to go Icon_minitimema 28 nov 2016 - 21:08

Shadowmask strekte zich wijd uit en zette zijn klauwen in de grond. "Mmm." Hij ging weer normaal staan alvorens een minuut te besteden aan zijn nest. Tevreden constateerde hij dat het er goed uitzag. Niemand kon klagen over hoe het achterliet zoals ze in het verleden vaak deden. De kater was zeker niet de netste en een aantal katten hadden hem daarop gewezen. Niet zelden was hij zo brutaal geweest dat hij taken moest uitvoeren. Hij had een aantal aardige Windclanner's ontmoet waarvan hij vele nu zijn vrienden kon noemen. Zijn gedachtes werden teruggebracht door een blad dat tegen zijn neus waaide en hij grinnikte zachtjes. Zijn ogen gleden door het kamp opzoek naar iemand waarmee hij een gesprek kon starten voor hij zijn dagelijkse taken ging uitvoeren.

-Oceanbreeze 1stReady to go KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ready to go 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ready to go   Ready to go Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 20:14

Oceanbreeze rekte zich die ochtend langdurig en uitgebreid uit. Ze had niet zo'n drukke dagplanning, als iemand oppassen en zogen van kittens, alle kittens niet druk noemde. Immer was ze de enige officiele Queen van Windclan. Sinds de anderen waren overleden of de clan uit waren gestapt. Mousewish was iets ouder dan haar geweest en net zoals haar had ze een zachtaardig karakter gehad. Eentje waarvan vele katten wat hadden kunnen leren, toch was het wonderbaarlijk dat diezelfde kattin ervoor had gekozen zich in het ravijn te storten. Bewust zichzelf naar Starclans velden had gebracht. Iets dat Oceanbreeze zelf nooit zou kunnen, ook al was ze op dit moment door de druk en droogte wel ietwat depressief. Haar lichaam voelde onprettig aan, waardoor ze wist dat ze even wat moest drinken. Immer was haar keel wat aan de droge kant en voelde haar spieren vermoeid. Misschien kon ze een clangenoot vragen wat water voor haar en de kittens te gaan halen, zeker nadat Russetkit naar de Medicine Cat den was verhuisd wegens uitdroging. Met een slaperige blik in haar ogen liep ze vluchtig de Nursery uit, nadat ze er zeker van was dat alle kittens zich daar bevonden en veilig waren. Hierna keek ze rond, ze hoefde niet lang te zoeken voordat ze een soort van gemaskerde kater vond. Eentje die bekend voorkwam met een slaperig en ietwat somber glimlachje kwam ze op de kater af gedraafd. Haar passen waren nog relatief krachtig waarna ze rustig naast hem plaats nam, al was het met de blik van haar ogen duidelijk dat ze iets belangrijks te melden had. Ze had voor een kattin van haar leeftijd en rang een behoorlijk serieuze uitdrukking op haar gezicht. "Shadowmask!" Mauwde ze warm, haar stem moederlijk en vriendelijk. Ze was in de korte tijd dat ze Queen was duidelijk een moederlijke kattin geworden, geen wonder natuurlijk met al de kittens waarvoor ze zorgde.


Ready to go Oceano10
Ready to go LcrIgCQReady to go JwNO92gReady to go EjrsROFReady to go UK1ajoIReady to go 3qCkg2fp_oReady to go 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ready to go 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: Ready to go   Ready to go Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 14:16

Zijn kop ging richting het geluid en hij zag hoe een grijze poes hem naderde. Een glimlach verscheen op zijn gezicht Afgelopen tijd had hij weinig gezien van de grijze she-cat, geen wonder, ze was ontzettend druk met alle kittens. Shadowmask had veel respect voor de fierse houding van de Queen. Hij ging niet vaak om met kittens maar de paar keer dat hij aangeboden had om op te passen was hij altijd uitgeput tegen het einde van de dag. "Hallo Oceanbreeze." Mauwde hij vriendelijk terug. Hij kon zien hoe haar ogen een beetje dof stonden al was ze nog erg actief. "Drukke dag?' Vroeg hij erachteraan met een nieuwsgierige glimlach.


Ready to go KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ready to go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: