Stop and stare 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stop and stare

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member
Stop and stare HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Stop and stare   Stop and stare Icon_minitimedi 29 nov 2016 - 18:40

Het was midden in de nacht. Tigergaze was opgestaan uit zijn nest en had een tijdje buiten gezeten. Echt warm was het niet, maar hij had een dikke ondervacht en een groot lichaam wat zichzelf prima warm kon houden. De kater had pijn, niet lichamelijk maar mentaal. De dood van Mousewish en Cheekykit was iets wat hij niet goed kon verwerken, zeker omdat hij zichzelf er de schuld van gaf. Omdat hij er niet voor beide was geweest, omdat hij geen vader was geweest voor Cheeky, omdat hij Mouse niet had gesteund.
Maar er was geen tijd meer voor die depressieve praatjes. Hij had namelijk nog drie dochters die zijn hulp wel nodig hadden. Mousewish en Cheekykit waren weg, voorgoed. Harekit, Russetkit en Mistkit hadden zijn hulp wel nodig. De gestreepte kater was zacht de nursery in geslopen. De enige Queen die er lag was Oceanbreeze, wat ergens een vage glimlach op zijn gezicht toverde. Maar hij was hier niet om haar te wekken, maar zijn twee dochtertjes die hier wel lagen. Zacht tikte hij ze beide aan met zijn poot. "Hare, Mist," siste hij zachtjes, "wakker worden." Hij deed een stap naar achter en wachtte tot de twee kittens ook echt wakker waren.

{Mist en Hare only}


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Stop and stare VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stop and stare DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Stop and stare   Stop and stare Icon_minitimevr 2 dec 2016 - 19:37

De rood-witte kitten lag rustig te slapen in haar nest. Het was een keer een nacht waar ze het voor elkaar had gekregen om wat eerder in slaap te vallen, ondanks de kou en haar moeder die er nu niet meer was. Russetkit lag daarbij nu ook nog in de medicine cat den wat het er niet beter op had gemaakt. Haar slaap werd echter verstoord door een tik van iemand's poot. Slaperig tilde ze haar kopje op en opende ze haar ogen langzaam om te zien wie haar had wakker gemaakt. Ze knipperde een paar keer om de slaap uit haar ogen weg te krijgen en focuste haar blik toen op de kater die haar had wakker gemaakt. Waarom had haar vader haar wakker gemaakt? Het leek er ook op dat hij Mistkit wakker had gemaakt, dus waarom had hij dat gedaan?


Stop and stare J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stop and stare
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: