My girl. I love you so much. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My girl. I love you so much.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormwise
StarClan
My girl. I love you so much. Moon_PNG35
Moonmoon~
1349
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I run trough the stars with Starclan now
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: My girl. I love you so much.   My girl. I love you so much. Icon_minitimedo 18 aug 2011 - 11:48

Stormtail lag te slapen onder een boom op de hooglanden, rustig lag te ronken en te dromen. Eerder die dag was hij op jacht geweest, had Snowpaw training gegeven en de clantaken gedaan. Nu had hij eindelijk een moment vrij, en lag dus te slapen onder een mooie grote boom. Het zou vast een van de laatste paar warme dagen zijn dacht hij. Een lekker zonnetje warmde zijn pels hij droomde.

Een zacht briesje waaide door zijn vacht heen, hij stond weer in de hooglanden. Verbaasd en versuft, hij had toch gedroomd over een goede jacht op een uil? Maar nu niet, de situatie was totaal verandert en helderder. Zijn gele ogen keken nog steeds verbaasd rond, maar toen haalde hij zijn schouders goed keurend op. Oké? hij ging rustig zitten, maar gelijk weer staan toen hij wat zag bewegen in de verte. Het waren twee geluidsloze katten die op hem af kwamen rennen. Eenb zilveren poes en een zwart witte kater, zijn ouders nee toch? Ze rende op hem af, Stormtail knipperde een moment met zijn ogen. Toen hij ze weer opende was het iemand anders. Het was Mousefur! Nu begon Stormtail ook op haar af te rennen. Toen hij bij haar was aangekomen, lachtte hij lief naar haar. Zijn ogen zwijmelde naar haar mooie.. Helder blouwe ogen?! Ze waren toch geel?! Hij schudde even zjn kop. Daarna waren de ogen weer zoals hoorde te zijn. Prachtig volmaakt geel. De twee katten knuffelde elkaar en de droom vervaagde. Het werd weer zwart.

Stormtails kop lag op zijn poten. Langzaam opende hij zijn ogen. Een zucht ontsnapte uit zijn mond, wat betekende dit? Hij had geen idee het was in iedergeval een rare maar mooie droom geweest. Hij keek naar de lucht terwijl zijn kop nog op zijn poten lag. Door de takken heen zag je het zonnetje stralen. Hij was nu zonder dat hij het wist, besefte hij. Precies op de plek waar hij Mousefur had gevraagd om zijn partner te worden. Hij lag onder de boom waar Mousefur die dag had gelegen. Hij werd warm bij de gedachte van die dag. Die dag had zijn leven eindelijk zin gekregen en voelde hij sinds eeuwen weer liefde. Het was prachtig geweest, zo romantich. Zo perfect. Hij had nooit gedacht dat zijn leven zo zou verlopen. Een glimlach sierde zijn snoet. Opeens rook hij de zoetste geur die je kunt ruiken', het warme aroma van zijn partner waar hij voor zou sterven als het moest. Hij hield zielsveel van haar. Stormtail keek haar richting op. '' Mousefur?''

*Only Mousefur*
Ik dacht dat ze wel weer eens een topic samen konden hebben X'')


My girl. I love you so much. 1zxb960
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
PitaPata Cat tickers

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member
My girl. I love you so much. DPKsfdL
Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank:
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: My girl. I love you so much.   My girl. I love you so much. Icon_minitimevr 18 nov 2011 - 18:03

De wind blies zachtjes door een zachte zwart-witte vacht heen. Haar ogen knepen zich een beetje fijn door het briesje. Ze stond op een rots naar de hooglanden te staren. Haar ambere ogen staarden tevreden naar hun territorium. Een lekkere warme zon maakte haar rug helemaal warm. Genietend kneep ze haar ogen fijn. Mousefur was blij. Blij met alles. Ze kon zichzelf nu misschien wel de gelukkigste van de RiverClan noemen. Ze had een lieve partner, kits.. Wat wou je nog meer? Langzaam stond de poes op, en liep van de rots weg. haar pluizige staart zwoof een centimeter boven de grond met haar meer. Jagen.. Daar had ze plotseling veel zin in. Haar snorharen bewogen zich even, en haar blik werd scherper. Met oren op scherp zwierf ze door het lange gras heen. Er schoten hier en daar wat muisjes weg. Helaas allemaal wat mager. De lekkere dikke waren meer gewenst. Haar poten slopen ritmisch over de grond. Opeens werden haar pupillen groter. In de verte zat een vette veldmuis zaadjes naar binnen te werken. Mousefur krulde haar lippen. Dé perfecte prooi. Haar steeds groter wordende pupillen richtte zich op het hulpeloze wezentje. Dat beest had ook niks in de gaten, hè. Met een sielrijke sprong zat ze er bovenop. De veldmuis krijsde het uit, maar al snel viel het slap neer. Tevreden greep ze de prooi, en liep verder door het gras. De hooglanden was een groot doolhof. Om het hier te begraven was niet heel slim. Plotseling kwam haar een geur bekend. Een glimlach verscheen op haar gezicht. Mousefur liet de prooi bijna vallen, maar hield het nog net. Het was.. Stormtail! Hij zat dus ook op de Hooglanden. Zachtjes liep de poes erheen. Zacht gesnurk kwma uit zijn richting. Ze grinnikte. Hij lag op zijn dooie gemak te slapen. Maar even stopte dat. De grijskleurige kater werd langzaam wakker, en schudde zijn kop. Hij leek opeens iets te ruiken. Een glimlach verscheen op zijn snoet. 'Mousefur?' vroeg hij terwijl hij haar kant op keek. Ze liet de muis vallen. 'Stormtail,' Sprak Mousefur zachtjes. Ze kwam tevoorschijn uit het lange gras. Haar hart begon sneller te kloppen. Haar snuit raakte de zijne liefdevol aan. 'Wat een verassing om jou hier zo tegen te komen,' Grinnikte ze. Mousefur kwam naast Stormtail liggen, en legde haar kop op zijn pels. De zon scheen heerlijk op haar kop. Wat een perfecte dag..


My girl. I love you so much. J9n2nr
Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwise
StarClan
My girl. I love you so much. Moon_PNG35
Moonmoon~
1349
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I run trough the stars with Starclan now
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: Re: My girl. I love you so much.   My girl. I love you so much. Icon_minitimevr 18 nov 2011 - 18:21

'Stormtail,' Sprak Mousefur zachtjes. Stormtail,s kop zakte liefdevol schuin. Hij knipperde met zijn ogen. Deze schoonheid kon niet voor hem bedoeld zijn. '' Dag, mijn allerliefste engel. Hoe is het met je?'' Ze liep op hem af uit de struiken vandaan. Stormtail werd warm bij haar aanblik. Ze raakte hem liefdevol aan met haar neus. Stormtail neusde zachtjes terug en gaf haar een likje. 'Wat een verassing om jou hier zo tegen te komen,' Grinnikte ze. '' inderdaat Mousy. Een aangename verassing. Ik had even de tijd, dus benutte ik het door even een tukje te doen onder deze mooie boom.'' Ze kwam tegen hem aan liggen, terwijl haar kopje op zijn pels rustte. Hij beroerde de vacht in haar nek met zijn neus. zijn oren stonden overeind, hij was ontspannen. Hij dacht aan hun kittens, inmiddels leerling en ondertussen bezich met hun training. Hij dacht aan Mistypaw, die steeds mooier werd. Nightkpaw wijzer en slimmer. En Smokepaw, hij werd maar eigenwijzer, groter maar ook wijzer. Hij zuchtte even. '' Wat kan hete leven af en toe ook mooi zijn he liefste? We hebben kittens. Smokepaw, heb je het al gehoord? Hij is verliefd. Ik ben zo blij voor onze zoon. Hij zal wel bijna krijger worden. Ik ben zo trots op ze. Het spijt me dat ik het soms zo druk heb met mijn deputy zaken. Oude sufkop dat ik ook ben.'' hij grinnekte even hartenlijk. Zijn staart had hij over Mousefur haar flank geslagen.


My girl. I love you so much. 1zxb960
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
PitaPata Cat tickers

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My girl. I love you so much.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: