Curdledmilk;; milk carton angel 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTNieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel
 

 Curdledmilk;; milk carton angel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Curdledmilk;; milk carton angel 100
Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Curdledmilk;; milk carton angel   Curdledmilk;; milk carton angel Icon_minitimewo 30 nov 2016 - 18:02


ALGEMENE INFORMATIE
Naam Curdledmilk
Vorige namen Curdledkit, Curdledpaw
Betekenis Ze heeft een wit/beige (misschien zelf zeer licht rosse) vacht, vergelijkbaar met melk of room, en haar moeder ging af en toe bij de kittypets melk drinken. Ze hield zo van melk dat ze haar dochter er mee associeerde.
Rang Warrior
Clan Shadowclan
Geslacht Vrouwelijk
Leeftijd 12 moons
Ouders Footprints; vader, Sweetypie; moeder
Gebaseerd op Nicole Dollanganger en haar album 'curdled milk'

INNERLIJK
Persoonlijkheid Een lieve, zachtaardige poes met een goed hart en een zwak voor kittens. Haar grootste droom is dan ook kittens krijgen en ze groot brengen, ze zien opgroeien. Ze zal er altijd voor anderen zijn en ze probeert ook veel kennis op te strijken zodat ze daarmee kan helpen. Ze kan wel voor zichzelf opkomen als het moet, ook al is ze een beetje aan de verlegen kant.
Vind leuk Kittens, warmte, vertrouwen, melk, eerlijkheid, oprechtheid, etc
Heeft een hekel aan: Kittensterfte, ruzie, moeders die niet omkijken naar hun kittens, gevechten, etc
Angsten Een miskraam hebben

UITERLIJK
Lichaamsbouw Smal, elegant, mooie, lange poten
Vacht (Middel)lang, zacht, mooi
Ogen Oranje/geel
Pootkussens en neus Roze met donkerbruine vlekjes hier en daar
Accessoires /
Littekens Nog geen

BANDEN
Shadowclan
Footprints; ik mag je graag, rust in vrede
Sweetypie; ik hou van je
Longleap; dank je voor het mentorschap
Mouselight; rust in vrede
Heavykit; ik mocht je moeder Mouselight graag, en je bent een schatje
Acorndust; ik respecteer u
Halflion; je bent echt een goede vriend
Nectarkit;
Charpaw; je lijkt me wel leuk
Tinglepace; -

Thunderclan
komt

Windclan
Sweetheart; je zit ergens tussen 'onaardig' en 'wel oké'

Riverclan
komt

Bloodclan
Minos; -
Tornado; -

Rogue


GESCHIEDENIS
Curdledmilk werd op een herftnacht geboren, en er waren bezorgdheden om haar moeder omdat ze maar één kitten wierp, maar uiteindelijk bleek Curdled gezong te zijn, en was haar moeder ook in goede gezondheid. Haar moeder doopte haar Curdledkit, denkend aan de 'curdled milk' die ze af en toe gedronken had bij de kittypets. Haar moeder was vaak naar het rogue en twoleg gebied gegaan, voor haar zwangerschap, tot ze hier een keer voor op de poten getikt werd. Daar had ze wel room en melk geproefd, een smaak die ze niet meer geproefd had sinds haar eigen geboorte. Curdledkits vader Footprints was een lieve kater, maar was nooit heel erg betrokken geweest bij de opvoeding van zijn dochter. Hij vond het een poezen taak om zorg te dragen voor kittens. Zelfs ging hij vaak op jacht en vocht hij mee voor zijn clan, want hij was in hart en nieren een Shadowclanner. Ze had een fijne kittentijd, ze spendeerde veel tijd met andere kittens, maar toen het uiteindelijk tijd was om Apprentice te worden, vergat ze de kits zo een beetje. Het waren speelkameraadjes geweest, geen echte vrienden.

De wit/beige kattin werd Curdledpaw genoemd, en Longleap werd haar mentor. Een grote, stoere kater met het hart op de juiste plaats en een diepe bromstem. Hij was altijd eerlijk en aardig tegen haar, maar wel streng en rechtvaardig. Hij had haar alles getoond; hoe te jagen, hoe te sluipen, dus de taken van een Mentor, maar ook meer. Buiten dat hij haar de boundaries toonde, vertelde hij er ook verhalen over, vertelde hij over zijn ervaringen met andere clans, en hij vertrouwde haar toe hoe hij stiekem altijd al een oogje gehad had op een Windclan poes. Haar naa had hij nooit gesproken, maar Curdledpaw hoorde de verhalen altijd graag. De kater had haar ook getoond dat ze van het donderpad weg moest blijven, hier ook vertelde hij verhalen over. Hij had er geen zoon aan verloren, maar zijn beste vriend had wel een zoon verloren op het donderpad. De poes en de kater kwamen goed overeen en Curdled vertelde veel lovende verhalen over Longleap, terwijl hij ook veel lovende verhalen over haar vertelde aan anderen.
Toen ze 8 months was, trok ze er op een dag op uit om het terrein nog een keer te verkennen. Ze had een fijne dag, tot ze geluidjes hoorde en de geur van haar vriendin Mouselight rook. Curdledmilk liep naar de poes toe, en zag dat ze een kitten bij zich had. De kattin vertelde dat het ding Heavykit heette, en Curdle had er om geknikt. Jammer genoeg was er niet meer veel te doen voor Mouse, en heeft de poes het leven gelaten buiten het kamp. Vol verdriet had de wit/beige poes het nieuwgeboren katje naar het kamp gedragen, en nam ze meteen de verantwoordelijkheid van Heavy's opvoeding en groei op zich.

Ze was een goede Apprentice, en in tegenstelling tot bepaalde anderen mocht ze al gauw Warrior worden. Andere Apprentices luisterden niet genoeg en moesten nog een maan bij trainen voor ze geschikt waren. De poes werd Curdledmilk genoemd, en met een glimlach op haar gelaat had ze de wacht gehouden, want ze was zeer blij dat ze al tot dit punt in haar leven gekomen was. Longleap zag ze nog regelmatig, ze gingen samen jagen en ze oefenden nog op trainen als hij de tijd had, al begon hij erg oud te worden. Hij bromde altijd over hoe hij binnenkort in de Elder's Den zou zitten, en Curdledmilk wist dat dat ook het geval zou zijn.
Komt-

TOPICS
going;;
Acorndust;; in the land
Nectarkit; la la la
Charpaw;; box of letters of regret
Heavykit;; the child we lost 1963
Sweetheart;; its not my fault that your mommy didn't love you
Smokeghost;; silence is pure
Minos;; say something from the heart
Tinglepace;; tell me where did you sleep last night
Halflion;; everyone would do it if it were easy
Tornado;; you’re cold on the inside, there’s a dog in your heart

finished;;
Halflion;; milk and honey
Halflion;; it's not easy being drunk all the time
C U R D L E D
MILK
MADE BY MINNIE OF BTN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curdledmilk;; milk carton angel
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Shadowclan-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: