First time {Training 1} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 First time {Training 1}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member
First time {Training 1} Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimewo 30 nov 2016 - 21:36

De rode kater werd wakker en kwam het Warrior's den uit. Hij bedacht dat hij deze dag het beste kon gebruiken voor de training van zijn leerling. Hiervoor zou hij even de straf die Tallshadow hem had gegeven negeren omdat het om de training van een leerling ging. Amberhunt kwam zijn nieuwe Leerling, Howlingpaw ophalen bij het Apprentice den. Hij was nogal nerveus, het was zijn eerste leerling en dit was de eerste training dus hij wilde het goed doen zodat ze niet zou denken dat hij zijn best niet deed. "Howlingpaw, tijd voor de eerste training" Riep hij naar binnen toen hij haar had zien liggen. Hij wist dat ze half Skyclan was en dat ze geen makkelijke leerling zou zijn, nu maar hooen dat ze hem zou mogen.

Eerst Howlingpaw


First time {Training 1} Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
First time {Training 1} PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimewo 30 nov 2016 - 22:33

Swiftclaw opende haar ogen en zag nog net Amberhunt de warriors den verlaten. De warrior vernauwde haar ogen, waste vlug haar vacht en volgde haar oppas kindje. Bij de apprentices den trof ze hem aan en hoorde nog net zijn woorden. "Ik wist helemaal niet dat we vandaag, of nou ja, dat jíj vandaag je apprentice ging trainen terwijl ik een oogje in het zeil hield. Ik zal Charpaw ook maar even roepen om gezellig mee te gaan," miauwde ze met een flauwe grijns. Nu stak ook zij haar kop de apprentices den binnen. "Kom Charpaw, ook jij gaat vandaag mee trainen," miauwde ze en wierp een licht uitdagende blik op Amberhunt. Hij moest niet gaan denken dat hij gewoon door kon gaan met het breken van de warrior code. Swiftclaw had sinds de dood van Innerstar, haar moeder, een afspraak gemaakt met zichzelf; zij zal er voor zorgen dat iedere warrior die niet loyaal was betrapt werd en de clan uit gesodemieterd werd door Tallstar.

Sorry dat ik voordring, maar Swift moet zich wel aan haar taak van Tall houden.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
First time {Training 1} AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First time {Training 1} DPKsfdL
Amy
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Howlingpaw
BerichtOnderwerp: Re: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimedi 6 dec 2016 - 16:26

Ze had het al met een paar apprentices gehad over haar mentor. En geloof het, maar ze had totaal geen zin om te trainen met een stompzinnige kat die halfClan was. Goed zij was ook halfClan, maar haar ouders hadden allebei in een Clan gezeten, en omdat ze groot gebracht was in ShadowClan maakte het voor haar dat zij wél een volwaardige ShadowClanner was. Grommend liep ze de den uit toen Amberhunt haar riep. "Ga toch lekker naar je rogue vriendjes." Snauwde ze met haar bekende sarcastische toon tegen de kater, om vervolgens smekend naar Swiftclaw te kijken die zich erbij had gevoegd om samen te gaan trainen met die apprentice die Charpaw heette? "Swiftclaw, kun jij me niet trainen in plaats van een Clanverrader?" Vroeg ze pruilend, ze wierp een moordende blik op de kater toen ze met een bittere en hatelijke toon Clanverrader uit sprak. Ze nam plaats naast de rosse kattin en hield expres enorm veel ruimte tussen haar en haar miezerige mentor. Ze begreep niet waarom Tallshadow hem niet gewoon uit de Clan had getrapt, of was ShadowClan nu echt zo soft aan het worden zoals die laffe Clan die zich ThunderClan noemde? Ze snoof kort en wierp nog eens een hatelijke blik op haar mentor om vervolgens Swiftclaw vragend aan te kijken.


First time {Training 1} Howlin11
So you can throw me to the wolves
Tomorrow I will come back
Leader of the whole pack
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
First time {Training 1} Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimedi 6 dec 2016 - 16:41

Toen Amberhunt zijn leerling geroepen had werd het meteen duidelijk wat ze van hem vond. "Ga toch lekker naar je rogue vriendjes." grauwde ze terwijl ze het den uitliep, de rode kater zuchtte. Toen kwam Swiftclaw naast hem staan "Ik wist helemaal niet dat we vandaag, of nou ja, dat jíj vandaag je apprentice ging trainen terwijl ik een oogje in het zeil hield. Ik zal Charpaw ook maar even roepen om gezellig mee te gaan," Nou dat begon al goed, twee van de vier, waaronder zijn eigen leerling, hadden een pesthekel aan hem. Toen keek Howlingpaw smekend naar Swiftclaw en vroeg of die haar niet kon trainen in plaats van deze 'Clanverrader'. Amber wist nu wel dat, als hij zich zwak opstelde tegenover deze poes, dat ze er mee door zou gaan. Daarom snauwde hij "Howlingpaw, mond dicht! " Toen voegde hij er geïrriteerd zuchtend tegen Swiftclaw achteraan "Als het per se moet" Het was niet bepaald de eerste training die hijzelf in gedachte had gehad.


First time {Training 1} Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charpaw
Member
First time {Training 1} DPKsfdL
Demi
141
Actief
"Be careful when you cast out your demons that you don't throw away the best of yourself."

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Charpaw
BerichtOnderwerp: Re: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 0:29

Op rustige wijze likte de donkere kater zijn poot, plotseling afgeleid door het feit dat de kop van zijn mentor opeens door de ingang van de Den werd gestoken. Blijkbaar was dit training nummer twee, en deze keer zouden het niet alleen hij en zijn mentor zijn. Charpaw kwam lichtelijk verbaasd overeind en liep achter zijn mentor aan, niet zeker wetend wat er op dit moment gebeurde. Alles werd hem echter duidelijk toen hij een blik wierp op zowel Amberhunt als Howlingpaw. Swiftclaw was nu Amberhunt's babysitter, en blijkbaar leek het een goed idee voor hen om samen hun leerlingen te gaan trainen. In stilte keek hij toe hoe Howlingpaw haar eigen mentor beledigde en aan Swiftclaw vroeg of zij haar niet kon trainen. Charpaw had niet echt een mening, grotendeels omdat het hem allemaal bijzonder weinig boeide. De kater ging naast Amberhunt zitten, en keek het groepje rond. "Wat is het plan voor vandaag?" zei hij, in de hoop dat de training de prioriteit kreeg, in plaats van dit onnozele geruzie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
First time {Training 1} PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: First time {Training 1}   First time {Training 1} Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 21:02

Swiftclaw trok even een verbaasde wenkbrauw op bij de brutale woorden van de apprentice. Ze begreep het wel, maar desondanks was het niet goed om een grote bek op te zetten als een apprentice. Of de mentor nou wel of niet een clan verrader was. Vervolgens smeekte Howlingpaw bijna of zij de apprentice wilde gaan trainen. Net wilde Swiftclaw haar bek open trekken om een reactie te geven, Amberhunt was haar echter voor. De kater stelde zich in ieder geval prima op. Bij de volgende woorden van Amberhunt trok ze haar wenkbrauw op. "Kom op Amberhunt, je weet wel beter. Natuurlijk moet het," bromde ze tegen de kater. "En Howlingpaw, geef Amberhunt de kans zich te bewijzen en gedraag je netjes, ik weet zeker dat Tallstar het goed zal inschatten als Aamberhunt ongeschikt is," miauwde ze en wierp weer een blik op de rode kater. En toen kwam haar eigen apprentice er bij. Een voorbeeldige apprentice. Hij ging zitten en vroeg naar het plan voor vandaag. "Vertel het maar, Amberhunt," miauwde ze rustig en ging ook zitten en wachtte op de reactie van de kater.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
First time {Training 1} AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
First time {Training 1}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: