Sing along a little goddamn louder 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sing along a little goddamn louder

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tank
Member
Sing along a little goddamn louder LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimevr 2 dec 2016 - 14:01


tank
there is the hunter and the hunted
Verveling was zijn grootste vijand. Zijn hele leven lang had hij een doel gehad, misschien wel niet het meest zuivere, maar toch. Trainen en vechten, overleven. Dat was alles wat hij moest doen en hij was er extreem goed in geworden, over de jaren heen. Maar al dat was nu niet eens meer nodig. De meeste katten waren wel zo slim om uit zijn buurt te blijven, dus echt veel ruzie had hij niet. Waarschijnlijk schrok zijn grootte hen af, of het feit dat hij lichtjes naar BloodClan rook. Al was die geur ook aan het vervagen. Sinds Zira overleden was, had hij geen poot meer in dat kamp gezet.

Want de enige reden om daar te zijn, was de BloodClan poes zelf geweest. Ze had hem een doel gegeven, door haar had hij zich toch iets of wat nuttig gevoeld. Maar dat was nu ook weg. Dus had hij er niets beter op gevonden dan een beetje rondlopen in andere katten hun territoria, op zoek naar een prikkelbaar geval dat hij wat kon opfokken. Misschien kon een gevecht hem een beetje entertainen vandaag.

&Zuko


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Sing along a little goddamn louder DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 12:51

Met een geoefende beweging rolde Zuko over de grond en deed net alsof hij zijn poten in de lucht stak zodat hij kon voorkomen dat een kat op hem kon springen. Hij strekte zijn poten en maakte vervolgens een trappende beweging in de lucht alsof hij zijn poten in het lichaam van de kat plantte en deze vervolgens van zich af wist te trappen. Daarna kwam hij overeind en sloeg met zijn poot in de richting waar het oog moest zitten van de kat. Een gemene aanval, maar wel een zeer effectieve omdat katten dan meestal geneigd waren om hun kop terug te trekken waardoor hij een andere aanval kon uitproberen. En meestal sloeg hij niet eens raak; het was nooit zijn intentie om een andere kat blind te maken. De rogue vond het echter wel genoeg training voor vandaag. Als hij wilde oefenen dan zou hij wel een echte tegenstander vinden. Genoeg rogues die het gevoel hadden dat ze wilden vechten. De tom draaide zich een kwartslag om en wilde in de richting van zijn schuur wandelen, maar merkte toen pas de aanwezigheid op van een tom die recht over zijn border liep. De tom had een vrij robuuste houding en was overduidelijk ouder dan Zuko. Hij deed hem zelfs een beetje denken aan zijn overleden mentor. Nieuwsgierig zijnde kwam de tabby naar voren en ging vlakbij de donkergrijze tom staan. De tom had een robuust en duister uiterlijk, maar daar werd de tabby niet bepaald bang van. ‘Hallo,’ sprak hij op een vriendelijke wijze tegen de tom. De tom zag er niet bepaald uit alsof hij Zuko’s territory wilde binnendringen om iets te stelen en dus hield de tabby tom een rustige, zekere houding aan. ‘Zoek je soms iets?’ vroeg hij verder aan de tom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Sing along a little goddamn louder LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimema 5 dec 2016 - 11:28


tank
there is the hunter and the hunted
Subtiel rondsluipen was nooit zijn ding geweest. Vooral omdat het met zijn opvallende grootte ook gewoon bijna onmogelijk was. Jagen was altijd een beetje een uitdaging, maar het was niet dat hij zichzelf niet kon voorzien van voedsel. Dankzij Zira, eigenlijk, die hem de basis had geleerd. Met veel geduld wel, want stil zijn was redelijk essentieel bij het jagen. Al bij al had hij nog geen last gehad van honger of wat dan ook. Alleen maar van verveling. En daar zou hij nu ook iets aan gaan doen. Het duurde ook niet heel lang voor hij werd opgemerkt, en de kat in kwestie die waarschijnlijk dit territorium bezat, kwam al kijken wat hij hier kwam doen.

Het ging om een klein geval, maar in vergelijking met zijn postuur was elke kat gewoon klein. ‘Hallo,’ Klonk het vriendelijk. Hij zag er heel rustig en zelfzeker uit. ‘Zoek je soms iets?’ Vervolgde hij. Tank wachtte even met antwoorden, nam de jongere kater even in zich op. "Niks speciaals. Gewoon wat bezighouding", Antwoordde hij nonchalant. Hij was niet van plan zich te laten tegenhouden door dit schriele gevalletje. ”Dus, geef je me nog een rondleiding of moet ik het zelf gaan uitzoeken?”


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Sing along a little goddamn louder DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimema 19 dec 2016 - 19:22

Zuko probeerde de leeftijd van de tom in te schatten. Hij vermoedde dat als de tom in een Clan had gezeten dat hij sowieso de leeftijd van een senior warrior moest hebben, dus hij schatte boven de vijftig moons. Hij zei dat maar niet hardop, want vijftig was nogal vervelend gezegd als het veertig of lager bleek te zijn. Sommige katten hadden nu eenmaal niet bepaald het geluk dat ze er veel ouder uitzagen dan dat ze waren. Hij zag er wel ongeveer naar zijn leeftijd uit, dacht hij toch. En veel rogues onderschatten hem omdat hij er klein uitzag. Als ze hem in een Clan zouden moeten plaatsen dan zouden ze hem waarschijnlijk in WindClan zetten vanwege zijn kleine gestalte. Of nou ja. Zo klein was hij nu ook weer niet, maar vergelijken deze tom was hij wel heel erg klein. Maar hij vermoedde dat de meeste katten dat wel waren. Hij bereidde zich al voor op het eventuele antwoord dat de rogue moeilijk ging doen en zijn territory binnen wilde dringen; hij had vaker katten gehad die dat postuur hadden en die juist om die reden dachten dat ze zomaar alles konden maken. Zuko bewoog met één oortje toen hij de opmerking van de tom hoorde, maar reageerde er verder niet op en grinnikte even bij de vraag. Het zou eigenlijk niet slecht zijn als hij vrienden zou worden met deze tom. En de tom vroeg het eerst voordat hij een kijkje ging nemen in Zuko’s territory. ‘Goed dan,’ mauwde hij. ‘Volg me dan maar.’ Hij kon hem altijd nog afwimpelen als hij een slecht gevoel had bij de tom; hij trainde zijn skills heel erg goed en had wekelijks wel één of twee rogues aan zijn territory staan die geweld wilden gebruiken om binnen te dringen. Hij kon wel van zichzelf zeggen dat hij een goede vechter was. De tom wees met zijn staart in de richting van zijn schuur. ‘Dat is mijn slaapplaats,’ mauwde hij. ‘En daarachter is een veldje waar ik vaak ga trainen. Er loopt een stroompje door mijn territory door, maar zoals je kunt zien begint deze al aardig uit te drogen door de droogte. Dat is wel een nadeel.’ Hij draaide zich om naar de tom. ‘De naam is trouwens Zuko. Aangenaam kennis te maken.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Sing along a little goddamn louder LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimewo 28 dec 2016 - 18:14


tank
there is the hunter and the hunted
Of het antwoord van de kleine tabby nu positief of negatief was, Tank zou hoe dan ook gewoon rechtdoor lopen. Het was niet zo dat hij het territorium van de kater wou afpakken, hij had zijn eigen plekje en daar was hij gelukkig mee. Het was gewoon grappig om andere rogues te irriteren en door dat van hun te rennen. Als iemand dit bij hem zou flikken, zou hij ze snel genoeg op andere gedachten brengen. Iets wat niet aan deze tom was besteed, blijkbaar, want hij stemde in. Met een grijnsje om zijn lippen liep Tank achter hem aan, de koude grond dreunde onder zijn poten. Hij kreeg een echte rondleiding, slaapplek, veldje, stroompje, grenzen.

‘De naam is trouwens Zuko. Aangenaam kennis te maken.’ Beëindigde de tom zijn uitleg. Tank had nog steeds dat grijnsje op zijn smoel, zelfs al had hij zich om gedraaid. ”Nou, fijne plek dit. Ik ben Tank”, Reageerde hij op de hele uitleg. ”Woon je hier helemaal alleen?” Vroeg hij vervolgens. Hij bedoelde er niks mee, gewoon, hij hoorde dat veel katten liever in groepen leefden dan alleen. Of hij zoiets zou kunnen, was maar de vraag, maar hij was ergens wel benieuwd naar hoe dat dan allemaal in z’n werk ging.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Sing along a little goddamn louder DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Sing along a little goddamn louder   Sing along a little goddamn louder Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 21:52

Hoewel Zuko het idee had dat de donkergrijze tom toch wel doorgelopen zou zijn als Zuko geweigerd had, vatte hij het in elk geval als een positief ding op dat de tom het eerst aan hem vroeg. Als de tom gewoon direct was doorgelopen zonder iets te zeggen had Zuko waarschijnlijk wel met hem gevochten. Hoewel ze flink verschilden in leeftijd en de tom misschien wat meer ervaring had dan hijzelf, was het niet zo dat Zuko zich zomaar gewonnen ging geven. Hij had wel voor hetere vuren gestaan en dan vooral mentaal gezien. De dood van zijn mentor had hem een paar weken gedesoriënteerd, maar daarna was het steeds beter gegaan en had hij zichzelf weer kunnen hervatten. Hij had het idee dat zijn vriendenkring iets te veel uit BloodClanners begon te bestaan, maar zo erg was dat niet als de BloodClanners gewoon normaal tegen hem deden. ‘Vind ik ook,’ sprak hij op de woorden van de tom en gaf een kort knikje op de naam. ‘Toepasselijk,’ grinnikte hij. Tank zag er ook wel erg robuust uit en Zuko was er vrij zeker van dat er een hoop spieren onder de pels van de tom schuilden. Een langharige vacht verborg helaas wel heel veel spieren, hoewel het ook nuttig kon werken als de nagels van een tegenstander er in bleven haken. ‘Vroeger woonde ik met iemand samen, maar hij is overleden en nu woon ik hier alleen. Ik ben nog altijd een eenzame tom die opzoek is naar wat gezelschap.’ Hoewel hij plagerig reageerde, meende hij het wel echt. Hij zei het ook plagerig zodat hij zijn verdriet om zijn mentor kon maskeren. Hoewel hij zichzelf grotendeels herpakt had, wilde dat niet zeggen dat hij soms nog een flinke dip kon hebben van de dood van de tom. ‘En jij? Woon jij ook helemaal alleen?’ besloot hij maar een wederkerende vraag te stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sing along a little goddamn louder
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: