Brainfreeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brainfreeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxshade
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Irini
70
Actief
Ik koop bijna nooit dreft.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxshade
BerichtOnderwerp: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 21:23

Eten maakte altijd dorstig en dus stond de kater nu bij de waterrand van Small Lake. Na zichzelf wat tijd te hebben gegund zodat hij om zich heen kon kijken op zoek naar mede-windclanners of ander gedierte, liet hij zijn hoofd zakken. Een aantal flinke tuigen volgden en toen hij klaar was likte hij de laatste waterdruppeltjes af van zijn snuit. Het water was de laatste tijd behoorlijk afgekoeld en dat was merkbaar. Enkele tellen nadat hij zijn laatste teug naar binnen had gewerkt ging er een rilling door zijn lijf heen. Brr. Koud…

[Eerste post Crowfur]


Brainfreeze 024
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 10:06

Met een snelle beweging kon Crowfur nog net voorkomen dat het konijn een alarmkreet sloeg toen hij de prooi doodde. Hij liet het konijn vallen en zag dat het een mager beest was, maar dat het wel de elders voor een deel tevreden kon stellen. Beter dan niets. De koude en de droogte zorgden er beiden voor dat jagen moeilijker werd. Dankzij de droogte kreeg hij ook meer dorst dan normaal. Het was echter van belang dat ze de elders en de queens van genoeg water voorzagen zodat zij als eersten konden drinken. Zij hadden het immers meer nodig dan de warriors. De warriors konden immers in de richting van the small lake gaan en daar gaan drinken. Met een lichtelijk gevoel van wrok dacht Crowfur aan de RiverClan she-cat waar hij zijn eerste moons als apprentice voornamelijk mee had gespendeerd en een klein deeltje van zijn warriorschap. Zij zou vast genoeg te drinken hebben in haar Clan. Wie weet had ze zelfs een nieuwe mate gevonden waarmee ze weer kittens had kregen. Hij snoof geërgerd zijnde omwille van zijn gedachten en besloot om in de richting van the small lake te lopen. Hij keek op toen hij Foxshade herkende, een tom die ouder was dan hem. Crowfur ging naast de tom staan en dronk ook wat van het water. ‘Nu we hier toch zijn kunnen we net zo goed wat mos vinden en vullen met water,’ opperde hij. ‘Dan kunnen we dat terug naar de elders en de queens brengen. Die verdomde droogte begint me echt de keel uit te hangen.’ Hij gaf een zwiep met zijn staart om zijn irritatie aan te tonen en wachtte tot de tom in actie zou schieten.


Brainfreeze Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxshade
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Irini
70
Actief
Ik koop bijna nooit dreft.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxshade
BerichtOnderwerp: Re: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 13:29

Nog maar net bekomen van de schrik ontdekte hij dat Crowfur ondertussen naast hem was komen te staan. De gitzwarte kater was een warrior die enkele maanden jonger was dan hem. Zonder enige vorm van begroeting stelde hij aan hem voor om mos te gaan vullen met water en het naar de elders te brengen. ”Die verdomde droogte begint me echt de keel uit te hangen,” mopperde de tomcat. Daar kon Foxshade hem niets anders dan gelijk in geven. Het was de laatste tijd opvallend droog in het gebied ”Wat mij betreft een prima idee,” antwoordde hij, waarna hij al gauw om zich heen zocht voor mos. Het was aan te raden om die stukken mos te nemen die het meeste water opnamen.


Brainfreeze 024
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimema 12 dec 2016 - 12:36

De tom stemde in met zijn idee en Crowfur gaf een knikje ten teken dat ze dan maar tot actie over moesten gaan. Hij hoopte dat ze genoeg water mee konden pakken zonder dat gelijk alles uit begon te drogen. Hij was benieuwd hoe erg de andere Clans hier onder leden. Hopelijk zou BloodClan er genoeg onder lijden zodat ze uit zouden sterven en er geen gevaar meer was voor de overige Clans. Ja, dan hadden ze elkaar nog om te vechten over borders, maar dat was een stuk minder gevaarlijk en angstaanjagend dan een Clan die elk moment binnen kon vallen en hun kwamen vermoorden. Als Crowfur dan voor een optie mocht gaan dan zou hij kiezen voor de dood van BloodClan en de border fights. Hij wilde nooit meemaken dat zo’n vieze BloodClanner ook maar één keer in de buurt kon komen van zijn kitten. En hij hoopte dat zijn dochter later verstandig genoeg zou zijn om binnen de borders te blijven. Hij wist dat een uitbarsting langs zijn kant al veel wonderen deed wanneer ze iets deed wat ze eigenlijk niet mocht doen, maar hij kon gewoon nooit echt lang boos op haar blijven. Tijdens het denken was Crowfur mee aan het zoeken naar geschikt mos die ze konden gebruiken. De tom knikte tevreden zijnde toen zijn blik gleed naar wat mos dat op de grond lag. ‘Foxshade,’ mauwde hij. ‘Hier is voldoende mos.’ Nu nog hopen dat ze voldoende water hadden. Met zijn neus duwde hij wat opzij voor Foxshade terwijl hij zelf zijn deel pakte en begon vervolgens rond te kijken voor een waterbron. ‘Ik denk dat we daar het minste kans lopen dat het meertje uitdroogt.’ Hij wees met zijn staart naar een deel dat iets dieper was en liep vervolgens naar die kant van het meertje toe om zijn mos met vocht te vullen.


Brainfreeze Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxshade
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Irini
70
Actief
Ik koop bijna nooit dreft.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxshade
BerichtOnderwerp: Re: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimema 19 dec 2016 - 16:13

De zoektocht naar mos was begonnen. Al gauw hoorde hij rechts van hem de stem van Crowfur die liet weten dat hij een plek had gevonden met voldoende mos. "Ah fijn!" merkte hij op, terwijl hij ondertussen Crowfur's kant opliep. Er was inderdaad voldoende mos hier wat ze prima konden gebruiken voor het water. "Ik denk dat we daar het minste kans lopen dat het meertje uitdroogt," vervolgde Crowfur al snel. Hij wees naar een klein stukje van het meer waar het een stuk dieper was dan andere delen. Met niet al te grote stukken mos, maar wel groot genoeg om water in op te vangen liep hij naar de plek toe. Voorzichtig liet hij het in het water zakken en wachtte geduldig af totdat de plantjes geen water meer opnamen. Zijn blik ging even naar rechts waar Crowfur stond. "Hopelijk dat we snel meer water krijgen." Die droogte vond hij zelf maar niets.


Brainfreeze 024
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Brainfreeze DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Brainfreeze    Brainfreeze Icon_minitimema 26 dec 2016 - 22:28

Foxshade had zijn deel ook al genomen en rustig liet hij de tom voorgaan. De tom was immers ouder dan hem en misschien kon hij nog wel wat leren van de manier waarop de tom zijn deel vol water liet lopen. Foxshade deed het echter precies zoals hij het zelf ook zou doen en dus liep Crowfur naar het meertje nadat Foxshade daar vandaan kwam en liet zijn mos ook in het water zakken. Zijn tong raakte door de beweging het water aan en even voelde hij opnieuw de drang om te drinken. Het was niet eens heel lang geleden sinds hij had gedronken, maar die verdomde droogte zorgde er alweer heel snel voor dat hij weer opnieuw wilde gaan drinken. Hij nam aan dat dit was hoe het leven er voor een paar moons uit zou zien; die droogte zou nog niet al te snel voorbij gaan en WindClan moest op een gegeven moment toch echt een manier verzinnen om ermee om te gaan. Hij onderdrukte een zucht en gaf een knikje op Foxshade’s woorden. ‘Inderdaad,’ murmelde hij. Hij zei echter niets meer omdat hij geen water wilde verspillen en wenkte de tom in plaats daarvan met zijn staart weer terug naar het camp. De tocht naar het camp was vrij stil omdat beide toms iets in hun bekken droegen en Crowfur hoopte dat de oudere tom zo slim was om zijn bek te houden. Niet veel later kwam hij aan bij het camp en bracht het mos gelijk naar de queens toe. Nadat hij zijn deel had neergelegd, draaide hij zijn kopje naar Foxshade toe. ‘Wil je nog meer water gaan halen of wil je gaan jagen? Ik denk dat ze voor nu wel genoeg te drinken hebben.’ Zijn blik gleed even naar Leopardkit, maar de zwart-witte kitten leek vredig te slapen en met een onderdrukte snor draaide hij zich weer terug naar de tom toe.


Brainfreeze Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brainfreeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: