Hug the Prison You've Been Living In 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hug the Prison You've Been Living In

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 0:54

O zat bedenkelijk met één van haar gevangen prooien te spelen. Ze had niet echt een indruk van hoe lang ze hier al zat. Tijd leek maar een vaag concept nu ze hier praktisch vast zat. Haar ogen prikten, leken dit haast permanent te doen, en haar hele lichaam voelde vermoeid aan. Haar keel was tevens behoorlijk droog en haar ribben waren bijna zichtbaar. Claw had haar genoeg angst in geboezemd dat ze inderdaad niet meer naar haar eigen stekje bij de rogueplaatsen was gegaan en hier was gebleven, tenzij ze de opdracht kreeg om iets anders te doen. Haar tijd in het kamp besteedde ze aan het staren naar het dode lichaam van Zira dat niemand anders leek te zien. De rode ogen leken haar aan te staren, alsof ze iedere beweging die ze maakte in de gaten hield. O keek star terug, niet precies wetend wat te doen. Ze wist niet hoe ze zich voelde richting haar moeder. De kattin was zo ongelooflijk wreed tegen haar geweest, maar nooit eerder had ze zich zo verschrikkelijk gevoeld als toen de leeuwin was overleden. "Hou op," siste de zwart-witte kattin zachtjes naar haar eigen hallucinatie. Ze wilde onzichtbaar zijn. Voorgoed.

✗ Runa eerst. 


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 9:35

Met een nijdige zwiep van haar staart keek Runa naar de queen welke haar vanaf haar positie boos aan stond te kijken. ‘Die boze blik gaat echt niet helpen om me naar jou te krijgen, hoor,’ kon de she-cat niet laten om te zeggen. Toen flitsten er klauwen en kwam de queen naar haar toegerend. ‘Houd op!’ gilde Runa. ‘Ik zeg het tegen mama!’ Ze liet zich op de grond vallen en rolde weg. Met haar kleine klauwtjes sloeg ze in de richting van de queen, maar meer kon ze niet doen. Bovendien haalde het ook weinig uit omdat de queen natuurlijk groter was dan haar en waarschijnlijk ook wel sterker. En dus besloot Runa dat vechten niet ging helpen, maar rennen wel. Ze grijnsde bij het idee dat haar moeder wraak zou nemen op de kattin. Runa wist dat haar moeder ouder was dan deze queen en ook nog eens groter. En als ze haar vader zou vinden zou het al helemaal feest worden. Deze queen ging er spijt van hebben haar ooit aangevallen te hebben. Runa besloot om haar echter nog één keer uit te dagen: ze zakte door haar poten en ontblootte haar tanden naar de queen. Toen ze een beweging in het donker naar zich zag draaide ze zich om en rende weg. Doordat ze de hele tijd over haar schouder keek had ze niet in de gaten dat ze naar iemand toerende. Toen ze naar voren keek kon ze een botsing niet meer voorkomen en knalde tegen de she-cat aan. Ugh. She-cats. Ze had er altijd last mee! Toen de she-cat haar woorden sprak sloeg ze geërgerd zijnde met haar staart. ‘Alsof ik er wat aan kan doen dat je hier zo staat! Elke kat zou zo tegen je kunnen botsten.’ Oké, misschien overdreef ze wat, maar het was niet haar schuld.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 15:53

Haar aandacht werd half getrokken door wat geschreeuw dat uit de tweede boerderij leek te komen. Geschreeuw en gescheld was echter vrij normaal voor de ambiance in het kamp van de Elite, dus probeerde ze haar gedachten er ook maar weer van af te halen. Ze sloeg haar pluizige staart even om haar poten heen, terwijl ze keek hoe deze stonden te rillen. Alsof ze ieder moment konden bezwijken onder haar gewicht. Ze was niet dom, was zich ervan bewust dat ze echt iets moest gaan eten en drinken. Dat ze iets van beweging moest hebben, afleiding van het idee aan haar moeder. Maar ze wilde niet. De mentale barrière die ze had opgezet, was zo sterk geweest dat ze geen enkele manier kon vinden om hem naar beneden te werken. Ze zat vast, zowel in het kamp als in haar eigen hoofd. Het was om gek van te worden: het constante piekeren, de negatieve, vicieuze cirkel waarin ze zat. Ze was zich bewust van haar emoties, van hoe slecht ze zich voelde en dat dit misschien niet geheel nodig was, maar toch bleef de leegte. Ineens plofte er iets tegen haar achterste aan, en de kattin keek ietwat verbaasd om. Een zwart-witte kitten met donkerblauwe ogen (wow, wat leek ze op haar) was tegen haar aangerend. De jonge poes leek te reageren op de woorden die ze half-bewust tegen zichzelf had gezegd. "Wat?" sprak O, licht verward. Het was alsof ze naar een andere realiteit was gerukt. "Is er iets?" vroeg ze zachtjes, toen ze neerkeek op de kitten. Ze was al lang blij dat het niet Claw of Shark was die tegen haar kwam staan praten.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 15 dec 2016 - 22:30

Runa trok licht afkeurend met haar oortje toen ze de verwarde blik in de ogen van de she-cat zag. Huh? Ze snapte het niet. Het leek net alsof de she-cat niet eens in de gaten had gehad dat ze tegen Runa had gesist. Toch had Runa zich de woorden en de boze blik van de she-cat niet ingebeeld en dan was het ook nog eens net op het moment dat zij tegen de she-cat botste. Het kon toch niet anders dan dat de she-cat het tegen haar had gehad? Maar dit bleek toch niet zo te zijn, want de she-cat had helemaal niet eens in de gaten dat ze daar stond. Tot nu toe dan. Runa slikte. Zou de she-cat gek geworden zijn? Zou ze hier met een maniakale young one te maken hebben en dadelijk vermoord worden? Even flitsten haar ogen van links naar rechts, zoekend naar een route waar ze kon ontsnappen mocht de she-cat haar opeens aanvallen. De verwarde blik in haar ogen had niet direct iets onheilspellends, maar aangenaam zag het er toch ook niet uit en echt aangenaam voelde Runa zich er ook niet bij. Runa liet een luide zucht ontsnappen; haar irritatie nam het over van haar angst dat de she-cat haar iets aan zou doen en kwaad zijnde keek ze de young one aan. ‘Ik botste tegen jou, jij zegt tegen mij dat ik op moet houden en nu vraag je opeens wat er aan de hand is? Ben je niet goed wijs of zo?’ Zou het kunnen dat de Elite ook gestoorde katten aannam? Dat moest haast wel. Ze had immers ook de verhalen gehoord over katten die elkaar uitmoordden voor het plezier; de ogen van de young one’s die begonnen te glinsteren wanneer ze hoorden dat ze als laatste opdracht een kittypet moesten vermoorden. Runa rilde al bij het idee. Had haar moeder dat ook moeten doen? ‘Maar als jij je van de domme wilt houden moet je vooral je gang gaan,’ zei ze op een neutrale toon terwijl ze met haar staart zwiepte. Wat maakte het haar dan ook uit? Het was toch maar een stomme she-cat.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 0:45

Nog steeds stonden haar nekharen fel overeind, gepaard met een hart dat veel te snel klopte. Ze probeerde zich op haar ademhaling te focussen, iets dat vaak wel leek te helpen. In door je neus en uit door je mond. Dit herhaalde ze een paar keer. De zwart-witte kitten voor haar keek haar niet-begrijpend en lichtelijk beledigd aan. De poes slikte en liet vervolgens een zucht ontsnappen, een indicatie van haar irritatie. Al deze details leken O echter te ontgaan. "Ik botste tegen jou, jij zegt tegen mij dat ik op moet houden en nu vraag je opeens wat er aan de hand is? Ben je niet goed wijs of zo?" kwam er uit het kleine keeltje. O's ogen gleden even naar de plek waar ze Zira zojuist had zien liggen. Misschien spoorde ze inderdaad wel niet, maar dat was voornamelijk haar probleem. Het lichaam van haar moeder was weg, of was er waarschijnlijk nooit geweest. Ze wist dat ze zich zorgen moest maken over deze hallucinatie, en ze was zich er tevens van bewust dat ze zich zorgen moest maken over het feit dat ze zich geen zorgen maakte. Haar blik was nog steeds gefixeerd op de lege plek, terwijl de kitten weer begon te spreken. De woorden leken haar ene oor in te gaan, en het andere weer uit. Ze hoefde zich niet te verantwoorden, niet aan een kitten. Ademloos staarde ze de verte in, haar realiteit vergetend.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 5 jan 2017 - 17:14

Runa voelde zich steeds kwader worden toen de she-cat haar negeerde. Boos zijnde blies ze haar wangen vol met lucht en ging zitten. Ze zou wel wachten tot de she-cat weer terug bij de realiteit zou komen en zich aan haar verontschuldigde. En als dat nog binnen de minuut gebeurde, zou Runa serieus overwegen om haar te vergeven. Maar als de she-cat zich zoals nu zou gedragen, had Runa er vrij weinig zin in om haar nog een extra kans te geven. Ze had sowieso een kort lontje als het op she-cats aankwam omdat zij ze gewoon irritant vond, maar dat kwam voornamelijk ook door haar band met haar moeder. De she-cat voor haar bleef haar negeren en geïrriteerd zijnde schoten de nagels van Runa uit hun hulzen. Voordat ze zichzelf echt kon beheersen, stapte ze naar voren en sloeg ze met haar nagels tegen de kin van de she-cat aan omdat ze zich op haar achterpoten verhief. Nog net kon ze haar evenwicht bewaren door op haar vier poten te vallen. Ze kon niet echt veel schade doen met haar nagels; deze waren nog vrij klein om echt schade aan te richten. Maar het zou in elk geval wél de aandacht van de she-cat naar haar toe trekken. ‘Ik ben tegen je aan het praten,’ zei ze boos zijnde tegen de she-cat. ‘Het is niet leuk als je eerst iets tegen me zegt en me daarna compleet negeert, ya know. Dat doe ik zelfs niet.’ En met een boze zwiep van haar staart wachtte ze af op antwoord.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 15:09

Even werd ze afgeleid door de geur van de kitten. Ze rook zowel Hellhound als Brat, en ze vroeg zich af wat voor vreemde combinatie dat was. Dit was toch zeker niet hun kitten? Ze had de twee nooit eerder samen gezien, en ze kon zich ook niet voorstellen dat een redelijke kater als Hellhound zou vallen voor zo'n wrak als Brat. De kitten leek een kleine woedeaanval te krijgen, maar O hechtte er niet al teveel waarde aan. Ze had geen behoefte aan diens gezelschap, en al helemaal niet aan haar gezeur. De kitten was uit het niets tegen haar op gebotst, het minste wat ze kon doen is gewoon weg gaan. Uit het niets leek de kitten toen omhoog te springen, en O voelde hoe de nageltjes van het diertje over haar kin gleden. Even keek ze naar de kitten, meer omdat ze verrast was dan vanwege de pijn. De kitten begon te vertellen dat ze het niet leuk vond om genegeerd te worden, en even vroeg O zich af of Runa's ouders haar wel genoeg aandacht gaven. Ze bedacht zich vervolgens dat ze geen enkel idee had wat de kitten haar eerder had proberen te vertellen. "Het spijt me," zei ze toen maar. Bij twijfel was het altijd wel zo makkelijk om je gewoon te verontschuldigen. Ze knipperde een aantal keer, ze wilde weer alleen zijn. "Kan ik je ergens mee helpen?" vroeg ze toen, hopend dat de kitten zich realiseerde dat ze hier vrij weinig te zoeken had.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 21:13

Runa wierp een kritische blik op de she-cat. Ze zag er niet uit alsof ze Runa echt zou kunnen beschermen tegen een boze queen uit de nursery, maar ze zag er ook weer niet uit als iemand die een kitten in nood in de steek liet. Ze kon natuurlijk zeuren en zeggen dat de she-cats in de barn haar lastigvielen, maar daar ging de she-cat vrij weinig aan doen. Als ze echter een gesprek met haar kon aanknopen, was de enige optie teruggaan naar de barn omdat ze haar anders toch wel kwamen halen. Als Runa zielig zou doen bij de zwart-witte she-cat en de queens kwamen haar ophalen, zou ze misschien mogen blijven. Ze had echter liever een tom voor zich gehad die haar kon beschermen omdat zij over het algemeen meer gezag uitoefenden dan de meeste she-cats hier, maar goed. Het zij zo. ‘Dat is je geraden,’ mauwde ze, maar ze ontspande al iets meer en de geïrriteerde houding ging langzaamaan weg. Toen de she-cat haar vraag stelde, besloot Runa haar kans te pakken. ‘Ja,’ mauwde ze en ze zette een zielige stem op terwijl haar oortjes in haar nek gleden en ze de she-cat aankeek alsof ze elk moment kon huilen. Wat kon ze dan toch ook weer goed acteren. Ze was er vrij zeker van dat deze she-cat er in zou trappen; ze leek echt zo goedgelovig. ‘Ik werd daarnet aangevallen in mijn barn door een boze queen. Ik wil daar niet terug naartoe, maar ik moet wel. De enige keren dat ze me buiten laten is wanneer ik met iemand aan het praten ben. Kun je me alsjeblieft even helpen?’ Ze keek de she-cat zo zielig mogelijk aan. ‘Ik vind het soms maar niks hier in de Elite,’ fluisterde ze er zachtjes achteraan. En ze kon eerlijk gezegd niet zeggen of dat acteren was of dat ze dat meende.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 16:18

O bekeek de kitten even. Dit moest wel de dochter van Brat zijn, toch? De geur van de rode kattin hing om de jonge kitten heen, en even trok er een rilling over O's rug. Het laatste wat ze wilde, was gedoe met Brat. Ze had de kattin al per ongeluk beledigd, en ze had het idee dat de poes wel zo gestoord was om O daar nog voor te straffen. Daarbij, Zira was er niet meer. De dreiging die haar moeder eerst had gevormd, was er niet meer, dus was het voor Brat alleen nog maar makkelijker om haar pijn te doen. O slikte, waarschijnlijk moest ze vannacht weer met één open oog gaan slapen. De kitten leek zich alweer wat te kalmeren, en O probeerde haar hallucinatie maar te negeren. Ze wilde haar moeder niet meer zien, niet op deze manier. Runa gaf vervolgens aan dat ze niet terug wilde naar de schuur, sinds ze aangevallen werd door een boze kattin. Typisch Bloodclangedrag, zelfs de moederkatten waren hier verschrikkelijk. De kitten vroeg om haar hulp, en O knikte even loom. Ze zou wel even met de kitten kunnen praten, daar zat verder geen kwaad in, toch? O's gezicht vertrok echter toen de poes aangaf dat ze het soms maar niks vond in de Elite. "Dat spijt me," miauwde ze tegen het kleine diertje. Natuurlijk zou ze willen zeggen dat ze het met haar eens was, maar ze moest uitkijken met wie ze dit soort dingen besprak. "Ik zal wel uitkijken tegen wie je dat zegt, niet iedereen stelt het op prijs," miauwde O. Haar ogen gleden het kamp rond. Hopelijk was Claw niet in de buurt.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimewo 18 jan 2017 - 20:44

Runa concludeerde voor zichzelf dat het wel acteren moest zijn. Toch? Ze had eerlijk gezegd geen idee. Of nou ja, ze had wél een idee, maar ze wilde het liever niet hardop uitspreken. Als Claw of iemand anders die hoog stond in de Elite erachter zou komen dan dacht ze wel dat hij zijn dreigement die hij eerder had uitgesproken tegen haar toen ze voor haar moeder opkwam wel eens waar zou maken. De Elite cats leken er immers op gebrand te zijn om te moorden. Runa had gehoord van een oudere tom, die heel trots scheen te zijn over het feit dat hij binnen een moon young one zou worden, dat er zelfs één van de hondentanden die de members om hun hals hadden hangen verdiend kon worden door te moorden. Zou haar moeder op die manier één van die hondentanden verdiend hebben? Bij haar moeder was dat nu niet zo moeilijk voor te stellen dat ze dat kon doen, maar Runa zag de young one voor haar het eerlijk gezegd nog niet zo snel doen. Runa keek de young one geïnteresseerd zijnde aan toen deze het standpunt van de Elite niet begon te verdedigen en geen moeite deed om haar op haar kop te geven. Wilde dat zeggen dat de she-cat het met haar eens was? Dat ze ook niet wilde moorden en dat ze dat ook een brug te ver vond gaan? De opmerking die volgde leek alleen maar meer voor haar te bevestigen dat de she-cat inderdaad niet zo aangelegd was als de meesten. Maar misschien zou dat nog wel komen. Toch kon Runa haar interesse niet bepaald bedwingen en keek ze de she-cat met grote ogen aan. ‘Maar jij lijkt het niet erg te vinden.’ Het klonk eerder concluderend dan als een vraag. Ze haalde daarna haar schouders op. ‘Ik vind heel het concept van dat moorden niet zo geweldig. Als mijn final assesment daaruit gaat bestaan, weet ik niet eens…’ Ze twijfelde en boog haar kop naar de she-cat toe. ‘Dan weet ik niet eens of ik hem wel uitvoeren,’ fluisterde ze. ‘Maar ik denk dat ik gestraft word als ik het niet doe, niet dan?’


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimewo 18 jan 2017 - 23:50

O bekeek de kitten in stilte, en ze voelde hoe haar hart sneller begon te slaan. Ze had ergens het gevoel dat ze naar zichzelf keek. Runa leek temperamentvoller dan zij, iets minder bang voor alles om haar heen. Maar toch was er dat deel van de kitten dat net zoals O schreeuwde om uit de Elite te vertrekken. Ze wilde niet moorden, ze wilde geen kittypet omleggen om maar een tand aan haar halsband te verdienen. O vergat bijna te ademen, en hapte even naar zuurstof. Wat moest ze nu doen? Zich ontfermen over de jongere kattin? Er was niet bijzonder veel dat ze kon doen voor Runa, ze zaten immers in hetzelfde schuitje. Even keek ze weg, ze wilde er zeker van zijn dat er niemand anders in de buurt zou zijn wanneer ze hierover spraken. Haar vertrek uit de Elite kwam steeds dichterbij, en ze wilde het niet verpesten. "Maar jij lijkt het niet erg te vinden," concludeerde de kitten op O's vorige uitspraak. De oudere kattin haalde even haar schouders op. Natuurlijk vond ze het niet erg, ze had namelijk hetzelfde probleem. Toch vond ze het eng om zoiets hardop te zeggen. De kitten ging verder en sprak haar vrees uit over haar final assessment. O knikte weer. "Claw zal je niet in de Elite laten blijven als je je final assessment niet aflegt," zei ze met een rauwe stem. "En als je uit de Elite gaat, komen ze achter je aan." Vogelvrij. Je zou altijd met één oog open moeten slapen. O rilde bij de gedachte.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 26 jan 2017 - 18:12

Runa’s angsten werden bevestigd: ze moest inderdaad de final assesment afleggen. Ze wist dat het leven helemaal niet zo rooskleurig was als dat ze het zich voorstelde. Als dat zíj het zich voorstelden. De queens hadden het alsmaar over hoe geweldig het was om in de Elite te zitten, maar er werd natuurlijk met geen woord gesproken over het feit wat er zou gebeuren als je je tegen de Elite zou keren, als je voor een ander pad zou willen kiezen. Ze was nu iets van drie moons oud, maar ze begreep goed genoeg de consequenties die vasthingen aan het protesteren tegen de tegen die ze uit moest voeren. Als zij haar final assesment niet zou doen, zou ze zeker weten klappen krijgen. En ze wist niet of ze dat liever kreeg van haar mentor op dat moment of van Shark of Claw. Ze draaide haar oortje naar de young one toen deze begon te spreken. ‘Ik wil juist dat Claw me dan uit de Elite trapt. Zo hoef ik nooit te moorden.’ Ze slikte. ‘Maar ik weet wat me te wachten staat als ik eenmaal uit de Elite ben. Ik zal nooit meer met een oog dicht kunnen slapen en iedereen mag me vermoorden.’ Het moest vast choquerend overkomen voor deze young one dat ze zich al zo veel besefte, maar ze kon hier moeilijk staan doen alsof ze niet wist wat haar te wachten stond als ze bepaalde keuzes zou nemen. ‘Maar tegen dan verzin ik wel iets,’ mompelde ze. ‘Ik zoek wel een manier om weg te komen en probeer dan een andere naam te krijgen of zo. Alleen denk ik niet dat mama het gaat toelaten.’ Ze onderdrukte een zucht. ‘Waarom vertel ik je dit zelfs? Dadelijk ga je me verklikken.’ Hoewel ze het gevoel had dat dit niet zo ging zijn, keken haar ogen de young one toch even wantrouwig en zelfs dreigend aan.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 26 jan 2017 - 19:09

Misschien dat ze nu een beetje paranoïde begon te worden, maar wederom scande O de omgeving op tekenen van Bloodclanners die dit gesprek absoluut niet zouden mogen horen. Eigenlijk wilde ze dat Runa haar mond hield en wegging. Als ook maar één verkeerd iemand hen nu zou horen, zouden Claw en Shark hen goed in de gaten gaan houden. Dat was het laatste wat ze wilde, ze had immers op de planning staan de Elite te verlaten. Zoiets zou nooit lukken als iedereen hier een oogje in het zeil zou houden, dat specifiek op haar gericht was. Ze slikte, deze kans kon niet van haar afgenomen worden. Absoluut niet. Runa ging verder, over dat ze wel wist wat er gebeurde als je uit de Elite werd gezet. Dat ze wel een manier zou vinden om aan haar vogelvrije status te ontkomen. Grootse plannen, voornamelijk voor een kitten. O knikte even afwezig, haar ogen gefixeerd op de omgeving. Ze was zo zenuwachtig. Runa vroeg zich hardop af waarom ze dit allemaal aan O vertelde, en O keek naar de kitten. "Dat vraag ik me ook af," miauwde ze. "Je moet op passen met wie je dit vertelt, Runa. Er hoeft maar één verkeerd iemand mee te luisteren," ging O verder. Natuurlijk zou ze Runa er niet bij lappen, maar datzelfde kon ze niet verwachten van andere katten hier. En dat gold voor hen allebei. "Het lijkt me verstandig om het hier niet over te hebben." Misschien was het een tikkeltje egoïstisch, maar ze wilde haar eigen ontsnapping niet riskeren door met Runa te praten. 


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 16 feb 2017 - 21:00

Nee, ze dacht niet dat deze kat haar ging verklikken. Het was gewoon de manier waarop ze angstig om zich heen keek die verried dat ze toch wel heel erg bang was dat Shark of Claw hun conversatie zou horen. Of katten die hun zouden kunnen verklikken. Maar op de manier waarop ze bezig was met het gesprek kon Runa zien dat de she-cat hetzelfde idee had als haarzelf. Dat ze misschien ook wel met een ontsnappingsplan bezig was. Dat kon in elk geval verklaren waarom ze om zich heen keek alsof niemand het mocht merken. Het irriteerde Runa dat de she-cat zo paniekerig was. Het viel namelijk veel minder op als ze gewoon rustig bleef en net deed alsof ze een normaal gesprek met de kitten had. Nu trok ze juist meer aandacht naar zichzelf. Als ze wilde ontsnappen en ze wilde het goed doen, moest ze toch echt leren minder aandacht te trekken. ‘Ik denk niet dat dat zo moeilijk is als jij je steeds zo opvallend gedraagt,’ mauwde ze beschuldigend. ‘Je trekt de aandacht met je paniekerige houding. Je kunt beter zo onverschillig mogelijk proberen te kijken. Ik weet niet in hoeverre Claw of Shark je in de gaten houdt, maar zo trek je enkel de aandacht naar je toe.’ Hoewel ze niets gemeenschappelijks hadden en Runa niet dacht dat er ooit een vriendschapsband tussen hun kon ontstaan, voelde het wel aan alsof ze iets deelden met elkaar. ‘Wacht,’ mauwde ze snel voordat de she-cat het onderwerp zomaar kon laten varen. ‘Is er iemand die jij weet met wie dit onderwerp besproken kan worden zonder gelijk verraden te worden?’ Ze bracht haar kopje iets dichter naar die van de she-cat. ‘Mijn moeder gaat me vermoorden als ze weet hoe ik over de Elite denk. Als jij van plan bent om te ontsnappen, kan ik echt met niemand meer over het onderwerp praten. Je moet toch wel iets van hulp krijgen?’ Haar blauwe ogen keken de she-cat hoopvol aan.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 15:43

Even kwam het idee in haar op om Runa gewoon op te pakken en weer in de Barn te zetten, maar toen bedacht ze zich dat ze Brat dan waarschijnlijk tegen het lijf zou lopen. Dat was wel het laatste wat ze wilde. Een normale Queen zou misschien blij zijn dat haar kitten terug was, maar Brat was daarentegen knettergek en O had geen enkel idee hoe de rode poes zou reageren als ze ineens aan kwam zetten met Runa. Er trok vervolgens een rilling over haar rug, wat als Brat hierheen zou komen? Ze moest deze kitten zo snel mogelijk zien te dumpen. Een moeilijke taak, aangezien het schuldgevoel haar nu al bekroop. O fronste toen Runa aangaf dat ze zich opvallend gedroeg. Natuurlijk, ze was doodsbang. Waarom kon ze niet gewoon weggaan? "Runa..." begon O, maar al snel werd ze weer door de kitten afgekapt. De kitten vroeg of er iemand was waarmee ze dit kon bespreken, zonder dat diegene haar verried. Of ze hulp kreeg van iemand. O schudde loom met haar kop. "Niemand hier kan je helpen," miauwde ze verslagen. Iedereen zou je toch hetzelfde vertellen: de Elite kom je levend niet uit.  


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 15:41

Het was niet dat Runa niet in de gaten had waar de she-cat heen wilde gaan. Want ja, ze had heus wel in de gaten dat de she-cat het liefste wilde dat Runa zich niet meer met haar zou bemoeien en gewoon een andere kant op zou gaan. En ergens was dat misschien ook wel beter geweest, maar het voelde voor Runa goed om te weten dat er iemand was die het ook niet eens wat met bepaalde dingen van de Elite en ook graag weg wilde gaan. Zij was nog maar een kitten en zij begreep al dat het foute boel was, hoe moest het dan wel niet zijn voor een young one? Het zou niet meer lang duren voordat deze she-cat de leeftijd van een member bereikte en haar laatste opdracht moest gaan doen. En Runa wist al precies wat die laatste opdracht inhield omdat de queens in haar barn altijd aan het opscheppen waren over hun kittens. Wie de dikste of de venijnigste kittypet zou vermoorden en dat soort dingen, geen idee hebbende dat Runa mee zat te luisteren. Of misschien wisten ze dat wel en dikten ze daarom hun opschepperijen maar wat aan? Ze had geen idee hoe die gekken dachten. Ze schudde boos haar kopje toen de she-cat haar weer af probeerde te schepen. ‘En jij denkt dat ik daar tevreden mee ben?’ vroeg ze aan de she-cat. ‘Maar goed, als jij denkt dat we geen hulp gaan krijgen, dan moeten we zélf maar een manier zoeken.’ Ze keek de she-cat rustig aan. ‘Ik ben natuurlijk nog nooit buiten het camp geweest, maar ik geloof niet dat er alleen maar de Twolegplace is en dan het woud die beheerst wordt door de vier Clans.’ Ja, ze had heel het verhaal over de vier Clans wel eens gehoord. Of nou ja… ze wist dat er vier Clans waren. Dat was toch al iets? ‘Ga ergens heen waar ze je niet kunnen vinden. Waar ze het niet meer de moeite vinden om achter je aan te gaan.’ Ze keek de she-cat strak aan.


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimedo 9 maa 2017 - 16:01

O vroeg zich af of ze ooit zelf kittens zou krijgen. Ze kon zich het haast niet voorstellen. Natuurlijk zou ze dol op haar eigen kinderen zijn en er alles voor doen om te zorgen dat ze veilig en gezond waren, maar toch zag ze geen enkele mogelijkheid om zoiets te kunnen doen. Niet in de Bloodclan. Ze gunde niemand de jeugd die zij had moeten hebben. Ze kon het niet over haar ziel krijgen als ze katten op de wereld zou zetten die net zo waren als Claw. Die anderen pijn wilden en zouden doen. Ze slikte even en richtte haar blik ten gronde. Runa protesteerde verder, over hoe ze zelf een manier zouden moeten zoeken om hier weg te komen. O kon alleen nog maar denken over hoe ze wilde dat Runa gewoon haar mond hield en weg zou gaan. Claw had haar al in de gaten, ze wilde het niet nog erger maken. "Ze vinden je toch wel," was de respons die O gaf aan de jongere kattin. "Ze zijn sterker, sneller en met veel meer. Op een gegeven moment laat je toch wel sporen achter en dan zullen ze je vinden. En dan wil je dat je het nooit geprobeerd zou hebben," mompelde O, terwijl ze het hele scenario voor haar ogen zag flitsen. Ze zou ontsnappen, tijdelijk. Na misschien een week, een maand of een jaar zouden ze haar opsporen. Ze zouden haar pijn doen voor ze haar aan stukken zouden scheuren. Er trok een rilling over haar rug bij de gedachte. Het was een idioot idee.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 12 maa 2017 - 21:41

Hoewel Runa wist wat de gevaren in zou houden van het ontsnappen aan de Elite, hield ze er eigenlijk nooit echt rekening mee wat er zou kunnen gebeuren als ze haar eenmaal zouden vinden. Op de één of andere manier lukte het haar altijd om haar gedachten op een andere baan te brengen zodra ze het ook maar één keer toeliet om er één seconde aan te denken. Het was niet dat ze geen rekening wilde houden met de verschillende scenario’s, maar ze wist dat het een gevaarlijk iets was om zich er te veel mee bezig te houden. Als je constant dacht aan wat er zou gebeuren als de Elite je op het spoor kwam, zag je inderdaad al heel gauw af van het idee om te ontsnappen en maakte je het voor jezelf steeds moeilijker om te praten met katten die hetzelfde idee hadden. Je ging minder katten met je verhaal toevertrouwen en deed net alsof je het een afschuwelijk idee vond, maar eigenlijk wist je in je hoofd al ongeveer hoe je het ging aanpakken. Runa was misschien jong om dit soort dingen volledig te begrijpen – en misschien zag ze alles op dit moment ook wel te veel door een roze bril – maar ze was er vrij zeker van dat zij haar final assesment nooit zou doen. Ze had nu al voor zichzelf besloten dat ze geen onderdeel wilde uitmaken van het groep katten dat voor de lol andere katten uitmoordden. En hoewel ze nog te jong was om een volledig ontsnappingsplan te bedenken, had ze in haar kopje al wel ongeveer zitten hoe ze het aan wilde pakken als ze een schijnheilige mentor kreeg die zogenaamd heel erg leefde voor de Elite. Het zou dan ook een stuk lastiger worden als Shark of Claw haar mentor zou worden. Runa keek de she-cat strak aan. ‘Hoor jezelf eens bezig zijn,’ siste ze minachtend naar haar. ‘Je wilt eigenlijk weg hier, maar je bent constant bezig met dat ze je zullen vangen. Denk je echt dat het je ooit gaat lukken om te ontsnappen als je je zelfvertrouwen steeds zo naar beneden haalt? Ik denk dat ik liever de gevolgen wil zien van het feit dat ik hier kan ontsnappen dan de gevolgen van het feit als ik hier zou blijven.’ Ze zuchtte en voegde daar zacht aan toe: ‘Ik wil gewoon geen moordenaar worden.’


Hug the Prison You've Been Living In Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
Hug the Prison You've Been Living In Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 17:03

Het viel haar wel op dat er naar haar gevoel steeds meer katten waren in de Elite die hier helemaal niet wilden zijn. Eerst had ze gedacht dat ze de enige was, maar na een tijd merkte ze van niet. Ook Muta, haar zus, leek niet op het soort kat dat de rest van haar dagen hier wilde slijten. De poes wilde niemand pijn doen, iets dat een behoorlijk obstakel was, mocht je je laatste assessment ooit af willen leggen. Natuurlijk was het moeilijk om te peilen wie hier wel en niet wilde zijn, als je hier namelijk niet wilde zijn, was het gevaarlijk om dat te laten merken. Weglopers werden niet getolereerd, dus werd je gediend een masker op te zetten en om gewoon te doen wat van je gevraagd werd. Runa's blik was nog steeds op haar gefixeerd en O deed haar best om gewoon weg te kijken. De poes siste vol minachting dat O hier eigenlijk weg wilde en dat ze te laf was om er daadwerkelijk iets aan te doen. O zuchtte, wensend dat de poes gewoon haar mond hield. "Je mag proberen wat je wilt. Als je wil ontsnappen, houd ik je niet tegen, maar betrek mij er alsjeblieft niet bij," miauwde de poes op de strengste toon die ze zich op kon brengen. Natuurlijk leefde ze met Runa mee, maar ze zou niet toestaan dat de kitten roet in haar plannen zou gooien.


Hug the Prison You've Been Living In DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Hug the Prison You've Been Living In DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Hug the Prison You've Been Living In    Hug the Prison You've Been Living In Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 21:34

Lafaard! Runa kon het haar wel honderd keer zeggen, maar ze was bang dat ze haar stem zou verheffen en dat Shark of Claw net op dat moment achter hun zouden staan. En van een kitten konden ze misschien nog wel geloven dat ze gewoon waanideeën had en geen idee had wat ze zei, maar van een oudere young one geloofden ze dat allang niet meer. Plus de houding van de she-cat liet haar denken dat ze al eerder iets had meegemaakt waardoor ze het opeens niet meer wilde proberen of niet meer duidelijk wilde laten merken dat ze wilde ontsnappen. Runa kon zich een verhaal herinneren over een member die ook iets verkeerds had gedaan en daarvoor gestraft was door de vorige deputy. Hij moest middenin een kring van Elite cats zitten en werd om de beurt aangevallen door één van hun totdat hij niet meer kon. Ze huiverde bij het idee dat ze dat bij haar zouden doen. Maar nee. Haar moeder zou haar dan wel beschermen, toch? Snel concentreerde Runa zich weer op de woorden van de she-cat voor haar zodat ze haar gedachten hopelijk kon verdrijven en niet meer aan de member zou denken. Ze haatte de she-cats in haar barn die per se die akelige verhalen met elkaar en met hun te nieuwsgierige kittens moesten delen. ‘Voorlopig ben ik nog niet weg, wees maar niet bang,’ snauwde ze naar de she-cat. ‘Ik moet eerst een duidelijker plan hebben, maar ik denk dat ik ongeveer wel weet hoe ik het wil aanpakken.’ Plotseling glimlachte ze waterig naar de she-cat en was de boosheid voor even verdwenen uit haar houding. ‘Kijk mij nou,’ mompelde ze. ‘In plaats van dat ik vrolijk aan het spelen ben met de anderen en een zorgeloos leven leid, ben ik over dit soort dingen aan het praten. Ik voel me soms veel te oud voor mijn leeftijd en ook alsof ik nooit van mijn jeugd heb kunnen genieten. Dat zullen de Clan kittens vast wel niet hebben.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hug the Prison You've Been Living In
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: