Calmness. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calmness.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornfang
Member
Calmness. Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Calmness.    Calmness. Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 15:51

De tom trok kort met zijn oortje terwijl hij naar de eekhoorn keek die zich voor hem bevond. Hij spande zijn spieren aan, zette zich af en belandde niet veel later op de eekhoorn. Met een snelle beweging doodde hij het beest onder zich en keek tevreden zijnde achter zich naar de twee muizen die hij had gevangen. Hij pakte de prooien op bij hun staarten en liep toen in de richting van het camp. Hij gromde wat geërgerd toen drie enthousiaste apprentices langs hem schoten en bijna tegen hem botsten. Zijn klauwen schoten uit hun hulzen en hij merkte nu pas dat hij zijn bek had geopend om te roepen, maar trok zijn klauwen weer in en pakte zijn klauwen op. Hij had geluk dat niemand hem op deze manier had gezien. Ze zouden dadelijk nog echt denken dat hij gek werd van verdriet. De tom drong zichzelf het camp binnen en gooide de prooien op de fresh-kill pile. Daarna draaide hij zijn lijf een kwartslag en liep in de richting van de nursery. Hij wilde nu gewoon heel even bij zijn kittens zijn. Hij miste ze en hij had hun aandacht nodig. Maar toen hij de nursery binnenkwam zag hij dat zijn dochters allemaal sliepen. Liefdevol gaf hij een lik over al hun kopjes en ging toen naast hun liggen, zijn staart beschermend om hun heen geslagen. Hij legde zijn kopje op zijn voorpoten en keek naar de kittens die voor hem lagen. Het zou niet meer duren tot ze apprentices zouden worden. Wolfkit zou het vast fantastisch vinden en hij durfde te wedden dat de rest van zijn dochters er ook wel naar uitkeken. De tom draaide zijn kopje toen hij geluid hoorde naast zich. Hij zag dat het de nieuwe kitten die recent in de nursery gekomen was. Hij had geen idee wie de vader was, maar dat hoefde hij ook niet te weten. Hij merkte dat de kitten het koud had en verlegde zich een beetje zodat hij zijn staart op de pels van de kitten kon leggen. ‘Zo beter?’ murmelde hij.


+ Eerste post voor Settledkit (wanneer hij geboren is)


Calmness. IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Calmness. Dutch22
Renske
2584
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Calmness.    Calmness. Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 22:45

Settledkit was alleen samen met zijn lieve zusjes. Hij sloeg graag zijn klunzige pootjes ongecoördineerd naar ze toe, maar dat maakte hem wel snel moe. Hij kon ook zo weinig. Hij wilde rennen, spelen. Maar het enige wat hij nu scheen te kunnen was denken en onwetend dat deze gedachten allemaal voor niets zouden zijn. Hij zou alles toch binnen no-time vergeten. Zijn tijd als piepjong wezentje snel tot niets verdwijnen. Maar hij kon ook zijn bekje open sperren en piepen. En hij dacht altijd dat hij heel hard schreeuwde, maar hij kon zelf niet horen welk geluid hij produceerde. Maar hij had het nu koud. Zijn dunne vachtje kon hem nog niet zo goed beschermen en zachtjes rillend, lag hij tegen zijn zusjes aan. Zij schenen er minder last van te hebben, maar hij had het gevoel alsof hij bevroor. Hetzelfde toen hij voor het eerst in deze nieuwe wereld kwam, toen had het ook zo koud gevoeld, totdat iemand een staart om hem heen had gelegd. En nu ook gebeurde dat. Een pluizige staart kwam om hem heen en kriebelde in zijn neus. Hij nieste eens, waarna hij in de staart kon nestelen en hij begon meteen tevreden te snorren. Hij kende deze geur niet, maar dat maakte niet uit. De staart was lief, want hij maakte hem warm. Maar, hoe zou de staart proeven? Zou dat lekker zijn. Hij sperde zijn bekje open en meteen probeerde hij zijn bek op de staart te slaan, maar hij kreeg alleen maar kriebelende haren in zijn heel. Hoestend en proestend probeerde hij de staart en haren weer uit te spugen. Bah! Deden staarten altijd zo gemeen?

OOC: Het. Is. Zo. Moeilijk. Om. Iets. Hopeloos. Te. Bespelen. :')

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
Calmness. Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Calmness.    Calmness. Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 20:46

Automatisch toen hij de kitten hoorde snorren, begon Thornfang ook te snorren. Het waren niet alleen zijn dochters die hem gelukkig maakten, ook anderen kittens maakten hem gelukkig. Hij vond het gewoon leuk om bij ze in de buurt te zijn en ze aandacht te geven. Maar zijn dochters bleven natuurlijk zijn favorieten in de nursery. En dan kwamen de kittens van andere katten op de tweede plaats. Nee, de tweede plaats was natuurlijk voor Sinclaw. En dan als derde kwamen de kittens van andere katten. Thornfang liet zijn blik glijden naar de kitten die zijn staart schijnbaar op probeerde te eten. Thornfang zag er niet veel kwaad in omdat de tandjes van de kitten toch nog niet volgroeid waren en hij Thornfang in principe geen pijn kon doen. Het enige wat er kon gebeuren was… Thornfang grinnikte zachtjes toen de kitten begon te hoesten en te proesten. Hij kon zich voorstellen dat het niet bepaald aangenaam was om zo veel haren in zijn keel te krijgen en dus trok hij zijn staart terug. Natuurlijk niet van de kitten weg, maar wel zodat de kitten niet meer er in zou bijten. Hoewel hij zo het idee had dat de kitten dat toch niet meer zou doen. Niet nu hij had geleerd hoe vies een staart kon zijn. En Thornfang’s staart was dan nog eens extra pluizig omdat hij zo’n dikke vacht had. ‘Kun je al praten?’ vroeg hij aan de kitten. Domme vraag waarschijnlijk. De kitten was nog maar net geboren. Hij pakte de kitten voorzichtig op en schoof hem dichter naar zijn buik toe waarna hij zijn pluizige staart opnieuw om de kitten heen sloeg. ‘Mijn naam is Thornfang,’ mauwde hij. ‘Thorn-fang.’


Calmness. IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Calmness. Dutch22
Renske
2584
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Calmness.    Calmness. Icon_minitimema 26 dec 2016 - 22:00


Settledkit begon boos een paar desoriënteerde slagen naar de gemene staart te slaan. Rotzak, hoe durfde hij hem te laten hoesten! Maar gelukkig ging hij aan de kant en liet hem verder met rust. Ja, beter van wel staart. Anders zou hij hem helemaal tot moes slaan! Settledkit besloot daarna maar om in de vacht te gaan liggen en snorde tevreden toen hij het weer warm kreeg, zonder de hele tijd te hoeven hoesten en proesten omdat staarten hem aan vielen. Hoewel Settled had besloten om in de staart te bijten, gaf hij de volledige schuld aan de staart. Want hoe kon hij ooit fout zitten? Opeens begon de kat weer vreemde geluiden te produceren en Settledkit wiebelde zijn oortjes. Dat deden ál die katten steeds tegen hem, onbegrijpelijke klanken. Maar sommige dingen begon hij te herkennen, die zich steeds herhaalden. Hij begreep nog niet precies wat hij ermee moest. Want hij had wel eens geprobeerd om de geluiden na te doen, maar het enige wat hij kon was op één toon piepen. En hij kon het heel hard hoor, dat oefende hij veel. Vooral als hij zijn moeder nodig had als hij honger had of als hij met zijn zusjes wilde spelen. En zo nu kwam er ook weer een soort herhaling in de woorden van de kat. Zijn kleine hersenen werkten op overuren. Nu zou het komen: ‘THAAA!!!’ schreeuwde hij zo hard als hij kon naar de kat. Maar waarschijnlijk zou het ongeveer hetzelfde hopeloze gepiep zijn als altijd. Maar hij deed echt zijn best. Zou de kat blij zijn?

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
Calmness. Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Calmness.    Calmness. Icon_minitimedo 5 jan 2017 - 16:07

Thornfang grinnikte om de blik die de kitten op hem wierp. Waarschijnlijk had hij geen idee wat er tegen hem gezegd werd, maar in elk geval vond hij het wel heerlijk om tegen Thornfang aan te kruipen. Op dat vlak had hij eigenlijk beter queen kunnen zijn: de kittens kropen altijd tegen zijn warme vacht aan als ze het koud hadden. Feverkit vond het ook altijd heerlijk om zich erin te verdiepen en dan in slaap te vallen, maar Wolfkit vond het vooral leuk om ermee te spelen. Een voordeel van zo’n lange vacht was dat als zijn tegenstanders hun klauwen in zijn vacht wilden slaan dat ze meestal vastzaten met hun nagels en hij de overhand kon nemen van het gevecht zonder dat hij er echt veel voor had moeten doen. Niet dat hij de laatste tijd eigenlijk nog veel had moeten vechten. Hij was niet eens meegegaan naar de patrol waar hij uiteindelijk zijn moeder kwijt zou raken. En hij had spijt dat hij niet had aangedrongen om mee te gaan. Thornfang werd uit zijn gedachten gehaald door Settlekit die opeens begon te schreeuwen. Even bewoog hij verrast zijnde met zijn oortjes en bleef de kitten voor een langere tijd aankijken, maar toen barstte hij in lachen uit. Hij grinnikte nog wat na en gaf de kitten een liefdevolle lik tussen zijn oren. ‘Je komt er wel,’ mauwde hij. ‘Nog even oefenen en dan kun je mijn naam wel uitspreken.’ Hij kon zich nog herinneren dat zijn dochters in het begin ook alleen maar piepten en niet konden praten. Vanaf een moon zeiden ze dan alweer behoorlijk veel en hij kon zich indenken dat sommige katten bij Wolfkit wensten dat ze niet kon praten, maar hij had daar eigenlijk nooit veel last van. Plagerig duwde hij met zijn pootje tegen de flank van de kitten zodat hij hem een hele zachte por gaf.


Calmness. IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Calmness.    Calmness. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calmness.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: