Back in white [Amare] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Back in white [Amare]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 16:27

Draco spuugde de smerige smaak van kittypet voer uit zijn mond. De graatmagere kater keek om zich heen. Alles nam hij in zich op, ieder detail van de natuur. Eeuwen had hij gedroomd van dit moment. Om weer zijn poten op de koude bosgrond te zitten. De geuren van alles te ruiken. Muis, Kittypet, Monsters, alle geuren waren er nog. Voor het eerst sinds een jaar had hij zijn zintuigen weer echt nodig. Ieder stukje aan informatie werd opgenomen. Zijn ogen gingen alle kanten op en zijn oren bleven maar bewegen. Alles nam hij in zich op, het kleinste stukje aan geur merkte hij nog. Hij had het idee dat hij zelfs de Windclanners kon horen praten. Zijn klauwen schraapte hij door de bosgrond om die te markeren. Zijn borst zwoegde op en neer terwijl hij verse lucht inzoog. Zodra het kleine hoekje was opengegaan was hij eruit gesprongen zonder twijfel en was weggerend. En hij had blijven rennen richting de geur van het bos tot geen enkele Twoleg te ruiken was. Nu zat hij aan de rand van het gebied naar adem te snakken. Dit was voor het eerst in manen dat hij zover had gerend. Maar het was het allemaal waard.

Het was precies een jaar geweest sinds hij hier was geweest. Net toen hij in de problemen zat met alle katten die hem kende. Stonepaw had hem bijna vergeven toen Draco vertelde dat hij misschien wel een kitten had. Een kitten dat hij nu meer dan een jaar niet had geziend. Hoe zou het gaan met Drake? Leefde hij nog wel? En Deathbite, ze waren net iets dichter naar elkaar gegroeid door hun gezamelijke zorg voor Brokenfeelings en de kittens.. Oh god wat dacht ze wel niet van hem nu hij zonder uitleg was verdwenen. Misschien was Amare nog wel de belangrijkste. Ze hadden een echte band opgebouwd maar door zijn foute lag hun relatie op dun ijs. Zou hij haar ooit nog terugzien? Een wanhopige mauw ontsnapte zijn mond bij die gedachte. Alles was van hem afgepakt door de Twolegs omdat ze zo graag een mooie witte kater voor hun dochter wilden. Zijn familie, zijn vrienden, zijn liefde, alles was hij nu kwijt. Er was geen enkele zekerheid dat hij ze ooit nog zou terugkrijgen.

Draco zette zijn klauwen stevig in de grond terwijl gedachtes door zijn hoofd vloeide. Hij was gedwongen om als Kittypet te leven. Zijn prachtige rode halsband hadden ze afgepakt en vervangen door een afschuwelijk ding met een belletje. De enige buitenlucht die hij had gekregen was als de Twolegs besloten een raam op een kier te zetten. Iedere keer dat hij had geprobeerd te krabben werd er naar hem geschreeuwd tot hij het opgaf. Zijn etensmogelijkheden bestonden uit smerig zoet water en zachte brokjes. Oh, de smaak van muis, daar had hij iedere nacht van gedroomd. Met die gedachte rukte hij de stomme halsband van zijn nek af en smeet die de lucht in. Nooit meer zou hij in de buurt komen van een Twoleg.

Met een zucht van opluchting schudde hij zijn vacht uit voordat hij over de grond rolde. Langzaam begon de Twoleg geur al van zijn vacht af te gaan. Draco gaf zichzelf nog een paar minuten voor hij achter de geur van muis aanging. Vanuit een in elkaar gedoken houding sprong hij omhoog en vloog naar de muis. De vangst ging onhandig, veel technieken had hij verleerd, maar het lukte. Zijn tanden zonken in de muis en de heerlijke smaak van bloed vloeide zijn mond in. Dit was waar hij voor leefde, dit soort momenten. Met smaak at hij de rest van het diertje op.
Draco Malfoy was terug.


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 19:12

Met een voldaan gezicht klauwde ze het konijn open. Ze was verhongerd. Ondanks de handicap die haar genezende schouder haar gaf was ze er toch in geslaagd zo'n snel dier te vangen. Terwijl ze happen vlees naar binnen begon te schrokken dacht ze terug aan hoe ze aan het litteken kwam. Shark, een BloodClankater had haar nogal opgefokt gemaakt. Aangezien ze op dat moment geen goed werkende hersens had, had ze hem aangevallen. Hij had haar er sterk op gewezen dat je niet moest sollen met de Elite. Hierna was ze meteen door haar halfbroer, Amberhunt naar de ShadowClan gebracht en behandelt. Natuurlijk, ze moest zo snel mogelijk weer opdonderen, maar ze was het bij elkaar geraapte groepje schooiers dankbaar. Als zij haar niet hadden geholpen dan lag ze nu ergens op de bosgrond weg te rotten. Bij de gedachte aan rottend vlees wierp ze een blik op het lelijke kapotte vlees zonder vacht. Een grimas verscheen op haar gezicht. Het was afzichtelijk. Ze trok het konijn verder aan stukken, puur om niks te verspillen. Ze had echt een bloedhekel aan het 'weggooien' van bruikbare prooi. Nadat haar honger was gestild liep ze half-strompelend verder door. Het was beter als ze nu weer was uit zou gaan rusten in haar schuur. Met een beetje geluk ving ze onderweg nog iets. Plots dreef de smerige stank van Kittypet haar neus binnen. Hij was erg zwak, maar dichtbij. Hmm.. Ver van huis? Nieuwsgierig volgde ze de geur en toen ze uitkwam bij de bron sprong ze opgewonden uit de bosjes. Kittypets pesten was altijd leuk. Een fractie van een seconde later besefte ze dat ze de witte kater herkende. Haar adem stokte en ze verstijfde, met haar groene ogen wijd open op hem gericht. ''Draco?!!'' Een zwaar gevoel van nostalgie overviel haar. Welk lot had hen weer bij elkaar gebracht? Het liefst wou ze naar hem toe rennen en zich op hem storten. Laten blijken dat ze hem ongelofelijk erg had gemist. Maar ze stond als versteend. En had ze kort geleden nog niet besloten dat ze over hem heen was? Ze was compleet verward.


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 22:25

Nadat hij ieder stukje vlees dat aan de muis zat had opgegeten begon hij zijn vacht schoon te maken. Met zijn ruwe tong schraapte hij over zijn poten alvorens die over zijn snuit te wrijven. Heerlijk was om weer de sensatie mee te maken van het bloed van zijn lippen afwassen. Hij verlangde er nu al weer naar om een nieuwe prooi te vangen. De tom-cat was nog lang niet vol met een kleine muisje. Bovendien was hij uitgedroogd. Allebei het effecten van Kittypet eten weigeren. Alleen waarneer hij het echt niet had volgehouden had hij kleine hapjes genomen. Tijdens het wassen drong een Kittypet geur zijn neus in. Het duurde even voor hij besefte dat het zijn eigen geur was die van zijn poten kwam. Hij was zo opgelucht met de bosgeur dat alle andere geuren waren vervaagd.

Weer rook hij de irritante Kittypet geur, nee, nu was het Rogue geur. Waakzaam keek hij om zich heen. Hier zo zittend was hij de ultieme prooi voor een vijandige kat met slechte bedoeling. Hij deed vast denken aan en heel erg magere Kittypet met zijn gebrek aan fightskills tegenwoordig. Toen een kat tevoorschijn sprong vlogen zijn haren omhoog en hij ontblootte fel zijn tanden.
Zijn samengeknepen ogen werden groot van verbazing en zijn mond viel open toen hij de Rogue herkende. Van zijn agressieve houding was niks meer over toen ze zijn naam uitsprak. Dit was haar echt, van alle katten die hij kon tegenkomen was hij Amare tegengekomen. Een zucht van oplucht verliet zijn mond voordat hij zich bij elkaar raapte. Het liefst was hij nu naar haar toegerend maar de witte kater vreesde voor haar reactie. "Amare" Reageerde hij uiteindelijk. Een voorzichtige grijns verscheen op zijn gezicht. "Ik ben terug."


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimema 5 dec 2016 - 7:03

Ja, hij was terug. Maar waar was hij geweest? Niet in de BloodClan in ieder geval. Zijn geur en graatmagere verschijning zeiden genoeg. Ze wist niet goed of ze dit nu geweldig of misselijkmakend moest vinde. In plaats van eerst een mening te vormen stelde ze de vraag: "Wat is er met je gebeurd?" Meer was er niet nodig. Hij zou het haar wel vertellen. Hij zou wel een reden hebben waarom hij haar zolang niet opzicht. Ze besefte dat ze hem pijnlijk genoeg uit haar hoofd had laten gaan. Ze was nog niet zo heel lang geleden tot de conclusie gekomen dat hij uit haar leven was verdwenen. En daar stond hij dan. Nooit had ze gedacht hem weer tegen te komen.

-A lil' short :c


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimema 5 dec 2016 - 12:20

'Wat is er met je gebeurd?' De vraag zette hem aan het denken. Wat er precies was gebeurd kon hij zich niet herinneren. Met samengeknepen ogen van concentratie om de details zo goed mogelijk te kunnen vertellen begon hij. "Ik was door de Twoleg Place aan het lopen en voor ik het wist greep zo'n smerige twoleg me." Zijn bek vertrok van afschuw. "Nog voor me ik hem kon krabben werd ik in een raar plastic ding gedumpt en meegenomen. Ik moest in een monster zitten; die zijn er trouwens veel minder eng uit vanbinnen. Toen kwam ik een huis en was ik stuck voor ik weet niet hoe lang met een schreeuwend twolegkitten en smerig kittypet voer. Toen ik hun kitten krabde waren ze me zat en deden ze me weer weg." Hij haalde zijn schouders op. Zo als hij het verhaal vertelde klonk het lang niet zo erg als het was geweest. Maar Draco had besloten alle details eraf te laten. Als hij ging beschrijven hoe Kittypet voer smaakt lagen ze hier straks allebei te kotsen. "Nu ben ik weer terug en is alles veranderd." Zijn halve glimlach verdween toen hij de gedachte hardop uitsprak.


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimema 5 dec 2016 - 13:49

Hoe hij het vertelde klonk het niet zo erg als dat het waarschijnlijk was. Maar zo ging dat altijd. Je kon nooit iets perfect verwoorden. Haar leek het in ieder geval vreselijk om gevangen te zijn in een Twolegnest. Je kreeg geen frisse lucht, er waren kits die je hoofd eraf schreeuwden en er was niet eens fatsoenlijk voedsel. Wat was een kat zonder wind door zijn vacht en toegang tot de heerlijke smaak van muis? Helemaal niks. Een zielig stuk Twolegspeelgoed zonder vrije wil en dromen. Ze trok een vies gezicht. Wat had ze toch een afschuw voor het Kittypetleven. Gelukkig was Draco aan deze nachtmerrie ontsnapt. Graatmager en waarschijnlijk ook getraumatiseerd, maar hij leefde nog. En daar was ze het universum dankbaar voor. "Alles is inderdaad veranderd tijdens jouw afwezigheid." Mauwde ze zuchtend. "En nu na het verwerken van dit alles kom jij weer." Het was hard, maar de waarheid. Hij moest het maar accepteren. Maar dat verandert niet dat ik je al die tijd ergens diep van binnen nog gemist heb." Ondanks al het gezeik de laatste paar Moons was de kater vaak nog in haar gedachtes voorgekomen. Oké, ze hadden eerst een hele gebrekkige "relatie" en ze waren nog erg jong, maar hij gaf haar het gevoel dat niemand haar ooit had gegeven. Zelfs na een heel jaar hield ze nog van hem. Als er iemand de vader van haar kits moest worden, dan was hik het wel.


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimema 5 dec 2016 - 19:59

Hij waardeerde het dat ze de waarheid sprak, dat had hij nodig. Draco kon nog steeds nauwelijks geloven dat hij een jaar lang gewoon met geen kat had gepraat behalve die een slome Kittypet bij de enge Twolegs. Dat was ongeveer een maan nadat hij in het huis zat en het Twolegkitten het halve huis had ondergekotst. Van wat hij begreep dachten ze dat het zijn schuld was. Na een traumatisch bezoek bleek het kitten gewoon ziek te zijn en hij gezond. Tijdens dat bezoek was zijn plastic kooi naast een andere gezet. 2 minuten lang had hij verspild aan de sloomste Kittypet ter wereld. Amare's frisse stem was een heerlijk geluid. Zijn kop zonk naar beneden. "Ik heb jou ook gemist. Het hele woud heb ik gemist maar jou aanwezigheid het meeste." Een zucht verliet zijn mond. Dit was een van de zeldzame momenten waarop hij zijn gedachtes uitsprak. Draco vond het nodig in deze situatie. Dit was niet het moment voor grappen. Maar gedachtes uitspreken was nog knap lastig met twee emotioneel gebroken katten.


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimedi 20 dec 2016 - 12:00

Ze voelde zich gevleid door zijn warme woorden. Heel even twijfelde ze of hij wel de waarheid sprak, maar toen ze hem in de ogen keek en terugdacht aan hoe een zucht zijn mond verliet wist ze dat hij eerlijk was. Zijn blik stond vol liefde. En dan niet van oppervlakkig verlangen of flirtgedrag, maar van liefde. Een glimlach sierde haar mond. Dat was dan ook voor het eerst. Dit zou een heel nieuw en frist begin worden. Ze voelde zich de meest hoopvolle en gelukkigste kat in leven. Normaal zou ze zichzelf ferm toespreken dat ze niet zoveel valse hoop moest hebben. Maar nu kon dat gewoon niet. Niet met Draco naast haar. Tranen van geluk vulden haar ogen. ''Alles in het woud deed me aan je denken.'' mauwde ze. ''Zelfs mijn halfbroer had iets van je weg.'' ging ze door. ''Zelfs BloodClan's grootste gestoordeling leidde mijn gedachten naar jou.'' Ze drukte haar kop tegen zijn hals. ''En nu ben je hier eindelijk weer.'' Ze was nog nooit zo zwak geweest. Nog nooit zo open. Nog nooit zo verlost van haar wrok voor de wereld..


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimedi 20 dec 2016 - 22:26

Draco keek haar strak aan terwijl hij kon zien hoe zijn woorden haar raakte. Niet op de slechte manier, maar met geluk. Een glimlach stond op zijn gelaat. ''En nu ben je hier eindelijk weer.'' Hij knikte. Snorrend drukte hij zich zacht tegen haar aan. "Nu ga ik ook niet meer weg, beloofd." Hij zette een stap terug om haar aan te kunnen kijken. "Maar serieus, zelfs die gestoorde Bloodclanners?" Hij lachtte zacht. "Je miste me wel heel erg.."

flut


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimewo 21 dec 2016 - 7:28

Misschien dacht hij dat ze hiermee iets slechts over hem zei. Zo had ze het zelf nog niet eens opgevat. ''Qua gedrag leek hij niet op je hoor!'' zei ze vluchtig. ''Hij rook gewoon naar BloodClan, net zoals jij eerst..'' Een rilling schoot door haar rug bij de gedachte aan Shark. Shark die haar schouder open haalde en haar halfbroer die toen opeens uit het niets tevoorschijn kwam. Ze was bijna dood geweest. Iets wat ze op dat voorheen een erg prettig idee vond. Maar als ze was gestorven dan had ze Draco nooit kunnen wederzien. Als ze niet sterk was geweest dan was ze zwaar ongelukkig gestorven.. Maar nu ze nog leefde.. waren ze kansen nog zo verspreid. ''Zullen we misschien een rustig plekje opzoeken om bij te praten?'' Vroeg ze plots. Alles was beter dan deze open plek gevuld met Twolegstank.

Ronden we dit topic af of verplaatsen ze zich gewoon? ^^


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimewo 21 dec 2016 - 20:54

Draco lachte luider. Hij had wel begrepen wat ze bedoelde maar haar vluchtige excuses waren leuk om aan te horen. ''Hij rook gewoon naar BloodClan, net zoals jij eerst..'' Zijn oren gingen licht omlaag bij de gedachte. Natuurlijk stonk hij nog steeds naar Twolegs. Door de overweldigende geuren van het bos was hij dat totaal vergeten. Nu Amare het had opgemerkt dreef de geur zijn neus weer binnen. Gatver. Hij wou het liefst het water induiken als een Riverclanner. "Ja." Draco keek bedenkelijk om zich heen. Hij had een vaag idee van waar ze nu zaten. "Iets meer het bos in?" Vroeg hij afwachtend. Tenslotte wist Amare op dit moment meer plekken dan hij, waar gauw eens verandering in moest komen.

Afronden denk ik..?
Shark is draco's mentor oh no


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Back in white [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 16:34

''Iets meer het bos in?'' Vroeg de kater. Hij leek onzeker over waar ze naartoe zouden gaan. Was dat van de zenuwen of omdat hij de weg echt niet meer kende? Amare besloot om er niet naar te vragen en ze gaf een klein knikje. ''We zouden ook naar mijn schuur kunnen gaan. Het is wel een eindje lopen, maar dan weet je ook meteen waar ik leef.'' Mauwde ze terwijl ze met het puntje van haar staart richting haar territorium wees. Op haar mond verscheen een glimlach. Heel stiekem hoopte ze dat hij daar zou blijven. Dit durfde echter niet te zeggen. ''Kom.'' Mauwde ze in de plaats daarvan. Ze begon behendig tussen het gras door te manoeuvreren, hopend dat hij haar zou gaan volgen en bijhouden.

Amare topic uit. Wie start de volgende?
oehh drama


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Back in white [Amare] 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Back in white [Amare]   Back in white [Amare] Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 16:54

Haar schuur? Wou hij daar heen? Draco keek langs haar staartpunt naar het bos en knikte. "Klinkt goed." Dan wist hij meteen waar ze leefde, als hij ooit op bezoek wou komen.. of blijven. Nee, blijven zou hij niet kunnen tot hij wist waar Stonepaw was. En dan nog.. blijven was zo permanent. Maar zien kon nooit kwaad. Hij strekte zich uit en schudde zijn witte vacht uit voor hij vol energie achter haar aan ging. Natuurlijk was hij benieuwd waar naar ze leefde. Met een glimlach volgde hij haar tussen het gras en de struiken.

-Topic over & you? Je kent de schuur beter
.


Back in white [Amare] BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Back in white [Amare]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: