The Storm - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tallstar'
StarClan
The Storm - Pagina 2 DPKsfdL
159

CAT'S PROFILE
Age: Ageless..
Gender:
Rank:
Tallstar'
BerichtOnderwerp: Re: The Storm   The Storm - Pagina 2 Icon_minitimedi 27 jul 2010 - 13:07

Tallstar was tevreden met hoe alles in het kamp verliep, iedereen werkte goed samen en er heerste harmonie onder de clanleden. Hij keek even in het rond, hij had net geholpen met de Elders den, die was het meest beschadigd van allemaal. Maar op dit moment waren er geen elders om de den te bewonen. Maar toch, je kon het altijd gebruiken. Hij keek op, hij zag de patrouille die hij erop uit gestuurd had terug komen in het kamp. Eagleheart liep direct naar hem toe en boog zijn kop eerbiedig. Tallstar gaf een kort knikje met zijn kop om aan te geven dat hij mocht spreken, eigenlijk was hij wel nieuwsgierig hoe het territorium er aan toe is en ook of hij er wel goed aan had gedaan om een jachtpatrouille erop uit te sturen. 'Ik heb niet heel goed nieuws. Er zijn veel bomen omgevallen en er liggen ook veel takken op de grond. De meeste prooi zou de komende dagen nog wel veilig in hun nest blijven en het zou een hele tijd gaan duren voor alle takken zijn opgeruimd.' Vertelde Eagleheart. Tallstar knikte eventjes, 'Ja maar de natuur kan zichzelf herstellen, takken en omgevallen bomen zijn goed voor de prooidieren, ze kunnen daar nesten maken. Wat mij meer zorgen baart is de Jachtpatrouille die op dit moment aan het jagen is, kunnen zij op dit moment veilig jagen? Lopen ze direct gevaar?' Miauwde Tallstar en hij keek Eagleheart aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightkit~
Member
The Storm - Pagina 2 DPKsfdL
25

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Nightkit~
BerichtOnderwerp: Re: The Storm   The Storm - Pagina 2 Icon_minitimeza 31 jul 2010 - 11:13

Nightkit liep op een drafje naar Tallstar. Onderweg kwam hij enkele clankatten tegen die druk in de weer waren. Een stukje verderop zag hij Emberstorm en Kittypaw aan het werk en zoals altijd was Kittypaw weer druk in de weer met vanalles te vertellen. Kleine stukjes takjes prikten in zijn zoolkussentjes. Toen hij bij Tallstar aankwam zag hij dat hij aan het mauwen was met Eagleheart. Hopeliijk heeft de patrouille alleen goed nieuws hoopt Nightkit. Nightkit raapte vlug wat takjes bij elkaar die daar op de grond lagen. Toen Nightkit klaar was zag hij dat Eagleheart was opgestaan en weg trippelde. Nightkit ging voor Tallstar zitten. Nightkit begon te praten over het gat in de muur en wat hij nu moest doen, maar hij kreeg geen antwoord. Tallstar draaide zich om en trippelde ook weg. Nightkit dacht een glimp op te vangen van droefheid. Nightkit keek heel veel op naar Tallstar en begreep niet hoe hij zich zo sterk kon houden in deze tijden. Gellukkig dacht Nightkit dat de clan een perfecte leider had. Zijn gesprek kon later ook wel nog wel voortgezet worden. Nightkit besloot san maar te gaan helpen bij Emberstorm en Kittypaw, Kittypaw was altijd wel te vinden in sombere tijden ze maakte de clan altijd wel opgewekt. Toen hij ze naaderede ging Kittypaw op zoek naar een grote tak voor de muur te dichten. "Hoi kittypaw" zei Nightkit. Kittypaw liep met een knikje verder. Nightkit ging naast Emberstorm staan en begon mee te helpen met het gat te dichten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Storm - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: The Storm   The Storm - Pagina 2 Icon_minitimeza 31 jul 2010 - 11:34

Emberstorm had net de laatste hand gelegd aan het gat waar ze mee bezig was en stond op. Ze strekte zich uit en groette Nightkit even, daarna keek ze het kamp rond. De Patrouille was weer terug, het kamp was zo goed als hersteld en haar poten jeukten om iets te gaan doen. Ze keek om zich heen terwijl de wind aan haar lapjeskat vacht trok. Haar groene ogen gleden in het rond. Iedereen begon weer langzaam zijn eigen ding te doen. Ze besloot om te gaan helpen met jagen, ze moest het kamp even uit, ze moest even tijd voor zichzelf hebben. Haar poten droegen haar vastbesloten weg bij het vernieuwde kamp. Ze schouderde zich een weg door de doorntunnel. De doornen trokken aan halflange vacht en bleven er zo nu en dan zelfs in hangen. Ze zou het er later wel uithalen, besloot ze, nu wou ze even rennen en jagen. Het licht aan het einde van de doorntunnel werd zichtbaar. Ze strekte zich opnieuw uit en gaapte. De zonnenstralen regenden neer op haar en de wind, nu niet meer tegengehouden door kampmuren, trok nu vrij aan haar vacht. Ze vond het niet erg, dit maakte windclan.. windclan.. Ze was benieuwd of ze de jachtpatrouille kon vinden, maar eigenlijk ging ze het niet proberen. Straks joeg ze prooi weg die ze aan het vangen waren. Ze zou wel zelf gaan jagen. Ze keek even verrast rond naar hoe het territorium eraan toe was, een aantal bomen waren ontworteld, takken lagen bezaaid over het territorium, zo hier en daar was het gras modderig geworden door de zware regenval. Ze rende dieper het territorium in, haar lange poten droegen zich over de beschadigde grond. Uiteindelijk voelde ze dat ze ver weg genoeg was bij het kamp en rook ze voor prooi. Ze analyseerde de lucht van de prooi in haar kop, vooral konijn. Verse geur. Ze liet zich in de jachthouding zakken en sloop in de richting van het konijn. Het was erg op zijn hoede.


|Emberstorm|
The Storm - Pagina 2 2hgbc46
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Storm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: