Graceful rose 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Graceful rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Graceful rose DPKsfdL
M
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 138 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Deathwhisper
BerichtOnderwerp: Graceful rose   Graceful rose Icon_minitimewo 7 dec 2016 - 20:39

Vroeger was alles veel te snel gegaan voor de kater maar nu leken de dagen alsmaar langer te duren en met een verveelde zucht legde hij zijn grijze snoet op zijn voorpoten. Secondes leken minuten en minuten leken wel uren. Nu hij niet uit het kamp mocht zonder 'begeleiding' leek de dagen nog langer te duren dus vervelen was de gene wat de oude kat de hele dag deed. Zijn ruggengraat stak uit zijn dunne pels die grijs gekleurd was met de ouderdom's haartjes en bibberend probeerde hij zich warm te likken toen een koude wind door een kiertje heen woede. Na een tijdje werd hij zichzelf en zijn muffe vacht beu en koppig strompelde hij de elders den uit. Deathwhisper schrok kort van de koude klap in zijn gezicht maar al snel was hij gewend aan de frisse wind dus waggelde hij veder en liet zichzelf bij het kampwand installeren terwijl hij met zijn goeie oog toekeek hoe de clan in de weer was.


- Oceanbreeze c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Graceful rose 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Graceful rose   Graceful rose Icon_minitimewo 7 dec 2016 - 20:53

Oceanbreeze had zichzelf rustig in het zonnetje gezet. Sommige kittens speelden buiten, ook al was het redelijk koud buiten. Niemand zou ze kunnen tegenhouden, immers waren vele kittens al moeilijk genoeg in het kamp te houden. Zijzelf wist nog wat er van kon komen, ontvoering. Ontvoering door Rogues in haar geval, maar die ervaring wenste ze geen enkele kitten toe. Zeker niet nu ze vooral onder haar zorg zaten. Dit betekende dat ze goed moest eten. Zeker met de droogte en het geven van melk had ze veel voeding nodig en goede voeding. Dus was het ook niet gek dat ze langzaam richting de prooihoop liep en een prooi ervan af pakte en begon te eten. Echter stopte ze toen ze een Elder buiten zag en liep ze met haar eten naar hem toe en plofte ze oncharmant naast hem neer. Haar blauwe ogen keken vriendelijk en moederlijk waarna ze snel de omgeving afspeurde naar kleine kittens. Geen in de buurt van de kamp ingang...

-Sorry kort..


Graceful rose Oceano10
Graceful rose LcrIgCQGraceful rose JwNO92gGraceful rose EjrsROFGraceful rose UK1ajoIGraceful rose 3qCkg2fp_oGraceful rose 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graceful rose DPKsfdL
M
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 138 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Deathwhisper
BerichtOnderwerp: Re: Graceful rose   Graceful rose Icon_minitimewo 7 dec 2016 - 21:13

Het was wel fijn om is iets anders te doen dan in je nest te rotten dus het was zeker niet te missen dat de elder met een brede glimlach naar de spelende kittens keek. Het feit dat ze buiten aan het spelen waren was voor Death toch een beetje vaagjes, waarom kwamen ze nooit eens naar hem toe? Dan kon hij hen verhaaltjes vertellen bijvoorbeeld. Hoe hij vroeger een grote vos had verslagen of hoe Windclan moons lang terug werd geleid daar de jachtluipaarden. Vroeger was hij er altijd erg nieuwsgierig naar geweest maar blijkbaar was de jeugd van tegenwoordig alleen maar bezig om elkaar te bespringen. Een plof liet de oude kater dromerig opkijken en snel wierp hij zijn goeie oog op de kattin die naast hem kwam zitten. Een glimlach sierde zijn grijze snuit terwijl hij kort met het stompje van zijn staart wiebelde. "Goedemiddag Oceanbreeze" Snorde hij, nouja.. het klonk meer op een zak vol stenen die in een wasmachine gegooid was maar eh hij was ook oud. Death kuchte kort om zijn brommende geluid te stoppen en gaf de kattin een warme blik terug voor hij zijn borst recht likte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Graceful rose
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: