Fear is vital 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fear is vital

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Draco
Member
Fear is vital  6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Fear is vital    Fear is vital  Icon_minitimevr 9 dec 2016 - 20:35

Draco was niet tevreden de laatste tijd. Niks geen zoals hij wou dat het ging. Terugkomen bij de Elite had hij als iets geweldigs voorgesteld. Applause, cameras flashing, zoiets. Maar sinds hij terugkwam was alles gewoon.. normaal. Hij was algauw gewend aan alles. Had katten leren kennen, het was ronduit saai geworden. Vooral sinds al zijn vrienden verdwenen waren en hij was niet bepaald expert making new friends. Het was frustrerend hoe weinig van zijn droombeelden uitkwamen. Amare was het enige goede aan de hele situatie. Met een laaghangende staart liep hij door het Bloodclan gebied. Er was niks aan. Hij had gegeten, geslapen, alles wat een kat zo'n beetje kon doen zonder vrienden. Toch wou hij niet depressief in het kamp rondhangen en Draco had er voor gekozen om erop uit te trekken. Die keuze bleek juist te zijn toen hij een kat rook die zeker niet uit de Elite kwam. De witte kater leefde op bij de geur en met een grijns keek hij om zich heen. Dit was leuk.

&Amberpaw


Fear is vital  BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
Fear is vital  BBTakD
Bunny
1460
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: On Trial
Indra
BerichtOnderwerp: Re: Fear is vital    Fear is vital  Icon_minitimezo 11 dec 2016 - 16:54

Vandaag was de jonge poes wel erg ver van haar territorium afgedwaald. Bronzemask had haar vandaag vrij gegeven, dus ze was op zoektocht gegaan - om te zien waar haar moeder was. Wat nou als ze vermoord werd terwijl ze hier was? Om heel eerlijk te zijn, maakte haar dat op dit moment niet erg bang. Op het moment zelf zou ze vechten om te overleven, maar als ze er nu in de rust aan dacht zou ze graag denken dat het haar niet zou uitmaken, dat ze dan tenminste vredevol in Starclan kon leven. Dat was niet waar natuurlijk, ze had nog zo veel om voor te leven en ze zou het zeker vreselijk vinden als ze op zo'n jonge leeftijd moest sterven.. Angst vloeide door haar aderen toen Amberpaw steeds dieper tussen de tweebeennesten dwaalde, er wel zorgvuldig voor zorgend dat ze haar weg terug nog zou vinden. De geuren van vele verschillende katten omringden haar, maar moedig en dom als ze was bleef ze doorgaan. Misschien rook ze straks de geur van Brindleleaf wel..


Fear is vital  5FUjk8
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
Fear is vital  6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: Fear is vital    Fear is vital  Icon_minitimezo 11 dec 2016 - 19:35

Zonder zich te tonen bestudeerde hij de geur. Het was bijzonder hoeveel je uit een geur kon halen wanneer je dichtbij genoeg was. Draco's kop was schuin naar rechts getild terwijl hij nadacht. Windclan, meest waarschijnlijk een she-cat en ook nog vrij jong dacht hij. Om zijn theorie te testen stapte hij naar voren de schaduw uit en kwam uit achter een jonge she-cat. Blijkbaar deed zijn neus het beter dan hij verwachtte. Het gaf hem een voldaan gevoel om zo zijn zintuigen te testen. Draco strekte zich uit en ontblootte daarmee zijn tanden. Zijn nagels kraste hij over het stenen Twolegpad. De witte tom wist dat hij vrij intimiderend overkwam zo. Tenslotte had hij vlijmscherpe tanden en een lichaam vol littekens. Iedere verstandige kat zou nu wel maken dat ze wegkwamen, deze poes ook? Grinnikend wachtte hij af.


Fear is vital  BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fear is vital
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: