Ceremonie [10 - 12 - 16] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie [10 - 12 - 16]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie [10 - 12 - 16] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Ceremonie [10 - 12 - 16]   Ceremonie [10 - 12 - 16] Icon_minitimeza 10 dec 2016 - 11:51Shadowclan Ceremonie December


Langzaam aan begon alles in de clan weer op gang te komen. Hoewel de droogte aanhield en het verdriet bleef was het duidelijk dat elke kat op een rustige manier terugkeerde naar zijn of haar ritme, en Tall vond het maar al te fijn. Ook nu had hij weer dingen te melden die verdriet zouden brengen, en ook nu hadden ze elkaar weer nodig om erdoorheen te slaan. Het was dan beter als iedereen een soort ritme had, orde in de chaos, voor je met problemen kwam.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Klonk zijn stem weer, voor de tweede keer sinds het ook eigenlijk zijn taak was. Nog steeds was de kater niet helemaal tevreden over het feit dat hijzelf hier stond in plaats van Inner, maar het was ook hem inmiddels duidelijk dat in ieder geval iemand het moest doen. Aangezien Inner destijds haar vertrouwen in hem had uitgesproken, was het dus zijn taak. Tijd om zich eroverheen te zetten, hoe zwaar het hem ook viel.

Zoals altijd eerst de mededelingen, zodat de katten wisten waar ze mee te maken hadden in de clan. "Beste clangenoten," Begon hij, en in plaats van naar zijn poten te kijken keek hij ditmaal de clan rond. "Met pijn in het hart moet ik jullie vertellen dat Littlestream besloten heeft Shadowclan te verlaten," Little. Zijn rots in de branding. Maar hij sprak de woorden zonder er teveel bij na te denken, het was of dit – de onaangetaste blik – of een mental breakdown die hem ongeschikt zou maken. "Zij heeft mij verzocht geen search patrols bijeen te roepen, en is haar eigen weg gegaan.." Hij zuchtte eens, het viel hem wel degelijk zwaar. Verder erover praten durfde hij niet. "Daarnaast zijn er nieuwe kittens in Shadowclan, Emberspark ontfermt zich samen met een foster queen over Softkit, Littlekit, Quailkit en Settledkit. De kittens zijn te bezoeken in de nursery," Een kleine glimlach kon er hier wel van af, kittens waren lief, en betekenden nieuw leven en een toekomst voor de clan. Daarnaast was er nog iemand die een bezoekje wel kon waarderen. ”Verder is Volepaw nog steeds zwak door de rattenziekte, en zal zij ook wel wat bezoek op prijs stellen, ze ligt in de medcine den bij Acefray,” Die kat verdiende ook wel wat aandacht. Nu restte hem nog de mededeling over één kater. "Als laatste wil ik iedereen ervan op de hoogte stellen dat Amberhunt straf heeft gekregen voor het onderhouden van contacten buiten de clan," Hij keek even ernstig rond. "Zijn straf bestaat uit het feit dat hij het kamp niet mag verlaten zonder dat Swiftclaw bij hem is," Dan was dat ook duidelijk, en meteen een waarschuwing.

“Winddancer heeft eerst ook meegeholpen met de nieuwe kittens, maar aangezien ze die zorg heeft overgedragen zal ze nog wel kunnen trainen. Er zijn echter nog wel andere apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben,” Ging hij over op het verdelen van mentoren. ”Echopaw en Beetlepaw hebben een mentor nodig, en deze zullen respectievelijk Curledmilk en Ironsoul als mentor krijgen,” Hij knikte de kleine katten en de nieuwe mentoren toe. Al het vertrouwen erin hebbend dat de katten de taken goed uit zouden voeren. “Voor Ragingpaw zal de mentor Nevermind zijn, Hij knikte ook deze twee even toe. ”Mentoren doe uw taken goed, leer de apprentices wat ze nodig hebben, en maak Shadowclan sterk.”

Even liet de kater de tijd voor de mentoren en nieuwe apprentices elkaar te zien en ontmoeten, waarna hij verder ging met de nieuwe warrior.
“Naast het vreugdevolle nieuws dat zoveel apprentices aan trainingen kunnen beginnen, zijn er ook nog katten in ons midden die hun training afgerond hebben,” Zijn blik gleed naar de desbetreffende kat, en hij wenkte hem naar voren. "Thawpaw, kom naar voren," Hij sprong van de rots en keek de kat serieus in de ogen. "Ik, Tallshadow, deputy van Shadowclan, vraag Starclan neer te kijken op deze apprentice. Hij heeft hard getraind om de warrior code te leren, en ik beveel hem aan bij u om warrior te worden." Zijn blik ging naar de apprentice, "Thawpaw, beloof je plechtig de warrior code na te streven, en de clan te beschermen en verdedigen, zelfs moge het ten koste gaan van je eigen leven?" Tall wachtte op het antwoord van de apprentice, en knikte toen. "Dan, bij de macht van Starclan, geef ik je nu je warrior naam. Thawpaw, vanaf nu zal jij bekend staan als Thawheart. StarClan eert de durf en goedmoedigheid, en wij verwelkomen jullie als volwaardige warriors van Shadowclan."
Trots keek hij de nieuwe warrior aan, en neeg toen zijn hoofd naar hem, een beetje respect was hier op zijn plaats.

Na deze plechtigheid sprong de kater weer terug de rots op, en moest nog een laatste mededeling doen. "Nog een ding is belangrijk,” Mauwde hij, en keek ernstig rond. "Al langere tijd heerst er droogte in de gebieden, de Little Creek staat bijna helemaal droog en ook het rivierpeil is gedaald," Hij keek de clan rond. ”Ik wil de jonge warriors vragen om Acefray tot hulp te zijn bij het halen van water uit de creek, dat is vanaf nu uitsluitend bestemd voor de elders, zieken en kittens en queens. Ik wil de rest van de clan vragen hun water te drinken uit de rivier.” Het was een nodig kwaad, want ze konden het niet hebben dat de Little Creek helemaal droog zou komen te staan. Dan moest het maar zo.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 


Ceremonie [10 - 12 - 16] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Ceremonie [10 - 12 - 16] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [10 - 12 - 16]   Ceremonie [10 - 12 - 16] Icon_minitimeza 10 dec 2016 - 16:02


ironsoul
tear me to pieces, sell me for parts
“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Klonk de bekende oproep doorheen het kamp. Het was nog steeds vreemd om het met weer een andere stem te horen, maar Ironsoul hees zichzelf snel genoeg overeind om tussen de andere warriors te gaan zitten. Aandachtig luisterde hij naar de woorden van Tallshadow, er was weer zoveel gebeurd en het was handig om nog eens alles op een rijtje te krijgen. Hij was ook benieuwd of er nog iets zou gezegd worden over de aanhoudende droogte die de Clan in zijn greep hield.

Wat hij niet had verwacht, was dat hij een nieuwe apprentice toegewezen zou krijgen. Een beetje van zijn melk, maar natuurlijk ook enthousiast en blij, liep hij op de grijze tom af en raakte kort zijn neus aan met de zijne. "Ik kijk er al naar uit om met je samen te werken", Liet hij de tom weten, wat natuurlijk ook zo was. Ironsoul ging weer zitten, luisterde naar wat Tallshadow verder te zeggen had.

Tag: Beetlepaw


Ceremonie [10 - 12 - 16] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie [10 - 12 - 16] 100
Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [10 - 12 - 16]   Ceremonie [10 - 12 - 16] Icon_minitimeza 10 dec 2016 - 19:42

De poes hoerde dat er een oproep was om te verzamelen voor de ceremonie. Ze trippelde van de prooistapel weg en liep naar het midden van het kamp toe. Ze was niet gewend aan de oproepen, omdat toen Innerstar er nog was, ze eigenlijk bijna nooit de moeite deed om nar de ceremonies te gaan, puur omdat ze altijd weg was als er oproepen waren. De kattin ging zitten en luisterde naar de ceremonie. Toen de apprentices genoemd werden, en een van de katten aan haar toegeschreven werd, keek ze een beetje verbaasd op. Ze was blij en vereerd, maar ze hoopte dat Echopaw haar zou mogen, vermits ze niet zo oud was, eigenlijk redelijk jong. De beige poes stond op en liep naar voor om haar apprentice een neusje te geven. "Gefeliciteerd, hopelijk gaan we goed overeen komen", mauwde ze vriendelijk naar de kat voor ze weer ging zitten met een glimlach op haar gelaat en luisterde naar de rest van de ceremonie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie [10 - 12 - 16]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: