[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Crowfur
Member
[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends   [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 9:58

Leopardkit reageerde niet echt op zijn woorden, maar dat had de zwarte tom ook zeker niet verwacht. Ze was jong en ze was vooral met zichzelf bezig, was zich nog niet bewust van haar omgeving en de moeite die de meeste katten moesten doen om niet alleen hun Clantaken juist te doen, maar ook een nestje te onderhouden. Misschien als ze ouder was en ze zou zien hoe de andere toms hun nestjes soms in de steek lieten dat ze het wat meer zou appreciëren. Maar nee, dat zou niet eerlijk zijn naar haar toe. Ze had al geen moeder meer, dan moest ze hem er ook niet extra bij verliezen. Toch hoopte dat hij dat ze binnenkort op een leeftijd zou komen waarop ze zou zien dat het niet allemaal zo praktisch was voor hem. Hij grinnikte toen ze haar vraag stelde. ‘Omdat je dan een last gaat zijn voor de andere warriors,’ mauwde hij plagerig. ‘En ga nu niet beweren dat het niet zo is, want het is wel zo.’ Hij rolde met zijn ogen toen ze verder sprak. ‘Omdat je te jong bent daarvoor. Je moet nog een paar moons wachten en dan mag jij dat ook.’ Hij stak zijn neusje naar voren en tikte daarmee kort tegen haar oortje. ‘Als je lief bent ga ik straks anders wel met je mee naar de nursery en dan blijf ik voor de nacht daar, maar dan moet je ’s morgens ook niet zeuren als ik je wakker maak omdat ik er vroeg uitga.’ Hij keek haar streng zijnde aan. Daarna verzachtte zijn blik. ‘Misschien vertel ik je zelfs nog wel een verhaaltje van toen ik jong was,’ knipoogde hij naar haar. En dan zou hij er voor zorgen dat hij zorgvuldig alles over de RiverClan she-cat vermeed.


Tag: Leopardkit


[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends   [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 21:53

Shadowmask nam een snelle hap van het deel dat naar hem toe werd geschoven en spon even in genot. Een stukje muis was heerlijk op zijn lege maag. Na een snelle blik naar Sweetheart nam hij nog een hap. De siamese tom wou niet te gulzig overkomen. Hij schoof de prooi weer terug naar de she-cat om vervolgens zijn poot af te likken. Hij proefde nog wat muis. "Prima, vrij kalm." Vatte hij zijn dag tot nu toe samen. Hij was wel blij met de sharing tongues gelegenheid in dat opzicht. Het was toch een stap dichterbij naar sociaal zijn.

Tag: Sweetheart - Rosefield   short & late


[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudgaze
Member
[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 LZ9ajdK
Wolf
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Cloudgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends   [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 13:30


CLOUDGAZE
filling space with my fantasies
Als hij haar vader was, dan mocht hij haar toch mee het kamp uit nemen, of niet? Moest hij daar nog toestemming voor vragen? In principe was hij ook wel een senior warrior, hij mocht wel zo’n soort beslissingen nemen. Maar hij wilde ook niet dat haar moeder boos op hem zou worden. Het was nooit afgesproken dat hij de rol van vader op zich zou nemen, toch niet met de queen. Lightkit had het hem gevraagd (op de meest schattige manier ooit) en hij had gewoon ja gezegd zonder echt na te denken over de gevolgen. Niet de gevolgen voor hem, want hij vond kittens geweldig en Lightkit was dan nog eens zo’n super schattig exemplaartje. Het ging meer om de gevolgen voor de omgeving, de andere katten in het leven van de kitten.

Maar die wilde heel erg graag buiten het camp, zo te horen. Ze had nog iets gezegd, maar het was hem een beetje ontgaan. Multitasken was nooit echt zijn ding geweest. ‘Maar wanneer gaan we dan samen het camp uit? Morgen? Overmorgen? Alsjeblieft zo snel mogelijk!’ Vroeg ze, en hij dacht kort na. ”Morgen heb ik ochtend patrouille, dus dan kunnen we in de namiddag wel even?” Stelde hij voor. Hij had dan toch niks belangrijks te doen, dus kon hij evengoed Lightkit een fijne namiddag bezorgen.

Tag: Lightkitnever forget
잊지마
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends   [Sharing Tongues] In hard times, you need good friends - Pagina 3 Icon_minitimema 6 maa 2017 - 11:20

Het leek erop dat het Cloudgaze ontgaan was dat ze al eens uit het camp was gegaan en dat ze dat zojuist had toegegeven: hij zei daar namelijk niks over. Als hij zich daar echt mee bezig had gehouden, had hij er heus wel iets van gezegd. Ze was er vrij zeker van dat ze het bij haar moeder niet voor elkaar had gekregen om gauw over iets anders te beginnen; zij zou gelijk direct bezorgd reageren en vragen of Lightkit echt op eigen houtje het camp uit was gegaan. En naast Harekit en Bronzemask wist toch niemand ervan. Het leek er zelfs op dat Bronzemask niks tegen haar moeder had gezegd. Of misschien had ze dat wel gedaan, maar had haar moeder besloten om er geen aandacht aan te besteden. Nee. Zo was haar moeder niet. Die was niet zo ongevoelig zoals haar vader. Lightkit’s aandacht werd weer getrokken toen Cloudgaze sprak over een moment uit het camp. Jammer genoeg moest hij in de ochtend op patrol, maar ergens was dat ook weer goed omdat het ’s morgens echt koud was. Ze was er vrij zeker van dat haar pleegvader haar wel zou verwarmen met zijn pels, maar ze wilde niet steeds afhankelijk van hem zijn en ook gewoon naast hem kunnen lopen terwijl hij uitleg gaf. ‘Ja!’ schreeuwde ze bijna door heel het camp. Enthousiast zijnde keek ze haar pleegvader aan. Toen bedacht ze zich iets. ‘Als ik nu ga slapen is het sneller morgen.’ Ze gaf haar pleegvader een kopje en een lik over zijn poot; ze kon zijn kopje natuurlijk niet bereiken met haar gestalte en hoopte dat hij dat niet erg vond. ‘Tot morgen!’ riep ze naar hem. Daarna draaide ze zich om en rende ze naar de nursery. Ze hoopte dat hij het niet erg vond dat ze hem zo snel achterliet, maar ze was gewoon vreselijk nieuwsgierig naar het hoe het morgen zou verlopen. Ze dook dan ook gauw haar nest in, negeerde boos gepiep van een paar andere kittens die in de buurt lagen en deed haar ogen dicht. Hopelijk zou ze snel in slaap vallen!


OOC: Lightkit topic uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sharing Tongues] In hard times, you need good friends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: