WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze)   WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 7:41

De jonge grijze Deputy werd langzaam wakker door het ochtendlicht dat door de Nursery naar binnen scheen. Ze knipperde het laatste restje slaap weg, voordat ze met haar heldere blauwe ogen langs de vele kittens gleed. De meesten sliepen nog, waarschijnlijk vermoeid door de vele spellen die ze speelden. Langzaam en voorzichtig hees ze zich overeind voordat ze zonder een van de kittens of Bronzemask te wekken de Nursery verliet. Ze had een patrouille op te starten, een waarvan ze het belang niet te weinig kon benadrukken. Een Water Patrouille, ze hadden altijd water nodig, net zoals ze altijd prooi moesten hebben en dus zat er niets anders op dan enkele van de Warriors en misschien een Apprentice er op uit te sturen. Ze had al een leider in gedachten, ook al enige mogelijke leden en dus maakte ze haar eerste stop bij de Warriorsden. Ze stak haar kop naar binnen voordat ze voorzichtig langs enkele nesten sloop en enkele katten wekte. De eerste die ze tegenkwam was Tigergaze met een zacht tikje van haar poot wekte ze hem en seinde ze hem met haar staart naar buiten toe. De gestreepte kater was een bekende van haar en ze wist zeker dat hij geschikt was voor deze Patrouille. Hierna zocht ze nog naar twee grijze katten. Cootsnarl en Greywind. Ze vond Cootsnarl als eerste en gaf hem de zelfde instructies als Tigergaze nadat ze hem gewekt had. Hierna liep ze vluchtig naar Greywind toe en wekte hem met een vriendelijke por, voordat ze de den uit liep. Nu had ze drie Warriors gewekt en bij elkaar geroepen. Nu alleen Cranepaw nog. De Apprentice was vast in de Apprentice den te vinden. Ze liep rustig en vloeiend de den in voordat ze ook Cranepaw wekte en naar buiten wenkte. Daar aangekomen keek ze de vier katten aan voordat ze op zachte toon de instructies uit begon te delen. "Ik heb jullie gewekt voor een Water Patrouille. Dit betekend dat jullie het waterniveau gaan checken en water gaan halen voor de Queens, Kittens en Elders. Zorg er ook voor dat er wat nat mos naar de Medicine Cat den wordt gebracht." Mauwde ze zacht en vriendelijk. Op haar gebruikelijke warme toon. "Greywind, jij zal deze Patrouille leiden en bij mij verslag uitbrengen wanneer jullie terug komen. Mochten er enige problemen zijn, dan hoor ik het graag." Hiermee sloot ze ontspannen de uitleg af en keek ze de vier katten aan. Ze wachtte even op hun reacties voordat ze weer richting de Nursery liep.


-Open voor Tigergaze, Cootsnarl, Cranepaw en Greywind


WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) Oceano10
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) LcrIgCQWATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) JwNO92gWATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) EjrsROFWATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) UK1ajoIWATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 3qCkg2fp_oWATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greywind
Member
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 1zya8lz
Renske
59
Actief
"They call him the young wolf"

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Greywind
BerichtOnderwerp: Re: WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze)   WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 22:18


Greywind keek sloom op toen hij een por tegen zijn vacht voelde en trok één oog open.Toen hij echter  opkeek in het gezicht van de kersverse deputy, volgde het andere oog ook. Hij knikte naar haar, waarna hij charmant gaapte. Maar haar aankomst was genoeg om zichzelf uit zijn nest te hijsen en het mos van zich af te schudden. Oceanbreeze had hem niet zonder reden wakker gemaakt en zachtjes sloop hij uit de warriors den, zonder andere katten hun slaap te verstoren. Toen hij uit de den kwam werd hij begroet door de bekende, koude en droge wind die nu al dagen over de heides waaide en hij rekte zich eens uit. Normaal had hij de tijd genomen om zijn lange vacht te fatsoeneren, maar vandaag naderde hij meteen de deputy en keek dat ze een klein groepje had verzameld van Cootsnarl, Tigergaze en Cranepaw. Hij keek naar de patrouille en hoewel hij nog maar half wakker was, zag hij ernaar uit om deze ochtend weer over de heides te rennen.  
Oceanbreeze had echter iets anders in gedachte voor hen. Ze moesten water halen voor de Clan. Veel katten zagen dit misschien als een saaie taak, maar het was één van de belangrijkste taken die ze maar hadden. Greywind schrok meteen klaarwakker toen hij degene was die de patrouille ging leiden. Maar Cootsnarl en Tigergaze waren beide ouder dan hem. Gaf Oceanbreeze hem nou een kans om zichzelf te bewijzen? Hij knikte naar de deputy. ‘Komt voor elkaar,’ sprak hij zelfverzekerd. De beken dichtbij het kamp, wist hij zelf, waren al zo goed als opgedroogd. Ze moesten verder reizen, wilden ze met genoeg water terug komen. Hij keek even de rest van de patrouille aan of zij klaar waren om te vertrekken.


WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) TeZZg0F
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cootsnarl
StarClan
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) QSf3Pmu
king bear
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cootsnarl
BerichtOnderwerp: Re: WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze)   WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) Icon_minitimevr 30 dec 2016 - 18:28


Hij droomde niet echt. Het was eerder slapen om energie op te doen. Die was volgeladen toen hij een tik kreeg. Hij opende zijn blauw oogje. Oceanbreeze hing voor zijn gezicht. Waah! Hij zette zijn haren overeind, maar toen ze de instructies begon te geven gingen ze weer liggen. Hij zag haar naar Greywind lopen. Leuk, de kater zag er hem wel een oké gast uit. Cootsnarl rekte zich gapend uit. Hij stond op en trippelde nog een beetje slaperig naar de poes. "Ik heb jullie gewekt voor een Water Patrouille." Dat klonk logisch. Het was erg droog. Dat merkte Cootsnarl. Zijn mond was 's ochtends kurk droog en hij moest telkens na een jacht even drinken. Normaal gezien kon hij het een hele dag zonder volhouden. Hij liet zijn droge tong dan ook lang zijn neus gaan. Hij knikte naar zijn deputy en draaide zich om naar de patrouille leider. "Ik vrees dat we bij de Small Lake moeten kijken en zelfs verder. Small Lake staat erg laag en is modderig," voegde hij er aan toe.

- Excuses voor de late reactie


WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) Y7kMvED
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze) 2gsg1ti
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
WATERPATROL: For the young and old (Greywind, Cootsnarl, Cranepaw & Tigergaze)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: