Youth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Youth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shallow
Member
Youth B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Youth   Youth Icon_minitimedo 15 dec 2016 - 17:11

what a wicked thing to do
making me dream of you
Het was niet lang geleden nadat ze haar mentor aangewezen kreeg. Haar eerste mentor. Lethe bleek ze te heten. En ze klonk wel aardig. Tenminste, zo zag ze eruit. Niet geërgerd dat ze een klein, onwetend jong gekregen had om te trainen. Shallow wist wel dat ze beiden hard moesten gaan werken om eenmaal elkaar wat meer te begrijpen en leren kennen. Vooral de zwarte poes moest veel geduld hebben. Aangezien de grijze kattin niet veel regels wist. En haar optimistisch gedrag zou er ook niet veel van pas komen. Vandaar dat ze niet kon slapen. Ze wist dat ze de volgende dag al meteen haar eerste les kreeg. Maar toch, ze kon haar ogen niet dicht dwingen. Klaarwakker keek ze naar het at in de muur. Chawl wakkermaken leek haar niet handig. Hij had zijn rust nodig en dat zou niet handig zijn als ze hem van zijn slaap hield. Dus gleed haar blik rond de Tower. Totdat ze besefte dat ze nog met Tate wou praten. Hij had haar totaal niet verteld dat hij in de Elite zat en het was erg verrassend toen ze zijn naam bij de ceremonie te horen had gekregen. Dus hij zou vast hier ook al ergens rondhangen. Langzaam stond ze op waardoor ze haar best deed de houten plank onder haar niet te laten kraken. Er waren wel meerdere katten die hun rust nodig hadden. Maar Tate moest ze spreken. Of hij het leuk vond of niet. Haar verschillende gekleurde ogen keken rond. Totdat ze een zeer bekende, dikke vacht herkende. Yes. Zo stilletjes mogelijk sloop ze richting de kater. "Psst." Zei ze zo zachtjes mogelijk tegen hem. "Tate?"

+tags Tate


Youth 2gxnp75Youth Z0ZImY9Youth 10pvxmw

Youth VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Youth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp :: Young One's Tower-
Ga naar: