Everything's better with some wine in the belly 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything's better with some wine in the belly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Halflion
Member
Everything's better with some wine in the belly Tyrion-Lannister-Happy-Dance
Fien, Fifi
89
Actief
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a lair, you're only telling the world that you fear what he might say.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Halflion
BerichtOnderwerp: Everything's better with some wine in the belly   Everything's better with some wine in the belly Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 12:15

De goudbruine tabby was speciaal vroeg opgestaan om wat water door zijn droge keel te laten glijden. Later in de dag verdween het dauw op de bladeren en het rijm op het gras en kon je een lekker slokje water op je buik schrijven, dus was vroeg wakker worden de boodschap als je niet wilde sterven van de dorst. Het was eigenlijk best wel zielig, maar de enige optie om water te verkrijgen. Halfs groene ogen bleven stilstaan bij -wonder boven wonder - een nog niet opgedroogd poeletje water dat niet half modder was. Voorzichtig boog hij zich er over en nam tevreden enkele zuinige slokjes. Hehe, dat kon deugd doen. Halflion trok zich terug, likte zijn lippen maar bleef stilstaan toen zijn blik op zijn spiegelbeeld was gevallen. Djeezes, die schram zag er nog erger uit dan hij gedacht had. Het was eigenlijk de eerste keer dat hij het litteken op zijn neus en de snee op zijn wang zo goed kon zien, dus tastte hij er heel even voorzichtig naar met zijn poot. Het was niet erg sierend op zijn gezicht, maar goed, hij kon er mee leven. Snel wendde hij zijn blik af en maakte zich klaar om terug te keren naar het kamp.

|| Thornfang! ^^


Everything's better with some wine in the belly Ktd8wg7
Once you've accepted your flaws, no one can use them against you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Everything's better with some wine in the belly Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Everything's better with some wine in the belly   Everything's better with some wine in the belly Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 20:39

Thornfang zette zijn vacht op tegen de kou terwijl hij naar buiten stapte. Zijn blik gleed naar de fresh-kill pile en hij trok afkeurend met zijn oortje toen hij zag dat deze er niet bepaald geweldig uitzag. Hij had ontzettend veel dorst, maar was het niet belangrijker voor zijn Clan als hij eerst zou gaan jagen? Het slikken werd echter een groter probleem voor hem en hij dacht dat hij met zo’n droge keel niet fatsoenlijk kon gaan jagen. Dan zou hij zich toch maar ergen aan zijn keel die zo droog aanvoelde dat Thornfang dacht dat zelfs een hele rivier er niks aan kon veranderen. De donkergrijs-witte tom liep op zijn gemakje het camp uit en begon te zoeken naar iets waar hij kon drinken. Als hij niet zo arrogant geweest was wat andere Clans betrof had hij waarschijnlijk allang geprobeerd om bij RiverClan te gaan drinken. Dat ze momenteel geen ruzie hadden wilde echter niet zeggen dat Thornfang daar gebruik van kon maken. Die ruzie kon immers makkelijk komen. Het kon hem ook weinig schelen eigenlijk. Hij had sowieso wel zin in een goed gevecht met een kat. Een gevecht waarbij hij zijn nagels niet in hun hulzen moest houden. En als hij op zijn arrogante apprentice kon oefenen dan was het al helemaal mooi. Daarna wilde hij wel graag een klauw over Tallshadow’s gezicht halen. Hij haatte het feit dat de tabby tom leader was geworden echt zo erg. Hij wilde zijn moeder gewoon weer terug hebben. Was dat te veel gevraagd? Blijkbaar wel. De tom onderdrukte een zucht toen hij Halflion verderop zag staan. Hij had niet echt veel contact met de tom, maar hoefde dat ook niet echt. Hij wilde alleen zijn. Maar telkens als hij alleen wilde zijn, kwam er toch weer iemand waar hij tegen moest praten. En dus onderdrukte hij een zucht terwijl hij naar Halflion ging. ‘Halflion,’ mauwde hij en zijn stem klonk niet zo helder omdat zijn keel echt rauw aanvoelde. Hij keek naar de natte snorharen van de tom. ‘Is er nog genoeg?’ Hij probeerde de gretigheid van zijn stem te houden terwijl hij met zijn staart in de richting van de poel wees waar Halflion waarschijnlijk net was gaan drinken.


OOC: Omg die mini-avatar is echt geweldig lol


Everything's better with some wine in the belly IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything's better with some wine in the belly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: