Sunshine, sunshine ♥ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunshine, sunshine ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunshine, sunshine ♥ XQXA7Xt
Sean
2039
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Sunshine, sunshine ♥   Sunshine, sunshine ♥ Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 22:40

Rustig keek ze op. Het was vroeg in de ochtend en ze hoorde hoe de wind de den in glipte... Maar het raakte haar amper, deerde haar niet... Ze had goed geslapen tegen de grijze poes aan, haar mama... Ze keek even op en neusde Ocean zachtjes, voordat ze voorzichtig en wiebelig opstond... om een halve seconde later het nest uit te tuimelen. Het clanleven buiten was al van start gegaan want ze hoorde en rook al heel wat dingen. de wind had het de den binnen gedragen en voor het eerste sinds ze hier was, won haar nieuwsgierigheid van haar angst.
Met trage en schuifelende pasjes liep ze wankelend naar de uitgang. Even bleef ze twijfelachtig staan, waarna ze even langzaam opkeek. Zonnestralen gleden de den binnen... En nu ze zo hier was... Werd ze binnen verblind. Ze kneep haar helderblauwe oogjes even dicht, maar moest ergens toch glimlachen voor het licht warme herfstzonnetje die op haar scheen. Zo kwam ze langzaam wat naar voren, om te gaan zitten en haar oogjes wat te sluiten. Ze was immers wel nog steeds op haar goede en vooral heel erg voorzichtig... Maar ze moest uiteraard wel stapjes maken en dit was een goed begin... jup...

-Sweetheart


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable


Sunshine, sunshine ♥ PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Sunshine, sunshine ♥ Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1412
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Sunshine, sunshine ♥   Sunshine, sunshine ♥ Icon_minitimema 19 dec 2016 - 9:13
Het was een behoorlijk zonnige dag voor leafbare, en als niet tegenzat met het watergebrek zou dit een geweldige dag geweest zijn. Sweetheart trippelde met een natte vacht het kamp binnen en liet haar verschillend gekleurde ogen het kamp rond gaan. Ze had zojuist wat water gehaald voor de elders en ze was nu onderweg om de laatste lading vochtige mos naar de nusury te brengen. Haar dikke pluizige staart zwiepte lichtjes terwijl ze weer de druppende mosbal opraapte en riching de nusury stapte. Haar oog viel meteen op het rooie vachtje dat uit de uitgang kroop en met een plof liet ze het mos vallen. Met haar ogen toegeknepen keek ze naar de kit. De kitten die Oceanbreeze had gevonden, en zogenaamd van Windclan afkwam. Echter geloofde de senior warrior daar geen teek in haar vacht toe. De windclan geur zou ook zomaar in haar rode vachtje hebben ingetrokken toen ze verwaarloost en wel gelaten was. Sweetheart trapte zachtjes het stuk natte mos richting de kitten en wierp haar blik op haar blauwe oogjes. "Hello there darling" Mauwde ze met een glimlachje, "Kom je even van het zonnige weer genieten?" Vroeg ze moederlijk, de kitten stond onder Oceans bescherming dus waarom zou ze dan niet even met deze oh zo onschuldige kittentje spreken? Je wist immers nooit wat deze haarbal allemaal wist.

Sunshine, sunshine ♥ Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunshine, sunshine ♥ XQXA7Xt
Sean
2039
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Sunshine, sunshine ♥   Sunshine, sunshine ♥ Icon_minitimevr 23 dec 2016 - 20:48

Toen ze iets anders hoorde draaiden haar oortjes licht nerveus die kant op, om al snel even haar kopje te kantelen bij het zien van een groot, pluizig iets. Ze slikte even, niet volledig op haar gemak bij het gevoel die ze had bij de ander, maar ze zou niet toegeven... Deze kat rook veilig, dus waarom zou ze vrezen voor... Iets? Ze keek verward op naar iets dat haar richting werd uitgerold en ze snuffelde er even aan voordat ze het frisse water begon op te likken.. Hm. "Hello there darling" Klonk er en ze keek langzaam op van het drinken, nog lichtjes haar lipjes aflikkende. "Kom je even van het zonnige weer genieten?" Ze knikte even rustig naar de oudere kattin en trippelde naar haar toe om nieuwsgierig haar kopje te kantelen en zacht vragend te piepen. Zij ook?


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable


Sunshine, sunshine ♥ PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunshine, sunshine ♥
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: