Shadows all around you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shadows all around you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Member
Shadows all around you Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Shadows all around you   Shadows all around you Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 0:58

Oh, de zon ging alweer onder. Dat was de tweede dag dat hij in het rogue gebied was, waar hij enkel wat doelloos rondzwierf. Uiteindelijk zou hij wel weer terug keren, zoals hij altijd deed. Maar voor nu zou hij nog een laatste slapeloze nacht hier in het niemandsland doorbrengen, en niemand zou hem doen stoppen. Zelfs de verdomde slaap niet die hem teisterde. Hij geeuwde nogmaals en stond op, wetend dat hij de slaap toch niet kon vatten. De zwarte kater was volledig afgemat, maar zodra hij zijn groen-gele ogen sloot om zijn welverdiende rust te krijgen, teisterden beelden en gedachtes hem, waardoor de slaap altijd uit bleef. De maan was alweer bijna vol, wat betekende dat het zo'n beetje een maand geleden was dat hij haar was kwijt geraakt. Nog steeds kon hij het niet geloven, nog steeds zocht hij naar sporen van de overleden commander. Hij vroeg zich af of hij ooit zou stoppen met haar missen, of er een dag zou komen dat hij gelukkig kon zijn zonder haar bijzijn. Met haar dood had hij ook een stukje van hem meegenomen, waardoor de kater zich leeg maar vol met verdriet voelde. De enige reden dat hij zich nog niet van een kloof had afgegooid en zo zijn halfbroer achteraan zou gaan, was door zijn kittens. Met een zucht keek de kater naar het half opgedroogde meer, waar hij zijn eigen, misvormde weerspiegeling zag. Met een harde haal van zijn poot liet hij het water opspatten en draaide zich weg van zijn eigen spiegelbeeld, waarna hij zich opkrulde en zijn ogen pijnlijk dicht kneep, zijn kaken op elkaar geklemd. Als hij kon had hij gehuild, maar zijn tranen waren uitgedroogd.


-Zuko eerst


Shadows all around you Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Shadows all around you DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Shadows all around you   Shadows all around you Icon_minitimema 2 jan 2017 - 15:34

Met een weeë gevoel in zijn maag keek Zuko naar de zon die onderging en daardoor een prachtige gloed liet verspreiden over het woud en over het rogue territory. Hoewel leaf-bare een vervelend seizoen was voor hun allemaal, vond hij het toch wel mooi om naar de oranjeachtige gloed te kijken die zich verspreidde wanneer de zon onderging. Hij vond het om die reden extra jammer dat zijn mentor niet aan zijn zijde stond om mee te kijken. Zijn mentor had het namelijk altijd al mooi gevonden en maakte er dan ook enthousiast opmerkingen over naar Zuko wanneer ze er samen naar konden kijken. De tom slikte een tikkeltje ongelukkig de krop in zijn keel weg en probeerde aan iets anders te denken. Hij liet zijn blik naar de bomen gaan die het territory markeerden van de vier Clans. Het was raar om te denken dat hij niet samen met ze leefde, maar zich ook niet behoorlijk ver van hun vandaan bevond. Het was altijd een prachtig zicht om te kijken hoe de zon zich steeds lager zakte in de richting van de bomen en in de richting van een gebied waar Zuko nog nooit geweest was. Het was nog voorbij de Twolegplace. Hij vroeg zich af wat daar zou zijn. En hij vroeg zich af wat er aan de andere kant zou zijn. Hij had wilde verhalen gehoord over bergen waar katten woonden, maar hij wist niet of hij dat moest geloven. Meestal waren dat zo van die rogues die toch wel lichtelijk het noorden kwijt waren geraakt. Maar ooit op een dag als hij dit woud zat zou zijn, zou hij een trektocht maken om te kijken of het echt was. En dan zou hij eind leaf-bare starten zodat hij in newleaf en greenleaf zijn bestemming zou bereiken en eventueel op tijd kon terugkeren als hij het niets vond. De tom keek op toen hij het geluid van water hoorde en zag dat een tom zich aan de overkant van zijn stroompje bevond. Niet op zijn territory, maar er wel dichtbij. Toch wat nieuwsgierig zijnde wandelde Zuko naar voren en keek twijfelachtig naar de tom die ging liggen. ‘Hé!’ riep hij naar de tom. ‘Als je wilt heb ik hier een warmer plaatsje voor je om te blijven. Het gaat echt koud worden straks.’ Hij herkende de tekenen van een tom die aan het rouwen was. Hij herkende ze omdat hij precies hetzelfde had doorgemaakt. En dan was een vriendelijk iemand wel handig natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Shadows all around you Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Shadows all around you   Shadows all around you Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 18:49

‘Hé!’ een stem doorkliefde de stilte en Jinx liet een zacht gegrom horen. Hij wilde alleen zijn, wegrotten in zijn zelfmedelijden en pijn. Helaas werd hij gedwongen om op te staan toen een jongere kater op hem trippelde. Zijn geel-groene ogen stonden dof, hij had niet eens meer een dreigende houding aangenomen. ‘Als je wilt heb ik hier een warmer plaatsje voor je om te blijven. Het gaat echt koud worden straks.’ even ontmoette hij achterdochtig de grijze ogen van de rogue. Waarom waren sommige katten toch zo walgelijk goed? Als de rollen omgedraaid zouden zijn en deze rogue had hier zielig zitten zijn, dan had Jinx hem enkel uitgelachen. Misschien wel met een vriendelijk duwtje het water in laten kukelen. "Waarom zou je dat aanbieden, rogue? Aan mij heb je toch niets meer te winnen." bromde hij met zijn lage, raspende stem en keek weer uit over het meertje voor hen.


Shadows all around you Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Shadows all around you DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Shadows all around you   Shadows all around you Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 21:22

De tom keek hem met doffe ogen aan en even stelde Zuko zichzelf voor: een jonge tom met doffe ogen van verdriet en een vacht waar hij zich niet meer om bekommerd had voor een lange tijd. Toen had hij zichzelf bij één geraapt en was hij weer terug begonnen met katten ontmoeten, vechttechnieken oefenen en zijn territory met hart en ziel verdedigen. Hoewel hij dat laatste heel veel had gedaan en dan nog op een vijandigere manier dan nu, voelde hij zich nu veel beter in zijn vel om zijn territory te verdedigen. Nu herkende hij ook veel beter de seinen van katten die geen ruzie zochten en katten die dat wel deden. Deze kat zocht geen ruzie, maar leek eerder een rustig plekje voor zichzelf op te zoeken waar hij alleen kon zijn met zijn verdriet. Zuko kon hem echter niet alleen laten liggen zonder te proberen om hem over te halen. Hij haalde zijn schouders op naar de tom toen hij de vraag hoorde. ‘Moet ik er iets bij winnen dan? Dat is niet mijn stijl.’ Hij voelde de ijzige wind tegen zijn pels en zette zijn vacht op, hoewel hij het idee had dat de tom zodanig aan het rouwen was dat hij het niet eens meer voelde. ‘Kom op,’ sprak hij. ‘Kom naar mijn schuur. Daar kun je warm liggen en wat eten als je dat wilt.’ Hij wenkte de tom kort met zijn staart. ‘En als je wilt praten mag dat ook, maar als je erover wilt zwijgen respecteer ik dat ook. Ik kan het niet aanzien dat je hier zo voor mijn territory ligt. Niet omdat ik je daar niet wil hebben, maar omdat ik me wel kan inbeelden wat je doormaakt en dat ik weet hoe belangrijk het kan zijn als er iemand is die je dan helpt of tenminste iets aanbiedt, al is het dan nog zo klein.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shadows all around you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: