Lose control! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lose control!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hollypaw*
Member
Lose control! DPKsfdL
chiwi
17
Actief
Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hollypaw*
BerichtOnderwerp: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 10:10

Haar zwart met witte pels werd beschenen door het nachtelijke maanlicht dat als een wit laken over het landschap heen filterde. Haar lichte groene ogen gluurden naar de overkant. Haar vorige mentor was gestorven aan een of andere ziekte, waardoor ze dus te kampen zat met geen trainingen at all. Daarom dat ze besloten had om zichzelf te trainen, tot zover dat mogelijk was natuurlijk. En dus stond ze hier, voor het Shadowclan territorium. Rond de tijd dat ze eigenlijk aanstalten zou moeten maken om in haar nest te kruipen. Nog één keer keek ze van links naar rechts en zodra ze geen monster meer zag, spurtte ze naar de overkant. Adrenaline schoot door haar smalle lichaam en met een opgewonden blik keek ze voor zich uit. Nu kon de pret pas echt beginnen!


“Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.”
Lose control! 9puoByF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Lose control! 29puumf
~Butter(fly)~
3413
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 13:14

De meeste katten waren hun nesten al in gekropen na een extreem lange dag. Zo ook de pas benoemde Deputy van Windclan, ze had haar kittens in slaap gesust, ook de vondeling Burnetkit. Voordat ze besloot haar voormalig Apprentice op te zoeken. Ze had haar al te lang niet meer gesproken, en bezocht. Met een soepele en energieke beweging stond de jonge grijze kattin op voordat ze richting de Apprentice den bewoog. Daar aangekomen stapte ze naar binnen en liet ze haar ogen aan de bekende omgeving wennen. Het was nog niet zo super lang geleden dat ze in diezelfde den had geslapen. Daar zocht ze naar het bekende gestalte van Silencepaw. Tijdens het zoeken gleden haar blauwe, heldere ogen over een leeg nest waarin een van de jongere Apprentice's moest liggen. Hollypaw, waar was Hollypaw! Ietwat ontdaan door de realisatie dat ze een 7 Moons oude kattin miste draaide ze zich weer snel om en vervolgde ze de weg naar de Nursery. Daar waar ze net vandaan was gekomen. Met een zacht tikje van haar staart wekte ze haar vriendin Bronzemask voordat ze met een ongeruste blik de goudgele ogen van de gevlekte kattin opzocht. Hierna stapte ze met stevige passen se Nursery uit. Stil en voorzichtig, in de hoop geen van de slapende kittens te wekken. Hierna besloot ze een ervaren Warrior op te zoeken. Een die had aangeboden haar te helpen wanneer dat nodig was. Cloudgaze, ze stapte zelfverzekerd de Warriorsden in en siste zachtjes naast het oor van de desbetreffende kat zijn naam. "Cloudgaze," Haar stem was vriendelijk en gespannen waarna ze hem mee wenkte. Eenmaal buiten in het kamp keek ze beide gewekte katten aan. "We missen een Apprentice, Hollypaw. We moeten nu gaan zoeken. Voordat de geursporen verzwakken. Kom." Haar stem was zacht maar gespannen. Het was te gevaarlijk voor een Apprentice buiten. Zeker helemaal alleen in het territorium waarvan ze waarschijnlijk nog niet alle gevaren kende. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze tijdelijk geen Mentor had omdat die van haar aan een ziekte was overleden. Ze moesten vlug zijn. Met stevige en soepele passen stoof Oceanbreeze het kamp uit, nauwelijks wachtende op de twee Warriors die ze hiervoor had gewekt. Het duurde even voordat ze een goed spoor van Hollypaw te pakken had en tot haar verbazing liep het spoor richting de grens met Shadowclan. "Cloudgaze, kun je iets voor ons uit zoeken naar Hollypaw. Ik wil zelf als het even kan niet onbeschermd het dichtst bij de grens komen." Immers had ze vele kittens die van haar afhankelijk waren en hing de geur van melk nog om haar lichaam. In het donker liep er haast altijd wel een Moonhigh Patrol en het zou haar niet verbazen als Shadowclan er een had lopen. Ze mocht misschien geen vijanden daar hebben maar ze konden nooit voorzichtig genoeg zijn. Ze keek bezorgd naar Bronzemask. Hopende dat de Apprentice géén domme actie had uitgevreten. Ze moesten stil en voorzichtig zijn.

Tag: Bronzemask & Cloudgaze


Lose control! Oceano10
Lose control! LcrIgCQLose control! JwNO92gLose control! EjrsROFLose control! UK1ajoILose control! 3qCkg2fp_oLose control! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Lose control! 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 13:39

Een zacht tikje tegen haar flank wekte Bronzemask. Het was Oceanbreeze, ze zag er nogal bezorgd uit. Er zou toch niks met de kittens zijn? Haar blik ging naar de kittens, ze lagen er vredig bij. Rustig slapend, en springlevend. De kattin volgde haar vriendin naar de warriorsden. Het was al donker, en de sterren waren helder. Dat was niet een teken waar ze op hoopte, als er wolken zouden zijn zou er ook regen zijn. Maar helaas, de droogte was nog niet weg. Oceanbreeze wekte Cloudgaze en vertelde dat er een apprentice miste. Hollypaw was nog niet zo lang apprentice, en nu, midden in de nacht was ze verdwenen. Ze volgde Oceanbreeze het kamp uit, met Windclan snelheid volgden ze het geurspoor. "Cloudgaze, kun je iets voor ons uit zoeken naar Hollypaw. Ik wil zelf als het even kan niet onbeschermd het dichtst bij de grens komen." Om die reden ging Bronzemask beschermend voor haar staan, klaar voor elke moeraskat die het waagde om aan te vallen.


Lose control! Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudgaze
Member
Lose control! LZ9ajdK
Wolf
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Cloudgaze
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 13:53


CLOUDGAZE
strengthen my purpose to save the world
"Cloudgaze," Siste iemand vlak bij zijn oor. Een beetje verward opende hij zijn ogen, knipperde een paar keer om dan vast te stellen dat Oceanbreeze hem gewekt had. Het had dringend geklonken, dus hij rekte zich nog even uit om vervolgens op een drafje de warrior’s den te verlaten. Hij voegde zich bij de deputy, die blijkbaar ook Bronzemask had gewekt. "We missen een Apprentice, Hollypaw. We moeten nu gaan zoeken. Voordat de geursporen verzwakken. Kom." Verklaarde ze. Door die woorden was hij meteen klaarwakker. Oceanbreeze liet er ook geen gras over groeien en stoof weg, meteen gevolgd door de twee andere katten. Hij hield zijn mond een beetje open, om de geuren beter te kunnen opvangen, niet alleen die van Hollypaw, maar van eventueel andere katten die in de buurt waren. Want ze liepen momenteel recht op ShadowClan gebied af.

"Cloudgaze, kun je iets voor ons uit zoeken naar Hollypaw. Ik wil zelf als het even kan niet onbeschermd het dichtst bij de grens komen." Vroeg de Deputy, toen het duidelijk werd dat Hollypaw waarschijnlijk niet bij de grens was gestopt. Cloudgaze knikte even, volgde het spoor toen verder op zijn eentje. Hij spitste zijn oren op enig geluid van een vijandelijke patrouille, of misschien een teken dat Hollypaw in de buurt was.never forget
잊지마
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw*
Member
Lose control! DPKsfdL
chiwi
17
Actief
Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hollypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 15:38

Het duurde niet lang of de jonge poes pikte een prooigeur op. Geweldig! Nu zouden ze haar zeker niet kwalijk nemen als ze met een extra stuk voedsel naar huis ging! Meteen ging de poes in een houding dat wat weg had van een jaaghouding en probeerde ze zo geluidloos mogelijk naar het diertje toe te gaan. Pas na enkele seconden zag ze wat het was, een muis! Niet echt een groot stuk prooi, maar dan kon ze het makkelijk mee naar huis pakken zonder dat iemand het doorhad! Zodra Hollypaw vond dat ze zich er dicht genoeg bij bevond, zette ze zich af en vloog ze met ontblootte nagels naar het intussen wegrennende dier toe. Ze was net te laat geweest met het te onderscheppen, wat haar nu met nog maar één optie overliet, erachteraan gaan! En dat deed ze ook. Vliegensvlug sprintte ze achter de muis aan, het na enkele tellen inhalende en met een snelle maar dodelijke beet van het leven ontnemende. Trots nam ze het lichaampje beet met haar scherpe tanden, dan pas beseffende dat ze niet meer wist van welke kant ze gekomen was. Oh oh... De sterke geur van muis blokkeerde dan ook de mogelijkheid om haar eigen spoor terug te volgen. Echter weigerde Hollypaw om de paniek te laten toeslaan. Ze was mentaal sterk dus liet ze dit ook niet tot haar komen! Desnoods overnachtte ze hier wel en ging ze zodra de zon opkwam onmiddellijk terug naar huis. No problemo!


“Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.”
Lose control! 9puoByF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Lose control! 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 20:00

Het was hem opgevallen dat andere clans de laatste tijd een stuk brutaler werden. Steeds vaker was er een kat die besloot het territorium op te rennen, prooi te jatten, of gevechten uit te lokken. Het kon er natuurlijk aan liggen dat het hem als deputy niet opgevallen was, het kon aan het watertekort liggen, maar vanbinnen wilde het gevoel hem niet loslaten dat het kwam omdat de anderen dachten dat hij een pussy zou zijn als leider, altijd rechtgezet door Inner om nu de clan uiteen te laten vallen.
Pf. Mochten ze willen.
Vastberaden en streng stapte hij dus ook het struikgewas uit toen een poes van Windclan op het territorium verscheen. Een dode prooi lag bij haar, en Tall's ogen vlamden even. Dat was voor Shadowclan. Grenzen niet respecteren was tot daaraantoe, maar jagen op andermans territorium werd niet getolereerd. Hier al helemaal niet. De kater richtte zich dan ook even op en zette wat stappen in haar richting, nu hoorbaar lopend. Daar moest hij actief over nadenken als Shadowclanner, de default setting was sluipen. "Als je niet net zo wilt eindigen als de prooi, suggereer ik dat je het hier laat, en snel uitlegt wat je hier denkt te kunnen doen," Hij sprak stern, zijn blik in die van haar borende. Hij was hier met patrol, dus als ze met meer waren was hij voorbereid.

Van Shadowclan mogen de genodigden ook posten


Lose control! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
Lose control! PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 20:44

Swiftclaw wenkte Amberhunt mee, voor als hij mee wilde. Swiftclaw was door Tallstar gevraagd om mee te gaan, dus ging ze mee. Door het territorium heen lopend werd de geur van Windclan duidelijk. Wat dachten die hazenvreters wel niet? Innerstar weg, dus nu mochten ze los gaan? Mooi niet dus. Langzaam kwamen ze steeds dichterbij, geruisloos, en Tallstar ging hun voor. Toen de apprentice in zicht kwam, begon Tallstar steviger en luider te lopen en sprak vervolgens de prooi dief, een Windclan apprentice fel aan. "Als je niet net zo wilt eindigen als de prooi, suggereer ik dat je het hier laat, en snel uitlegt wat je hier denkt te kunnen doen," waren zijn woorden, waarop Swiftclaw dreigend haar lip op trok en een halve staart lengte achter haar leider ging staan. Ze zwaaide met haar lange, rossige staart en haar felle ogen waren op de apprentice gericht.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Lose control! AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Lose control! Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 20:58

Amberhunt werd door Swidtclaw gewenkt, ze waren beide gevraagd om met Tallstar mee te gaan. Hij knikte en volgde haar door het territorium, zijn getrainde neus merkte de geur van Windclan meteen op, ze gingen steeds verder die Windclankatten. Nu Innerstar was gestorven dachten ze blijkbaar dat het Shadowclanterritorium open gebied was. Misschien kwam dan nu het moment waarop ze konden laten zien dat de clan misschien verzwakt was, maar dat ze nog steeds dezelfde Shadowclan waren. Toen kwam de windclankat in kwestie in zicht, een apprentice nog maar. Maar deze apprentice had wel gejaagd op hunt territorium. Tallstar sprak de apprentice meteen fel aan en Swiftclaw ging naast de leider staan. Om het gebaar extra duidelijk te maken deed Amber hetzelfde maar aan de andere kant van Tall. Hij nam de apprentice meteen op met zijn Ambere ogen: Zwart-wit, groene ogen...


Lose control! Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw*
Member
Lose control! DPKsfdL
chiwi
17
Actief
Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hollypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 12:49

Het gebeurde allemaal zo snel! Op het ene moment stond ze oog in oog met een piepkleine muis, en dan verscheen er plots een reus voor haar lichte groene blik. De reus keek haar nogal ... kwaad aan? Hij zei dat ze mogelijk kon eindigen als de muis, wat Hollypaw's nekharen omhoog deed rijzen. Wat dacht deze gek wel niet?! "Uhm, meneer. Volgensmij maakt dat jou dan een moordenaar. En in de clancode staat duidelijk vermeld dat een echte krijger niet moord. Nouja, zo is mij dat toch aangeleerd. Wat jou betreft weet ik niet... duidelijk iets anders..." miauwde ze, hem onschuldig aankijkende terwijl ze ging zitten. Er kwamen nog twee katten bij. Oh, Shadowclan hield dus nachtelijke wandelingen? Waarom deden ze dat in Windclan niet?! Een zucht verliet haar bekje, terwijl ze om zich heen keek. "Deze muis was eerst nog op mijn territorium. Ik weet dat jullie waarschijnlijk gaan zeggen dat ik deze hier moet laten, maar dan maakt dat jullie zowel moordenaars als dieven..." vervolgde ze, terwijl ze eventjes haar kopje schuin wiebelde. "Maar zo te zien maakt jullie dat niets uit..." Haar groene blik keek weer omhoog, even die van de reus ontmoetende. Of het moed was of stomweg een onnozele bevlieging, in ieder geval wist Hollypaw niet af van de rang van de kater die voor haar stond.


“Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.”
Lose control! 9puoByF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Lose control! 29puumf
~Butter(fly)~
3413
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 13:27

Cloudgaze stond nu echt voor de grens met Shadowclan. Ze kon de zure geur van Monsters nog ruiken al was de Thunderpath op het late avonduur relatief rustig. Oceanbreeze stond nu naast Cloudgaze waarna ze beide Warriors met eem waarschuwende blik aankeek. Haar blauwe kijkers schoten naar de andere kant van de grens. In het donkere naaldbos zag ze enkele schaduwen bewegen, die de geur van Shadowclan bij zich droegen. Een geur was erg bekend, een zachte tint van Windclan en met een zachte sis drukte ze haar oren in haar nek. De prachtige, liefdevolle Queen was nu niet meer dan een geërgerde Deputy. "Hollypaw!" Riep ze haar stem kil maar duidelijk. De warmte die ze normaal droeg in haar stem was naar de achtergrond verdwenen. Ze wist niet welke Shadowclan katten haar Apprentice vergezelden maar wist wel dat ze woest was en dat ze een goed gesprek met de Shadowclan Patrol moest hebben. "Bronzemask, zodra Hollypaw door de Shadowclan Patrol hier naar toe is gebracht wil ik dat je haar meteen naar het camp terug begeleid. Zorg dat ze in de Nursery is als ik en Cloudgaze terug keren." Mauwde ze zacht. Ze wist dat door haar harde stem, roep naar de Apprentice en door de extra geur die ze richting de grens droegen de Shadowclanners hen snel genoeg op zouden merken. "Cloudgaze jij blijft hier en houdt een oog in het zeil voor anderen," Ze konden beter niet in een nederlaag lopen. Zelfverzekerd ogend rechtte ze haar schouders en wachtte ze op de komst van de Shadowclanners en Hollypaw. Het moment dat dat ze Hollypaw zou spreken, zou een moment zijn waarop de andere Windclanners zouden merken dat ze geen andere mogelijke oorlog zou dulden. Ze konden nu niet in gevecht raken, niet nu ze al zoveel moeilijkheden kenden. Ze konden geen Warriors missen die voor het kleine beetje voedsel zorgden die de Clan in leven hield. Zonder oorlog zou het al zwaar genoeg worden en dus waren de acties van Hollypaw alles behalve gewenst, zeer ongewenst zelfs. Ze hadden nog niet eens zo lang voor de droogte gevochten om een stuk land dat eerst van Windclan was geweest en Shadowclan enige tijd bij hun gebied hadden gerekend. Nu was het weer van Windclan maar dat zorgde wel voor enige spanning. Daarbij was het toch duidelijk voor elk lid van de Clan wat de regels waren. Zodra ze met de Shadowclanners kon spreken zou ze zich tegenover hen verontschuldigen in de hoop een mogelijke oorlog of gevecht te voorkomen. Ze hoopte maar dat de Shadowclanners ook vrede wouden bewaren, anders zat er nog een oorlog aan te komen. Ze wou Cloudgaze bij zich houden omdat die de oudste Warrior was en dus meer levenservaring had dan de jonge Deputy. Daarbij vertrouwde ze Bronzemask zeer tegenover ongewenst gedrag bij Apprentices en dat was wat ze het beste kon gebruiken. Bronzemask was eerlijk maar niet te mild.


Lose control! Oceano10
Lose control! LcrIgCQLose control! JwNO92gLose control! EjrsROFLose control! UK1ajoILose control! 3qCkg2fp_oLose control! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Lose control! 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 24 dec 2016 - 13:56

De apprentice tegenover hem was bij uitstek de meest brutale die hij ooit tegengekomen was. Na een reeks woorden achter elkaar geplakt te hebben die in betekenis weinig klopten trok Tall een enkele wenkbrauw naar haar op, en keek toen naar Swiftclaw. "Ik wist dat de Shadowclan training van hoger niveau was, maar dit is een beetje sneu," Merkte hij even op, en richtte zich toen weer tot de jonge poes, een stap dichterbij zettende. De kater torende ver boven haar uit, en boorde zijn ogen in die van haar. "Dit is Shadowclan territorium," Herhaalde hij rustig, "En dus maakt het niets uit wat jij denkt over deze situatie, hier gelden onze regels," En die regel hield in dit geval in dat de windclanner maar snel even een uitleg mocht geven over wat ze hier deed en die prooi maar beter kon laten liggen.


Lose control! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Lose control! 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 24 dec 2016 - 19:14

Hoe verder de katten het Shadowclan gebied naderden, hoe sterker de geur werd. Op een gegeven moment konden ze schaduwen zien bewegen aan de andere kant van de grens. En ook de spanning was te ruiken. Oceanbreeze riep Hollypaw, luid en duidelijk. Die meid zat diep in de problemen. "Bronzemask, zodra Hollypaw door de Shadowclan patrol hier naar toe is teruggebracht wil ik dat je haar meteen naar het kamp terug begeleid." Bronzemask knikte naar de jonge Deputy. Ze had veel respect voor haar. De kattin was de enigste queen, er waren veel moederloze kittens die ze voedde en ze was ook nog eens een kitten verloren.


Lose control! Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudgaze
Member
Lose control! LZ9ajdK
Wolf
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Cloudgaze
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimewo 28 dec 2016 - 15:52


CLOUDGAZE
strengthen my purpose to save the world
Het was hem toch wel een raadsel hoe Hollypaw het in haar hoofd had gehaald om zomaar de grens over te steken. Zelfs al had ze geen mentor, ze had beter moeten weten. Het was niet dat de grensmarkeringen van ShadowClan echt te missen waren. Hij rook ze ook fel genoeg toen hij dichterbij ging, het spoor van de apprentice volgend. Veel verder en hij liep recht hun territorium binnen. Ondertussen was de deputy naast hem komen staan, waarna ze luid de naam van de verloren gelopen apprentice riep. Vervolgens gaf ze Bronzemask de opdracht om Hollypaw terug te brengen naar het camp, vanaf ze terug de grens over was.

Het was wel duidelijk dat er een patrouille was, een patrouille die zij met twee niet zouden kunnen verslaan. Hij was dan wel een goeie warrior, maar tegen een overmacht won niemand. Dus moesten ze afwachten en hopen dat er niet nog meer katten dit feestje kwamen joinen. Oceanbreeze was ondertussen ook op dat idee gekomen. "Cloudgaze jij blijft hier en houdt een oog in het zeil voor anderen," Vroeg ze hem. ”Zeker”, Bevestigde hij zachtjes. Hopelijk was er nog een kans om dit hele gedoe op te lossen zonder dat er gevolgen aan vast zouden hangen..never forget
잊지마
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw*
Member
Lose control! DPKsfdL
chiwi
17
Actief
Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hollypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 23:19

De kater noemde haar sneu. Hij noemde haar... sneu. Sneu? Sneu?! Een alarmbel ging als het ware af bij haar en zoals een stoomtrein lawaai maakte, leek haar hoofd ook te gaan tollen. Duizenden woorden spookten door haar hersenen heen maar het waren de volgende, onvoorbedachte woorden die zich een uitweg vonden. "Jij bent sneu." klonk het, doodserieus terwijl ze met haar groene kijkers naar de grotere kater keek. Ze dacht niet na over de consequenties, of over andere dingen. Het enige waar ze aan dacht was het feit dat deze meneer hier haar beledigd had en zij was niet het mevrouwtje dat zomaar beledigingen slikte. Dat dit haar nog dieper in de nesten werkte, interesseerde haar niet. Of het haar over enkele uren, of zelfs minuten zou gaan interesseren? Vast wel. Maar ja. Ze leefden in het nu. En Hollypaw was het perfecte voorbeeld van het nu-leven. Niet denken aan de toekomst. Misschien wel een beetje sneu, of juist dapper. Het hing er vanaf hoe je het wou bekijken. En het perspectief waar de jonge apprentice alles vanuit beoordeelde was wel duidelijk.


“Give me honorable enemies rather than ambitious ones, and I'll sleep more easily by night.”
Lose control! 9puoByF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Lose control! Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimezo 8 jan 2017 - 1:56

Zijn leider en de windclanapprentice hadden nogal een discussie en Amberhunt wist zijn momd te houden. Hij wilde laten zien dat hij best verantwoordelijk kon zijn en Tallstar kon helpen in deze situatie. Maar toen vertelde Tallstar dat het best sneu was dat de training van windclanapprentices ze niet leerde om zich aan de grenzen te houden.... of zoiets. Toen miauwde de apprentice dat hij sneu was, die wist duidelijk niet tegen wie hij het had. En ookal hadden sommige katten in de shadowclan gemengde gevoelens over hun nieuwe leider, Amberhunt wist dat Innerstar een goede keuze had gemaakt. Hij daat een stap naar voren en keke de apprenice aan "Ik hoop dat je weet tegen wie je het hebt? Nee, niet? Oke dan, dit is de Shadowclanleader waar je het tegen hebt en als ik jou was zou ik maar heel snel je brutale mond dicht houden of je zult in nog meer problemen zijn." Miauwde hij kil. Zo, mening geuit.


Lose control! Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Lose control! 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Lose control!   Lose control! Icon_minitimewo 11 jan 2017 - 18:23

Tall moest zijn best doen niet keihard in lachen uit te barsten toen hij de reactie van de kleine apprentice hoorde, en keek zelfs een beetje verbaasd toen Amberhunt het voor hem opnam. Een glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl Tall de jongeling even ter bedankje toeknikte. Was niet nodig geweest, maar was goedbedoeld en het was natuurlijk altijd mooi meegenomen voor het zelfvertrouwen. "Dankje Amber, ik vermoed trouwens," Richtte hij zich weer tot het poesje, met zijn hoofd schuin, "Dat er vrienden van je naderen," De geur van Windclan werd langzaamaan sterker, en Tall hoopte toch wel even dat ze niet dachten de apprentice te kunnen pakken en te kunnen vertrekken. Reken maar dat hij een verantwoordelijke wilde spreken.


Lose control! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lose control!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: