thoughts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 thoughts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flameleap
Member
thoughts Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: thoughts   thoughts Icon_minitimezo 18 dec 2016 - 15:28


Zijn houding stond kalm, ontspannen. Alsof hij aan het dagdromen was stond hij stil naar de lucht te staren. Zulke stille momenten had de jonge kater niet gehad sinds hij een kitten was. Elke dag rende hij tenminste rond, maakte een gesprekje aan. Of speelde hij minstens met een mosbal. En nu, nam hij de tijd om na te denken over wat er in zijn leven gebeurd was. Om alles even op een lijst te zetten. En toen kwam de vraag tevoorschijn. Leefde zijn moeder nog? Hij wist dat ze een rogue was geworden. Ja, hij wist dat ze een andere kater boven zijn vader gekozen had. En ja, hij wist dat ze weer kittens gekregen had. Zijn zusje was ookal dood, zijn vader was dood, zijn moeder was dood -voor hem dan-. Wat was het nut?

+tags Fernpaw


I wouldn't hesitate,
thoughts YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
thoughts DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: thoughts   thoughts Icon_minitimedi 27 dec 2016 - 15:40

Fernpaw gaf een licht knikje naar de warrior die haar complimenteerde en haar zei dat ze genoeg had gedaan voor vandaag. Ze had ook wel het idee dat haar spieren niet meer veel konden hebben en was blij dat ze naar het camp konden gaan zodat ze wat kon gaan rusten. Ze merkte dat ze in bepaalde handelingen steeds beter werd en dat het vast niet meer lang zou duren voordat Emberspark haar final assesment zou afnemen. Ze schatte dat het nog een moon of twee à drie kon duren, maar naar haar idee ging het allemaal snel voorbij. Te snel soms. Ze wist nog dat ze zes moons oud was en dat ze toen samen met Bitterpaw en Volepaw ging trainen. Toen leefde Innerstar ook nog. Wat kon er op vier moons veel veranderen, zeg. De she-cat slikte zodat ze haar keel wat minder rauw kon laten aanvoelen. De droogte zette nog steeds stevig voort. Fernpaw had tot dusver nog geen hagel, regen of sneeuw gezien. Het was leaf-bare, maar daar was vrij weinig van te merken. Hoe lang zou het nog duren voordat de eerste kat zou sterven door deze omstandigheden? De apprentices en de warriors zouden het nog wel kunnen verdragen voor een tijdje, maar Fernpaw maakte zich zorgen over de elders. Hoewel ze niet meer joegen, waren ze onmisbaar in de Clan. Ze hadden hun Clan lang genoeg gediend om het te verdienen dat de anderen voor hun zorgden; het was nu eenmaal het Clanleven. Fernpaw schudde haar gedachten weg en liep terug naar het camp met de twee muizen die ze eerder deze dag had gevangen. Ze gooide de muizen op de fresh-kill pile en keek naar Flameleap. De tom was nog niet heel lang geleden verhuisd van de apprentices’ den naar de warriors’ den; Fernpaw had zelfs nog met hem gejaagd. ‘Hallo, Flameleap,’ mauwde ze naar de tom. ‘Zullen we samen een prooi delen?’


OOC: Aangezien hier niet duidelijk wordt vermeld dat Flameleap een apprentice is, ben ik er maar gewoon van uit gegaan dat je al als warrior wilde posten op dit punt omdat het originele plan was om 'm warrior te maken. Als dit niet goed is, verander ik mijn post ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
thoughts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: