Training Shinypaw. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Training Shinypaw.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Viperfang
Member
Training Shinypaw. DPKsfdL
35

CAT'S PROFILE
Age: 9 Manen.
Gender:
Rank:
Viperfang
BerichtOnderwerp: Training Shinypaw.   Training Shinypaw. Icon_minitimeza 20 aug 2011 - 17:18

De licht gouden ochtendzon verscheen langzaam in de Warriors Den. Een streepje zonlicht scheen in Viperfangs ogen. Ze kneep ze even fijn, en deed ze langzaam open. Voorzichtig stond ze op, gaapte en rekte zich uit. Weer een nieuwe dag. Vandaag moest de training van Shinypaw maar eens beginnen. Ze was een aantal dagen al Apprentice, en had al een keer gevraagd te beginnen. Een beetje mopperend stond de gevlekte poes op. Ze had er eigenlijk niet zoveel trek in, maar wat moest dat moest. Met geluidloze stapjes trippelde ze naar de Apprentice Den. 'Hé, Shinypaw, opstaan, we gaan beginnen met de training!' Grinnikte Viperfang zachtjes. Het was nog best vroeg in de morgen. Ze keek wat om zich heen, en ging zitten op de grond. Haar staart sloeg zich om haar voorpoten. Ze was wat norn af en toe, en er schuilde een beetje evil in haar. Had ze waarschijnlijk van haar vader Scytheshade overgenomen. Dat was er nog eens een! Ze wist niet of hij nou echt slecht was, of gewoon gestoord in zijn kop. Ach, wat boeide dat ook.. Viperfang hoorde wat gekrabbel in de Apprentice Den. Dat was vast Shinypaw. Langzaam stond de poes op, en liep richting de uitgang van het kamp. Haar staart gaf een kort signaaltje naar achter. Een soort teken dat ze haar moest volgen. Het SC territory was altijd wat in de schaduw, en had meestal een duistere blik. Maar vandaag braken er wat licht gouden straaltjes door het woeste balderdek heen. Het zag er prachtig uit. Die witte vacht van haar leerling zou waarschijnlijk niet lang meer wit zijn. Dacht de gevlekte poes grinnikend.
Al snel kwamen de twee aan op een klein plekje. Het was er wat moerassig, maar ook de perfecte plek voor trainingen. 'Oké, Shinypaw. We beginnen klein. Ik doe je voor hoe je een muis kunt vangen, dan doe jij het na,' Sprak Viperfang. Ze zakte voor haar poten, en keek behendig om zich heen. Vijf staartlengtes van hen af scharrelde een kleine bosmuis. Haha, dat ie ons nog niet had gehoord. Dacht ze met gekrulde lippen. Met ritmische pasjes sloop de poes naderbij. Haar staart raakte ze grond net niet. Dit was de perfecte houding. Nu maar hopen dat haar leerling het net zo goed ging doen. Opeens maakte ze meer vaart, en dook met haar twee voorpoten op de muis. Langzaam zette ze haar nagels erin. Ze hoorde de muis krijsen van angst. Met een snelle beet wat het diertje dood. Viperfang liep terug naar Shinypaw, en legde de muis op de grond. 'Oké. Nu jij.' Ze gaf haar een knikje.


Training Shinypaw. Viperfangsig
Is ook Mouzeh<33
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Member
Training Shinypaw. DPKsfdL
178

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: Training Shinypaw.   Training Shinypaw. Icon_minitimema 22 aug 2011 - 16:52

Een lichtgekleurde poes lag te slapen in de Apprentices den, Shinypaw was haar naam. Ze werd gewekt door de stem van Viperfang, haar mentor. "Hé, Shinypaw, opstaan, we gaan beginnen met de training!" Slaperig knipperde Shinypaw met haar ogen, maar sprong daarna op en volgde haar mentor. Ze had al vaker aan Viperfang gevraagd of ze eindelijk gingen beginnen met de training, maar meestal had Viperfang iets anders aan haar hoofd. Shinypaw keek rond in het ShadowClan territorium, ze was al vaker buiten het kamp geweest en had geprobeerd te jagen, wat niet helemaal goed ging omdat ze nog niet getraind had. Hier en daar waren vlekken zonlicht te zien op de grond en als Shinypaw er in liep leek haar vacht op te lichten. Voor haar stopte Viperfang en Shinypaw liep naar voren tot ze langs haar mentor stond. Voor haar zag ze een moerassig stuk van het bos. "Oké, Shinypaw. We beginnen klein." Zei Viperfang "Ik doe je voor hoe je een muis kunt vangen, dan doe jij het na." Oké, dacht Shinypaw, we beginnen dus meteen al met jaagtrainingen, leuk! Ze keek hoe de jonge warrior zich liet zakken totdat haar buik de grond net niet raakte en op een bosmuis afsloop die een paar staartlengtes van haar verwijderd was. Shinypaw bestudeerde haar mentor goed, elke beweging moest ze na kunnen doen om haar prooi te kunnen vangen. ze keek hoe haar mentor ineens sneller ging sluipen en toen ze dichtbij genoeg was op de muis sprong en het beestje doodde door het in zijn nek te bijten. Viperfang kwam terug naar Shinypaw, met de muis in haar bek. "Oké." Zei ze "Nu jij." Shinypaw knikte naar haar mentor en kek toen de plek rond, op zoek naar prooi. Ze zag niets, maar rook de geur van een muis. Hebbes! Dacht ze en sloop in de richting van de geur. Toen ze dichterbij kwam zag Shinypaw de muis onder een varen zitten. Ze deed hetzelfde als wat ze haar mentor had zien doen, eerst liet ze zich zakken en daarna sloop ze op de muis af. Toen ze dichtbij genoeg was sprong ze er op en beet het dier dood, precies zoals ze het Viperfang had zien doen. Toen ze met de muis in haar bek naar haar mentor toe wou rennen gleed ze uit en viel met haar gezicht in de modder. "Bah!" Zei ze en ze schudde haar hoofd heen en weer, waardoor er wat modder door de lucht vloog. Shinypaw pakte de muis, die ook bedekt was met modder, weer op en liep terug naar Viperfang. "Goed hé? Ik heb mijn eerste muis gevangen op mijn eerste training!" Zei ze met een trotse blik tegen de jonge Warrior. "Maar nu is mijn vacht wel vies..." Voegde ze er zacht achteraan.


Training Shinypaw. 34s324h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Training Shinypaw.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: