Web of lies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Web of lies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nazca
Deceased
Web of lies MIcoVfI
Beer
766
Actief
Underneath darkened sky
There's a light kept alive


CAT'S PROFILE
Age: Dead {21 moons} ☀
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Nazca
BerichtOnderwerp: Web of lies   Web of lies Icon_minitimevr 23 dec 2016 - 18:48


Hij was zijn sluipen aan het oefenen. De kater liep al een hele dag geruisloos achter een rogue. Pikte gesprekken op en keek hoe hij jaagde. Hij was altijd nieuwsgierig geweest naar de technieken van een rogue. Die hadden geen trainingen gekregen snap je. Deze kater was niet super groot of super sterk, maar had wel speciale ogen. Hij had felle grijze ogen, bijna zilver. Deze persoon was ook veel interessanter om te volgen dan een stomme muis of een kikker ofzo. Na een hele dag geoefend te hebben besloot hij een praatje te gaan maken. Hij kuchte en stapte uit de struiken. "Hallo, jij moet Zuko zijn niet?"

+ Zuko first


let love conquer your mind. warrior, warrior. just reach out for the light .
Web of lies J7hKrjh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Web of lies DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Web of lies   Web of lies Icon_minitimema 2 jan 2017 - 15:24

Zuko was de hele dag bezig geweest met rondlopen in andermans territory en hier en daar een praatje maken om zijn buren beter te leren kennen. Sommigen apprecieerden het, anderen hadden liever dat hij niet in hun buurt kwam. Dat respecteerde hij dan ook en dan liet hij ze voor de verdere rest ook met rust. Hij had niet echt in de gaten dat hij gevolgd werd door iemand anders, maar was daar dan ook helemaal niet mee bezig. Hij had het pas in de gaten toen hij terug aan het wandelen was naar zijn territory. Hij hoorde het aan het geritsel van het gras als iemand zich bekend wilde maken. Hij opende zijn bek en rook, vlak voor de tom tegen hem begon te spreken, dat het een ThunderClanner was en dat het een mannelijke kat was. Verbaasd zijnde over het feit dat de ThunderClanner hem tot zover gevolgd was en dat hij zijn naam wist, draaide de jonge tabby zich om en keek naar de ThunderClanner. De ThunderClanner had de leeftijd van een warrior en dus vermoedde Zuko dat hij vast wel één of andere chique Warriornaam zou hebben. ‘Dat klopt,’ mauwde hij. De enige ThunderClanner die hij kende was Flintpaw. Hij vroeg zich af of de tom ondertussen al een warrior was geworden. De leeftijd had hij toch zeker wel gehad. Ongeveer dan. Misschien twee of drie moons tekort. ‘Ken ik je soms ergens van? En ben je niet te ver van je eigen border gedwaald?’ De tabby tom ging zitten en keek de ThunderClanner met een vragende, maar niet per se onvriendelijke blik aan terwijl hij wachtte op zijn antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Web of lies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: