Prisoner 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Prisoner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionreign
Member
Prisoner Tumblr_m76ca8yUD21qmvgzzo1_250
Loïs
242
Actief
We want that crown
And we want it now
To be the selfish kings
Of a worthless empire

CAT'S PROFILE
Age: 2 1 M O O N S
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionreign
BerichtOnderwerp: Prisoner   Prisoner Icon_minitimema 26 dec 2016 - 23:32

I'm a criminal
Don't you tell on me

De grond kraakte zacht onder het gewicht van zijn poten. Het had gevroren vannacht, wat liet merken dat leaf-bare steeds dichterbij kwam. Het zou niet lang meer duren totdat er aangeduid zou worden dat het zo ver was. Ondanks de kou en het vriezen, was er echter nog geen druppel regen gevallen, wat het kraken verklaarde. Het gras was droog, en knapte hierdoor snel. Het geluid deed zijn oortjes onbewust doen spitsen. Lion's groene ogen gleden door het kamp; het was rustig, stil zelfs. Er waren maar enkele katten wakker, en geen één van hen had blijkbaar de behoefte om een gesprek te beginnen met de anderen. Hij snapte het best, deze katten waren immers alleen wakker om hun taken vroeg af te ronden en dan was een gezellig praatje niet het beste idee om dit op het gewenste tempo te doen. Gekraak naast hem deed hem zijn blik afwenden van de twee katten die op dit moment ook wakker waren, en zag dat er een kattin de warriors den uitliep. Tinglepace, wist hij. Kortgeleden nog Tinglepaw. Hij had redelijk bij haar in de buurt geslapen, en ze hadden dan ook verschillende keren al wat woorden gewisseld. Hij glimlachte naar haar; hoewel hij altijd liever voor een charmante grijns ging, wist hij dat dit bij haar niet gepast was. Ze zou er misschien zelfs van schrikken. Ze was een bange kattin, wist hij. Breekbaar zelfs. Precies zoals hij ervan hield, want die katten waren zo makkelijk. Hij zette een aantal passen richting de mooie kattin toe, en siste zachtjes naar haar om haar aandacht te trekken. "Psst!" klonk het zachtjes van hem af, zodat hij de katten die nog sliepen niet wekken zou. Vervolgens liep hij dichter naar haar toe. "Tingle," begroette hij haar toen hij eenmaal dichtbij genoeg was dat ze zijn fluister zou horen. Hij glimlachte opnieuw naar haar.
- Tinglepace
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prisoner UlNuFMP
Beertje
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinglepace
BerichtOnderwerp: Re: Prisoner   Prisoner Icon_minitimewo 28 dec 2016 - 13:29

"She is crying in the water holding herself"
Ze lag met haar staart over haar neus te kijken naar het plafond van de warriors den. Ze kon de slaap niet vatten. Het was stil, té stil en daar hield ze wel van. Hoe je het draaide of keerde, het beangstigde haar ook. De mooie kattin verplaatste zich zachtjes en keek nog eventjes naar haar broer. Die leek diep te slapen. Ze stond zachtjes op. Op haar teentjes trippelde ze de den uit. Zachtjes, dat kon ze wel. Haar suffix was daar ook van afgeleid. Ze schudde haar vacht uit. "Psst!" Haar gouden ogen gleden naar een kater. Ze was niet geschrokken van het geluid, gelukkig maar. "Lion," glimlachte ze. Hun nesten waren niet zo ver geweest van elkaar en hij was zowat de enige die haar niet constant bang maakte.

"pack yourself a toothbrush dear"


I stand behind the wall of people and thoughts, mind controlling ♡Prisoner A6wtMgO
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionreign
Member
Prisoner Tumblr_m76ca8yUD21qmvgzzo1_250
Loïs
242
Actief
We want that crown
And we want it now
To be the selfish kings
Of a worthless empire

CAT'S PROFILE
Age: 2 1 M O O N S
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionreign
BerichtOnderwerp: Re: Prisoner   Prisoner Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 21:02

Ze hadden elkaar niet meer gesproken sinds dat ze warrior geworden was, wat ook niet al te lang geleden was. Lion was hier niet al te blij mee; als hij het vertrouwen van iemand gewonnen had, wilde hij diegene niet zomaar laten gaan, of hun band laten verzwakken. Het was zonde van zijn harde werk. Bovendien vond hij haar stem fijn. Ze was stiller en slimmer dan de meesten, wat haar interessant maakte. "Hoe gaat het?" fluisterde hij haar toe - hoewel ze nu naast elkaar zaten, was het het beste om toch nog te blijven fluisteren zodat hij het risico niet zou lopen anderen te wekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Prisoner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: