Queen of the rocks 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Queen of the rocks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Queen of the rocks RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimema 2 jan 2017 - 15:13

Leopardkit was van zodra haar vader weggegaan was op patrouille hard aan het werk. Ze zocht allerlei rotsen bij elkaar, kleine steentjes eigenlijk - maar voor de kleine poes leken dat grote rotsen. Ze rolde ze tegen elkaar, plaatste ze op elkaar en maakte zo een grote hoop. Vanonder begon ze met grote steentjes en daarop plaatste ze steeds kleinere steentjes. Uiteindelijk had ze een hoop die groter was dan haarzelf vlak voor de nursery gebouwd - al was ze slim genoeg om genoeg plek over te laten zodat de kittens de nursery nog in of uit konden lopen. De zwart-witte kitten klom haar hoop op en ging zitten, haar twee witte voorpootjes netjes voor haar geplaatst en haar zwarte staart eromheen gekruld. Ze zat recht en keek uit over het camp alsof het haar clan was, en zij de leider.

-Eerste post Lightkit ^^


Queen of the rocks 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Queen of the rocks DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 13:46

Slaperig knipperde Lightkit met haar ogen terwijl ze wakker werd en om zich heen keek. Ze zag dat haar moeder de nursery verlaten had en ze was er vrij zeker van dat Cloudgaze ook niet meer in het camp was. Haar zusje en broertjes sliepen nog; Lightkit ging van ze weg zodat zij ze niet kon wakker maken. Ze begon haar pels te likken en het te wassen zoals haar moeder dat geleerd had, maar haar aandacht werd getrokken door een schuivend geluid buiten. Nieuwsgierig zijnde stopte ze met likken en trippelde in plaats daarvan naar de uitgang van de nursery. Met grote ogen keek ze naar Leopardkit, de kitten van Crowfur, die bezig was om stenen bij elkaar te leggen. Waar was dat nu weer voor nodig? Hoewel zij ze voor de ingang van de nursery had geplaatst, konden katten er wel nog steeds langs en daar was Lightkit de she-cat dankbaar voor, al snapte ze nog steeds niet wat ze aan het doen was. Ze trok met haar oortje toen Leopardkit stopte met stenen te verschuiven en vervolgens op het hoopje ging zitten. Het deed Lightkit een beetje denken aan een leader die over haar Clan aan het kijken was. Hoewel ze Leopardkit’s attitude niet bepaald leuk vond, was het nu ook weer niet dat ze zo’n vreselijke hekel aan de she-cat had dat ze haar plannen wilde dwarsbomen. En dus kwam ze uit de nursery en keek Leopardkit plagend aan. ‘Wel wel,’ sprak ze plagend. ‘Ik wist niet dat we een nieuwe leader hadden. Hallo daar, Leopardstar.’ Ze keek gauw om zich heen om te zien of Everstar het niet had gehoord; de she-cat was de laatste tijd niet zo heel vrolijk naar Lightkit’s idee en ze wilde geen boze reactie op zich af roepen. Toen de kust veilig bleek te zijn, draaide ze haar kop naar de kitten en vroeg: ‘Mag ik deputy zijn? En welke naam ga je me dan geven?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 18:59

Haar ijsblauwe ogen richtten zich op Lightkit toen die verscheen en haar leader noemde, wat natuurlijk meteen een positief licht scheen over de ander. Meestal had ze het gevoel dat LIghtkit haar niet echt kon uitstaan, maar misschien viel dat nog mee. Niet dat dat zo veel uitmaakte, maar het was toch altijd fijn. Leopardstar grijnsde naar de andere poes en knikte toen die vroeg om deputy te zijn. "Een goede leader kan niet zonder haar deputy!", zei ze vrolijk. Een peinzende blik gleed over haar gezicht terwijl ze dacht aan een naam voor haar nieuwe deputy. Ah! Ze kon haar een heel leuke naam geven, die verwees naar haar kwaliteiten. Hoe kondigde Everstar een nieuwe deputy aan? Er was recent nog zo'n ceremonie geweest voor Oceanbreeze, dat wist ze, maar ze was nog niet oud genoeg geweest om erbij te zijn; maar dan opnieuw, Lightkit was zelfs nog jonger dan haar dus die wist het vast helemaal niet. Ze kon wel iets bedenken. De zwart-witte kitten richtte haar blik op de grond rondom haar hoop stenen, alsof ze haar clan aankeek. "Laat iedereen oud genoeg om zijn eigen prooi te vangen verzamelen!", zei ze vastberaden, en ze voelde zich net een echte leider. "Vandaag zijn we bijeen gekomen om een nieuwe deputy te benoemen." En als om de spanning te behouden, gleed haar ijsblauwe blik over de denkbeeldige menigte, om uiteindelijk bij Lightkit te stoppen. Ze greens en rechtte haar rug nog wat, zodat ze groot zou zijn wanneer ze het af zou roepen. "Lightbringer zal onze nieuwe deputy zijn, dat Starclan het moge bevestigen!" Hopelijk was de andere kitten blij met de naam die ze gaf - Lightbringer, omdat ze zogezegd het licht in de clan zou brengen. Ja, toch een mooie naam? Leopardkit was blij met de naam die ze bedacht had, en ze was ervan overtuigd dat Lightkit dat ook zou vinden. Oh, wat was ze toch een goede leider.


Queen of the rocks 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Queen of the rocks DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimewo 11 jan 2017 - 16:52

Leopardkit leek niet in een vervelende bui te zijn en dat luchtte Lightkit wel op. Misschien was het gewoon met momenten dat ze heel erg haar vader miste dat ze zo deed. Misschien was Leopardkit lang zo erg nog niet en konden ze vriendinnen worden. Dat kon ze eigenlijk wel gebruiken, want ze had niet zo heel veel she-cats waarmee ze bevriend was. Ze had Silverkit, maar die zag ze niet zo heel erg vaak omdat ze dus nog vrij jong was. Jonger dan zijzelf in ieder geval. Een oudere she-cat om mee bevriend te zijn maakte het gelijk ook weer interessant als Leopardkit later apprentice zou worden en Lightkit volgde haar anderhalve moon later. Ze dacht namelijk dat er niet meer dan anderhalve moon tussen hun kon zitten, maar dat kon ze fout hebben. Ze snorde toen Leopardkit instemde om haar deputy te maken en stak, alsof ze echt voor een Clan vol met katten stond, haar borst trots vooruit terwijl ze haar poten recht onder zich zette en rondkeek alsof ze een Clan toesprak. Of bekeek, want Leopardkit sprak de Clan in principe toe. Ze snorde zachtjes toen ze Leopardkit de woorden hoorde zeggen die ze Everstar ongeveer hoorde zeggen als ze de Clan bij een riep. Haar pleegvader moest dan vaak mee gaan verzamelen en had dan geen tijd meer om met haar te spelen. Dat vond ze natuurlijk wel jammer, maar ze kon niet wachten op het moment dat ze apprentice zou worden en dat haar pleegvader haar op zou leiden tot een apprentice. Ze was er dan ook van overtuigd dat Everstar en Oceanbreeze, de échte leader en deputy, zijn kwaliteiten wel erkenden. Ze snorde en sprong enthousiast op en neer toen ze de naam hoorde. ‘Dat is echt een prachtige naam!’ snorde ze tevreden zijnde. Daarna keek ze met een plechtige blik naar de zogenaamde Clan cats. ‘Ik zal mijn best doen om WindClan te dienen en zal voor altijd in het krijt staan bij mijn leader.’ En alsof Leopardkit echt haar leader was, gaf ze een knikje naar de kitten. ‘Nu, Leopardstar,’ zei ze met een serieuze blik. ‘Zullen we samen op patrol gaan om er voor te zorgen dat die vreselijke ShadowClanners ons niet meer lastigvallen?'


Dit is te cute
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 20:20

Ze bekeek de jongere kitten aandachtig, om te zien hoe die reageerde op haar naam. Ze leek er blij mee, want ze snorde dat ze het een hele prachtige naam vond! Leopardkit greens blij. Het voelde zo goed wanneer ze haar beslissingen goed vonden! Véél beter dan wanneer ze met tegenzin deden wat ze zei. Nee, dit moest ze eerder een gewoonte maken, want het was zo veel aangenamer, zo veel minder gedoe, en het bracht een warm gevoel in haar borst, een gevoel dat ze nog niet écht begreep maar wel heel fijn vond. "Ik ben blij dat je 'm leuk vind!", piepte Leopardkit dan ook, haar piepstemmetje hoog en totaal niet leider-achtig; wat ze zich snel realiseerde. Gelukkig leek ook Lightkit zich te realiseren dat ze in hun rol moesten blijven, voor het spel natuurlijk. De zwart-witte knikte toen haar 'deputy' zei dat ze Windclan zou dienen, en dat ze altijd in het krijt zou staan bij haar. Dat bracht opnieuw een glimlach op haar gezicht, die ze daarvoor zorgvuldig weer in de plooi getrokken had. "Natuurlijk, Lightbringer.", antwoordde ze, haar ijsblauwe oogjes glinsterend al was haar witte snuitje weer een wijze, leider-achtige uitdrukking. Voor zover de kitten wist wat dat inhield, natuurlijk. Ze sprong van haar stapel rotsen, zo soepel als maar kon, en landde naast de lichtgekleurde kitten. "En als we er zien, zullen we ze eens flink onderhanden nemen!", beloofde ze, haar scherpe tandjes blootgrijnzend.

(ikr, leo doet eens iets anders dan wachten xD)


Queen of the rocks 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Queen of the rocks DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimewo 18 jan 2017 - 17:15

Lightkit voelde zich blij worden toen Leopardkit ook blij leek te zijn met het feit dat ze die naam had gekozen en met het feit dat het Lightkit gelukkig maakte. Het zou in elk geval een suggestie kunnen zijn voor Everstar voor als ze ooit warrior werd. Ze hoopte dat ze haar training succesvol zou voltooien en ze hoopte dat Leopardkit en zij na deze dag vriendinnen zouden zijn. Hoewel ze zich soms ergerde aan Leopardkit’s karakter, was het nu ook weer niet dat ze geen potentie zag in hun tweeën. Ze dacht wel dat ze een band konden krijgen zolang ze elkaar maar zouden appreciëren om hoe ze waren. Jammer genoeg was Leopardkit één moon of anderhalve moon ouder dan haar en zou ze sneller apprentice worden dan Lightkit, maar misschien wilde Leopardkit haar dan wel op hoogte brengen? Misschien kwam ze de nursery bezoeken? Ze hoopte het maar. Ze zou het leuk vinden als deze dag hun dichterbij elkaar zou brengen en ze vrienden konden blijven. De kitten richtte haar blik op de zwart-witte she-cat toen deze haar woorden sprak. Ze maakte plaats toen de kitten naast haar op de grond sprong en gaf een knikje toen de she-cat haar opmerking maakte. ‘Precies!’ stemde ze in met het idee. Toen viel haar blik op één van de elders die plotseling naar buiten kwam. Ze ontblootte haar tanden en deed net alsof ze een ShadowClan warrior zag. ‘Leopardstar,’ siste ze. ‘Daar is onze vijand!’ Ze wees met haar staart in de richting van de elder. En alsof ze echt een ShadowClan warrior gingen opjagen voelde ze haar hart bonken in haar keel. De elder leek hun niet eens in de gaten te hebben en ontblootte zelf zijn klauwen. Waarschijnlijk wilde hij zich gewoon wat strekken, maar Lightkit stootte Leopardkit enthousiast aan. ‘Hij toont zijn klauwen naar ons! Hij wil vechten! Laten we duidelijk maken dat hij niet getolereerd wordt in onze Clan!’ En ze zakte al in een zogenaamde sluiphouding. ‘Wat doen we nu, Leopardstar? Gaan we recht op hem af of zullen we een omweg nemen?’


OOC: Bij de sharing tongues waren ze beiden like 'meh' en nu worden ze friends I love it <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimevr 20 jan 2017 - 20:20

De aandacht van de over het algemeen stille kater werd getrokken door het schrille maar krachtige piepstemmetje van een kitten. "Laat iedereen oud genoeg om zijn eigen prooi te vangen verzamelen!" Hij trok met zijn rechteroor bij het horen van die ongeveer bekende woorden. "Vandaag zijn we bijeen gekomen om een nieuwe deputy te benoemen." Aha, er zat nog een kitten bij. Als hij het goed had was hun 'nieuwe leider' Leopardkit en was het andere kleintje Lightkit. Interessant, dat zeker. Met een vriendelijke blik trippelde hij wat dichter naar de twee toe om de rest van hun gepiepte gesprek op te vangen. "Daar is onze vijand!" Zijn blik ging naar de oude Windclan-elder die helemaal niks doorhad. Aan de andere kant was hun 'deptuty' al gezakt tot wat vast een sluiphouding moest voorstellen, klaar om een onschuldige elder aan te vallen. Toevallig wist Shadowmask dat de kat in kwestie niet hield van verstoring van rust en besloot dan ook zijn rust nog even te redden. "Stop! Windclanners, voor jullie bij mijn leader komen moeten jullie mij eerst verslaan!" Hij hief zijn poot op met uitgeklapte klauwen. "Als jullie dat durven..." Nee, voor een Warrior was Shadow niet bepaald volwassen.
ooc: Wat makkelijker dan een random Elder ^^


Queen of the rocks KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimema 23 jan 2017 - 18:38

Leopardkit volgde de andere kitten niet alleen, ze ging haar voor - zij was immers de leider en de ander maar een deputy, en zij mocht dus de leiding hebben. Vandaar leider, het zat er in; een leider leidt en een deputy.. Deputeert. Voila. Vraag haar niet wat het betekent, want ze zou je niet kunnen antwoorden. De zwart-witte kitten knikte toen Lightkit een doelwit aanwees en dacht even na; maar voor ze antwoord kon geven op de vraag van haar 'deputy' sprong een warrior voor de elder. Hij was een warrior van Shadowclan, dat zag je zo aan zijn lelijke tronie; en hij beschermde zijn leider, de elder die hen maar wat zurig aankeek. Leopardkit haalde agressief haar bovenlip op en ontblootte zo haar scherpe tandjes, maar haar ijsblauwe oogjes waren vrolijk en zo zag je dat ze het niet allemaal meende, dat het maar een spel was. "Ga jij langs daar, Lightbringer, dan besluip ik hem van hier!", maande ze Lightkit aan, met haar zwarte staartje de richting aanwijzend alvorens zelf langs de andere kant te sluipen. Ze zouden, op haar teken, tegelijk op hem af springen en hem zo langs twee kanten verrassen; dan zou hij nooit ontsnappen!


Queen of the rocks 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Queen of the rocks DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimewo 25 jan 2017 - 14:30

Lightkit onderdrukte een grinnikend geluid toen Leopardkit besloot om weer de leiding te nemen. Ze had dan zelf ook niet verwacht dat ze lang aan het front zou blijven en maakte plaats voor de kitten. Hoewel ze zelf wel eens de leiding wilde nemen, leek het haar in de toekomst toch aangenamer om te volgen. Dan hoefde ze enkel opdrachten te volgen en ze zelf niet te verzinnen. Tenzij Everstar haar als warrior zijnde een taak toe zou dienen, zou ze het leuker vinden als ze gewoon mee kon gaan en genieten van het feit dat ze enkel de opdrachten op moest volgen en niets hoefde te verzinnen. Maar als deputy zijnde moest ze natuurlijk soms wel de leiding nemen, hoewel dat nu met Leopardkit niet hoefde. Ze schrok zich bijna een ongeluk toen er plotseling een warrior voor hun opdoemde. Ze nam dezelfde vijandelijke houding als Leopardkit aan, maar kon niet voorkomen dat haar staartpunt lichtelijk heen en weer zwiepte en dat er een enthousiaste blik lag in haar ogen. Haar blik gleed even naar zijn klauwen die uit hun hulzen waren geschoten en enthousiast zijnde liet zij de hare ook naar buiten gaan. Die waren natuurlijk een stuk kleiner, maar daarom niet minder scherp! Ze gaf een knikje naar Leopardkit. ‘Is goed, Leopardstar! Ik durf te wedden dat we hem zo hebben!’ En ze volgde Leopardkit’s opdracht op door zich naar de grond te laten zakken en vervolgens waarschijnlijk één van de meest mislukte sluiphoudingen aan te nemen die ooit waargenomen kon worden binnen de WindClan. Maar dat maakte niet uit! Dit was een ShadowClanner en ze moest hem verdrijven! Ze stond aan de zijkant van de warrior en draaide haar kopje naar Leopardkit. Ging haar staart nu naar beneden of had ze het zich verbeeld? Ze wilde echter geen fouten maken en dus sprong ze met een strijdkreet naar de warrior toe. ‘Aanvallen!’ piepte ze en haar strijdkreet veranderde naar een vrolijke gil.


OOC: Bedankt, Kaiden! :3 Idd veel leuker! c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimewo 25 jan 2017 - 17:49

Het leek erop dat hij success had met de twee dappere kittens. En ze leken zichzelf ook behoorlijk wat te vinden. De siamese tom kon ze het niet kwalijk nemen, hij was zelf ook zo geweest als kitten, en wist daarom ook hoe leuk het was als een Warrior mee deed. Dat gevoel van strijd en leiderschap beleven was iets waar ieder kitten wel naar moest verlangen. Hij zag hoe ze beide naar de vijandige houding zakten met twinkelingen en hun ogen en moest zelf ook moeite doen om niet te glimlachen. "Jullie kunnen mij nooit verslaan!" Mauwde hij alvorens te spelen dat hij niks doorhad van hun 'tactiek'. Het was heel lastig om de 'awww schattig' te onderdrukken toen Lightkit begon te sluipen. "Aanvallen!" Shadowmask klapte snel zijn scherpe nagels in terwijl hij zijn poot zacht richting het kleintje zwierde. Al zijn aandacht volledig gericht op de lichte van de twee. Hij probeerde haar een zachte por te geven om de kleine maar scherpe klauwtjes van zich af te houden. Tenslotte ging een Shadowclanwarrior die vocht voor zijn leader niet zo maar ten onder. Hoe enthusiast zijn tegenstanders ook waren. 


Queen of the rocks KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimewo 1 feb 2017 - 14:27

Lightkit verraste haar toen ze plotseling een strijdkreet slaakte en naar voren sprong, maar Leopardkit deed alsof dat de bedoeling was van in het begin en sprong ook meteen grommend op de warrior af. "We maken je in!", krijste ze luid, een glimlach op haar witte snuitje. Haar klauwtjes waren niet uitgeslagen, want die waren al scherper en ze wou hem geen pijn doen; de jongere kitten had dat gevaar misschien nog minder. Leopardkit sprong op en probeerde zo op zijn rug te klimmen, al was dat ook moeilijker dan het leek.


Queen of the rocks 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Queen of the rocks DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimezo 12 feb 2017 - 13:31

Oeps. Ze had iets te snel gereageerd. Gelukkig leek Leopardkit het niet erg te vinden. Lightkit had echter niet al te veel tijd om zich daarover te bekommeren, want de warrior richtte zich al naar haar. Hé! Leopardkit deed ook mee, hoor! Maar ze vond het wel leuk om de aandacht te krijgen en bovendien was zijn poot zacht. Het deed helemaal geen pijn, maar ze dacht ook niet dat dat de bedoeling was. Haar kleine klauwtjes hield ze zelf wel naar buiten omdat deze niet zo heel scherp waren. Leopardkit’s klauwen zouden bijvoorbeeld meer schade aan kunnen richten dan de hare. De she-cat begon te lachen toen ze zijn poot tegen zich voelde die haar tegenhield, want daardoor had hij minder aandacht voor Leopardkit die ervoor koos om op zijn rug te springen. Hun tactiek begon te werken! ‘Natuurlijk kunnen we je wel verslaan!’ mauwde ze vijandig. ‘Leopardstar heeft immers negen levens. Daar kun jij echt niet tegenop, hoor!’ Hoewel ze niet zeker wist of ze moest geloven dat een Clanleader echt negen levens had, vond ze het wel een goed moment om aan te tonen wat voor kennis ze al wel niet had van de Clan en de warrior code. Ze keek hem dan ook even trots zijnde aan voordat ze besloot om Leopardkit te gaan helpen. Leopardkit had gekozen voor de rug, dus zij besloot om naar zijn staart te gaan. Ze gaf een duwtje tegen zijn poot en begon vervolgens naar zijn staart te rennen. Ze sloeg met haar pootjes naar de staart en kon een lach niet onderdrukken. ‘Je hebt een rare staart, ShadowClanner!’ Ze grinnikte. ‘Denk maar niet dat je dikke pluizige staart mij ervan kan weerhouden om je te verslaan!’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Queen of the rocks 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: Queen of the rocks   Queen of the rocks Icon_minitimema 27 feb 2017 - 18:35

Kittens waren schattig, dat was een welbekend feit, en deze twee in het speciaal met hun dappere intenties. Van beide kanten werd hij aangevallen door enthousiast piepende pluizenballen en eerlijk gezegd vond Shadow het zowel hilarisch als ongelofelijk schattig. Bovendien was hij onder de indruk van hun strategie, hoe gemakkelijk te doorzien die ook was. Lightkit was ook nog slim in haar kennis maar ook aardig afleidend waardoor het even duurde voor hij doorhad dat Leopardkit hem van de andere kant begon te beklimmen. 'Je hebt een rare staart, ShadowClanner!’ Hey, dat was beledigend. "Ik ben trots op mijn staart." Shadow sloeg zijn donkere staart zacht om haar heen. "Shadowclan kan jullie makkelijk verslaan." Niet te wild, om Leopard er niet af te werpen, begon hij te draaien met een soort huppeltje. Onverwachts kwam hij tot stilstand en schudde zich uit. 


Queen of the rocks KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Queen of the rocks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: