[OPEN] Let's hunt for a while 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Let's hunt for a while

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stinson
Member
[OPEN]  Let's hunt for a while DPKsfdL
Stan
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stinson
BerichtOnderwerp: [OPEN] Let's hunt for a while   [OPEN]  Let's hunt for a while Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 1:15

Stinson liep door het dichtbegroeide deel van het bos vlakbij de twolegs place. Hij wist wat er niet heel veel twolegs kwamen, behalve als ze bijvoorbeeld met een hond liepen. Maar hij had nu geen zin in om honden aan te vallen. Hij was uit op wat vlees van eekhoorns en muizen. Stinson houdt ervan om te jagen en om vooral prooien te doden en op te eten. Al had hij dat al lang niet meer gedaan, liep het water al in zijn bek. Hij hoopte dat hij iets zou vangen dat goed verzadigd was. Hij stond stil en rook heel goed. "Volgens mij heb ik al wat gevonden, ik ruik namelijk een vogel.". Het water liep hem al in de mond en hij sloop op de aroma af, in de hoop dat het vogeltje niks doorhad. hij sloop steeds dichter bij achter de rug van het vogeltje met zijn vlijmscherpe klauwen al in de grond, en het vogeltje nietsvermoedend op zijn nabije dood. Stinson sprong vol op het vogeltje en drukte met zijn poot het vogeltje tegen de grond, met zijn klauwen in de rug van het vogeltje. Hij beet met zijn tanden keihard in de nek van het vogeltje zodat het doodging. Stinson legde het vogeltje op de grond en inhaleerde de aroma van het verse bloed. kijk eens aan, hij is lekker vetgemest door de twolegs. Ik heb gehoord namelijk dat die twolegs allemaal zaden in touwtjes vlakbij elkaar in een besachtige vorm deden..Hij nam het vogeltje mee naar het kamp en ging weer verder jagen in het dichtbegroeide bosgebied.


[OPEN]  Let's hunt for a while 2dieo0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member
[OPEN]  Let's hunt for a while 6C8eXtE
Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Draco
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Let's hunt for a while   [OPEN]  Let's hunt for a while Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 14:37

Met stille treden sloop Draco door het bos. Zijn oren gespits in een zoektocht naar eten. Sinds vanochtend had hij niks gehad en nu begon hij toch wel trek te krijgen. Dat was het probleem met de 'ieder voor zich' regel in de Elite. Je kon nooit echt iets van een stapel halen zoals die luie clankatten deden. Zijn kop ging langzaam omhoog toen hij getrippel hoorde van een scharrelende eekhoorn. Hij ging iets naar voren om vanuit de struiken een eekhoorn te zien scharrelen naar nootjes. Dit was het moment om te kijken hoe goed hij alweer kon jagen. Shark had niks over eekhoorns gezegd maar hij nam aan dat het hetzelfde werkte als bij muizen. Stil sloop hij naar voren tot hij met een krachtige sprong op het dier kon landen. Zijn klauwen gleden door het lichaam van de eekhoorn en met een beet maakte hij het af. Tevreden nam hij het in zijn bek en liep terug naar het kamp, het was zo groot dat hij wel een deel aan een queen kon geven.


[OPEN]  Let's hunt for a while BJJYtdO
•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Let's hunt for a while
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: