Minos;; say something from the heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Minos;; say something from the heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Minos;; say something from the heart 100
Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Minos;; say something from the heart   Minos;; say something from the heart Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 20:45


Mocht ze hier nu eigenlijk komen of niet? Ze wist het nog altijd niet echt goed. Ze voelde zich soms bevooroordeeld door de rest van de clan. Ze wist dat haar moeder vroeger te veel omging met kittypets en te veel in het twoleg gebied rondliep, maar dat wou daarom niet zeggen dat Curdledmilk ook zo was. De jonge warrior bewoog zich voorzichtig en berekend voort door het twoleg gebied. De poes was niet zo vriendelijk tegen kittypets als haar moeder was, maar ze wou wel melk drinken. Het was iets wat in de familie heerste, dacht ze. En ze wou gewoon nog eens een keertje melk drinken, want dat was al geleden van toen ze nog een kleine kitten was. Ze wou haar naam vereren. Eigenlijk verbaasde het haar wel dat ze niet gepest werd met haar naam, want curdled milk betekende gestremde melk, en dat was iets wat de poes' moeder had leren kennen bij de twolegs. Met een soepele sprong sprong ze over een hek heen, de tuin van een gezin in. Ze keek rond, of ze eventueel andere katten zou zien, maar op het eerste zicht bleken er geen te zijn. Even was ze bang dat de twolegs een hond of een monster in hun tuin zouden hebben staan, maar het monster stond doodstil aan de oprit. De melk kon wel even wachten. Met een benauwd gevoel kroop ze naar het monster toe. Het was zo groot, zo rood en zo dood. Waarom leefde dit monster niet? Curdledmilk wist niet dat auto's niet altijd 'leefden'.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Minos;; say something from the heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: