The queen [Oceanbreeze] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The queen [Oceanbreeze]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowcall
Member
The queen [Oceanbreeze] Ngzy20
Floriske
2240
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimedo 5 jan 2017 - 16:11

Trots kwam Crowcall met een klein veldmuisje het kamp binnenzetten. Het was een prooi van niets, maar deze dagen mocht je al blij zijn als je met iets terugkwam. Ze was de laatste tijd al vaak genoeg met lege poten teruggekeerd van een hele dag jagen, dus nu ze eindelijk iets te pakken had, was ze zeer tevreden. Al zou ze nog tevredener zijn als haar maag niet zo leeg was. Met een zucht legde ze de muis op de prooistapel, die op dit moment bestond uit welgeteld één konijn en één muis. Twee als je die van haar meerekende. Wat een overvloed. Haar maag maakte een protesterend geluid, maar het was al duidelijk dat hij vandaag niets meer zou krijgen. Of de jachtpatrouille moest opeens bijzonder succesvol verlopen.
Haar blik viel op de nursery en ze pakte haar pasgevangen muis weer op. Ze stak haar kopje het halfduistere hol in om te zien of Oceanbreeze er was en legde de muis even voor zich neer toen ze zag dat de deputy inderdaad aanwezig was. "Oceanbreeze? Ik vroeg me af of je al gegeten had vandaag." miauwde ze terwijl ze met haar poot tegen de dode muis tikte. "Deze is nog vers." Nog niet zo koud en taai als die twee prooien.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

The queen [Oceanbreeze] WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The queen [Oceanbreeze] 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimedo 5 jan 2017 - 17:39

Oceanbreeze had het de hele dag druk gehad. Hier en daar had de jonge Deputy patrouilles gestart en verder had ze voor de kittens gezorgd. Het was een drukte, zeker nu Leaffall over was gegaan in Leafbare. Nog steeds was er geen wolkje aan de lucht en dat was zorgenbarend. Haar prachtige blauwe ogen hielden enkele kittens in de gaten terwijl ze een nieuwe geur waarnam. Dit gebeurde redelijk vaan in de Nursery waar ze met dit weer zoveel mogelijk kittens probeerde te houden. Zodat ze niet de onprettige droogte in hoefde te gaan. Daarbij was het nog niet zo warm en was koude niet altijd goed voor de jongsten die nog niet zo'n indrukwekkend imuunsysteem hadden ontwikkeld. Ze glimlachte even toen ze Crowcall aan het begin van de Nursery hoorde. "Oceanbreeze? Ik vroeg me af of je al gegeten had vandaag." Miauwde ze terwijl ze met haar poot tegen de dode muis stootte. Ze schudde haar kop waarna ze opstond en soepel richting de pikzwarte kattin liep. "Deze is nog vers," mauwde de iets oudere kattin daarna. Langzaam pakte ze dankbaar het prooi op waarna ze ging zitten en een staart om zich heen sloeg. "Kom erbij," Mauwde ze vriendelijk waarna ze de kattin zorgvuldig in zich op nam met een moederlijke maar zakelijke blik. "Goede vangst, waar heb je die gevonden?" Mauwde ze voorzichtig en nieuwsgierig. Als ze meer prooi op één plek vonden was het misschien slim daar te gaan jagen. "Zou je iets willen nakijken voor me Crowcall. Ik weet dat we de dassenburcht vaak mijdden. Maar misschien kunnen we daar deze leafbare wel gebruik van maken. Prooi is zich bewust van plekken waar we weinig komen. Zou je weten of er katten zijn die er onlangs nog gekomen zijn?" Mauwde ze daarna met een lichte frons op haar gezicht. Ze wist zelf ook wel dat er weinig prooi was. Ondanks dat ze er niet gekeken had. 
<


The queen [Oceanbreeze] Oceano10
The queen [Oceanbreeze] LcrIgCQThe queen [Oceanbreeze] JwNO92gThe queen [Oceanbreeze] EjrsROFThe queen [Oceanbreeze] UK1ajoIThe queen [Oceanbreeze] 3qCkg2fp_oThe queen [Oceanbreeze] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
The queen [Oceanbreeze] Ngzy20
Floriske
2240
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 17:03

Oceanbreeze begroette haar warm en vroeg haar waar ze de muis gevangen had. "Mijn het meertje - of wat daar nog van over is. Prooien moeten ook water drinken", antwoordde Crowcall. Ze fronste even bij de vraag die de deputy daarna stelde. "Ik weet het niet", antwoordde ze eerlijk. "Ik ben er eigenlijk alleen geweest met grenspatrouilles, verder kom ik er nooit. Ik kan straks wel even kijken wat er aan kattengeuren hangt?" Ze had er geen bezwaar tegen om uit te zoeken hoe veel katten daar joegen. Het zou vast niet moeilijk te achterhalen zijn. De droogte was zeker geen pretje, maar het zorgde er wel voor dat geuren lang duidelijk bleven. Crowcall was even stil. "Zeg, Oceanbreeze, ik wilde nog even zeggen dat ik blij ben dat Everstar jou uitgekozen heeft. Ik ken je natuurlijk niet fantastisch, maar... je lijkt me eerder iemand die de vrede bewaart dan iemand die ruzie zoekt." In tegenstelling tot Everstar, dacht ze erachteraan en een beetje ongerust hoopte ze dat Oceanbreeze die gedachte niet kon horen. Ze was misschien vriendelijker dan Everstar, maar dat betekende niet dat ze kritiek op de leidster goed op zou vatten. Ze kon maar beter niet te veel zeggen.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

The queen [Oceanbreeze] WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The queen [Oceanbreeze] 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 17:38

"Bij het meertje - of wat daar nog van over is. Prooien moeten ook water drinken", antwoorde de zwarte kattin. Oceanbreeze knikte enkel zwijgend. Dat hadden ze zeker nodig, des te meer het verontrustend was dat er nog steeds geen neerslag was gevallen. Ze was in een pittige tijd Deputy geworden, niet eens zo lang nadat ze zelf in de Nursery was komen te liggen, kittens had gekregen en veel meer had om zich zorgen over te maken dan de clan. Er waren zoveel dingen geweest waarin ze achterstand hadden gekregen en ze was aan het begin van haar taak niet eens up to date geweest, ze wist niet of de clan dat doorhad. Ze had ineens touwtjes in haar poten gedrukt gekregen en moest er maar wat van maken. Immers was Frostfaith op deze moeilijke tijd ineens verdwenen. Niet dat ze het de kattin kwalijk nam, maar iets meer begrip van de clan kon prettig zijn. Niemand was perfect. "Ik weet het niet", mauwde de pikzwarte kattin vervolgens, toen ze naar de dassenburcht vroeg, even fronste Oceanbreeze waarna ze langzaam knikte. De dassenburcht was nog niet zo lang geleden terug veroverd van Shadowclan en ook zij zouden vast en zeker zoveel mogelijk territorium willen hebben, dus was het van belang dat zij het niet verloren. Overal was nog wel prooi te halen, zolang ze het maar vonden. Ze konden niet ineens verdwenen zijn, al was het vaak het feit met Leaffall en nu met Leafbare dat ze met minder waren. De droogte had de populaties vast ook wel uitgedund. Ze zuchtte even waarna ze haar aandacht weer op de muis en Crowcall sloeg. Ze nam voorzichtig een hap. "Ik ben er eigenlijk alleen geweest met grenspatrouilles, verder kom ik er nooit. Ik kan straks wel even kijken wat er aan kattengeuren hangt?" De jonge Deputy glimlachte dankbaar zodra het voorstel gedaan werd. Het zou haar zeker goed doen om te weten hoe het daar voorstond. "Ga niet alleen, wie weet is Shadowclan er geweest of zijn er dassen terug gekeerd. Al ga ik er van uit van niet. Maar we weten het nooit. Ik heb er nog geen patrouille heen gestuurd, ik probeer enkel de draad zo goed mogelijk op te pakken. Het is een moeilijke tijd," mauwde ze op heldere en zekere toon. Hoewel ze wist dat Crowcall geen slechte Warrior was, wou ze het zekere voor het onzekere nemen. Ze sloot haar blauwe ogen even waarna ze rustig verder at. Zelf zij begon nu echt te merken dat er een enorme schaarste heerste. Ze durfde het bijna niet te ontkennen, maar misschien werd het inderdaad tijd om bij Barley's farm te kijken. Niemand maakte als het goed was gebruik daarvan en op een boerderij of in de buurt daarvan waren vast wel veldmuisjes te vinden. Ze sloot gepijnigd haar ogen, wat een zorgen. Ze zou er maar eens met Everstar over spreken, Barley's farm was veiliger dan bijvoorbeeld Rogue territoria. Daar waar vele Rogues leven en vast niet zaten te wachtten op grote problemen. Ze zou altijd misschien de Kittypet, die hele oude die ze ooit had ontmoet. Mr. Tips kunnen vragen of hij ooit in zijn leven zo'n droogte had meegemaakt, maar ze betwijfelde of hij met enig goed nieuws kon komen. Hij was een Kittypet en hoe zeer ze hem voor een Kittypet ook mocht, het was niet te bedoeling dat ze naar hem ging. Ze verachtte zijn levenstijl. Toch was hij waarschijnlijk ouder dan welke Windclan Elder dan ook, misschien dat er ooit iets ontglipt was dat hij wist. Ze schudde resoluut haar kop waarna ze ineens Crowcall weer hoorde spreken."Zeg, Oceanbreeze, ik wilde nog even zeggen dat ik blij ben dat Everstar jou uitgekozen heeft. Ik ken je natuurlijk niet fantastisch, maar... je lijkt me eerder iemand die de vrede bewaart dan iemand die ruzie zoekt." Mauwde Crowcall waardoor Oceanbreeze langzaam knikte. Everstar was ook niet bepaald een ruziezoeker als zou het haar niet verbazen als iemand anders dacht, de rosse Leader was vaak niet makkelijk te bereiken voor een vriendschappelijk gesprek zoals Oceanbreeze wel was. Toch was Oceanbreeze enorm trouw aan Everstar en vond ze haar zeker geen slechte Leader. Ze keek enorm naar haar op, en was trots om Everstar haar Leader te noemen. Elke kat maakte fouten, echter werd er op een Deputy en Leader strenger neer gekeken. Ze moesten niet alleen de clan leiden, ze moesten ook een voorbeeld zetten. "Geen enkele slimme kat zoekt ruzie, echter is het niet altijd te voorkomen. Daarbij Crowcall ben ik ook niet fantastisch of foutloos. Ik vraag me nog steeds af of de keuzen die ik maak goed gaan zijn voor de clan." Mauwde ze eerlijk waarna ze haar kop even neeg, om met gespitste oren weer verder te eten. Het muisje smaakte goed. "Je hebt vast wel de Warrior Vergadering mee gekregen of niet?" Mauwde ze zacht.


The queen [Oceanbreeze] Oceano10
The queen [Oceanbreeze] LcrIgCQThe queen [Oceanbreeze] JwNO92gThe queen [Oceanbreeze] EjrsROFThe queen [Oceanbreeze] UK1ajoIThe queen [Oceanbreeze] 3qCkg2fp_oThe queen [Oceanbreeze] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
The queen [Oceanbreeze] Ngzy20
Floriske
2240
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 20:33

Oceanbreeze leek het voorstel te waarderen, maar zei wel dat ze beter niet alleen kon gaan en Crowcall knikte. Over dassen maakte ze zich niet heel veel zorgen. Er kwamen misschien geen jachtpatrouilles daar, maar de grenzen werden wel gecheckt en bij die controles was er geen enkel spoor van dassen gevonden. Met ShadowClan was het natuurlijk anders, er kon altijd wel iemand zijn die wrok koesterde over het feit dat ze het gebied weer verloren hadden. Dat zij nou bevriend was met de ShadowClan deputy betekende niet dat ze niets van zijn warriors te vrezen had. Ze zou zelf nooit een ruzie beginnen, maar ze wist dat ze zich ook niet als de ander uit zou zijn op een gevecht. Nou ja, ze kon altijd nog heel hard wegrennen. Daar was ze een WindClanner voor, niet? Niet dat Everstar of Oceanbreeze het haar in dank af zouden nemen als ze op eigen terrein voor een indringer vluchtte... Ze was geen young warrior meer, ze werd nu geacht voor zichzelf te kunnen zorgen.

Ruzie was niet altijd te vermijden. Dat begreep Crowcall ook wel, maar ze had het idee dat Everstar en de andere leiders soms wel iets meer moeite konden doen om het te proberen. Was het echt nodig toen, om onmiddellijk RiverClan aan te vallen na Whitelions dood? Wie zei dat heel die clan er iets mee te maken had gehad? Het kon net zo goed één rotte appel zijn. Die zaten in iedere clan. Whitelion was er zelf één geweest. En hoe dan ook, uiteindelijk was het allemaal een grote leugen gebleken. Misschien kon ze Barksound wel vragen om mee te gaan. Ze zocht nog altijd een goed moment om hem te vragen of Whitelion iets had gezegd. Ze had het eerder willen doen, maar na Brindleleafs verdwijning was hij zo gebroken geweest dat ze het niet over haar hart had kunnen verkrijgen om toen daarover te beginnen. "Niemand maakt nooit fouten, maar als je je best doet om de clan niet iedere twee manen in een oorlog te storten ben ík al heel tevreden." Ze glimlachte even. Ze vond het wel bijzonder dat Oceanbreeze zo openlijk durfde te twijfelen en dat ze gewoon toegaf dat ze misschien fouten zou maken. Ze knipperde even met haar ogen, even afgeleid tot Oceenbreeze weer een vraag stelde. "Deels", miauwde ze. "Ik kon niet echt een bijdrage leveren, dus ik ben gaan jagen, zoals je zei." Ze was even stil, nog steeds denkend aan wat Oceanbreeze net had gezegd. Zou ze iets kunnen zeggen? Het had weinig zin om tegen Everstar te praten, maar Oceanbreeze leek toe te kunnen geven dat ze niet perfect was, en ze was zelfs wat jonger dan Crowcall, dus misschien zou ze wel luisteren...

Ze begon te praten voor ze er erg in had. "Het is niet echt mijn plaats om te zeggen wat je moet doen... maar ik denk dat het altijd goed is om te onthouden dat de andere clans niet anders zijn dan wij. Het klinkt altijd alsof ze altijd op onze ondergang uit zijn of iets dergelijks, maar volgens mij proberen zij net als wij gewoon hun levens te leiden. En daar hebben ze net zo veel recht op als wij." Ze keek Oceanbreeze aan, maar richtte daarna haar blik op de grond, bang dat ze nu te ver ging.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

The queen [Oceanbreeze] WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The queen [Oceanbreeze] 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimema 16 jan 2017 - 7:51

Gelukkig sprak de donker gekleurde kattin haar niet tegen toen ze haar duidelijk maakte dat ze beter niet alleen kon gaan. Met dit weer en de spanningen die daarmee kwamen was Oceanbreeze altijd iets achterdochtiger. Immers waren vaak de zware tijden ook de spannende tijden. Zolang elke clan voldoende had voor zichzelf, probeerden ze meestal niet elkaars territorium af te pakken. Met de zware, droge Leaffall hadden alle clans het moeilijk gehad. Er waren meer belangrijke taken bij gekomen en elke dag was een gevecht. Hopelijk zou het nog niet leven op dood worden. Waarin alleen de sterkste van de sterkste het zouden redden. Dat zou pas een grote klap zijn naar alle katten die ze in zeer korte periode verloren waren. Waarvan ze zelf de meeste katten ook nog eens gekend had.

Hierna sprak de jonge Deputy over haar onzekerheden. Immers was het erg veel waar ze verantwoording voor droeg. Om nog maar te zwijgen over het feit dat sinds voordat ze Deputy was geworden ze al in de problemen zaten. Als het weer niet snel op knapte zou de jonge grijze tabby misschien meer rond moeten vragen en meer risico nemen. Ze hield daar totaal niet van, ze wou het zo veilig mogelijk spelen. Het hielp niet dat de meeste Warriors hun leven wel wouden geven als het betekende dat ze voldoende voedsel en drinken hadden. Echter wou Oceanbreeze zeker niet met levens spelen. Elke kat zou zeer gemist worden en één leven was al een ongelofelijk grote prijs, laat staan als er meer in een gevecht verstrikt raakten en of zwaargewond of dood terug naar het kamp gehaald moesten worden. Dat zou lastiger zijn dan gezonde katten die iets minder te eten hadden. Al wist ze zelf ook wel dat het niet iets minder was. Met een vriendelijke nadenkende frons op haar gezicht at ze het muisje op terwijl ze naar Crowcall luisterde. "Niemand maakt nooit fouten, maar als je je best doet om de clan niet iedere twee manen in een oorlog te storten ben ik al heel tevreden." Mauwde de kattin waardoor Oceanbreeze met een half moederlijk glimlachje knikte. Dat kon ze wel se vraag was of dat wel voldoende was. Zelf was ze niet graag in gevecht. Ze konden als clans het beste samenwerken in moeilijke tijden in plaats van elkaar af te zeiken. Echter waren veel Leaders daar niet tot in staat. Daarbij was Oceanbreeze relatief zachtaardig, ze ging gevechten het liefst uit de weg door een goed gesprek dan zich er helemaal in te storten. Al kon ze het natuurlijk wel, als het moest hadden de tegenstanders een gewaagde tegenstander aan haar. De liefde voor haar clan was bekend, dat was een ding dat zeker was. De zwarte kattin knipperde met haar ogen toen Oceanbreeze haar een andere vraag stelde. "Deels," mauwde de ander. Oceanbreeze knikte, dan was het vast een van de katten die op dat moment weinig in te brengen hadden en gingen jagen. "Ik kon niet echt een bijdrage leveren, dus ben ik gaan jagen, zoals je zei." Mauwde de ander waarna ze goedkeurend knikte. Dat was ook de opdracht die ze gegeven had zodat ieder in de clan op dat moment een nuttige taak had. Het was even stil voordat Crowcall begon te praten. "Het is niet echt mijn plaats om te zeggen wat je moet doen... maar ik denk dat het altijd goed is om te onthouden dat de andere clans niet anders zijn dan wij. Het klinkt altijd alsof ze altijd op onze ondergang uit zijn of iets dergelijks, maar volgens mij proberen zij net als wij gewoon hun levens te leiden. En daar hebben ze net zoveel recht op als wij." De kattin keek haar aan maar leek te twijfelen over de manier waarop ze tegen de Deputy had gesproken, want het volgende moment keek ze naar de grond. "Dat weet ik Crowcall. Ik zal dan ook niet twijfelen om de Riverclan om hulp te vragen nu het drinkwater bijna op is. Echter zal ik er wel altijd met Everstar over moeten hebben en ben ik en hopelijk jij ook, voornamelijk trouw aan mijn Leader en mijn Clan." Mauwde ze rustig en zacht, ondanks dat zat er echt wel kracht in haar stem. Ze keek nog een keer vriendelijk naar de andere Warrior voordat ze soepel opstond en haar wenkte. Haar stappen waren soepel voor een kattin in de Nursery terwijl ze langzaam de open plek op liep. Het dore gras prikte iets in haar poten maar daar ergerde ze zich niet meer aan. Naast de Nursery, een beetje afgelegen nam ze plaats. "Crowcall, dit is ongeacht welk bloed we dragen ons thuis. Met alle gevaren en uitdagingen maar ook met de mooie dingen. Zoals de kittens en jonge Apprentices. De toekomst is aan hen. Het is nu aan ons die toekomst veilig te stellen. Daarom weiger ik ook om Warriors in gevaar te brengen ondanks dat ik weet dat we met weinig voedsel en drinken te maken hebben." Mauwde ze rustig. Een soort van rust en trots in haar stem.


The queen [Oceanbreeze] Oceano10
The queen [Oceanbreeze] LcrIgCQThe queen [Oceanbreeze] JwNO92gThe queen [Oceanbreeze] EjrsROFThe queen [Oceanbreeze] UK1ajoIThe queen [Oceanbreeze] 3qCkg2fp_oThe queen [Oceanbreeze] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
The queen [Oceanbreeze] Ngzy20
Floriske
2240
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimedo 26 jan 2017 - 20:18

Oceanbreeze reageerde begripvol. "Dat weet ik Crowcall. Ik zal dan ook niet twijfelen om de Riverclan om hulp te vragen nu het drinkwater bijna op is. Echter zal ik er wel altijd met Everstar over moeten hebben en ben ik en hopelijk jij ook, voornamelijk trouw aan mijn Leader en mijn Clan." Crowcall maakte een instemmend geluidje, maar haar hart klopte in haar keel terwijl Oceanbreeze haar nog eens vriendelijk aankeek, bang dat de deputy recht door haar heen zou kijken en zou zien dat ze er niets van meende. Ze wás trouw aan haar clan, ze zou niemand hier willen schaden, maar ze was niet voornamelijk trouw. WindClan en Everstar stonden niet op de eerste plaats. Op de eerste plaats kwam haar familie, kwamen haar vrienden. Waarvan er een paar in deze clan zaten. Maar ook een paar in andere, en dat was voor haar genoeg reden om geen enkele clan te willen schaden. Ze was trouw aan alle clans en daardoor aan geen enkele volledig.

Ze beet op haar lip en liep zwijgend achter Oceanbreeze aan, die verder sprak nadat ze een rustig open plekje naast de nursery had opgezocht. Crowcall richtte haar blik op de grond en vroeg zich af of die opmerking over het bloed betekende dat Oceanbreeze wist dat Crowcall half-clan was. Het was geen echt geheim, maar maar weinig katten waren zich ervan bewust. Ze zuchtte. Oceanbreeze had gelijk. Dit was haar thuis, deze grond onder haar poten was haar grond, dit gras haar gras. Ze zou nergens anders willen wonen. Maar waarom moest een thuis zulke scherpe grenzen hebben? Ze keek naar Oceanbreeze. Het klonk mooi, zoals ze het nu zei, en Crowcall hoopte dat het zo zou blijven als de queen leider werd. Ze kon het al bijna voor zich zien. Zorgzame Oceanstar voor WindClan, vreedzame Silverstar voor ThunderClan, gezellige Tallstar voor ShadowClan... Het zou zo goed kunnen worden. Butterstar zou ook wel bijtrekken als alle andere clans enkel op vrede uit waren. Crowcall glimlachte, hoopvol gestemd door dit visioen. "Laten we er een veilige toekomst van maken", miauwde ze zacht.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

The queen [Oceanbreeze] WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The queen [Oceanbreeze] 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The queen [Oceanbreeze]   The queen [Oceanbreeze] Icon_minitimezo 29 jan 2017 - 13:30

Crowcall leek in te stemmen met haar woorden waardoor de jonge Deputy iets ontspande. De zilverkleurige kattin stond er om bekend rechtvaardig te zijn en vaak anders tegen problemen aan te kijken dan Everstar. Dit betekende niet dat ze geen sterk front vormden, immers overlegden ze veel en kwamen ze samen ook altijd op een goed antwoord uit. Eentje waar ze beide mee konden leven, ze wist dat ze een goed gesprek met Everstar zou moeten houden om een andere clan om hulp te vragen of hulp te bieden. Ze snapte heel goed dat de rosse Leider de andere clans op een afstandje wou houden. Als de anderen niet in konden schatten hoe sterk of zwak ze waren, hadden ze minder kans dat ze aangevallen werden omdat ze te zwak leken. Nu kon geen enkele clan zeker zijn dat ze hen konden verslaan op eigen gebied. Ze keek met haar blauwe ogen in de oranje van Crowcall en had heus wel door dat de andere zwarte kattin waarschijnlijk niet zou kunnen strijden tegen andere clans. Het was dan ook iets dat ze hoopte dat de kattin nooit zou moeten doen, immers zou geen enkele kat het haar vergeven als ze voor een andere clan koos. Dat was ongeveer het ergste wat een Warrior kon doen, ze moesten trouw zijn en in staat zijn om tegen hun vrienden in andere clans te vechtten als het er op aan kwam. Ze wist dat het met Crowcall misschien ook wel iets anders lag omdat ze een half-clanner was en dus ook familie in een andere clan had zitten. Geen enkele kat wou tegen een van hun families vechtten.

Zodra de jonge Queen en Deputy opstond om naar een rustiger plekje te lopen om Crowcall te verklaren hoe zij er over dacht. Volgde de zwarte kattin haar ietwat zenuwachtig. Waarschijnlijk verwachtte ze elk moment een corresatie. Iets dat de zilvere kattin niet ging doen. Er was niets om boos om te worden. Crowcall had naar haar weten de clan nog niet verraden en daarbij was ze tot nu toe alleen maar trouw geweest. Er waren andere katten in de clan waar ze zich eerder zorgen om zou maken, zoals Barksound. Want hij had de clan opzettelijk in gevaar gebracht, opzettelijk over haar broer gelogen. En hoe iedereen Whitelion ook had gevonden, zo iets had niet moeten gebeuren. Ze sprak over half-clanners waardoor Crowcall even naar de grond keek. Het was geen geheim dat de zwarte kattin half-clanner was waardoor Oceanbreeze wist dat het een gevoellig onderwerp kon zijn. Niet alle katten waren zo goedhartig naar half-clanners gericht. Al kon de kattin hier natuurlijk niets aan doen. Haar ouders hadden misschien een fout gemaakt, maar zijzelf was daar enkel een product van. Ze had er nooit voor gekozen en dus zag Oceanbreeze gewoon een Windclan Warrior, met een iets andere bloedlijn. Ze verklaarde aan de zwarte kattin dat dit hun thuis was en die dus beschermd diende te worden. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor de katten die zichzelf niet konden beschermen, zoals de kittens, Queens en Elders. De zwarte kattin zuchtte maar zodra ze weer opkeek leek ze iets vrolijker te kijken, waardoor Oceanbreeze haar met een zachte blik in zich op nam. "Laten we er een veilige toekomst van maken," mauwde de ander zacht waarop Oceanbreeze zachtjes spon en knikte. "En mag Starclan ons beschermen zolang we deze paden volgen." Vervolgde ze met een zachte glimlach voordat ze ontspannen haar schouders rechtte en haar oren liet wiebelen.


The queen [Oceanbreeze] Oceano10
The queen [Oceanbreeze] LcrIgCQThe queen [Oceanbreeze] JwNO92gThe queen [Oceanbreeze] EjrsROFThe queen [Oceanbreeze] UK1ajoIThe queen [Oceanbreeze] 3qCkg2fp_oThe queen [Oceanbreeze] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The queen [Oceanbreeze]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: