The sound of silence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The sound of silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The sound of silence DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: The sound of silence   The sound of silence Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 17:35

Harekit trippelde de nursery uit en voelde vrijwel meteen een koude windvlaag door haar vachtje gaan. Ze liet haar ogen rond het kamp gaan voor ze deze achter haar op de nursery richtte. Het was nu de vraag of ze terug de warme nursery in zou gaan of hier buiten zou blijven en dan hopen dat ze zou wennen aan de wind. Ze was niet van plan om zo snel alweer terug te gaan naar de nursery en dus liep ze vooruit, oplettend dat ze niet andere katten in de weg zou lopen. Het was vrij rustig in het kamp op het moment als je het haar vroeg, wat betekende dat ze minder hoefde op te letten dat ze anderen in de weg zou zitten.

[Oceanbreeze]


The sound of silence J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The sound of silence 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The sound of silence   The sound of silence Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 18:13

Oceanbreeze hield alle kittens van de Nursery nauwlettend in de gaten, zodat ze er zeker van kon zijn dat ze allemaal in orde waren. Immers was het een zware Leaffall geweest en nu Leafbare was begonnen zou het vast niet eenvoudiger worden. De zilverkleurige kattin had dan ook een kitten in de gaten gehouden die de Nursery verliet. Het was koud buiten en ondanks dat ze wist dat Harekit niet de jongste van de Nursery was maakte ze zich toch zorgen om de koude. Immers was dat hetgeen waaraan Rosekit was overleden. Kittens hadden niet zo'n sterk immuunsysteem, daarom had ze hen ook liever zoveel mogelijk in de warme Nursery. Al kon even buiten zijn ook geen kwaad. Soepel trippelde de jonge Deputy richting de kitten die de Nursery zonet verlaten had waarna ze haar met vriendelijke blauwe ogen aan keek. Ze had al een poosje het vermoeden dat Harekit wellicht slechthorend was of doof aan één kant. Echter had ze het behalve naar Tigergaze niet uitgesproken.


The sound of silence Oceano10
The sound of silence LcrIgCQThe sound of silence JwNO92gThe sound of silence EjrsROFThe sound of silence UK1ajoIThe sound of silence 3qCkg2fp_oThe sound of silence 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The sound of silence DPKsfdL
Cynthia
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: The sound of silence   The sound of silence Icon_minitimema 9 jan 2017 - 14:18

Het was dan wel koud, maar ondertussen raakte ze er toch wel een beetje gewend aan, ook al was het wel even koud op het moment dat de wind wat harder blies. Het was echter nog niet genoeg om haar terug te laten gaan naar de nursery, ze vond het wel fijn om even buiten te zitten zonder dat alle andere kittens om haar heen waren. Ze vond dat ze soms wat druk waren en wilde daarom wat rust. Ze merkte echter eerst niet dat er iemand naar haar toe was gekomen tot Oceanbreeze ineens in haar gezichtsveld verscheen. Ze probeerde niet te laten merken dat de deputy haar had laten schrikken, maar ze schatte de kans niet groot in. "Hallo, Oceanbreeze." Zei ze dan ook, terwijl ze omhoog keek naar de deputy.


The sound of silence J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sound of silence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: