Comfort breeds weakness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Comfort breeds weakness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tank
Member
Comfort breeds weakness LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Comfort breeds weakness   Comfort breeds weakness Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 21:04


tank
i seek only the strongest
De basis was gelegd. Eindelijk, het had hem genoeg tijd gekost. Hij was niet echt het type om met van die heel erg geniale ideeën te komen. Om eerlijk te zijn was hij ook niet het type om met veel katten tegelijk om te gaan. Daarom was hij nooit Elite gejoined. Maar dit, dit was anders. Het ging niet om een clan of om een groep met heel erg veel regeltjes of verwachtingen. Beschermers moesten beschermen, jagers moesten jagen. Punt, einde, verder niks meer. Wie weg wil, ging weg, wie wilde joinen, mocht joinen. Als ze geschikt waren voor één van die taken, weliswaar.

Voor nu moest hij alleen nog een geschikt territorium vinden. Er was wel wat interesse, en met de naderende winter wou hij liefst ergens binnen slapen. Vandaar dat hij richting een hoop boerderijen was gelopen, een paar van de locaties in zijn kop had opgeslagen. De dagen dat hij naar zijn eigen kleine territorium terug liep, waren bijna geteld. Maar dat wou nog niet zeggen dat hij het al zomaar aan iemand anders zou overlaten. Hoewel de kat die het obvious geurspoor had achtergelaten, nog niet over zijn grens was gegaan, wou hij het toch even checken. De grote kater liep niet bepaald subtiel richting de bron van de geur. ”Well kijk eens aan. Een bijna-indringer”, Begroette hij de she-cat, niet bepaald erg vriendelijk maar ook niet extreem vijandig.

&Azola


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azola
Member
Comfort breeds weakness GF9l1zr
Loïs
282
Actief
I'll be going back to these streets, this is all I could be

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Azola
BerichtOnderwerp: Re: Comfort breeds weakness   Comfort breeds weakness Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 23:27

Nooit kwam ze hier. Het was onbekend gebied voor haar, en het was beangstigend om zich zo bloot te stellen. Maar ze kon niet daar blijven waar ze zich voor zo lang had kunnen verbergen. De stad was altijd een veilige plek voor haar geweest, ergens waar de katten van haar vroegere thuis haar nooit zouden kunnen vinden. Maar vandaag was het tegendeel bewezen. Ze was niet volledig zeker van haar zaak; het kon immers zijn dat een kat enkel veel op Thoraks geleken had. Maar ze had het zekere voor het onzekere genomen, en was weggerend. Naar de ver uitgestrekte gebieden die kenmerkend waren voor katten zoals haar. Katten op de vlucht, katten zonder werkelijk thuis. Katten die alleen waren. Hoewel ze een zekere haat had voor de stad, was de haat voor dit gebied veel meer. Het was hier zo ontzettend stil, dat ze zich onveilig voelde. Bovendien had ze verhalen gehoord over de katten hier, en deze waren nooit al te vriendelijk. Azola had geen idee van wiens gebieden bij wie hoorden, en de geuren leken door de onbekendheid te overlappen. Haar hart klopte wild in haar keel toen ze pootstappen hoorde. Alert keek ze op, en haar blik viel op het grote gestalte van wat waarschijnlijk de eigenaar van dit gebied was. Haar ogen werden koud, en ze boorde hen genadeloos in die van de ander. Ze zou geen zwakte laten zien. Hoewel ze duidelijk geen kans had tegenover de kater, zou het uitdraaien tot een gevecht, zou ze nooit haar angst laten zien. Ze bleef hem enkel aanstaren toen hij sprak. Gaf geen antwoord, wist niet goed wat ze erop zeggen moest zonder te laten blijken dat ze hier nooit kwam.


Comfort breeds weakness Azolao10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Comfort breeds weakness LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Comfort breeds weakness   Comfort breeds weakness Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 23:58


tank
i seek only the strongest
Haar verschijning integreerde hem. Ze draaide zich om toen ze zijn aanwezigheid opmerkte. Wat moest overkomen als een ijzige, afstandelijke blik, wekte zijn nieuwsgierigheid alleen maar meer. Haar ogen waren, om het zacht uit te drukken, prachtig. Zelden had hij zo’n indringende ogen gezien. Misschien was hij wel een beetje onder de indruk. Voor de rest was haar houding bijna stoïcijns. Ze leek niet bang te zijn voor hem, en daar had ze ook geen reden toe. Voor nu. Ze had het geluk hem te treffen in een bijzondere bui. Anders had hij andere rogues zo dicht bij zijn territorium niet geduld.

Zwijgzaam bleef de she-cat hem aanstaren, hij speelde het spelletje gewoon mee en nam de tijd om haar in zich op te nemen. Na een korte tijd van stilte knipperde hij met zijn ogen, kwam daarbij zowaar uit zijn trance. ”Dus, heb je een reden om hier te zijn of kwam je toevallig langs?” Vroeg hij, een duidelijke vraag waar hij wel een antwoord op verwachtte. Hij vond het namelijk niet echt aangenaam, praten alsof hij tegen de bomen bezig was.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azola
Member
Comfort breeds weakness GF9l1zr
Loïs
282
Actief
I'll be going back to these streets, this is all I could be

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Azola
BerichtOnderwerp: Re: Comfort breeds weakness   Comfort breeds weakness Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 21:34

Er korte tijd verstreek waarbij ze beiden niets zeiden, elkaar enkel aanstarend. Azola wist niet goed wat te denken van de kater; hij bleek niet al te agressief te zijn, gezien hij haar nog niet aangevallen had, maar ze durfde ook nergens vanuit te gaan. Haar houding bleef afstandelijk, met spieren die constant aangespannen bleven en ogen die hem ijskoud aankeken. Toen vroeg hij wat haar reden was om hier te zijn, en ze bewoog kort met haar oren, die gesierd werden met verscheidene littekens en gaten. Ze hield nog tijdelijk haar mond dicht, dacht na over haar antwoord. "Niets in bijzonder," beantwoordde ze toen, waarbij haar stem datzelfde afstandelijke aannam dat in haar ogen stond. Zolang ze zich was afzijdig hield, hoopte ze oninteressant te blijven. Oninteressant genoeg.


Comfort breeds weakness Azolao10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Comfort breeds weakness LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Comfort breeds weakness   Comfort breeds weakness Icon_minitimezo 8 jan 2017 - 0:39


tank
i seek only the strongest
Zijn voorgevoel was de afgelopen maand wel aangescherpt, sinds hij bezig was met zijn plannetje. Hij nam nu echt de tijd om hoogte te krijgen van de katten die zich in zijn buurt waagden. Niet meteen weg jagen, eerst zien wat voor type hij voor zich had. Deze.. Was moeilijk. Hij kreeg geen vat op haar. En dat maakte hem nieuwsgierig. Ze deed haar uiterste best om afstandig te zijn, iets wat hij wel kon snappen. Ze leek echter niet bang voor hem, of dat liet ze toch niet merken. Al liet ze eigenlijk niet veel merken over het algemeen. "Niets in bijzonder," Reageerde ze op zijn vraag. De skogkatt knikte enkel. Het was haar antwoord, en daar zou hij niet op verder vragen.

Wat hem wel op viel, waren haar vele littekens. Maar ze maakten haar niet lelijk. Meer nog, het gaf haar iets van een charme, een diepgang. Tank besloot om het over een andere boeg te gooien. ”Ook veel last van de droogte?” Vroeg hij, een onschuldige vraag, maar hij kon er veel informatie uit halen. Als ze maar antwoordde, dat was natuurlijk de gok. ”Ik merk dat de prooi aan het uitdunnen is”, Vervolgde hij, op dezelfde toon als eerder, al hield hij haar goed in de gaten, om haar reactie te peilen.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Comfort breeds weakness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: