Sweet whistle 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sweet whistle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Anni
Member
Sweet whistle VoVbUMS
F e r n e t j e
34
Actief
God is Gracious; Favour; Grace; God has Shown Favour; Ornament


CAT'S PROFILE
Age: 6 moons ▲
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Anni
BerichtOnderwerp: Sweet whistle   Sweet whistle Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 21:19

▲ i want to break free

Anni was maar klein. Ze had een slank lichaam, maar zou later uitgroeien tot een iets bredere poes. Dat had ze van haar mama. Het gevlekt poesje zat in elkaar gedoken. Haar oren waren net antennes en het zachte dons in haar oren waren de ontvangers. Haar mond was een stukje open. Ook haar snorren werkten mee. Ze waren net waaiers die elk geluid opvingen als een trilling. Toen ze een trilling voelde spitste ze haar oortjes nog meer. Bijna meteen hoorde ze ook een hartje kloppen. Ze sloop zachtjes vooruit. De witte haartjes tussen haar pootkussentjes zorgden ervoor dat ze geruisloos kon lopen. Ze trippelde dan ook onder een struik. Haar gele ogen vingen een beeld op. Een konijn. Bijna sprong ze op van vreugde. Hier kon ze zeker drie dagen mee doen. De bomen boven haar woeien zachtjes in de koude, kurkdroge wind. Alles ratelde en het konijn keek op. De lapjespoes sprong uit haar struik en mikte tussen de ogen. Ze kwam met haar hoofd recht boven de nek van het konijn. Met een verstikkende beet maakte ze het eten dood. Njam!

+ Tank


Sweet whistle R8oiPZk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Sweet whistle LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Sweet whistle   Sweet whistle Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 21:47


tank
there is the hunter and the hunted
Nog even en hij zou verhuizen. Zijn beslissing was gevallen op een leegstaande stal, waar alleszins wel grote dieren in hadden gestaan. Het leek er op dat het ding al jaren niet meer in gebruik was, en het stond ook afgelegen, in een grote weide. Het perfecte territorium dus. Hij was momenteel onderweg naar dat territorium, om zichzelf de tijd te gunnen er wat rond te lopen en verder te ontdekken of het wel zo geschikt was als hij dacht.

Zijn bezigheid werd echter onderbroken toen hij een relatief kleine she-cat in het oog kreeg. Ze was momenteel in sluiphouding, en geïnteresseerd bleef de gigantische kater staan. Ze was op jacht, en ergens voelde hij een beetje jaloezie bij hoe perfect het er allemaal uit zag. De jonge she-cat ging in de aanval, sprong bijna moeiteloos op haar prooi. Op dat moment zette Tank zich in beweging, niet van plan om de prooi af te pakken. Nee, daar had hij niks aan. Dan kon hij één keer eten en dan hield het wel weer op. Hij was veel meer geïnteresseerd in de skills van de she-cat. Skills die ze in principe voor hem zou kunnen inzetten. ”Goeie vangst”, Complimenteerde hij toen hij dicht genoeg in de buurt was. De skogkatt ging zitten, geen agressie of wat dan ook in zijn houding, zodat hij haar niet per ongeluk weg zou jagen.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anni
Member
Sweet whistle VoVbUMS
F e r n e t j e
34
Actief
God is Gracious; Favour; Grace; God has Shown Favour; Ornament


CAT'S PROFILE
Age: 6 moons ▲
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Anni
BerichtOnderwerp: Re: Sweet whistle   Sweet whistle Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 14:14

▲ i want to break free

”Goeie vangst”, mompelde een kat. Anni keek geschrokken op. Wat? Ze keek naar de kat die zeker vier koppen groter was dan haar. Het gevlekte poesje legde beschermend haar staart over het konijn. Hier kon ze drie dagen op leven, ze zou het niet laten afpakken. "Dankje," fluisterde ze. Haar stemmetje trilde een beetje. Enge grijze kater.


Sweet whistle R8oiPZk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Sweet whistle LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Sweet whistle   Sweet whistle Icon_minitimeza 7 jan 2017 - 14:24


tank
there is the hunter and the hunted
Zijn houding was niet imponerend, maar toch maakte hij een indruk op de kleine she-cat. Hij bleef dan natuurlijk ook wel gewoon erg groot, daar kon hij niks aan doen. Beschermend ging ze tussen hem en de prooi staan. "Dankje," Fluisterde ze met een trillende stem. Tank knikte kort. ”Maak je geen zorgen, ik ga hem niet afpakken”, Zei hij toen maar voor de zekerheid, gezien hij haar niet kon overtuigen met zijn houding alleen. ”Jij bent ook een rogue toch? Leef je alleen?” Vroeg hij toen, misschien een vreemde vraag. Als het antwoord daar positief op was, zou hij haar echter een aanlokkelijk voorstel kunnen doen, waar hij ook iets uit kon winnen. Maar dan moest hij het iets voorzichtiger aanpakken dan anders, deze rogue was naar zijn gevoel nog erg jong en redelijk onzeker. Haar meteen voorstellen om een hele groep te joinen, zou misschien net iets te veel van het goeie zijn.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet whistle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: