Failure..? [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Failure..? [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Failure..? [open] Jp1agmE
Marieke
43
Actief
It's not geniuses that change the world. It's the ordinary ones who make every effort they can.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Magpieheart
BerichtOnderwerp: Failure..? [open]   Failure..? [open] Icon_minitimezo 8 jan 2017 - 21:51


Magpieheart keek vanaf een afstandje naar wat een aantal manen geleden de grote rivier met stevige stroming was waar de RiverClan een deel van haar trots van kreeg. De rivier was gekrompen tot een veel kleinere stroom dan dat ‘t normaal gesproken zou zijn door de droogte die al een tijd heerste in de Clangebieden. De kou maakte het ook niet veel makkelijker om prooidieren te vinden aangezien het oppervlakte van (wat over was van) de rivier bevroren was en er een hoop land-prooidieren waren die zich verstopt hadden voor hun winterslaap. De wit met zwart gevlekte kater stapte op de lage waterstroom af, het leek erop dat de ijslaag deze ochtend nog niet stukgemaakt was, of in ieder geval nog niet op deze plek. “Tijd om aan het werk te gaan,” zei Magpieheart op een zachte toon, hij had het meer tegen zichzelf dan tegen wie of wat dan ook.
Hij zette zijn voorpoten op het bevroren wateroppervlak en zette er voor een kort moment stevige kracht op. Hij herhaalde dit enkele keren tot het ijs voor een groot deel gebroken was, maar helaas resulteerde dit ook in dat de wit-zwarte RiverClan kater het water in zakte. De rivier was niet zo diep meer, wat in deze situatie in Magpie’s voordeel werkte maar helaas niet voor lang. “Bij StarClan!” Magpieheart liet duidelijk van zich horen nadat hij het water in gedonderd was. Dat was ook toen hij besefte hoe ondiep het water was en wat een slecht nieuws dat zou zijn voor de RiverClan als de droogte niet snel ten einde kwam. Pas daarna kwam hij tot de beseffing dat hij zojuist in ijskoud water was gevallen. Hij bewoog zich met snelle bewegingen terug naar de rivierbedding waar hij zich niet veel eerder had bevonden.
Hij schudde zijn lichaam van kop tot staart om het water van zich af te krijgen en likte daarna zijn vacht zo droog als op dit moment mogelijk was voor hem. Dat was veel te koud geweest, misschien moest hij straks even de medicine cat even vragen om hem even na te kijken. “Ik heb gefaald,” mompelde de wit-zwarte kat terwijl hij een blik wierp op het deel van de rivier waar hij zojuist bezig was geweest. De meeste katten zouden waarschijnlijk zeggen dat hij totaal niet gefaald had, maar in Magpie’s ogen moest alles zo goed als hij wist dat mogelijk was voor hem en dit had een stuk beter gekund.
Magpieheart besloot om terug te gaan naar het kamp, misschien was het beter als hij voorlopig een beetje uit de buurt van de rivier bleef. Hij hoopte op het tegenkomen van prooigeuren op de weg naar het kamp zodat hij op z’n minst iets nuttigs had toe te voegen aan de prooistapel. Tijdens zijn weg terug naar het kamp passeerde hij een van zijn Clangenoten. “Hallo,” begroette hij de andere kat. De gevlekte kater wilde verder lopen maar een snelle koude rilling schoot langs zijn ruggengraat waardoor hij voor een kort moment stond te trillen voordat hij verder zou kunnen lopen. Hij hoopte dat zijn (op dit moment nogal vochtige) vacht niet bevroren was voordat hij het kamp bereikt had…

Words: 528 | Tag: niemand (Open voor RiverClankatten)
OOC: Ik heb al even niet meer ge RP'd dus het is weer effe inkomen :') (Sorry als ik iets fout gedaan heb of zo ^^")
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Failure..? [open] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Failure..? [open]   Failure..? [open] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 19:31Met een korte zwiep van zijn staart stapte Conchfur over de bevroren grond, die licht kraakte onder zijn poten. Hij had zojuist het kamp verlaten met het besluit om wat te gaan jagen, of misschien de grenzen te checken. Zijn mondhoeken waren opgetrokken in een dunne glimlach. Conchfur's opgewekte gezichtsuitdrukking gaf echter niets weer van de irritatie die aan hem knaagde, die dan ook de reden was dat de grenzen steeds in zijn achterhoofd rondspookten. De winterse droogte gaf hem een ongemakkelijk gevoel, wat niet bepaald verminderd werd door de wetenschap dat WindClan waarschijnlijk de droogte als excuus zou gebruiken om hun territorium eens goed te bekijken. En dan ook nog het tekort aan prooi... Die konijnen waren tot alles in staat.
De kleine kater ging kort zitten en ademde uit op zijn voorpoot, terwijl hij zijn klauwen enkele keren in-en-uittrok. De grond was zo koud dat bijna al het gevoel uit zijn pootkussentjes was verdwenen. Irritant, op zijn minst. Toen hij had besloten dat zijn bloed weer stroomde stond hij op en keek naar de struiken linksvoor hem. Hij had pootstappen gehoord, en zijn vacht ging onwillekeurig omhoog staan. Natuurlijk zou het geen WindClanner kunnen zijn, dit was veel te dicht bij het kamp. De kat bleek Magpieheart te zijn, en Conchfur's wenkbrauwen gingen iets omhoog bij het zien van de vacht van zijn Clangenoot. 'Zwemmen? In dit weer?' zei hij, verbazing en een klein lachje hoorbaar in zijn zoete stem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Failure..? [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: