Belangrijk!!! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Belangrijk!!!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Belangrijk!!! Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Belangrijk!!!   Belangrijk!!! Icon_minitimema 9 jan 2017 - 13:07

Dag jongens (:

Net zoals elke volwassene moet ook ik de stap zetten naar het werken en ik kan met trots zeggen dat dat vandaag voor mij is gebeurd. Hoewel er nog niks officieel vaststaat, zit het er dik in dat ik binnenkort mag gaan werken. Dit gaat gecombineerd zijn met de opleiding die ik nu al doe, wat er op neerkomt dat ik enkel het weekend heb voor te posten. Omdat ik echter ga werken, wordt het studeren voornamelijk verschoven naar het weekend. Jullie zien het al aankomen, maar ik ga het even voor de duidelijkheid zeggen: dit laat weinig momenten voor mij over om te posten.

Ik kan me inbeelden dat verschillenden nu al wel denken: "Oh nee, ze gaat van Warrior Cats af!" Dit is echter niet het geval. Ook ga ik geen accounts droppen, dus de verhaallijnen die er nu zijn blijven er. Wel moet ik toegeven dat ik prioriteiten ga moeten stellen. Dit houdt in dat alles wat met Shark te maken heeft sowieso voorrang krijgt. Niet de gewone topics, maar wel de topics die met BC verbonden zijn. Taken, trainingen, verhaallijnen,... Dat is het éérste waar ik me naar richt. Op de tweede plaats zullen de rest van de patrols, trainingen en verhaallijnen staan van mijn andere acc's. Deze heb ik toevallig al netjes in een document op een rijtje gezet, dus bang zijn dat ik het overzicht kwijt raak hoeven jullie ook niet te zijn. Op de derde plaats komen dan de gewone topics die niks met een verhaallijn te maken hebben. Omdat deze topics op de derde plaats staan, kan het goed zijn dat je weken moet wachten voor een account eer dat deze antwoordt. Als ik op termijn merk dat ik het echt niet meer kan combineren, ga ik accounts moeten laten vallen. Maar goed, zover zijn we nog niet. Ik zal het zo zeggen: als ik kan posten dan post ik. Ik heb geen zin om WC achter me te laten en ik zie het ook geen zitten om acc's te droppen, dus dan moet het maar zo.

Dus, korte samenvatting + nog één puntje toegevoegd:

- Ik heb vanaf volgende week of eind januari minder tijd om te posten.
- Alle Clanzaken met Shark hebben prioriteit.
- Alle verhaallijnen, patrols, trainingen met andere acc's zijn tweede prioriteit.
- Gewone topics komen op de laatste plaats = lang wachten op antwoord.
- Er worden géén topics meer bijgenomen met mijn accounts als de teller boven de tien staat. Dit wordt bijgehouden in een dropping-topic die ik dadelijk ga aanmaken. Wil je per se een topic met één van mijn acc's? Check dan de teller na!

Bedankt voor het begrip!

Groetjes
Freedje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Belangrijk!!! Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk!!!   Belangrijk!!! Icon_minitimema 9 jan 2017 - 14:57

Dit was ik daarnet even vergeten te vermelden (excuses voor de dubbelpost): Alles dat via PM gaat wordt vanaf nu via Shark geregeld! En daarmee bedoel ik ook echt alles. Ook als het over een andere account gaat. Dit omdat Shark mijn main account wordt ^^ Bedankt allemaal voor het rekening houden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Belangrijk!!! Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk!!!   Belangrijk!!! Icon_minitimedi 17 jan 2017 - 19:43

Excuses voor de dubbelpost, maar ik heb vandaag het nieuws gekregen dat ik over twee weken aan de slag mag gaan. Ik raad iedereen aan om bovenstaande topic te lezen en dit topic ten alle tijden te controleren wanneer je me vraagt om een nieuw topic. Dat topic staat er niet voor niets! Ik heb er veel werk en tijd in gestoken, dus het lijkt me voor jullie een kleine moeite als jullie dit van te voren even controleren ^^

Note: Topics met Shark die BloodClan-gerelateerd zijn mogen altijd aangevraagd worden! Dat ik kan gaan werken en daardoor minder tijd overhoud wil niet zeggen dat ik geen energie meer in hem of in actieve leden wil steken! Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Belangrijk!!!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Absence-
Ga naar: