Doubt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Doubt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Muta
Member
Doubt Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Doubt   Doubt Icon_minitimema 9 jan 2017 - 15:30

Iet wat vertwijfeld keek Muta naar de uitgang van het kamp. Ze wilde zo graag, maar toch stopte iets haar. Ze was al tijden niet buiten geweest, vooral omdat ze gewoonweg geen zin had, maar er zat iets dwars. Sinds de dood van haar moeder -wat nu al enige tijd geleden was- was ze aan het na denken wat ze hier überhaupt deed. Waarom hoorde ze bij deze verdoemde Clan? Het allerliefste was ze al weggerend, om nooit meer terug te keren, maar toch stopte iets haar. Toch enige liefde? Of angst? Verward schudde ze haar kop, en wierp haar amberen ogen naar haar poten. Ze wilde hier zo graag weg, maar ook zo graag blijven, en ze had geen idee waarom. De bruine tabby zuchtte, en keek weer voorruit. Dit keer dwaalde haar blik naar beneden, waar één kitten haar zat aan te kijken. "Hallo Runa." miauwde ze, duidelijk makende dat ze wel dichterbij mocht komen. "Is er iets?"

- eerste post voor Runa! c:all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Doubt Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Doubt DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 21:38

Een verveelde blik lag in Runa’s ogen. Die had ze altijd wanneer ze in de barn was. Ze was nu drie moons oud, maar ze had niet echt het idee dat de tijd echt heel snel vooruitging. Ze wilde het gedeelte buiten het camp verkennen, maar wist wel beter dan dat te doen nadat Claw haar gewaarschuwd had op haar brutale gedrag. Ze kon het natuurlijk bij die deputy proberen, maar ze dacht niet dat hij echt een zwakte had voor kittens. Hij keek altijd zo nors uit zijn ogen dat Runa dacht dat hij elke dag iets vies rook. Dat moest haast wel. Hij had altijd zo’n boze blik in zijn ogen, net alsof hij écht iets onder zijn neus had zitten dat daar niet hoorde te zijn. De she-cat richtte haar blik op een tabby she-cat die in de buurt van haar barn lag. De she-cat had een lichtelijk miserabele blik in haar ogen en Runa vroeg zich af wat er aan de hand was. Nieuwsgierig zijnde kwam ze overeind en liep naar de tabby toe, maar deze leek haar niet in de gaten te hebben. Runa ging zitten en wachtte, wel op een veilig afstandje want je wist maar nooit met al die Elite cats, tot de tabby haar op zou merken. Dit gebeurde en er werd Runa duidelijk gemaakt dat ze dichterbij mocht komen. Runa merkte niet direct een vijandelijke blik op in de ogen van de she-cat en dus deed ze wat er van haar verwacht werd. De tabby kende haar naam en Runa kneep haar ogen dicht terwijl ze na probeerde te denken hoe de she-cat heette. Het uiteinde leek op haar naam. Luta? Futa? Muta! ‘Hoi Muta,’ bracht ze uit en hoewel het licht twijfelachtig klonk, keek ze de she-cat vastberaden aan. ‘Je leek niet bepaald vrolijk en ik vroeg me af wat er was.’ Ze haalde haar schouders op naar de kat alsof ze er ook niks aan kon doen dat ze er niet meer uit kon halen dan haar nieuwsgierigheid alleen.


Doubt Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Doubt Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimevr 24 feb 2017 - 16:54

De kitten kwam dichterbij, en Muta glimlachte zwakjes naar de ander. Ze wilde dat andere Bloodclankatten zich op hun gemak voelden bij haar, dus dit was een beginnetje. Meteen begon Runa met een verklaring waarom ze naar haar keek. De tabby zuchtte, en haar blik dwaalde weer af naar de uitgang. Tja, wat moest ze hier nou op zeggen? Dat ze een lafaard was die niks durfde, of dat ze haar moeder miste en 's nachts nog last had van nachtmerries? Beide klonk niet echt fijn in de oren, en Muta klakte even met haar tong. "Ik weet niet of je het nog meegemaakt hebt..." Waarschijnlijk wel, die kitten had vast wel verhalen gehoord over Zira, en over hoe ze gestorven was. "Ach, doet er ook niet toe. Ik mis mijn moeder", besloot ze uiteindelijk. Muta had geen zin om aan deze kitten te vertellen dat ze zo ontzettend graag weg wilde, weg van deze zooi hier. Want je wist het maar nooit, straks vertelde de zwart-witte poes het door aan Claw of, erger nog, Shark. Ze keek Runa aan, nadenkende hoe ze het onderwerp kon veranderen. "Jouw moeder is Brat, toch?" sprak ze. Wist zij veel welke kittens van welke Queen waren. Ze had alleen geruchten gehoord. Geruchten dat Brat wéér vreemd was gegaan. Althans, zo zag Muta het.all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Doubt Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Doubt DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 15:59

De reden van het feit dat Muta er niet bepaald vrolijk uitzag liet even op zich wachten. Runa vermoedde dat het een vervelend onderwerp moest zijn en dus besloot ze om de she-cat niet te gaan pushen. Het leek haar goed als ze eens een keertje wat vrienden zou maken in de Elite, want met het zooitje waar ze mee gepraat had, was er niet echt een band uitgekomen. Ze leek zelfs meer katten te hebben die haar niet konden appreciëren dan wel. Ze wist dat ze van tijd tot tijd een grote bek had en dat ze ook zeker niet de makkelijkste in omgang was, maar ze had niet gedacht dat de Elite cats daar zo slecht tegen konden. Maar goed. Nu was ze ouder en hopelijk ook wijzer. Ze zou echter blij zijn als ze eindelijk eens verlost zou worden van die kitten-rank. Ze had er echt een hekel aan om in die barn te slapen, maar ze wilde ook weer niet dichterbij komen bij haar laatste opdracht. Ze was nog altijd aan het bedenken hoe ze hier ooit weg kon komen. Runa werd uit haar gedachten gehaald toen Muta over de reden van haar niet bepaald vrolijke uitdrukking aangaf en gaf een begrijpend knikje. ‘Ze leek me een bewonderingswaardige kat,’ mauwde ze beleefd. En waarschijnlijk ook wel beter dan de huidige deputy, dacht ze er stiekem achteraan. Ze wist dat Muta het over Zira had, de vorige deputy van de Elite. Hoewel Runa verhalen had gehoord over de dode deputy, wist ze niet precies wat er gebeurd was. ‘Ja,’ mauwde ze op een toon waar niet direct uit te halen viel of ze daar blij mee was of niet. ‘Maar het is niet dat ik veel van haar zie of zo, hoor. Ik dwaal meestal maar wat rond in het camp, afwachtend tot ik young one mag worden.’ Ze kon net niet haar afgunst bewijzen en scheurde haar blik van de mooie tabby she-cat af. ‘Hoe bevalt het om young one te zijn?’ vroeg ze toch wat nieuwsgierig. Dat ze het niet leuk vond dat ze het binnenkort zou worden, wilde niet zeggen dat ze niet nieuwsgierig was. ‘Je zal binnenkort wel je laatste opdracht mogen doen.’ Er ging even een huivering door haar heen.


Doubt Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Doubt Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimema 6 maa 2017 - 16:21

Muta wist dat Brat nooit heel goed voor haar kittens had gezorgd, dus verraste het haar ook niet dat ze dat Runa ook niet gedaan had. Muta keek toch met enige nieuwsgierigheid naar de jongere poes, benieuwd of die anders was dan de rest. Waarschijnlijk niet, aangezien iedereen geboren werd met een soort van psychopatisch gedrag. Althans, zo zag de tabby het. Toen de zwart-witte kitten haar vroeg hoe 't was om Young One te zijn zuchtte ze daarom ook. Wat moest ze hier nu op antwoorden? Ze zou opzich kunnen liegen, maar de poes tegenover haar leek intelligent genoeg om daar niet in te trappen. "Mwah.." antwoordde Muta dus ook. Dit was gewoon de juiste uitdrukking hoe je haar mening kon beschrijven. ‘Je zal binnenkort wel je laatste opdracht mogen doen.’ Een beetje geschokt keek ze Runa aan. Sorry, wat? Leek ze al zo oud? "Oh, dat duurt nog wel een tijdje hoor. Ik ben een periode ziek geweest, en moet een hoop inhalen." miauwde ze enigszins geamuseerd. Met haar 9 moons zou het nog zeker 3 moons duren voordat het zover was, en bovendien wilde ze daar nog lang niet aan denken. Een echte member zijn van de Elite? Ho maar.all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Doubt Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Doubt DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimezo 12 maa 2017 - 21:50

Muta reageerde niet bepaald enthousiast op het feit dat ze een young one was en Runa vroeg zich af of het zelfs als young one al erg was. Ze had er rekening mee gehouden dat je als final assesment een kittypet moest vermoorden, maar werden er ook al erge dingen van je verwacht voordat je member zou worden? Haar hart klopte in haar keel bij het idee dat ze iemand al zou moeten martelen voordat haar leeftijd zich voldoende had aangepast naar de rank van member. Nee, dat zou ze echt niet willen. Maar het zou te veel opvallen als ze zich als young one zijnde al ging verzetten. Het zou handiger zijn als ze gewoon standaardtaken kreeg als young one zijnde en alle erge dingen pas voorgeschoteld kreeg zodra ze ouder was. Tegen dan had ze misschien ook wel de juiste katten aangesproken om weg te kunnen uit de Elite. Maar goed, dat was nog allemaal te ver weg. Haar vacht prikkelde een beetje van schaamte toen Muta uitlegde dat ze een tijdje ziek was geweest en daardoor nog veel moest inhalen. Ze was eigenlijk wel blij voor de she-cat, hoewel ze geen idee had hoe deze er tegenover stond. Grote kans dat ze dezelfde ingesteldheid als haar moeder zou hebben. Dat ze ook een moordmachine zou worden en uiteindelijk zou proberen om de nieuwe deputy van de Elite te worden, hoewel haar karakter daar nu niet bepaald op leek. ‘Dat moet vast geen probleem zijn als ik kijk naar je stamboom,’ zei ze half grappend, maar ze wendde haar blik van de she-cat af. ‘Je moet vast niet kunnen wachten op het moment dat je member zal worden?’ Het klonk vragend, maar Runa ontmoette de blik van Muta pas een paar seconden nadat ze de vraag had gesteld en slikte.


Doubt Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Doubt Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 9:52

Muta keek verbaast naar Runa toen zij haar stamboom erbij betrok. Wat wilde deze kitten nou? Kijken of zij ook een moordmachine was, net zoals Zira? Ze schudde enkel haar kop, niet goed wetende wat ze moest zeggen. Afsnauwen leek haar niet een goed optie, dus zei ze maar niks. Toen de zwart-witte poes weer een vraag stelde -had Runa ook een uitknop voor die vragen?- zuchtte de tabby enkel wat geïrriteerd. Natuurlijk had ze geen zin om Member te worden, hoewel je dan veel meer vrijheid zou hebben.  Maar verder? Moorden, vechten en dat soort dingen leken haar helemaal niks. Verder was iedereen hier gestoord, behalve Ophelia. Hellhound leek ook wel oké, maar ze kende hem niet goed genoeg. En van Runa had ze geen idee. Op het moment was ze redelijk, behalve dat ze echt teveel vragen stelde. "Euh.. nou, ik kijk wel uit naar de vrijheid van Members. Maar.." Muta slikte. Wat als dit allemaal verkeerd uitpakte? Dus stopte ze met praten, en keek de andere kant op, weigerend Runa aan te kijken.all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Doubt Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Doubt DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Doubt   Doubt Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 22:04

Runa slikte even toen ze eerst de verbaasde blik zag direct gevolgd door een geïrriteerde blik. Ze stelde waarschijnlijk te veel vragen, maar ze had nood aan een kat die dezelfde ideeën met haar deelde. Die ook graag wilde ontsnappen aan dit vreselijke leven. Ze vond het alleen jammer dat ze niemand van haar eigen leeftijd leek te vinden; elke kitten van haar leeftijd leek het immers geweldig te vonden dat hij tot de Elite behoorde. Daar had ze natuurlijk weinig aan als zijzelf het met de dagen die erbij kwamen meer en meer begon te haten. En tegen haar vader en moeder kon ze het ook moeilijk zeggen: haar vader had meer hondentanden dan de deputy zelf, dus dat moest wel iets betekenen. Het antwoord op haar vraag deed Runa haar kopje met een ruk omdraaien en ze keek de she-cat strak aan. Niet omdat ze het antwoord niet goedkeurde of het idee dat de she-cat anders dacht dan de meeste Elite cats niet goedkeurde, maar omdat ze wilde nagaan of ze de twijfel wel goed gehoord had. Toen ze merkte dat Muta haar niet eens aan durfde te kijken, begon haar hart sneller te kloppen. Ze schoof onbewust wat dichter naar de tabby she-cat toe en keek haar op een indringende wijze aan, maar dat kon ze natuurlijk niet zien omdat ze niet naar Runa keek. En dus stootte Runa haar vederlicht aan om haar aandacht te trekken, maar om te voorkomen dat de verkeerde aandacht op hun gericht werd door andere katten. ‘Maar je weet niet zeker of je de rest er allemaal wel bij wilt?’ Haar stem klonk hoopvol en haar hart zou dadelijk zowat uit haar borstkas slaan, dacht ze. Ze was nog nooit zo opgewonden en bang tegelijkertijd geweest. Want als de dochter van de voormalige deputy achter haar gedachten kwam en daar niet achter zou staan, wat zou er dan met haar gebeuren?


Doubt Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Doubt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: