Not the first time? {Tips are welcome} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not the first time? {Tips are welcome}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 15:49

Hey hoi :3
Ik kwam ff melden dat die sowieso niet mijn eerste keer rpg is (al vind ik het nog wel echt naar om een topic te beginnen haha!) Maar ik dacht, tips zijn altijd welkom, of niet soms?  Laughing (Owh en ik verveel me en weet niet met wie ik kan rpg'en dus als je iemand zoekt om te rpg'en is mijn mailbox altijd open xoxo ik bijt niet!) Owh en is het trouwens irritant of juist fijn dat ik elke eerst woord van een zin met een dikgedrukte letter begin?


De wind van koude ochtend blies de warriors den in, de vacht van de oranje kater ging langzaam van links naar rechts over zijn vacht. De  snorharen van de krijger wiebelde heen en weer.
Lionmask deed een oog open, de velle ochtend zon scheen in zijn oog, ookal kon je vanuit de warriors den de zon niet zien. Een gaap verliet de oranje snuit.
Lionmask wou er vandaag een productieve dag van maken, dus rekte zich en begon zich te wassen.
Dit was het begin van een nieuwe dag in de Windclan, waar hij al leefde sinds zijn geboorte.
Hij zou na het wassen op jacht gaan. Zijn snorharen wiebelde, hij had zin om na het jagen zijn prooi naar de nursery te brengen en de jonge kittens weer zien.
Met een laatste lik stond de jonge kater op en verliet stilletjes zijn den. Wind blies door zijn vacht en verschillende geuren kropen in zijn neus.
Met een knikje naar de katten op de openplaats vetrok de oranje kat het kamp. Op weg om na het jagen thuis te komen, vol trots, met al zijn prooi.


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Not the first time? {Tips are welcome} Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 16:04

Ik ga het alleen bij tips houden en geen bericht terug typen, want daar heb ik simpelweg geen tijd voor. Hope you don't mind.

1. Het is heel vervelend lezen als je een tekst gecentreerd neerzet. Als je je tekst wat meer van de kant af wilt hebben, raad ik je aan om de code [blockquote][/blockquote] te gebruiken (verander alleen wel de [ ] in < en > zodat de code daadwerkelijk werkt). Dat doe ik altijd om mijn post niet zo tegen de kant te doen, maar het wel netjes te laten lijken.
2. Ik vind het persoonlijk heel irritant lezen als elke letter opnieuw begint met een vetgedrukte hoofdletter. Wat je wél kan doen is gewoon de allereerste letter van je post vet drukken.
3. Telkens een enter nadat je een zin hebt getypt hoeft echt niet en kan voor sommigen ook al vervelend zijn om te lezen. De meesten kiezen ervoor om hun tekst aan één stuk door te laten gaan en dan gewoon duidelijk aan te geven als hun chars praten.

Dan gaan we nu de leukere kant op:

1. Je gebruikt mooi een hoofdletter aan elk begin van een nieuwe zin! Prachtig!
2. Je kommagebruik ziet er ook goed uit. Een tip is om misschien puntkomma's te gebruiken als je niet echt een komma kunt gebruiken. De puntkomma staat erom bekend dat ze twee delen van een zin wel bij elkaar kunnen laten horen. Dit is echter een volledig eigen keuze. Ik vind het wel handig, maar voor jouw kan een punt juist handiger zijn. Hier/klik meer informatie over het gebruik van de puntkomma, want ik en uitleggen...

Voorbeeld:

Zijn snorharen wiebelde, hij had zin om na het jagen zijn prooi naar de nursery te brengen en de jonge kittens weer zien.

Mijn voorbeeld:

Zijn snorharen wiebelde; hij had zin om na het jagen zijn prooi naar de nursery te brengen en de jonge kittens weer zien.

Ik hoop dat je hier iets aan had!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 16:10

Oh is niet erg, voor tips ben ik hier ook :3

1. Oeh dat is ook leuk, die ga ik zeker gebruiken (als ik het niet vergeet xD)
2. Aha, het was ook gwn een keer uitproberen, ik vond het persoonlijk wel mooi, maar het kost best veel tijd voor eigenlijk niets haha.
3. Ik verminder mijn enters wel, maar aan een stuk door vind ik persoonlijk heel naar, dan raak ik in de war met waar ik ben en ik vind het er ook een stuk saaier uit zien haha :3

---
1. Haha bedankt :3
2. Ohh daar zijn die dingen dus voor, ik heb nooit geweten waar ze voor waren! Ik ga na dit bericht snel ff het linkje bekijken :3

Bedankt voor de feedback Very Happy Ik hoop dat mijn posts nu wel een tikje beter worden :3


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 17:40

Hey hey Ikram,

Naast wat Freedje al had gezegd heb ik ook nog een paar dingetjes op te merken, tips and tricks. Eigenlijk heb ik hier helemaal geen tijd voor maar studie ontwijkend gedrag

- Het tweede deel van je eerste zin is niet helemaal logisch: "de vacht van de oranje kater ging langzaam van links naar rechts over zijn vacht." - De vacht ging op en neer over zijn vacht? Ik volg het in ieder geval niet helemaal.
- (Dit is meer een opmerking dan een tip.) Je hebt ergens in je post het woordje 'wou' staan. Tijdens het praten gebruik ik het zelf ook heel veel en kan dan ook begrijpen dat je dit doet. Maar over het algemeen word tijdens het schrijven vaker en 'wilde' gebruikt. Dat neemt niet weg dat het geen abn is, zo lang je maar niet 'wij wouden' gebruikt.
- Over het jagen heb je helemaal niets geschreven eigenlijk. Dat is vaak wel leuk om te doen zodat je geen time skips van een halve dag maakt. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven dat hij tijdens het jagen een andere kat tegen kwam die dan door de gene waarmee je rpg'd gespeeld kan worden. Zo lang je maar niet het personage van een ander gaat besturen.
- Verder schrijf je heel mooi met afwisselingen van korte en lange zinnen en dat is erg fijn om te lezen ^^
- Om er voor te zorgen dat je post mooi vierkant is (zoals de mijne hier onder) kun je post tussen justify zetten. Dat gaat het makkelijkst door op de even brede lijntjes te drukken in het stuk waar je ook de center vindt.

Omdat ik op het moment geen actieve Windclanner heb ga ik even reageren met een oud personage van me:

Met lange passen sjokte de massieve grijze kater het kamp terug binnen. Het was inmiddels enkele moons na het ongeluk maar zijn leven werd er nog steeds enorm door beïnvloed. Er waren grote littekens te vinden tussen zijn lange vacht. Vooral die door zijn rechter oog was duidelijk te zien. Zijn zicht was wazig als hij zijn beide ogen gebruikte en dat was de reden dat hij gedwongen Elder was geworden op zijn jonge leeftijd. Hij had er op in gestaan om gewoon Warrior te worden omdat hij nog wel scherp kon zien als hij zijn rechter oog dicht hield. Everstar had hem echter duidelijk gemaakt dat ze dit niet wilde hebben. Vaporfall had zijn Warriornaam gekregen omdat hij Elder werd, niet omdat hij Warrior werd. Zijn blauwe ogen vielen op een jonge Warrior die kort na hem, met prooi en al, het kamp binnen kwam lopen. "Hallo Lionmask, goede jacht gehad?" Vaporfall droeg een vriendelijke glimlach om zijn lippen terwijl hij op de rosse kater afstapte.

X Anouk


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 18:24

Owh haha volgens mij heb ik een fout in mijn verhaal :'D Ik bedoelde dat Lionmask ging jagen met in zijn hoofd dat hij niet kon wachten om thuis te komen :3 Zelf vind ik alles in details omschrijven ook heel leuk, daarom sla ik jagen zo min mogelijk over!

Over wat die eerste zin betrefte, daar had moeten staan: de vacht van de oranje kater ging langzaam van links naar rechts over zijn huid. (vgm is het dan nogsteeds niet logisch xD)

Om eerlijk te zijn wil ik nu wel reageren op de rpg, maar weet ik niet of mijn jaagstukje moet omschrijven of gwn verder gaan waar we waren Razz


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimema 9 jan 2017 - 20:03

Ik denk dat het beste is om dan gewoon verder te gaan vanaf het moment dat Lionmask het kamp binnen komt
Je zou in je post nog een deel van de jacht kunnen omschrijven als in dat het daar voor nog gebeurde en dan verder gaan vanaf het moment in het kamp. In mijn post heb ik ook verder in het verleden teruggepakt dus zoiets zou je eventueel ook kunnen doen


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimewo 11 jan 2017 - 19:54

Is goed Very Happy

De krijger stapte naar de Elder, die nog vrij jong was. Lionmask liet zijn vangsten vallen en duwde een muis naar de Elder. "Ohja zeker dat ik een goede vangst had, hier een muis." Snorde de kater. De jonge krijger vond het heel zielig voor zijn clangenoot dat die nooit een echte krijger is geweest. Lionmask stemde in dat Vaporfall niet meer mee mocht vechten, dat zou te gevaarlijk zijn, maar dat zei de krijger maar niet tegen de jonge Elder. Hij keek richting de nursery, hij wou de kittens zien, maar hij wou Vaporfall niet alleen laten. Hij keek naar de kat voor zich. Treuzelend at de oranje kat zijn eten op. Zou die Vaporfall anders mee vragen? Het enige wat de krijger tegen hield om Vaporfall mee te vragen was vanwege de kleine nursery, het was krap en met 2 volgroeide katten erbij was het helemaal krap.


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 12:57


Lionmask kwam ook zijn kant op gelopen. Zodra ze nog maar een staartlengte van elkaar vandaan stonden legde de rosse kater zijn prooi op de grond. Vaporfall keek toe hoe er een muis naar hem toe werd geduwd. "Ohja zeker dat ik een goede vangst had, hier een muis." Er verscheen een wat ongemakkelijke glimlach op de kop van de grijze kater. "Dankje," glimlachte de kater. Rustig nam hij bij de ander plaats en nam een hap van de muis. Zijn blauwe ogen volgde de blik van de ander richting de Nursery. Zo ver hij wist had de kater geen familie met kits en was er zelf ook nog te jong voor. Zo heel veel verschilde ze niet in leeftijd. "Wil je gaan kijken?" opperde Vaporfall zodra beide katten hun prooi op hadden.

[Zo ver ik kan zien heb je alle feedback heel goed opgepakt en ik vind dat je zo echt wel de rpg in kan ^^]


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 17:15

"Wil je gaan kijken?" Vroeg Vaporfall. Lionmask knikte, "Met plezier." Murmelde de kater rustig, maar van binnen kon die niet stil zitten. Zelf had de oranje kater nog geen kits, maar kon niet wachten tot hij op een dag zijn eigen kits kon bezoeken; net zoals hij die van zijn clangenoten bezocht. Non-chalant stond de kater op en pakte het laatste beestje op die die gevangen had. In totaal had die 2 muizen en een vogeltje gevangen (sorry ben echt slecht wat betreft hoeveel prooi je kan vangen in leafbare en welke prooi xoxo). Zelf had die de vogel gegeten en had die een muis aan Vaporfall gegeven. Hij wachtte tot Vaporfall hem zou volgen.

{Das fijn om te horen :3}
{Btw, is vaporfall snel bedacht of is het een personage van je? Want hij staat niet tussen je andere personages in je bijschrift :3}


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 19:04

"Met plezier," zei de kater met een knikje. Dan had Vaporfall het toch goed ingeschat. De rosse kater nam de muis die nog over was in zijn bek nadat hij was opgestaan. Rustig kwam Vaporfall ook overeind en schudde zijn vacht uit voor hij in een rustig tempo richting de Nursery begon te lopen. Alles ging eigenlijk rustig sinds hij Elder was geworden en daar vond de grijze kater dus helemaal niets aan. Er heerste een vreselijke droogte en prooi was schaars. Liefst zou hij toch ook proberen te jagen. Maar nee, dat was geen optie. Zuchtend nam hij plaats voor de Nursery. Vaporfall gaf een lik over zijn witte borst waarna hij met zijn staart wenkte dat Lionmask als eerste naar binnen moest gaan.

[Vaporfall was een account van mij maar hij is nu niet meer actief. En je hebt was ooc in je post staan en dat kun je beter net zoals de rest er buiten houden  Wink . Voor het weten wat er te vangen valt verschilt per clan en de windclan heeft heide gebied dus zal vooral konijn/haas/muis vangen. Je kant in DIT topic zien staan dat de Fresh-kill pile van de Windclan maar 10% is en dat er dus niet veel gevangen wordt.]


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 23:17

De oranje kater herkende aan de beweging die de elder maakte dat hij als eerste naar binnen mocht. Hij stapte naar binnen en keek rond. Zijn ogen moesten even wennen, maar zodra ze gewend waren legde Lionmask zijn muis neer. Hij zag Queens en kittens zitten, liggen, spelen etc. De warme geur van de Nursery en warme melk vulde Lionmask neus. Hij keek om om te kijken als Vaporfall nog volgde.


[Sorry niet zo veel want ben atm niet echt in de spirit om te rpg'en oeps haha]
[Aha dankje  en hoe bedoel je ooc? (nvm heb het opgezocht, out of clan, ik was er niet met mijn kop bij, zat te denken aan vogeltjes uit thunderclan in de bomen, komt omdat ik de boeken opnieuw lees)]
[Als dit een echte rpg zou zijn, zouden we nu toch naar de nursery moeten en daar een topic maken en verder gaan, evt kitten en/of queen vragen om mee te spelen?]


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimeza 21 jan 2017 - 17:25


Lionmask stapte voor hem de Nursery binnen. Vaporfall liet zijn blik nog een keer over het kamp glijden voor hij ook de Nursery in liep. De den was al niet zo enorm groot maar voor een massieve kat als hij was het nog eens erger. Dat kreeg je als je een Windclanner was met Riverclan bloed en daardoor ook een Riverclan bouw. De warmte en de geur van moedermelk kwamen hem meteen tegemoet. Het gaf altijd een heerlijk rustgevend gevoel. Er leek vaak geen zorg in de wereld te kunnen binnendringen in deze zachte kitten wereld. Een kleine witte kitten kwam vanuit een van de nesten hun kant op getrippeld. Met twee grote blauwe ogen keek ze de twee katers aan. Langzaam zakte Vaporfall door zijn poten tot hij met zijn buik op de grond lag. Zijn kop legde hij ook plat op de grond zodat hij iets minder intimiderend zou over komen voor de kitten. Zodra de eerste kitten naderde kwamen er nog twee andere op de twee katers afgelopen. "Ze zijn zo schattig," fluisterde Vaporfall met een glimlach op zijn kop tegen Lionmask.

[Oh wij bedoelen met ooc Out Of Character, zo is ic ook In Character. En het is nog steeds voldoende dus je hoeft je niet echt zorgen te maken zo lang het maar meer dan twee zinnen zijn. Al is iets groter meestal wel leuker om te doen. En nee dat hoeft niet gezien dit topic gewoon in het kamp zou staan. Zo lang dat is kunnen de katten zich door het hele kamp verplaatsen dus ook naar de dens. Een ander topic hoeft pas zodra ze het kamp ook echt uit gaan. Je zou kunnen vragen of ze mee willen spelen maar je kan ook NPC's (Non Played Characters) gebruiken zoals ik in mijn post heb gedaan.]


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimedi 24 jan 2017 - 1:08

"Ze zijn zo schattig." Zei de kater, met een fluisterende lage stem, naast Lionmask. Hij snorde instemmend. De oranje kater maakte zich ook wat kleiner. Zijn vacht streek langs de grond. Met zijn blik maakte hij een half rondje door de nursery. De kittens die er waren verschilde allemaal zo erg, maar ze hadden allemaal iets weg; ze waren allemaal nog zo klein, vooral voor krijgers net zo groot als Lionmask en Vaporfall. Lionmask kon zich niet echt meer herinneren hoe zo'n grote krijger eruit zou hadden moeten zien toen hij zelf nog een pluizenbal was. Stiekem verlangde de kater terug naar de tijd dat hij geen zorgen had, niets hoefde te doen en nog kon opscheppen hoe sterk die was. Snel zette de krijger die gedachtes weg; nee, hij moest zorgen voor clan. Jagen, verdedigen, aanvallen, hij moest er voor ze zijn en niet verlangen naar een kitten leven.
Lionmask zette alles uit zijn hoofd en richtte zijn aandacht weer op de kittens. De snorharen van de kater begonnen te trillen en er kwam gesnor uit de kater op brommen. Alleen al kijken naar de kittens maakte hem vrolijk.

{Owh haha, ik kan trouwens niet vinden wat er in mijn vorige post ooc moest zijn Razz sorry, ben soms echt blond (no hate naar de blonde onder ons <3)}


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Not the first time? {Tips are welcome} Fabfac
Anouk
1145
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

422 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimewo 25 jan 2017 - 16:28

De rosse kater ging naast hem liggen. Op die manier waren ze beide een heel stuk kleiner en dus ook wat minder 'eng' voor de kittens. Het verschil in grootte tussen kittens van een paar moons en volwassen kater was nou eenmaal enorm. Een van de kittens begon met het beklimmen van de grijze kater. Zodra de kitten op een veilige positie was en hij gecheckt had of er niemand naast hem rond trippelde rolde Vaporfall op zijn rug. De kitten spartelde eerst wat rond voor hij door kreeg dat hij zich nu op de buik van de kater bevond. Vaporfall snorde geamuseerd toen meerdere kittens probeerde op zijn buik te klimmen. "Ziet jouw toekomst er ook al zo uit?" Vroeg de kater doelend op de kittens. Vroeger was hij oh zo gewild met zijn uiterlijk maar na dat ene gevecht en vele littekens later hadden een deel van de geïnteresseerde er niets meer aan gevonden.

[In je post stond dit; (sorry ben echt slecht wat betreft hoeveel prooi je kan vangen in leafbare en welke prooi xoxo). Dat was het deel dat ooc was, het was ook niet de vorige post maar de post daar voor ^^]


Not the first time? {Tips are welcome} Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionmask
Member
Not the first time? {Tips are welcome} DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Lionmask
BerichtOnderwerp: Re: Not the first time? {Tips are welcome}   Not the first time? {Tips are welcome} Icon_minitimewo 25 jan 2017 - 21:21

Geamuseerd keek de kater naar zijn clangenoot, die met de kittens speelde. Glinsteringen schenen in Lionmasks ogen. Alle kittens waren gericht op Vaporfall, dus Lionmask viel langzaam op zijn zij; natuurlijk gecheckt of er iets lag wat kostbaar kon zijn. Met ingetrokken nagels speelde de krijger met een kitten. De kitten struikelde over zijn massieve poot heen. Lionmasks snor haren trilde en een zachte grinnik verliet zijn snuit. De oranje kater zag dat de kitten omhoog krabbelde langs de krijgers vacht. De zachte pootjes en licht scherpe nageltjes kietelde Lionmask zo erg, dat er een gemiauw uit zijn snuit kwam: "Mrau-au-auw!" Brullend van het lachen rolde de kater om en begon nu de kitten zachtjes te porren, in de hoop dat het ook kietelde.

{Owhh oeps haha dan denk ik daar de volgende keer aan :3 Ik had trouwens in boek 1, de wildernis in gelezen dat Geeltand moest lachen om Vuurpoots stoerdoenerij, en ze zei: "Mia-au-auw!" ofz, dus dacht is ook leuk om is te proberen hier Razz}


Not the first time? {Tips are welcome} Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not the first time? {Tips are welcome}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: RPG Training-
Ga naar: