Well look at you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Well look at you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Negan
Member
Well look at you Qq9uf5
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Negan
BerichtOnderwerp: Well look at you   Well look at you Icon_minitimema 9 jan 2017 - 19:47

"Goddamn it's so Mousedung cold here." Negan trok een geïrriteerd gezicht. Hij was aangekomen bij een beekje dat lichtelijk bevroren was door het weer. Als hij nu ook maar een onbekend iemand tegen zou komen, dan was diegene niet lang meer in leven. Hij was erg chagrijnig vandaag. Het leek wel alsof alles tegen zat. Als er iets was wat hem nu nog blij kon maken dan was dat een mooi vrouwtje die nu ineens voorbij zou komen. Grinnikend liet hij zich op de koude grond zakken. Hij wilde zich relaxt voordoen, maar bleef alleen maar op zijn hoede. Dit gebied was nooit te vertrouwen met al die Rogue's.

First post Farai


Well look at you Symkh1

Well look at you Negan_10
||Narrowpaw||Negan||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Well look at you Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Well look at you   Well look at you Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 21:06

For Mousedung's sake, dit ook nog? De poes had nog maar net haar ogen geopend toen ze de glinstering van het ijs al zag. Met een luide brom draaide ze zich om, maar wist dat ze de slaap niet meer kon vatten. Het kleine meertje vlak bij haar tijdelijke verblijfplaats was bevroren. Allemaal leuk en aardig als je ervan hield om lekker te gaan waggelen op ijs, maar dat was niet voor haar het geval. Haar keel was droog en het dichtstbijzijnde grote meer, die hopelijk niet bevroren was, was hier een hele ochtend lopen vandaan. Met erg veel tegenzin stond Farai dan ook op en likte haar vacht plat. Hoewel er eigenlijk nooit vreemdelingen kwamen hier, vertrok ze toch nooit ongewassen haar nest. Noem het ijdel, noem het preuts; het deed haar weinig. Eenmaal klaar kwam ze haar hol uit en begon haar weg naar het andere meertje te lopen, moeizaam knipperend om de slaap uit haar ogen te krijgen.
Na wat een eeuwigheid leek kwam dan toch het beekje inzicht. Als ze die volgde zou ze bij het meer komen, wist ze uit ervaring. Ze verbleef hier nu al enkele manen, waardoor het gebied haar langzaam eigen werd. Geeuwend liep ze het beekje af, totdat een knappe kater bij haar in het zicht kwam. Toen ze echter zijn Bloodclan geur rook, was dat nogal een afknapper. "Schijt weer, is 't niet?"miauwde ze droogjes toen ze aan kwam lopen, een ietwat uitdagende blik in haar ogen terwijl ze naast het beekje tot stilstand kwam. "Wat moet een Bloedkatje helemaal hier, hm?" ze zuchtte vermoeid. "Zeg me niet dat je verdwaalt ben," zowel, dan was dat vanaf nu volledig zijn probleem.


You thought I was a pet,
Well look at you Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Negan
Member
Well look at you Qq9uf5
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Negan
BerichtOnderwerp: Re: Well look at you   Well look at you Icon_minitimewo 11 jan 2017 - 23:31

De katers oren schoten omhoog bij het horen van een onbekende stem achter hem. Hij draaide zich snel om. Een witte poes met oranje vlekken en helderblauwe ogen liep op hem af. "Holy Mousedung shit, you scared the Mousedung shit out of me right there sneaking up behind me like that. Don't ever Mousedung do that again ok?" Aan de geur en uistraling van de poes zag hij meteen dat het een Rogue was. Hij herkende het meteen. Wie dacht zij wel te zijn met haar praatjes. "Listen i don't care what the Mousedung weather is like, don't ask me that like as if you aren't a stranger. And i'm most Mousedung certainly not lost, i know the places out here. I'm familiar."


Well look at you Symkh1

Well look at you Negan_10
||Narrowpaw||Negan||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Well look at you Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Well look at you   Well look at you Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 22:09

Met een druk draaide de vreemde kater zich om, duidelijk uit zijn gemak."Holy Mousedung shit, you scared the Mousedung shit out of me right there sneaking up behind me like that. Don't ever Mousedung do that again ok?" Probeerde hij nu express in elke zin een scheldwoord neer te zetten? Farai grinnikte zachtjes. "I think i'll do what i want to, stranger." miauwde ze droogjes en stapte langs hem heen naar het riviertje, waar ze haar witte poten op zetten. Het maakte echter niet uit hoeveel kracht ze erop zette, het ijs brak niet. Jammer, ze zou toch door moeten lopen naar het meer. "Listen i don't care what the Mousedung weather is like, don't ask me that like as if you aren't a stranger. And i'm most Mousedung certainly not lost, i know the places out here. I'm familiar." lichtelijk geïrriteerd trok ze met haar oor. "Luister gozer, je maakt jezelf veel duidelijker door niet in iedere zin een scheldwoord neer te zetten, heeft je moeder je niet goed opgevoed ofzo?" ze trok één wenkbrauw lichtelijk op. "Besides, des te meer je scheld, des te minder betekenis het heeft, you know? Je moet het op de juiste momenten zeggen," ze was zich maar al te goed bewust van het feit dat deze kater niet bepaald iemand was die zin had in lessen 'spreekvaardigheid', maar dat maakte het juist leuk.


You thought I was a pet,
Well look at you Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well look at you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: