Warrior cats X ( A new journey) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Warrior cats X ( A new journey)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolffang
Member
Warrior cats X ( A new journey) DPKsfdL
francesco
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolffang
BerichtOnderwerp: Warrior cats X ( A new journey)   Warrior cats X ( A new journey) Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 16:26

Hallo allemaal ik weet dat ik een tijdje niet actief was maar hier is toch al een deeltje van de nieuwe Warrior cats X ik ben namelijk opnieuw begon want ik vond dat ik te veel tegen de echte warrior cats aanleunde door een aantal dingen als jullie willen kan ik het ander verhaal wel posten maar dan moeten jullie mij een pb sturen met die vraag.

Hoofdstuk 1

De straat werd verligt door de maan aan de rand ervan stond een zwarte langharige kater. Hij keek heen en weer en spurtte de straat over, aan de andere kant snoof hij de bos geuren op. Niks dat mij gevaar toebrengt dacht hij. Hij liep door het woud tot het maanhoog was. Toen doemde plots een ravijn op hij volgde een pad dat naar beneden liep en stopte in het midden van een open plek groot genoeg voor op zen minst vijftig katten. 'Dit word mijn kamp' zei hij tegen zichzelf. Hij zag een soort heuvel die uit stak hij sprong er op en schreeuwde,'Ik Wolffstar zal hier mijn clan oprichtten met de naam Stormclan, en ik zal daar in slagen met behulp van de sterrenclan.' Hij sprong van de heuvel en dook een den in en maakte daar zijn nest.

Een aantal dagen waren verstreken sinds hij hier het kamp had gemaakt in het begin had hij alle hollen al gemaakt en de grote ingang verstevigd. Gisteren had hij zijn geur rond zijn territorium gemarkeerd hij was net op zijn dageraadpatrouille toen hij een groepje katten rook twee katers een een poes dacht hij. Hij volgde het spoor en haalde hun gemakkelijk in. Hij versperde hen de weg zette zijn haren op en grauwde,'Wat doen jullie op stormclan territorium?' Een van de katers stapte dichterbij een siste,' Wij komen hier wonen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warrior cats X ( A new journey)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Art corner-
Ga naar: