Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry 100
Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry   Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 18:15

Haar prachtige witte pootjes brachten haar het kamp uit voor haar dagelijkse kleine jacht die ze deed als ze niet mee moest op patrouille. Ze hoopte dat ze binnenkort een apprentice zou kunnen gaan trainen, dan had ze wat meer te doen, en kon ze haar eigen wijsheden delen, want dat vond ze leuk. Ze was laatst gaan jagen in het moeras met Charpaw en dat was heel leuk, omdat ze hem werkelijk kon helpen met bepaalde dingen. De poes ging vandaag echter haar beige-witte vacht proper houden door het moeras te vermijden. Curdledmilk was er laatst recht in gedoken tijdens het jagen, en modder koekte zo aan. De jonge warrior zette haar pootjes voorzichtig op de grond. Alles kraakte en knisperde onder haar poten, de aarde begon aan te vriezen want het werd gauw koud. Omdat ze nog net iets te moe was om aandachtig te jagen, zette ze zich ergens neer, tussen een struik en een omgevallen boom. De omgevallen boom bood een dakje doordat de struik deels tegen de boom aangroeide. Ze ging er knus zitte. Ze hoopte dat het binnenkort wel ging sneeuwen, dan was dit plekje nog mooier. Curdled begon haar vacht was uit te wassen nadat ze haar kaken soepel gemaakt had met een enorme geeuw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blurrypaw;; tell my mom that I'm sorry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: