Don't cry, craft 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Don't cry, craft

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dan
Member
Don't cry, craft DPKsfdL
55
Actief
Dan
BerichtOnderwerp: Don't cry, craft   Don't cry, craft Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 20:26

De jonge kater opende zijn gelige ogen en liet zijn kaken toe om te geeuwen. Het zielige zonlocht prikte door het kapotte houten luik van de schuur heen en viel op het gelaat van de tabby. Met een kreun draaide hij zich nog eens om en rekte zich uit. "Goedemorgen", mompelde hij tegen zichzelf toen hij zich ophees. Hij ag dat Tabitha voor hem zat, met een muis in haar mond. Ze dropte hem. "Hier, dan moet je geen moeite doen, want je ging op pad." Hij grinnikte en knikte. "Dank je", sprak Dan. Hij at de muis op en keek hoe de poes weer wegwandelde. Hij was blij dat hij in de schuur van de boerderij van haar mens mocht slapen. Hij sliep op de hooizolder, en onder die zolder stonden paarden. Hij had gisteren gezegd dat hij de hele dag weg ging zijn, en misschien langer. Hij wou nog een keer rondtrekken, kijken of hij andere katten kon ontmoeten en nog wat interessants zou ontdekken. Misschien ontdekte hij terug wat over zijn verleden, want na de hersenschudding herinnerde de kater zich niets meer van zijn vader Cyber of zijn moeder of al zijn sibling. Na de muis begaf de kater zich met zin in avontuur naar buiten.

OOC: Phil
can you please get murdered on a different road
x x x


Laatst aangepast door Dan op za 14 jan 2017 - 9:45; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Phil
Member
Don't cry, craft DPKsfdL
|-/annah
17
Actief
It's because I'm amazing, isn't it?

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Phil
BerichtOnderwerp: Re: Don't cry, craft   Don't cry, craft Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 22:15

Normalness leads to sadness.
Het zou nog niet gaan regenen, dat was wel duidelijk gemaakt. Maar de wind werd steeds veel Dus als hij snel was kon hij nog ergens beschutting gaan zoeken voordat hij verder liep, wat waarschijnlijk een beter idee was dan verder lopen. Zin om met tegenwind te werken had hij niet. Weer richtte hij zijn blauwe ogen op de lucht voordat hij sneller begon te lopen. Alright. Hij moest toegeven dat, na al dat lange reizen, de kater inderdaad behoorlijk moe was geworden.
Phil richtte zijn blik weer naar voren totdat hij eindelijk, na een lange tijd, een kat in zijn zicht zag. Meteen spitste hij zijn oren. Begroeten of niet? Hij had nooit een kat zomaar voorbij gelopen zonder iets te zeggen. En misschien kon hij hem misschien helpen. Dus zonder veel te aarzelen trippelde hij richting de onbekende kater. Zijn staart vriendelijk heen en weer zwiepend. "Goedemorgen." Begroette hij hem maar met een glimlach.


"This his how I feel every morning."
Don't cry, craft Gnm82D9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dan
Member
Don't cry, craft DPKsfdL
55
Actief
Dan
BerichtOnderwerp: Re: Don't cry, craft   Don't cry, craft Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 9:49

Zijn groenige blik ging over het landschap heen, voor zover hij kon kijken. De kater hoorde zijn buik grommelen en wist dat de muis verteerd ging worden tijdens zijn wandeling door het grote terrein. Dan was nog even aan het wachten voordat hij vertrok, en op die paar minuten dat hij zich neer gezet had voor de schuur, kwam er een zwarte kater op hem af met een mooie blauwe blik. "Goedemorgen", begroette die hem met een glimlach. De lichte tabby keek even sceptisch, maar trok toen ook een mondhoek op zodat er een glimlach opzijn gelaat gevormd werd. "Goedemorgen, ja", mauwde de kater als antwoord. Zijn avontuur zou dus nog niet direct beginnen, maar dat was niet erg. "Daniel, maar je mag Dan zetten, aangenaam."
can you please get murdered on a different road
x x x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Phil
Member
Don't cry, craft DPKsfdL
|-/annah
17
Actief
It's because I'm amazing, isn't it?

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Phil
BerichtOnderwerp: Re: Don't cry, craft   Don't cry, craft Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 11:29

Normalness leads to sadness.
De onbekende kat leek geen echte bedreiging te vormen. "Goedemorgen, ja", zei hij terug. "Daniel, maar je mag Dan zeggen, aangenaam." Stelde hij zich voor. Waardoor hij hem een knikje gaf. "Philip, maar Phil is beter." Betekende dit nu dat ze elkaar officieel kenden, of hoorde het niet zo te gaan? "Woon je hier in de buurt?" Misschien kon het een huiskat zijn, of een rogue. Maar hoe dan ook, als het harder zou waaien zou hij toch ergens moeten gaan schuilen.


"This his how I feel every morning."
Don't cry, craft Gnm82D9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't cry, craft
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: