Curious [+Stinson] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Curious [+Stinson]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Conchfur
Member
Curious [+Stinson] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 20:49

Met zijn tanden in de vleugel van zijn middagsnack geboord sprong Conchfur van de laaghangende tak af. Hij was nu op neutraal gebied; niet meer in het bekende territorium van zijn eigen Clan, maar ook niet op het stukje land van een zwerfkat. Tenminste, hij had geen aparte geuren geroken, dus dat was wat hij maar zou aannemen. De vogel die hij wat eerder had gevangen was al oud geweest, wat het doden een stuk makkelijker had gemaakt. Helaas betekende dat ook dat het vlees een stuk taaier was, maar ach, dat maakte hem niet zoveel uit. Hij kon vrijwel alles eten, het maakte hem niet zoveel uit. Zolang hij maar niet doodging vond hij het allemaal wel prima.
Hij had eerder een vis kunnen vangen en die aan de Clan gegeven, en nu vond hij dat hij wel een uitgemergelde vogel verdiende. Geen Clangenoot van hem zou hem toch willen eten, waarschijnlijk. Hij had het beest oorspronkelijk in de buurt van kamp willen opeten, maar zijn nieuwsgierigheid had hem wat verder gebracht dan hij eerder van plan was. Bij een stukje ontdooit gras ging hij zitten en begon hij aan de vogel te knabbelen. Hij zat er een beetje verveeld bij, tot hij zijn oren opeens spitste. Hoorde hij daar pootstappen?

+Stinson
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stinson
Member
Curious [+Stinson] DPKsfdL
Stan
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stinson
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 21:26

Chagrijnig liep Stinson door het stuk land van die alleenstaande katten die voor zichzelf moesten zorgen. Stinson was meestal chagrijnig als hij niet gegeten had. Na een tijdje lopen rook hij de geur van een dier. "Goddank, eindelijk een prooi. Ik rammel."Stinson rook eens goed en wist dat het in de boom zat dat hij voor zich zag. Het was duidelijk een eekhoorn dat hij had gevonden. Hij moest een manier vinden om dat beest neer te halen zodat hij hem op kon eten. Hij klom zachtjes de boom in in de hoop dat hij geen geluid maakte en dat kleine diertje kon besluipen. het lukte om geen geluid te maken, maar het diertje liep uit de boom naar beneden en begon naar een andere boom te lopen. "Perfect, ik kan dat diertje bespringen en zo afmaken met mijn nagels." Stinson sprong boven op het diertje en scheurde hem in tweeën. Hij vrat het diertje op en liep langs het ontdooit stukje gras verder. Hij snoof de aroma in. "Frisse lucht, wat heerlijk" en een stukje verderop deed hij het weer. maar deze keer rook hij iets wat sterker leek dan de vorige keer. "Hmmm.. een versterkt aroma kan alleen een prooi of een kat zijn."Hij rook nog eens goed. "een kat, rivierclanner." Stinson liep een beetje op de geur af en zag een best kleine kater. hij liep erop af en zei beleefd"hallo"


Curious [+Stinson] 2dieo0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Curious [+Stinson] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 21:37

Zijn oren hadden het nooit mis, en zo te horen deze keer ook niet. Hij bleef echter rustig liggen tot de poten dichterbij kwamen, hij had geen zin om zich te moeten bewegen als het niet echt nodig was. Maar, dat bleek het wel te zijn; "Hallo." bij het horen van de begroeting sprong Conchfur op zijn poten, de vrijwel helemaal opgegeten vogel bleef achter hem in het gras liggen. Snel bekomen van de verassing draaide hij zich naar de kater toe, zijn oren nieuwsgierig naar voren gericht. Een vriendelijke gezichtsuitdrukking waar zijn ogen niet helemaal aan meededen verscheen op zijn gelaat, en hij knikte beleefd naar de zwarte kat. 'Ah, hallo! Ik had je niet zien aankomen.' Hij keek kort om zich heen, misschien een beetje overdreven, maar dat had hij zelf niet door. 'Verbeter me maar als ik het fout heb, maar dit is niet jouw territorium, toch?' miauwde hij vragend, terwijl hij probeerde de irritante geur van de andere kat te negeren. Hij herkende het wel ergens van, maar waar toch? Ugh, zelfs WindClanners roken beter. Hij glimlachte vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stinson
Member
Curious [+Stinson] DPKsfdL
Stan
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stinson
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 21:49

Nadat de kat beleefd teruggroette hoorde Stinson de vraag: 'Verbeter me maar als ik het fout heb, maar dit is niet jouw territorium, toch?'. Stinson wist dat het niet zijn terretorium was, maar ook dat dit niet zijn terretorium is. hij antwoorde "nee, dit is inderdaad niet mijn terretorium. maar ik ben niet bang voor die Rogues die hier leven. en een beetje variatie met jagen van prooien is ook eens handig. al zijn ze nou niet al te lekker hier.". Stinson zag dat hij zijn nagels nog uitgestoken had en dat ze onder het bloed zaten van de eekhoorn. Hij deed ze snel weer in en zei "sorry dat mijn nagels nog te zien waren. ik had net een eekhoorn gevangen en ik vergeet nog wel eens mijn klauwen in te doen.". Stinson vroeg zich ook af waarom hij op dit gebied was, want het is nou ook niet zo gewoon om een clankat op rogue gebied te zien lopen. Hij vroeg aan de kater maar waarom ben jij hier eigenlijk?


Curious [+Stinson] 2dieo0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Curious [+Stinson] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 22:09

"Nee, dit is inderdaad niet mijn territorium. Maar ik ben niet bang voor de rogues die hier leven, en een beetje variatie met jagen van prooi is ook eens handig. Al zijn ze nou niet al te lekker hier" Conchfur zwiepte geamuseerd met zijn staart, zich afvragend of dat een grapje was of iets anders, totdat de geur tot hem doordrong. Ah, BloodClan. Dat was het natuurlijk. Een stel barbaren zonder enige vorm van cultuur die zichzelf in een vies hok in de stad opsloten. Nee, Conchfur had het niet echt op hen, maar was verrast dat deze kat niet meteen had geprobeerd zijn oor eraf te bijten. "Sorry dat mijn nagels nog te zien waren. ik had net een eekhoorn gevangen en ik vergeet nog wel eens mijn klauwen in te doen" vervolgde de kater. 'Ach, geen probleem, WindClanners hebben altijd zichtbare klauwen als je iets over hun prooi zegt dus ik ben het gewend' zei de grijze kater met een grinnik in zijn stem. Hij nam maar aan dat de zwarte kat wist wat de WindClan was, anders had hij een hoop uit te leggen. "Maar waarom ben jij hier eigenlijk?" Dat was eigenlijk best een goede vraag. Conchfur haalde een schouder achteloos op. 'Ik? Oh, ik was de grenzen aan het checken en besloot hier even uit te rusten' miauwde hij. 'Je weet hoe het is, in bladkaal willen de andere Clans nog wel eens hebberig worden'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stinson
Member
Curious [+Stinson] DPKsfdL
Stan
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stinson
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimedo 12 jan 2017 - 23:40

'Ach, geen probleem, WindClanners hebben altijd zichtbare klauwen als je iets over hun prooi zegt dus ik ben het gewend' Hoorde Stinson nadat hij zijn nagels weer had weggdaan. "Ugh, windclanners. Dat is oprecht de clan die ik het liefste zie veranderen in een zielig hoopje crowfood. Ze zijn zo agressief als je ook maar te dichtbij komt." Stinson voelde even een golf van woede omhoogstromen, maar kort daarna was hij alweer bijgedraaid. het antwoord op de vraag van Stinson die hij kort daarna stelde was 'Ik? Oh, ik was de grenzen aan het checken en besloot hier even uit te rusten' 'Je weet hoe het is, in bladkaal willen de andere Clans nog wel eens hebberig worden'. Stinson had wel gemerkt dat ze nogal hebberig waren. Best logisch, want met bladkaal zit elk beest in zijn hol te zitten en dan is het ook nog zo droog als een woestijn. "Ik heb het ook wel gemerkt dat ze gierig zijn. Zeker in deze periode dat het ook nog heel droog is. En dan moeten wij bloodclanners hopen dat we een prooi vinden of een beekje met tenminste nog een sprankeltje water. En dan moeten we ook nog uitkijken voor die twolegs." Zei Stinson tegen de kater. Stinson haatte de droogte en hoopte dat het weer een keer zou regenen zodat hij weer volop kon drinken.


Curious [+Stinson] 2dieo0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Curious [+Stinson] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 13:13

"Ugh, windclanners. Dat is oprecht de clan die ik het liefste zie veranderen in een zielig hoopje crowfood. Ze zijn zo agressief als je ook maar te dichtbij komt." Conchfur's oren draaiden verrast naar de kater toe, dat had hij niet verwacht. Kennelijk was hij niet de enige die een afkeer van de WindClan had. Waarom een BloodClanner een vendetta tegen een bosclan zou hebben was hem een raadsel, maar het was interessant om te weten dat WindClan meer vijanden had dan enkel zijn eigen Clan. "Ik heb het ook wel gemerkt dat ze gierig zijn. Zeker in deze periode dat het ook nog heel droog is. En dan moeten wij bloodclanners hopen dat we een prooi vinden of een beekje met tenminste nog een sprankeltje water. En dan moeten we ook nog uitkijken voor die twolegs." Vertelde de kater. Conchfur gaf een schamper lachje. 'Ja, de droogte geeft iedereen problemen, zelfs bij ons. Er is meer ijs dan water in de rivier, en natte sneeuw drinken is nou niet echt ideaal' miauwde hij, instemmend met de kat. 'Nog een reden voor hen om ons binnen te vallen' hij gaf de zwarte kater een veelzeggende blik bij het woord 'hen'. Hij moest toegeven, deze conversatie had een interessante wending gekregen. Misschien was hij wel niet de enige met zijn meningen. 'Wat is overigens je naam, als ik vragen mag?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stinson
Member
Curious [+Stinson] DPKsfdL
Stan
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stinson
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 20:53

'Ja, de droogte geeft iedereen problemen, zelfs bij ons. Er is meer ijs dan water in de rivier, en natte sneeuw drinken is nou niet echt ideaal' zei de kater instemmend met Stinson."Dat lijkt mij ook niet fijn, en om nou dat ijs te breken met je klauwen wordt ook weer zo'n kwestie. We moeten gewoon maar hopen dat het snel weer Nieuwblad is." Zei stinson tegen de kater. hij wist dat het nog lang kon duren, en dat het maar een kwestie van overleven was. Zeker voor zo'n kortharige kater als hij, die hoogstwaarschijnlijk zijn klauwen eraf ging vriezen omdat het zo koud was. 'Wat is overigens je naam, als ik vragen mag?' Vroeg de kater aan Stinson. "Mijn naam is Stinson, leuk je te ontmoeten. En wat is eigenlijk jouw naam?" Vroeg Stinson terug aan de andere kater. Stinson vond het wel leuk dat hij een keer een gesprek had zonder ruzie te krijgen met zijn leider of diegene omdat hij weer eens bij fourtrees lag te luieren. Tot nu toe had Stinson alleen maar problemen met de windclan. De Thunderclan had hij niks van gemerkt en de andere 2 clans waren wel aardig. Maar de Shadowclan dan ook vooral omdat zijn halfbroers daar zaten die hij nooit ontmoet had. En de Riverclan deed tot nu toe wel aardig tegen hem. "Ohja, weet je wat ook zo vreselijk i aan die verdomde twolegs die buiten komen in deze droogte? Dan nemen ze die schijthonden mee en dan worden ze agressief en moet je ze weer gaan bevechten. En dan heb je nog kans om een verwonding op te lopen omdat die schijtbeesten in je been bijten." Hij bleef even stil. "En dan heb je ook nog die luie kittypets die die domme twolegs aardig vinden en gaan knuffelen met hun. En ze doen de hele dag niks en worden alleen maar vertroeteld door die wezens. Je zou ze zo kunnen slachten aangezien ze toch vetgemest zijn door hun en ze toch niet leren vechten." Stinson had een hekel aan kittypet zijn omdat hij nooit wat deed behalve liggen en dat smerige voedsel eten. "Ik was vroeger een kittypet, en ik haatte het. En aangezien mijn vader en zus mijn moeder verlieten, en ik geen kittypet wou zijn, ging ik maar ook weg naar de bloodclan." Stinson wist dat hij veel te veel praatte over zijn geschiedenis, maar het moest er soms gewoon uit.


Curious [+Stinson] 2dieo0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Curious [+Stinson] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Curious [+Stinson]   Curious [+Stinson] Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 16:07

"Mijn naam is Stinson, leuk je te ontmoeten. En wat is eigenlijk jouw naam?" was het antwoord van de zwarte kater, die dus kennelijk Stinson heette. 'Conchfur van RiverClan, aangenaam' miauwde hij met een korte knik van zijn hoofd. Hij had nooit helemaal begrepen hoe niet-Clankatten aan hun namen waren gekomen. Vaak waren het niet eens namen van dingen of concepten maar gewoon gehusselde letters van woorden of afgeleid van dingen die kittypets werden genoemd. Sommige Clankatten zeiden zelfs dat die namen 'mooier' waren, maar hij kon er zijn hoofd niet omheen wikkelen. Hij hield meer van namen die echte betekenissen hadden. Ondertussen was Stinson verder aan het praten, over tweebenen en hun honden die kennelijk de Elite veel problemen veroorzaakten. Hij vroeg zich kort af hoe slim het was voor een kat om in detail over de zwaktes van diens Clan te praten, maar bedacht zich snel dat niemand echt de tweebenen tegen katten zou kunnen gebruiken, en dat Stinson er dus voornamelijk over vertelde om zijn frustratie erover te uiten. "Ik was vroeger een kittypet, en ik haatte het. En aangezien mijn vader en zus mijn moeder verlieten, en ik geen kittypet wou zijn, ging ik maar ook weg naar de bloodclan." De kleinere kater knikte. 'Dat klinkt niet erg vriendelijk van hen' merkte hij op. 'Mijn ouders hebben ook de Clan verlaten, maar zij hebben al ondervonden wat er met je gebeurt als je je familie verraadt.' Nee, hij zat er niet zo erg mee dat ze weg waren. Ze waren sowieso nooit erg close geweest, en nu liepen ze ergens rond met gescheurde oren. Tja, hadden ze maar niet durven terugkomen om prooi te stelen. Ze hadden beter moeten weten dan te denken dat RiverClan dat ongestraft zou laten gebeuren. Zijn Clan had altijd al snel en eerlijk iets aan problemen gedaan, dat was waarom hij ook zo trots op zijn thuis was. Hij was beter dan hen, hij zou in zijn eentje alle andere Clans proberen te bevechten als het overleven van de zijne daarvan afhing. RivierClan was superieur, dat de anderen dat niet begrepen was hun probleem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curious [+Stinson]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: