Ceremonie januari 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie januari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie januari Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie januari   Ceremonie januari Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 19:58


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Het zou een korte ceremonie worden vandaag. De clan had nog altijd een grote hoeveelheid kittens, maar de meesten daarvan waren nog niet oud genoeg om apprentice te worden. Er was er maar één die de nursery zou verlaten. Verder zou de clan ook twee nieuwe warriors kunnen toejuichen, en zoals altijd waren er wel een paar apprentices die nieuwe mentoren nodig hadden. Gelukkig zaten er veel warriors in de clan. In het verleden was het wel eens een probleem geweest, omdat ze op een gegeven moment meer apprentices dan warriors gehad hadden, maar de meeste van die lading waren intussen al aan een eigen apprentice toe.
"Als eerste wil ik Whitepaw en Swanpaw naar voren roepen. Jullie hebben jullie trainingen succesvol afgerond en zijn klaar voor het warriorschap. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie deze clan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Ze keek de twee aan terwijl ze hun antwoord gaven. Menen ze het? vroeg een stemmetje in Everstars hoofd. Menen ze het of zeggen ze het maar gewoon om mij tevreden te stellen? Zullen ze echt trouw zijn of zullen ze die eed moeiteloos verbreken? Na een korte aarzeling sprak ze verder, de gedachten van zich af schuddend. "Dan, Whitepaw, zal jouw naam voortaan Whitenight zijn, en Swanpaw, jij zult voortaan bekend staan als Swanhunt. Wees warriors waar ze trots op kunnen zijn."
"Cinderkit, kom naar voren. Nu je zes manen oud bent, beginnen je trainingen. Je naam zal de komende tijd Cinderpaw zijn. Crowfur zal je trainen." Ze knikte de kitten en haar mentor even toe en ging daarna verder.
"Icepaw en Lionpaw, jullie hebben nieuwe mentoren nodig. Icepaw, die van jou wordt Sweetheart. Lionpaw, jouw mentor wordt Runningtime.
"Verder zijn er nog een drietal mededelingen. De eerste is een treurige: Flowerdance is gestorven toen een tweebeen haar probeerde te ontvoeren. Sweetheart heeft nog geprobeerd haar te redden, maar het was al te laat. De tweebeen heeft Flowerdance' lichaam meegenomen, dus we kunnen haar niet begraven, maar haar ziel zal StarClan inmiddels bereikt hebben. We zullen vannacht een wake voor haar houden.
"De tweede mededeling is dat Oceanbreeze en Cootsnarls, zoals jullie misschien al hadden gemerkt, een kitten hebben gevonden: Burnetkit. Ze rook naar WindClan, maar het is onbekend wie de moeder is, dus Oceanbreeze heeft zich opgeworpen als pleegmoeder. Als iemand weet wie haar in deze kou alleen op het territorium heeft achtergelaten, wil ik het graag horen."
De WindClangeur suggereerde dat de vader of de moeder een WindClanner was, maar waarschijnlijk was één van de ouders een kat van buiten de clan. Als de WindClanouder zo wanhopig was om het verborgen te houden...
"Tot slot wil ik iedereen, en vooral de apprentices, eraan herinneren dat de grenzen er niet zijn om overgestoken te worden. Dat zou voor zich moeten spreken, maar Hollypaw is vrolijk op ShadowClan gebied gaan jagen en heeft zo duidelijk gemaakt dat blijkbaar niet iedereen deze regel serieus neemt, ondanks het feit dat het een oorlog zou kunnen veroorzaken, zeker in tijden als dit. Laat het bij dezen duidelijk zijn dat dit soort gedrag niet onbestraft blijft." Daarmee was de ceremonie afgesloten.

Overzicht:
 
It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie januari 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie januari DPKsfdL
Marlie
247
Actief
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Whitenight
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie januari   Ceremonie januari Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 20:07

De witte kater rechtte zijn rug toen een ceremonie bijeengeroepen werd. Hij wist dat vandaag zijn moment was, zijn dag, de dag waarop hij warrior zou worden. Hopelijk was zijn vader trots op hem, vanuit Starclan, al geloofde hij dat wel. De kater greens en liep trots naar voren toen hij naar voren geroepen werd door hun leider, jammer genoeg samen met Swanpaw. Ugh, kon dit nu niet eens zijn eigen moment zijn? Natuurlijk moest hij het weer eens met iemand delen. Hij knkte plichtsbewust toen Everstar vroeg of ze de clan zouden beschermen, al wist hij ook niet of hij die belofte altijd zou kunnen nakomen. Hij was de zoon van zijn vader, en zoals zijn vader zou hij misschien ook niet altijd doen wat goed was voor Windclan. Hoewel dat, zoals zijn vader had bewezen, er niet toe hoefde ze leiden dat je geen enkele kans had op een hoge rang. Jammer dat hij nu net zelfmoord had gepleegd, voor hij zelfs maar leider was geworden. Whitestar klonk zo mooi. Nu was hij al vele manen dood, maar nog altijd niet vergeten. De schok was groot geweest, zowel bij hemzelf als bij de rest van de clan, toen duidelijk werd dat hij niet vermoord was door een Riverclanner - zoals Barksound gezegd had. Maar wat Whitepaw betrof, lag dat nu in het verleden. Hij was nooit close geweest met zijn vader, die het altijd druk had gehad. Hij keek trots hun leider in de ogen toen ze hem Whitenight noemde - witte nacht. Een mooie naam al zei hij het zelf. Hij zou hem met trots dragen, en het voelde goed hoe de clan het scandeerde. Vanavond zou hij de Vigil uitzitten, volledig in stilte, en dan zou hij een volwaardig warrior zijn tot hij misschien ooit deputy zou worden, tot hij zou sterven of tot hij een lang leven had geleid en uiteindelijk elder moest worden van de ouderdom.


Ceremonie januari Whiteos3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie januari DPKsfdL
A.m.y
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons❧
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cinderpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie januari   Ceremonie januari Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 12:08

Everstar's kreet galmde over het camp heen. Snel krabbelde ze overeind en sprintte naar buiten, het geroep van haar pleegmoeder negerend wie haar nog een hele preek wou geven omdat ze wat eerder op de dag gevochten had met een andere kitten omdat hij haar beledigd had gehad. Ze wurmde zich tussen se katten door en ging vooraan zitten. Haar staartje om haar pootjes gekruld en haar ijsblauwe ogen keken de leader verwachtingsvol af. Twee katten werden tot warrior benoemd en haar interesse was verdwenen tot ze haar naam hoorde. Haar grijze kopje vloog de lucht in. "Cinderkit, kom naar voren. Nu je zes manen oud bent, beginnen je trainingen. Je naam zal de komende tijd Cinderpaw zijn. Crowfur zal je trainen." Ze was Cinderpaw! Haar blik ging opzoek naar haar mentor maar zo direct vond ze hem niet. Ach het boeide niet veel. Ze was apprentice en kon eindelijk weg uit de nursery! Terwijl Everstar verder ging wurmde ze zich weer tussen de katten door en liep trots de nursery binnen om 'afscheid' te nemen van haar pleegbroertjes en zusjes. "Je gaat je gedr-" "Shut up." Grauwde ze naar haar pleegmoeder toen ze weer met haar preek wou beginnen. De grijze apprentice grinnikte en liep de nursery uit. En nu een plek gaan claimen in de apprentice den. Haar mentor moest haar maar komen zoeken. Anders had hij maar aanwezig moeten zijn. Ze liep de apprentice den binnen en claimde een plekje die haar het beste plekje leek.


Ceremonie januari Cindertear_os
Os'je:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie januari
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: