I'm the king! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm the king!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Twigkit
StarClan
I'm the king! NOkW1uH
Beer en Nyn
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless `
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Twigkit
BerichtOnderwerp: I'm the king!   I'm the king! Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 12:54

Na enige tijd geslapen te hebben tilde de kitten zijn kopje omhoog. Twig had zijn oogjes nog niet geopend, maar dat zou snel gebeuren. Hij kon al het verschil zien tussen dag en nacht, wat hijzelf al een hele vooruitgang vond. Een gaapje ontsnapte uit z'n bek en even smakte hij. Het kleine kopje bewoog van links, naar rechts, en toen maakte hij een besluit. Hij ging vandaag op avontuur! Het moest eens gebeuren dat hij zijn comfortabele plekje zou verlaten, en het katertje vond dit wel een geschikt moment. Hij strekte zijn voorpootjes, tastend naar waar zijn zusjes lagen, om vervolgens wat heen en weer te kruipen. Oeps, hij knalde met volle vaart tegen één van zijn zusjes. Hé? Hij wist heel zeker dat die daar eerst niet lag. Met een luidde piep maakte hij duidelijk dat hij hier eerst was en dat hij het niet vond kunnen dat zij daar ook was. Ga is weg!
- familietopic c:


I'm the king! ZxR8evx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm the king! RB4Qe0W
Bunny
438
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Re: I'm the king!   I'm the king! Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 12:59

Bloomkit schrok wakker toen plotseling iemand tegen haar botste en zo het kleine poesje uit het nest kieperde. Ze kwam met een plof op de koude grond terecht, weg van haar warme siblings en de bekende vacht van haar moeder. Ze hoorde boven haar de luide, kwade piep van haar broertje en ze opende haar kittenblauwe oogjes. Ze keken angstig naar boven, naar de witte vacht van haar moeder die schijnbaar nog sliep, en naar haar broertje en haar zusje die allebei nog in het nest lagen. Ze wou dat ze kon piepen, zodat ze kon laten weten dat ze hier lag, maar jong als ze was deed ze toch instinctief haar bekje open in een geluidloze schreeuw om hulp.


I'm the king! IuECDpL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm the king! Giphy10
Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: I'm the king!   I'm the king! Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 15:39

Een luide piep klonk blèrend door de oh zo fijne droom die de jonge kitten had, waardoor ze geïrriteerd haar oogjes opende. Heh? De irritatie in haar ogen maakte plaats voor een verbaasde blik, haar kittenblauwe ogen waren voor het eerst open! Haar bekje krulde open in een tandloze grijns, terwijl ze overmate trots op haarzelf met haar staartje begon te wapperen, en daarna speels om haar heen keek; de Nursery innemend. Hmm is kijken; naast haar lag een sibling die op haar leek, opgekruld net zoals Jingle tegen de sneeuwwitte vacht van hun moeder, maar er ontbrak iets. Wat vreemd... Er was toch nog een andere sibling? Jingle rekte haar nek omhoog, over de vacht van haar broertje maar ze had nog niet heel erg veel evenwicht waardoor ze voorover op de arme Twig kukelde. Oops.


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm the king!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: