Well, well the dove still flys. {+ Dovepath} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Well, well the dove still flys. {+ Dovepath}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Well, well the dove still flys. {+ Dovepath} DPKsfdL
A.m.y
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons❧
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cinderpaw'
BerichtOnderwerp: Well, well the dove still flys. {+ Dovepath}   Well, well the dove still flys. {+ Dovepath} Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 12:36

De kersverse apprentice liep de apprentice den uit en rekte zich even uit. Haar ijsblauwe ogen keken rond het camp rond tot deze blijven hangen bij de kat wie in haar familie toe behoorde. Al had ze er nooit mee gepraat en dat vond ze prima. Haar blik ging weer over het camp maar verder was het behoorlijk stil. Ze gromde zachtjes en liep maar op de kattin af. “Well, well. The dove still fly's. What a surprise.” Miauwde ze grinnikend, met een kleine spottende toon. Ze ging zitten en sloeg haar staartje over haar pootjes. “Dus, Dovepath...” Begon ze langzaam. “Lang niet gezien.” Ze glimlachtte onschuldig. Ze had veel verhalen over al haar broers en zussen gehoord en diegene die ze mocht was Determind, de kater was gewoon een voorbeeld. Haar ouders daarin tegen stelde niks voor, zeker de kat die haar vader was. Aan de verhalen die ze over hem had gehoord. Poeh. Haar moeder was nog oké maar dat kon ze niet van de rest van haar familie zeggen. Kijk nu naar Dovepath. Hoelang was zij warrior? En had zij überhaupt al iets bereikt? In de ogen van de apprentice was het een 'nee'. Zelfs zij zou meer kunnen bereiken, veel meer dan dat haar ouders kon, veel meer dat haar broertjes of zusjes konden. Haar main doel was om een erg goede reputatie te hebben zodat ze op een dag deputy kon worden en dan leader. Wat ze er in de toekomst er ook voor moet doen. En zij zou integendeel tot haar overleden mieder niet zo dom haar leven vergooien door op het Thunderpath te belanden en haar poot breken. Nee zij zou op een dag regeren over de Clan. Ze greens even bij die gedachtes maar keek al snel weer erg onschuldig naar de kattin.

• Ik moet er nog even inkomen met dit duiveltje :')


Well, well the dove still flys. {+ Dovepath} Cindertear_os
Os'je:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well, well the dove still flys. {+ Dovepath}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: