To much poof 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 To much poof

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rattlesnout
Member
To much poof DOBcsak
beertje
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ◄ 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rattlesnout
BerichtOnderwerp: To much poof   To much poof Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 18:01


Een kleine, middelmatig gespierde kater kroop door de ingang van de nursery. Hij kwam zijn nichtjes en neefjes eens wat eten geven. De kleinsten, zijn nichtjes, stonden nog niet op vast voedsel, maar de andere wel. Hij was oprecht blij dat er maar een bijzat die op zijn zus leek. De rest had eerder iets van de andere ouder. Hij had een kikker bij. Sommige vonden het vieze beesten, maar dit was vast Shadowclan voedsel en ze moesten het leren eten. De donkergrijze kater liet het beest vallen. "Eten kittens!", riep hij. God hij was echt niet goed in opvoeden.

+ Graveleap, Charredkit, Shatteredkit, Fallkit, Chillykit.


BY MITZI


To much poof YAqrSA6
Terug naar boven Ga naar beneden
Charredkit"
Member
To much poof RB4Qe0W
Bunny
58
Actief
"Nothing is lost until it is shattered and charred"

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charredkit
BerichtOnderwerp: Re: To much poof   To much poof Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 19:05

Charredkit opende haar blinde oogjes toen ze de bekende stem van haar geliefde (kuchkuch) nonkel hoorde. Haar blauwe blik was licht geïrriteerd, al kwam dat nog niet zo zeer tot uiting in de jonge kitten. Ze piepte even vragend, ook al kende ze wel wat woordjes, en draaide haar kopje naar de rare geur die bij die van Rattlesnout was. Het rook niet lekker, en het was ook nog niet voor haar. Ze was nog te jong om de prooi die hij bijhad te eten, en moest in plaats daarvan vertrouwen op haar pleegmoeder. Haar neefjes daarentegen, die al twee manen ouder waren dan haar, konden wel al proeven van de prooi.


To much poof FxOFnaJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredkit
Member
To much poof DPKsfdL
Amy of AA of Eem{pje}
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shatteredkit
BerichtOnderwerp: Re: To much poof   To much poof Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 19:24

De kleine kitten kromp ineen bij het horen van de stem van haar oom, Rattlesnout. Ze kroop zonder enig geluidje te maken achter haar pleegmoeder. In de hoop dat ze zich zo kon verbergen van haar oom. Haar oogjes ver opengesperd en ze kon wel een beetje praten, toch had ze nog geen enkel woordje gesproken. Niet dat ze het wou, ze werd al genoeg bespot doordat ze op haar oma leek, wie volgens alle katten een groot gevaar was. Niet dat ze zich er veel van aantrok maar ze vond het niet zo prettig. Ze keek voorzivhtig over de rug van haar pleegmoeder, puur om te kijken of hij al weg zou zijn of niet. En helaas was dt niet het geval. De kater was er nog steeds.


To much poof DRAvrNN
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillykit*
Member
To much poof DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chillykit*
BerichtOnderwerp: Re: To much poof   To much poof Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 21:03

Een paar kille blauwe ogen hielden nauwlettend de ingang van de halfduistere Nursery in de gaten. Een rood katertje, groot en slank voor zijn leeftijd, bleef roerloos liggen; zelfs toen een van zijn minst favoriete katten binnen kwam lopen. Hij oogde zo ongeïnteresseerd als hij maar kon zijn, voordat hij ietwat beschermend en rustig zijn kop richting zijn broer draaide. Zijn oh zo apathische blik werd warm toen hij zijn broer Fallkit aankeek voordat hij nors hun oom begroette. Zonder er ook maar een woord aan vuil te maken. Dat zijn nichtje, Shatteredkit weg dook om zich te verstoppen deed hem zijn lip ijzingwekkend optrekken. Zijn rosse staart zwiepte hij een enkele keer waarschuwend heen en weer. Degene die hij oom noemde had blijkbaar eten meegenomen voor hem en zijn broer en vijandig stond de kater dan ook lijzig op om ietwat slonzig en suf de kikker in ontvangst te nemen. Zijn blauwe ogen wende hij geen moment af van Rattlesnout terwijl de kilte als een stilte tussen hen in hing. Hij nam even stilzwijgend met luie passen de kikker weer terug naar zijn broer en nam zelfverzekerd plaats. Zijn blauwe ogen gleden even naar zijn verstopte nichtje waarna hij haar geruststellend toe knikte. Hun oom zou niet bij de andere in de buurt komen, ze hoefden hem niet. Er waren heus wel andere Warriors die hen prooi zouden komen brengen. Die niet veranrwoordelijk waren voor de horror waaruit hun leven ontstond.


To much poof 9pJIHlz
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallkit
Member
To much poof DPKsfdL
nyn
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons counting
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fallkit
BerichtOnderwerp: Re: To much poof   To much poof Icon_minitimema 16 jan 2017 - 18:47

Vlak achter Chillykit lag Fallkit, schichtig om zich heen kijkende. Hij wilde elke onverwachte beweging aan zien komen, wat natuurlijk onmogelijk was. Hij bewoog zijn kop van links, naar rechts, en weer terug. "C-Chilly?" probeerde hij uiteindelijk. Chilly was er altijd voor hem geweest, zijn broer die zo sterk en dapper was. En dan Fallkit, zo schuchter en bang. Hij schrok zich dan ook te pletter toen de luide stem van zijn oom door de nursery weerklonk. Bang piepend verschool Fall zich achter Chilly, hopende niet alle aandacht te krijgen. Toen er een kikker voor Chilly werd gedumpt, keek hij echter wel nieuwsgierig op. Hmmm, zou zijn maag de angst overwinnen?To much poof 2n9w13t
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: To much poof   To much poof Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
To much poof
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: